Νέα

Donald Trump, Πρόεδρος Η.Π.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMMY DEVITO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 228K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.158
Πόντοι
6.056
έχεις εικόνα για ημερίσιο τζίρο στα σουβλατζίδικα; δεν μου απάντησες γιατί τα πήραν άλλοι..

γιατί πιάνεις το χειρότερο , που δεν ξέρουμε αν ειναι και το χειρότερο. Και στη νεάπολη όλα τα μινι μαρκετ πακιστανεζικα εναι.
έμπλεξες πολλά στο από πάνω δεν ξέρω από που να το πιάσω.
Έχω ξαναγράφει ότι γνωρίζω πάρα πολύ κόσμο , σε πάρα πολλά επαγγέλματα .
Και αφιερώνω χρόνο για κουβέντες. Και είμαι καλός στα νούμερα.
Συγκεκριμένα ... άκουσα συγκεκριμένα νούμερα .... Ιούνιο Ιούλιο .... επιχειρημαρίας με σουβλάκια που λες
πολλά χρόνια στο χώρο ... πάνω από 2 μαγαζιά ....

όταν είχε είσπραξη στο 2μηνο από όλα τα μαγαζιά 400Κ και έξοδα 385Κ ... το λες μεγάλη κονόμα ;;;

Τη δουλειά του οδηγού φορτηγού νταλίκας ... σε γερμανία αγγλία ... γιατί την πήραν ξένοι ;
Γιατί δεν πατάει άγγλος και γερμανός ;
Του ταξιτζή ;;;
Και ταξιτζήδες πλέον .... δεν έχει έλληνες .... φοβερή κονόμα .... και τις πήραν ξένοι και θησαυρίζουν ;
Αυτό μας λες ;;;

Στην αγγλία ... γιατί οι οδοντίατροι κατά 95% δεν είναι άγγλοι ;;;
Φοβερή δουλειά .... την πήραν τύποι από ινδία , μιανμάρ, πακιστάν , πολωνία ... και θησαυρίζουν ;;;
Στα οδοντιατρεία άγγλων ... που είναι στο γουεστ εντ ... και στην παλ μαλ ...
πάνε με bentley & RR οι πελάτες .....

Μαλάκες οι άγγλοι ;;;
Και αγγλία, γερμανία , τα σουβλατζίδικα και μίνι μάρκετ ... δεν τα έχουν γηγενείς .... τρελή κονόμα ;;;
Αυτός μας λες;

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.912
Πόντοι
6.056
Mια που εσπασε το ισχυο της ως τουρίστρια της ηρθε ο λογαριασμος
450.000€
αν είναι καλή ας βιζιτάρει να ξεχρεώσει :rockon:

πλάκα κάνω , θα ρωτήσω πληροφορίες για το τι παίζει και θα σου πω

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.414
Πόντοι
3.656
ο σταλόνε μιλάει και μόνος του...
και έχει διασχιστική διαταραχή ταυτότητας...
συνεπώς μιλάει με πολλούς με τους οποίους πιθανότατα ενίοτε διαφωνεί :confused:
δε θα το έλεγα...και ο λάκης33 και ο ζέλικο και ο τέλλυς και άλλο ένα που δε θυμάμαι

όλοι τάφους έχεζαν υπάρχει συνέπεια :2funny:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.140
Πόντοι
9.931

Μεταξύ των οκτώ συλληφθέντων είναι άτομα με ερυθρές αγγελίες από την Interpol, ύποπτοι για δολοφονίες και βιασμούς καθώς επίσης και ένα μέλος συμμορίας από την Αϊτή με 18 καταδίκες. Ο συγκεκριμένος άνδρας φώναξε στις κάμερες πως δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Αϊτή και είπε «γ… τον Τραμπ, για πάντα Μπάιντεν», ευχαριστώντας τον Μπαράκ Ομπάμα.

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
6.944
Πόντοι
3.446
δε θα το έλεγα...και ο λάκης33 και ο ζέλικο και ο τέλλυς και άλλο ένα που δε θυμάμαι

όλοι τάφους έχεζαν υπάρχει συνέπεια :2funny:
...στο χέσιμο :confused::grin:
ίσως αλλού να διαφωνούν

kouradiaris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2025
Like
16
Πόντοι
0
Επιμενεις στις παπαριες
Κανεις δεν θα αφηνε την Αλγερια η το Μαροκο, αν ο Μητσοτακης δεν του εδινε τσαμπα σπιτι και επιδοματα απο τους φορους μας. Αν μπορεις να μας διαφωτισεις που κολλαει ο Πουτιν, ο Ερντογαν και ο Τραμπ σε αυτο.
Με το ζορι τους βαζει η Turkish Airlines στα αεροπλανα για Κωνσταντινουπολη κ μετα λεωφορειο για Έβρο η παραλια;
e
Έχω ξαναγράφει ότι γνωρίζω πάρα πολύ κόσμο , σε πάρα πολλά επαγγέλματα .
Και αφιερώνω χρόνο για κουβέντες. Και είμαι καλός στα νούμερα.
Συγκεκριμένα ... άκουσα συγκεκριμένα νούμερα .... Ιούνιο Ιούλιο .... επιχειρημαρίας με σουβλάκια που λες
πολλά χρόνια στο χώρο ... πάνω από 2 μαγαζιά ....

όταν είχε είσπραξη στο 2μηνο από όλα τα μαγαζιά 400Κ και έξοδα 385Κ ... το λες μεγάλη κονόμα ;;;

Τη δουλειά του οδηγού φορτηγού νταλίκας ... σε γερμανία αγγλία ... γιατί την πήραν ξένοι ;
Γιατί δεν πατάει άγγλος και γερμανός ;
Του ταξιτζή ;;;
Και ταξιτζήδες πλέον .... δεν έχει έλληνες .... φοβερή κονόμα .... και τις πήραν ξένοι και θησαυρίζουν ;
Αυτό μας λες ;;;

Στην αγγλία ... γιατί οι οδοντίατροι κατά 95% δεν είναι άγγλοι ;;;
Φοβερή δουλειά .... την πήραν τύποι από ινδία , μιανμάρ, πακιστάν , πολωνία ... και θησαυρίζουν ;;;
Στα οδοντιατρεία άγγλων ... που είναι στο γουεστ εντ ... και στην παλ μαλ ...
πάνε με bentley & RR οι πελάτες .....

Μαλάκες οι άγγλοι ;;;
Και αγγλία, γερμανία , τα σουβλατζίδικα και μίνι μάρκετ ... δεν τα έχουν γηγενείς .... τρελή κονόμα ;;;
Αυτός μας λες;
τι να πρωτοπώ. είναι άστοχα αρκετά
1. δεν γίνεται να έχει 400κ έσοδα και έξοδα 385κ, 285 ίσως. Έχω κι εγώ κολλητό με μαγαζί και ξέρω
2. είναι γαμημένοι άχρηστοι και απένταροι οι έλληνες γιατί η νοοτροπία πασοκ είναι ακόμη βαθια ριζωμένη μέσα τους.
και το επίδομα που παίρνουν το τρώνε σε τσιγάρα, μπύρες και ποτά. καμία έννοια για οικονομία και να κάνουν κάτι , μόνο μάσα
3. ειναι χέστες και κατσαπλιάδες γιατί δεν μπορούν να βγουν μπροστα να διεκδικήσουν τίποτα, ευνουχισμένοι χεστηδες. Γι αυτό και όλοι σε λιγο καιρο θα έχουν πακιστανό αφεντικό.
4. οι άγγλοι είναι πούστηδες και δεν ξέρω τι γίνεται εκεί περα.

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
6.944
Πόντοι
3.446

Μεταξύ των οκτώ συλληφθέντων είναι άτομα με ερυθρές αγγελίες από την Interpol, ύποπτοι για δολοφονίες και βιασμούς καθώς επίσης και ένα μέλος συμμορίας από την Αϊτή με 18 καταδίκες. Ο συγκεκριμένος άνδρας φώναξε στις κάμερες πως δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Αϊτή και είπε «γ… τον Τραμπ, για πάντα Μπάιντεν», ευχαριστώντας τον Μπαράκ Ομπάμα.
ήταν βαλτός του κυριάκου :grin::grin::grin:

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.171
Πόντοι
1.106
αν είναι καλή ας βιζιτάρει να ξεχρεώσει :rockon:

πλάκα κάνω , θα ρωτήσω πληροφορίες για το τι παίζει και θα σου πω
Σπάσιμο ισχύου ρε τυπε απο γλυστρα μονο κωλογριες
Ο ξαδερφος μου το 2000 τον είχε δαγκωσει μια αράχνη. Δε του κοψανε το πόδι την εβγαλε με 30.000
Κάτι χαπια του 5ευρου εκει τα ειχαν 44$. Και μαλιστα τα εφτιαχνε το φαρμακειο, δεν τα αγοραζανε απο εταιρεια.
Αμά εχεις βεβαια βαρβατη ασφαλεια ειναι αλλιως

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.763
Πόντοι
216
Αυτοί που περιμένουν ότι ο Τραμπ με τον Μασκ (και με βοηθητική παρέα τους Ζουγκε, Μπέζο, και όλους αυτούς που τα λεφτά τους αθροίζουν πάνω από το Ευρωπαικό ΑΕΠ) θα μεταμορφώσουν τον (πράγματι σκατά) κόσμο μας προς το καλύτερο, μάλλον πρέπει να αλλάξουν κανάλι - παίζει γουέστερν στο απέναντι...

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.912
Πόντοι
6.056

άρχισε δουλίτσα ο Τράμπαρος ,έκανε καλή αρχή ,
τον βλέπω ισόβιο πρόεδρο τον πλανητάρχη μας

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.158
Πόντοι
6.056
e

τι να πρωτοπώ. είναι άστοχα αρκετά
1. δεν γίνεται να έχει 400κ έσοδα και έξοδα 385κ, 285 ίσως. Έχω κι εγώ κολλητό με μαγαζί και ξέρω
Μια χαρά γίνεται .
Όταν μεγαλώνει το μαγαζί ... αναγκάζεσαι και βάζεις είδη ... που δεν πουλάνε σταθερά ....
οπότε έχεις μεγάλη χασούρα γιατί πετάς .... δεν μπορεί να πάρει ένας να ζητήσει 15 τυλιχτά χοιρινά και 1 πιπέξ ... και να μην έχεις το πιπεξ .... χάνεις όχι παραγγελία ... χάνεις τον πελάτη για πάντα ....
το πιπέξ .... σε βάζει μέσα ... γιατί το πετάς , όταν δεν πουλάει ούτε 1% ....

αν καεί κανένα επαγγελματικό κλιματιστικό ντουλάπα ......
αν φας κανά πρόστιμο .... από 10500€ παίζουν όλα .....

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.675
Πόντοι
456
ναι τύπε, θα προτιμούσαν τη γάζα, το μαρόκο, το αζερμπαιτζάν με "όλα τα καλά τους", παρά την ελλάδα και την ευρώπη που δεν θα τους έδιναν σπίτι...
που να αφήνεις τώρα σφαιρες, πείνα και διωγμούς τα παλάτια και τα λούσα για την ψωροκώσταινα χωρίς επίδομα...:jerking::jerking::jerking:
Που ειδες ρε απιθανε σφαίρες πεινα και διωγμούς στο Μαροκο και στο Αζερμπαιτζαν;
Για το τζάμπα σπιτι και τα επιδοματα ερχονται, το Μαροκο ειναι τουριστικός προορισμος με πετρελαιοπηγές στα Νοτια. Μην πουμε για το Αζερμπαιτζαν..Αλλα που να τρέχουν να δουλεψουν οταν ο Μητσοτακης τους δινει σπιτια και επιδοματα απο τους φορους μας;

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.801
Πόντοι
3.656
το μπου είναι ένα παράθυρο στις ιστορίες ατόμων που έξω δεν θα συναναστρεφόσουν

αυτή είναι η χρησιμότητα του

το να μιλάς μόνο με αυτούς που συμφωνούν μαζί σου όπως κάνει ο σταλόνε τι νόημα έχει?
Συμφωνω αλλα μεχρι ενος σημειου!!
Οταν βλεπεις ομως οτι μιλας με στοκους,μετα απο καποιο σημειο ποιος ο λογος να το παλευεις?

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
6.944
Πόντοι
3.446
Που ειδες ρε απιθανε σφαίρες πεινα και διωγμούς στο Μαροκο και στο Αζερμπαιτζαν;
Για το τζάμπα σπιτι και τα επιδοματα ερχονται, το Μαροκο ειναι τουριστικός προορισμος με πετρελαιοπηγές στα Νοτια. Μην πουμε για το Αζερμπαιτζαν..Αλλα που να τρέχουν να δουλεψουν οταν ο Μητσοτακης τους δινει σπιτια και επιδοματα απο τους φορους μας;
καλά τύπε, γράψε λοιπόν γάζα, συρία, αρμενία, σομαλία, ιρακ, αφγανιστάν...
γράψε πακιστάν, μπαγκλαντες, ινδία κλπ κλπ που 'περνάνε μπέικα'
οκ τώρα?

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
6.944
Πόντοι
3.446
Συμφωνω αλλα μεχρι ενος σημειου!!
Οταν βλεπεις ομως οτι μιλας με στοκους,μετα απο καποιο σημειο ποιος ο λογος να το παλευεις?
τύπε μπίρλα παλεύει για ένα καλύτερο αύριο :confused:
κι ο τέλλυς σιγα σιγά μαθαίνει...:confused::confused:

kouradiaris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2025
Like
16
Πόντοι
0
Το διάβασα το αναφέρετε συνέχεια. Ποιος δίνει σπίτια και επιδόματα από τους φόρους μας και με ποιο τρόπο;
Πρωτη φορά τα ακούω αυτά.

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
6.944
Πόντοι
3.446
Το διάβασα το αναφέρετε συνέχεια. Ποιος δίνει σπίτια και επιδόματα από τους φόρους μας και με ποιο τρόπο;
Πρωτη φορά τα ακούω αυτά.
δίνονται
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ένα κάρο "μηνιάτικα" παίρνουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom