Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Λοιπόν, να γράψω εγώ δυό τρία πραγματάκια και να το κλείσω, γιατί όλοι έχουν καταλάβει τι παίζει με την πάρτη σου. Όχι μόνον εδώ και στα άλλα τοπικ. Τα Συντάγματα είναι τεράστια σε αξία νομικά κείμενα, που η εφαρμογή τους κρίνεται καθημερινά στα δικαστήρια με πληθώρα αποφάσεων, βάσει ανάλογης πληθώρας ερμηνευτικών νόμων. Το να ασχοληθείς μαζί τους απαιτεί γαμάτες νομικές σπουδές και εξειδίκευση στο Συνταγματικό Δίκαιο. Χρόνων.Ρε πες ενα, δεν έχω ιδέα και το κόβω, και τελειώνει το θέμα. Οι μύστες εδώ και να διαβάζουν ξέρουν και αγγλικά ξέρουν.Είναι συνταγματικό πραξικόπημα να το ζητά ο Φάουτσι και να το εφαρμόσει ο Πρόεδρος;
Συνταγματικο πραξικοπημα ειναι εφοσον ο Προεδρος ακουσει τον Φαουτσι στο να προβει σε υπερβαση των αρμοδιοτητων του εις βαρος των πολιτειων. Οι αρμοδιοτητες ειναι ορισμενες στο συνταγμα. Τα πε και ο Κουμο. Δεν ειναι βασιλιας ο Τραμπ, ειναι προεδρος. Απο κει και περα υπαρχει και το κογκρεσο. Αυτο δρα σε ομοσπονδιακο επιπεδο και σχετιζεται με αυτα που γραφει στο λινκ σου αναφορικα με τον ομοσπονδιακο νομο εναντι του πολιτειακου νομου. Προφανως για θεματα του κογκρεσου δεν εχει ευθυνη ο Τραμπ.
Βημα 1. Πατα στο λινκ που εδωσες.
Βημα 2. Πατα ctrl+f και γραψε president
Βημα 3. Δες τις αρμοδιοτητες του προεδρου στο λινκ που ο ιδιος εδωσες.
Βημα 4. Πες ημουν λαθος που περιμενα πολυ περισσοτερα απ'τον Τραμπ για την πανδημια σε σχεση με αυτα που μπορουσε οντως να κανει.
Υπάρχουν βέβαια και οι τύποι σαν κι εσενα, που με ένα γρήγορο search στο νετ γίνονται και Συνταγματολόγοι χωρών, ασχέτων με τη δική τους, και αποκτούν οποιαδήποτε άλλη ειδικότητα απαιτεί η συζήτηση σε χρόνο dt.
Εγώ είπα πως δεν έχω ιδέα τι λέει το Σύνταγμα των ΗΠΑ, σε αντίθεση με σένα. Μας έκανες τον κονιόρδο. ΟΚ. Με ένα όμως ψάξιμο στη σελίδα του ΝCSL, σου αποδεικνύω ότι λες ανυπόστατες κουταμάρες. Κάποιος με στοιχειώδεις νομικές γνώσεις, θα έφτιαχνε καινούριο συκώτι από τα γέλια με την πάρτη σου.
Εγώ εξακολουθώ να μην έχω ιδέα τι λέει το Σύνταγμα των ΗΠΑ. Είναι όμως φανερό ότι εσύ έχεις μεγαλύτερη άγνοια από μένα.
Το κείμενο που παρέθεσα λέει τα πράγματα ξεκάθαρα. Αρκεί κάποιος να πάρει τη σελίδα από την αρχή ως το τέλος, για να δει ποιός μπορεί να κάνει τι.
Εσύ ξερόλας ήσουν, ξερόλας παρέμεινες. Χωρίς " ".