Νέα

Donald Trump, Πρόεδρος Η.Π.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMMY DEVITO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 228K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (10 μέλη και 25 επισκέπτες)

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
78.648
Πόντοι
12.056
θα σου πω κάτι λίγα από δικό μου άνθρωπο που πήγε προ διμήνου Κονέκτικατ
Αν και οι μισθοί εκεί πέρα είναι υψηλότατοι συγκριτικά με τους εδώ , οι τιμές είναι ψιλονορμάλ ...
Δηλαδή ένα αναψυκτικό έχει 4 δολλάρια και ένα κανονικό γεύμα 10 δολλάρια
Αν προσέχεις την διατροφή σου όπως ο δικός μου , θα υποφέρεις διότι τα φαγητά τους είναι χάλια...
Όλα τα υπόλοιπα είναι να μην θες να ξαναγυρίσεις πίσω ,όλα είναι έτη φωτός μπροστά....
αν εχει πουτανες ολα καλα

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

kouradiaris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2025
Like
14
Πόντοι
0
θα σου πω κάτι λίγα από δικό μου άνθρωπο που πήγε προ διμήνου Κονέκτικατ
Αν και οι μισθοί εκεί πέρα είναι υψηλότατοι συγκριτικά με τους εδώ , οι τιμές είναι ψιλονορμάλ ...
Δηλαδή ένα αναψυκτικό έχει 4 δολλάρια και ένα κανονικό γεύμα 10 δολλάρια
Αν προσέχεις την διατροφή σου όπως ο δικός μου , θα υποφέρεις διότι τα φαγητά τους είναι χάλια...
Όλα τα υπόλοιπα είναι να μην θες να ξαναγυρίσεις πίσω ,όλα είναι έτη φωτός μπροστά....
σοβαρά κι εγώ έχω ακούσει από ένα παιδί που δεν κατάφερε να μείνει εκεί ότι το φαγητό ήταν αδιανόητα άθλιο
και πήγε και σε μία από τις καλύτερες πολιτείες.
και αθήνα δεν πάει πίσω το ίδιο πρόβλημα είναι αν δεν κάνεις κουμάντο θα καταλήξεις να τρως βοθρολύματα
απλά αθήνα με ένα τηλέφωνο έχεις ότι θες από επαρχία σε άριστη τιμή
εκει αμερική θα πεθάνεις αν ισχύουν όσα λένε. αλλά αποκλειεται να είναι ολα παντού χαλια
τι κανουν οι πλούσιοι ας πουμε;

• Like

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.909
Πόντοι
6.056
σοβαρά κι εγώ έχω ακούσει από ένα παιδί που δεν κατάφερε να μείνει εκεί ότι το φαγητό ήταν αδιανόητα άθλιο
και πήγε και σε μία από τις καλύτερες πολιτείες.
και αθήνα δεν πάει πίσω το ίδιο πρόβλημα είναι αν δεν κάνεις κουμάντο θα καταλήξεις να τρως βοθρολύματα
απλά αθήνα με ένα τηλέφωνο έχεις ότι θες από επαρχία σε άριστη τιμή
εκει αμερική θα πεθάνεις αν ισχύουν όσα λένε. αλλά αποκλειεται να είναι ολα παντού χαλια
τι κανουν οι πλούσιοι ας πουμε;
όπως τα λες είναι !!!!

πιστεύω αν μείνεις μόνιμα κάτι θα βρείς αν ψαχτείς ,
εισαγωγή από ιταλία θα έχει τυροκομικά κρέατα κάτι θα έχει κάποιο μάρκετ

kouradiaris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2025
Like
14
Πόντοι
0
όπως τα λες είναι !!!!

πιστεύω αν μείνεις μόνιμα κάτι θα βρείς αν ψαχτείς ,
εισαγωγή από ιταλία θα έχει τυροκομικά κρέατα κάτι θα έχει κάποιο μάρκετ
αυτό που μου είχε πει είναι ότι δεν έχει όρια το κόστος για φαγητό
μπορείς να φας με 10 δολλάρια μέχρι και με 1000 ένα γεύμα
αθήνα αμα πας περιφερειακά και στις άκρες του κεντρου θα βρεις καλα πραγματα, μονο στο κεντρο είναι τερμα για τα μπαζα
σε λαρδιά ω' διαλογής τα μαγειρευουν οι πουστηδες
γενικα η ευρώπη είναι καλά απο φαγητό δόξα τω θεώ όπου πήγα μια χαρά ήταν , ακόμη και στις -υποβαθμισμένες- χώρες
αμερική εχει φαρμες κι εκεί αλλά θα ναι πανακριβα να παρεις
πάντως έλεγα να παω αμερικη κάποια στιγμή. όπου πας για παραπάνω από 2 βδομαδες εχεις κανει ερευνα από πριν για το θεμα τουτο
πας μαρκετ και ξεκινας από τη 1η μερα και τρως αραια απ εξω. κι αλλος φίλος πήγε αμερική και πλακώθηκε στα μπέργκερ και τα σκατά και πηγε να πέσει κατω σε 2 μέρες

• Like

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.909
Πόντοι
6.056
αυτό που μου είχε πει είναι ότι δεν έχει όρια το κόστος για φαγητό
μπορείς να φας με 10 δολλάρια μέχρι και με 1000 ένα γεύμα
αθήνα αμα πας περιφερειακά και στις άκρες του κεντρου θα βρεις καλα πραγματα, μονο στο κεντρο είναι τερμα για τα μπαζα
σε λαρδιά ω' διαλογής τα μαγειρευουν οι πουστηδες
γενικα η ευρώπη είναι καλά απο φαγητό δόξα τω θεώ όπου πήγα μια χαρά ήταν , ακόμη και στις -υποβαθμισμένες- χώρες
αμερική εχει φαρμες κι εκεί αλλά θα ναι πανακριβα να παρεις
πάντως έλεγα να παω αμερικη κάποια στιγμή. όπου πας για παραπάνω από 2 βδομαδες εχεις κανει ερευνα από πριν για το θεμα τουτο
πας μαρκετ και ξεκινας από τη 1η μερα και τρως αραια απ εξω. κι αλλος φίλος πήγε αμερική και πλακώθηκε στα μπέργκερ και τα σκατά και πηγε να πέσει κατω σε 2 μέρες
σωστότατος !!!!
πάντως εγγυημένα αξίζει να πας , ο δικός μου έχει γυρίσει όλη την ευρώπη κ τη μισή ασία
Δηλαδή δεν είναι κανά πρωτάρης να εντυπωσιασθεί , καταλαβαίνεις τι λέω
Έπαθε πλάκα με αμέρικα

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.664
Πόντοι
456
δ. τις παπαριές ο μαλάκας πούτιν τις έχει αρχίσει στην ευρώπη εδώ και χρόνια και το ξέρετε.
κυβερνοεπιθέσεις και σαμποτάζ, υποκίνηση ομάδων σε αναταραχές, υποκίνηση μουσουλμανικών μειονοτήτων σε φόνους, καταστροφή υποδομών πχ καλώδια, υποστήριξη λάθρο μαζί με ερντογάν στην ευρώπη για αποδιοργάνωση των πάντων. ναι τύποι, οι λάθρο (που οι δικοί μας αφήνουν και μπαίνουν) έρχονται με ενέργειες ερντογαν και πλάτες πούτιν ΗΛΙΘΙΟΙ, εσείς που τον υποστηρίζετε. κι η woke ατζέντα υποστηρίζεται κατά κόρον από "μέσα" και ομάδες που χρηματοδοτούνται από τον πούτιν, αυτή είναι η νέμεσίς σας κύριοι πουτινόλαγνοι.
Ενα κειμενο γεματο μπαρουφες
Δικτατορας ο Τραμπ? Την πλειοψηφια πηρε. Χαλαστηκες? Θες να μην γινονται εκλογες μηπως?
Τους λαθρο τους φερνουν οι Μητσοτακης, ο Μακρον, ο Σολτς και το λοιπο σκυλολοι που δινουν κινητρα με σπιτια και επιδοματα σε ολους τους απιθανους απο Μπαγκλαντες, Μαροκο, Αιγυπτο, Αλγερια και λοιπους τουριστικους προορισμους
Επι την ευκαιρια, πες μας ποια ιδρυσε την ΜΚΟ Action Aid που της δινει λεφτα φορολογουμενων ο Κουλης για να νοικιαζει σπιτια σε λαθρο? Οι οποιο κανουν βιντεκλησεις με τα φιλαρακια τους στον τριτο κοσμο λεγοντας πως το σπιτι το πληρωνουν οι Ελληνες φορολογουμενοι
Οι μουσουλμανικες μειονοτητες δεν χρειαζονται την υποκινηση του Πουτιν για να επιδοθουν σε βιαιες και εγκληματικες πραξεις
Ο Ερντο κερδιζει απο τα εισητηρια της Turkish, εκτος αν νομιζεις πως διασχιζουν την Σαχαρα με τα ποδια η με καμηλες για να φτασουν στα παραλια της Τουρκιας

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.146
Πόντοι
6.056
Σε σχέση με αγγλία, που της γλείφουν τον κώλο εδώ διάφοροι λόρδοι του κώλου ,
είναι διαστημικά. Από υλικά για να μαγειρέψεις, βρίσκεις τα πάντα.
Ειδικά αν έχεις ... ιταλούς κοντά.

• Like

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.909
Πόντοι
6.056
η αγγλία κατάντησε μισή μπαγκλαντές κ η άλλη μισή χαλιφάτο

kouradiaris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2025
Like
14
Πόντοι
0
έχει και πολλά επαρχιακά σημεία γύρω από αρκετές πολιτείες που ασχολούνται υποθέτω με γεωργία και κτηνοτροφία.
αγγλία με τόση βροχή και σκατόκαιρο τι να κάνουν

kouradiaris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2025
Like
14
Πόντοι
0
η αγγλία κατάντησε μισή μπαγκλαντές κ η άλλη μισή χαλιφάτο
πάντως ο νούμερο ένα προορισμός είναι αυτός για ευρώπη, παλιότερα ήταν και γερμανία και παρίσι
τώρα όλοι μόνο λονδίνο. Όλοι όμως . ειδικά αν δεν έχεις στον ήλιο μοίρα εκεί είναι η γη της επαγγελίας πια για ευρώπη

• Like

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.146
Πόντοι
6.056
έχει και πολλά επαρχιακά σημεία γύρω από αρκετές πολιτείες που ασχολούνται υποθέτω με γεωργία και κτηνοτροφία.
αγγλία με τόση βροχή και σκατόκαιρο τι να κάνουν
Η γεωργική παραγωγή των ΗΠΑ, καλύπτει την εγχώρια αγορά τους και εξάγουν και άλλες 2-3 φορές τόσα.
Και σε κρέατα .
Και στις ΗΠΑ .... όλοι ακόμη και οι ... έλληνες ... ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.
Στην Αγγλία ... κάτι άπλες ... γαλάζιοι ... σούπερ ντούπερ στελέχη ...
δεν έχουν ... γιατί "δεν τα χρειάζονται" ... και "έχει καλές συγκοινωνίες"
και τους κάνει ρεζίλι μέχρι και ο Δημητράκης . Και δικαιολογημένα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

πάντως ο νούμερο ένα προορισμός είναι αυτός για ευρώπη, παλιότερα ήταν και γερμανία και παρίσι
τώρα όλοι μόνο λονδίνο. Όλοι όμως . ειδικά αν δεν έχεις στον ήλιο μοίρα εκεί είναι η γη της επαγγελίας πια για ευρώπη
Τι λες ρε μεγάλε ;
Να πάει έλληνας να ζήσει στο λονδίνο ;
Πλάκα μας κανς !

Σε κάτι βλαχοχώρια πάνε και ζούνε σε τρύπες .... σαν χόμπιτ ...

• Χαχα

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.909
Πόντοι
6.056
αν δεν έχεις στον ήλιο μοίρα πας χωριό ή το παίζεις παλαιοχριστιανός :2funny:

αμερική ρε φίλε , δεν υπάρχει ευρώπη ...άντε να πω πάνω σκανδιναβία για να μη στο χαλάσω

kouradiaris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2025
Like
14
Πόντοι
0
Η γεωργική παραγωγή των ΗΠΑ, καλύπτει την εγχώρια αγορά τους και εξάγουν και άλλες 2-3 φορές τόσα.
Και σε κρέατα .
Και στις ΗΠΑ .... όλοι ακόμη και οι ... έλληνες ... ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.
Στην Αγγλία ... κάτι άπλες ... γαλάζιοι ... σούπερ ντούπερ στελέχη ...
δεν έχουν ... γιατί "δεν τα χρειάζονται" ... και "έχει καλές συγκοινωνίες"
και τους κάνει ρεζίλι μέχρι και ο Δημητράκης . Και δικαιολογημένα.

Τι λες ρε μεγάλε ;
Να πάει έλληνας να ζήσει στο λονδίνο ;
Πλάκα μας κανς !

Σε κάτι βλαχοχώρια πάνε και ζούνε σε τρύπες .... σαν χόμπιτ ...
για αρχή όλη η αλβανία είναι λονδίνο αυτή τη στιγμή. Και μόνο από το νησί ξέρω 10-15 άτομα που είναι στο λονδίνο. Πολλά παιδιά πήγαν και για σπουδές μετά το σχολείο και μείναν αλλά και για κουρείς πηγαν ακόμη άλλοι

• Like

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.146
Πόντοι
6.056
για αρχή όλη η αλβανία είναι λονδίνο αυτή τη στιγμή.
Νοικιάζουν διαμερισματάρες στην pall mall ;

Βλέπω έχει καλές ... με 10-20 χιλιάδες λίρες νοίκι ... το μήνα ....

• Χαχα

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.909
Πόντοι
6.056
για αρχή όλη η αλβανία είναι λονδίνο αυτή τη στιγμή. Και μόνο από το νησί ξέρω 10-15 άτομα που είναι στο λονδίνο. Πολλά παιδιά πήγαν και για σπουδές μετά το σχολείο και μείναν αλλά και για κουρείς πηγαν ακόμη άλλοι
αλβανοί γνωστοί μου πήγαν 4 χρόνια ,αντρόγυνο με 2 παιδιά ,
δούλεψαν νυχθημερόν, γύρισαν με τις οικονομίες τους κ έφτιαξαν μαγαζάρα στην Αθήνα
Το θέμα είναι αν αντέχεις σκληρούς ρυθμούς δουλειάς ...δουλειά κ ύπνο 4 χρόνια ...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.413
Πόντοι
3.656
Στο εχω ξαναπει...
Χαρα στο κουραγιο σου!!!!
το μπου είναι ένα παράθυρο στις ιστορίες ατόμων που έξω δεν θα συναναστρεφόσουν

αυτή είναι η χρησιμότητα του

το να μιλάς μόνο με αυτούς που συμφωνούν μαζί σου όπως κάνει ο σταλόνε τι νόημα έχει?

kouradiaris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2025
Like
14
Πόντοι
0
Νοικιάζουν διαμερισματάρες στην pall mall ;

Βλέπω έχει καλές ... με 10-20 χιλιάδες λίρες νοίκι ... το μήνα ....

ε δεν έχει δα και μόνο κολωνάκι και σύνταγμα και η αθήνα. λίγο παρα πέρα έχει άλλες 10 περιοχές με προσιτές τιμές
τεραστιος αριθμός αλβανών έφυγε από ελλάδα και πήγε εκεί μαζικώς. μόνο εγώ πόσους ξέρω

Θα τους κάνει μάγκες η ΑΑΔΕ ... και ο ΕΦΚΑ ....
Γουστάρω .
τα μισα μαγαζια σε αθηνα και νησια σε λίγο καιρό . αν δεν ειναι ήδη, είναι αλβανικά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom