Δ
Διαγραμμένο μέλος 186072
Επισκέπτης
Όπως ας πούμε εσύ, ο μη ξερόλας, μας έλεγες ότι οι χειριστές των S400 αμολάνε πυραύλους στους πιλότους, ετσι για την πλάκα, για να τους πούνε σε έχω, ενώ δεν είχες ιδέα πόσο χρόνο θέλει το σύστημα να ξαναγεμίσει. Ότι διάβασες στο google και ότι κατάλαβες ήρθες να μας το πουλήσεις για γνώση.
Βαλτη τη συζητηση στο σωστο πλαισιο οπου εδω περα γραφονταν τερατα του στυλ εμεις θα παρουμε καμμια 20αρια ραφαλ και θα γαμησουμε τους τουρκους αβερτα κουβερτα και λεω τι να γαμησεις ρε φιλε, ο αλλος εχει S400, αν τα στησει σωστα το βεληνεκες ειναι τετοιο που σου εχει κλεισει ολο το ανατολικο αιγαιο.
Απο κει και μετα κανεις προβολη δικου σου σεναριου στο δικο μου. Το δικο μου σεναριο ηταν οτι (απ'τη πλευρα της τουρκιας) αποτρεπτικα μπορεις να ριξεις πυραυλο ακομα και σε οριακο range ωστε να δημιουργησεις no fly zone. Ο πιλοτος ειναι δεδομενο οτι δε θα κατσει να μαθει τον φακελο λειτουργιας του S400 αφου πρεπει να τηρησει το πρωτοκολλο αποφυγης εισερχομενου. Μου ρχεται κατα πανω μου? Δε θα συνεχισω να πηγαινω κατα πανω προς το πυραυλο, απλη λογικη. Δεν εχει να κανει το reload time με το οτιδηποτε. Αν πανε να μπουν οι ελληνες σε μια Α ακτινα και φανε πυραυλο, τοτε ξερουν οτι οι αλλοι τους λοκαρουν και τους πυροβολανε και απλα ειναι θεμα χρονου να φτασει ο πυραυλος στο μαχητικο τους, αρα οπισθοχωρουν.
Καπου εκει ειχε μπλεχθει η ΝΕΖ. Το δικο μου σεναριο δεν προεβλεπε οτι το μαχητικο πρεπει να μπει στο no escape zone για να εχει πχ 90-100% επιτυχια η καταρριψη αλλα να βαρας πολυ περαν της ΝΕΖ για αποτροπη. Αλλο η καταρριψη αλλο η αποτροπη. Εγω τοποθετηθηκα για το #2. Στο σεναριο της αποτροπης δεν υφισταται πχ saturation attack για να μας ενδιαφερει το reload time.