John 100
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.700
- Πόντοι
- 3.446
τα πάντα.Τι μαθαινει ο λακης?
"σφουγγάρ" ειναι από όσο λένε
τα πάντα.Τι μαθαινει ο λακης?
Επειδη πρεπει να δουλευουν σαν πουστηδες στο Μπαγκλαντες, θα πρεπει να τους δινει ο Κουλης επιδοματα ;καλά τύπε, γράψε λοιπόν γάζα, συρία, αρμενία, σομαλία, ιρακ, αφγανιστάν...
γράψε πακιστάν, μπαγκλαντες, ινδία κλπ κλπ που 'περνάνε μπέικα'
οκ τώρα?
τυπάρα αντί να ψάχνεσαι σε ποιά χώρα θα μεταναστεύσεις,Το διάβασα το αναφέρετε συνέχεια. Ποιος δίνει σπίτια και επιδόματα από τους φόρους μας και με ποιο τρόπο;
Πρωτη φορά τα ακούω αυτά.
Πλέον τις Αλβανέζες θα τις βλέπουν οι νεότερες γενιές ως περιζήτητες νύφες περιωπήςαλβανοί γνωστοί μου πήγαν 4 χρόνια ,αντρόγυνο με 2 παιδιά ,
δούλεψαν νυχθημερόν, γύρισαν με τις οικονομίες τους κ έφτιαξαν μαγαζάρα στην Αθήνα
Το θέμα είναι αν αντέχεις σκληρούς ρυθμούς δουλειάς ...δουλειά κ ύπνο 4 χρόνια ...
Τίποτα δε διώκεται τύπε.δεν ξέρω αν κυκλοφορείς Αθήνα, πήχτρα είναι από σομαλοκογκολέζους και το χόρτο σε σταθερές πιάτσες πουλιέται 24ωρο από αραπάδες
αυτά που είναι στη ζούλα είναι άλλα κόλπα που τα καπνίζουν στα γυάλινα πιπέτα και τα πουλάνε αφγανοί κυρίως , στη ζούλα..αυτά διώκονται...
το χόρτο είναι ελεύθερο και το έξτρα εισόδημα των μαύρων μετά τα επιδόματα
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ έρχονται τύπε μου , γεμίζουν τα νησιά και τους προωθούν στην ενδοχώρα για να χωρέσουν οι επόμενοι στα νησιά,
υπάρχουν επίσημα κρατικά στοιχεία δημοσιευμένα
ε τον απίθανο αααχαχαχαχαχαΔεν εχουμε και τον αλεξ να μας θυμίσει οτι το 15 μπηκε ενα μύριο.
Φτου γαμώτο
φίλε έτσι είναι όπως τα λεςΤίποτα δε διώκεται τύπε.
Αυτά δεν διωκόντουσαν από πριν "νομιμοποιηθεί" το χόρτο.
Αν έπινες βαριά ναρκωτικά και σε πιάνανε και έλεγες τη μαγική λέξη "Είμαι πρεζάκι" πάντα σε αφήναν.
Και επειδή έχω μπει στο τμήμα στην Ομόνοια για άσχετο λόγο, οι αφγανοί και αυτοί δίναν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ μερτικό στους μπάτσους από την πώληση του σίσα και μέσα μπαίναν μόνο αυτοί που δεν έδιναν.
Έχω ακούσει live τη στιχομυθία από το κελί.
το φούμο μη ξεχάσεις, χωρίς μελαχρινάδα δεν έχει δωράκιακάτσε μη το κάνω στ αλήθεια. αυτό το 500αρι κάθε μήνα ενοίκιο με έχει γονατίσει
σε ποιά περιοχή μένεις τυπάρα ?θα πω ήμουν ποπ τραγουδιστής στο παρελθόν, είχα κάνει επέμβαση αλλαγής δέρματος όπως ο μαικολ τζάκσον
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θεωρίες συνομωσίας. οι περιοχές αυτές πάντα ήταν για τα μπάζα και θα παραμείνουν για τα μπάζα
και κάπου πρέπει να πάνε αυτοί οι άνθρωποι
Δεν γίνεσαΙι τυχαία πρωταθλητής τύπε.ε τον απίθανο αααχαχαχαχαχα
Εσύ ταλεντάρα .... θυμίζεις έντονα παλιό μέλος ...θεωρίες συνομωσίας. οι περιοχές αυτές πάντα ήταν για τα μπάζα και θα παραμείνουν για τα μπάζα
και κάπου πρέπει να πάνε αυτοί οι άνθρωποι
ντάξει μην αρπάζεσαι...Εσύ ταλεντάρα .... θυμίζεις έντονα παλιό μέλος ...
που έβριζε μόνιμα τους έλληνες ...
και εξυμνούσε τους μετανάστες ...
Μέχρι το 1992 , οι παλιοί , ξέρουμε ότι η ομόνοια ήταν μια χαρά.
Το ΝΕΟΝ ήταν κυριλέ μαγαζί , για γλυκά , φαγητό κτλ . Και δεν είχε πτώματα απέξω, ούτε πιάτσα
ούτε αγορά χορταρικών ....
Τα διαμερίσματα στην 3η Σεπτεμβρίου ήταν ακριβά , όπως και στην κοδρικτώνος.
Μετά ... ήρθε η πρόοδος ....
Σκατά στον τάφο αυτών που την έφεραν .
για ανθρωπιστικούς λόγουςΣυμφωνω αλλα μεχρι ενος σημειου!!
Οταν βλεπεις ομως οτι μιλας με στοκους,μετα απο καποιο σημειο ποιος ο λογος να το παλευεις?
Αφου θα μας λυσουν το δημογραφικό και θα πληρώνουν τις συντάξεις μαςΕπειδη πρεπει να δουλευουν σαν πουστηδες στο Μπαγκλαντες, θα πρεπει να τους δινει ο Κουλης επιδοματα ;
Υπάρχουν κάποιες Αλβανίδες, οι οποίες είναι πολύ ωραίες γυναίκες (κλείνει η παρένθεση)Πλέον τις Αλβανέζες θα τις βλέπουν οι νεότερες γενιές ως περιζήτητες νύφες περιωπής
Μονο στην γαμημενη την ευρωπη εχουν ξένοι τα ιδια δικαιώματα με τους ντοπιους.