Νέα

Donald Trump, Πρόεδρος Η.Π.Α.

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMMY DEVITO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 205K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

PEODAS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Μηνύματα
191
Κριτικές
11
Like
373
Πόντοι
291
ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΓΑΜΨΑ :ak: :police: :hammer:
Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός για την Ασφάλεια της Αεροναυτιλίας (Eurocontrol) προειδοποίησε την Τρίτη τις εταιρείες αεροπορικών μεταφορών να επιδείξουν μεγάλη προσοχή στον εναέριο χώρο της ανατολικής Μεσογείου τις επόμενες 72 ώρες, λόγω της πιθανής έναρξης αεροπορικών πληγμάτων στη Συρία
TheToc
Ο Ρώσος πρεσβευτής στο Λίβανο Αλεξάντερ Ζασίπκιν μίλησε στο κανάλι al-Manar ΤV την Τρίτη λέγοντας ότι η χώρα του είναι έτοιμη να καταρρίψει οποιονδήποτε πύραυλο εκτοξεύσουν οι Αμερικανοί στη Συρία αλλά και να βομβαρδίσει τις βάσεις απ' όπου θα εκτοξευθεί αυτός ο πύραυλος και σημείωσε ότι τα όσα ανέφερε δεν αποτελούν δική του δήλωση, αλλά δήλωση του προέδρου Πούτιν και του Ρώσου αρχηγού του επιτελείου των ενόπλων δυνάμεων.
TheToc
«Χειρότερες από ποτέ οι σχέσεις με την Ρωσία, συμπεριλαμβανομένης και της περιόδου του Ψυχρού Πολέμου», γράφει σε ανάρτησή του ο Τραμπ.
H Kαθημερινή.
 

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Μηνύματα
7.904
Like
4.226
Πόντοι
506
Δασμοί Τραμπ στις εισαγωγές χάλυβα και αλουμινίου  :hi:

Αμεση αντίδραση Γιούνκερ  :grin:
Αμεσες ήταν οι αντιδράσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
  :grin:


Φέρτε τα Εργοστάσια στην Ελλάδα, για να πάρετε τα τοκογλυφικά δάνεια πίσω! Αυτό έπρεπε να τους πει η οποιαδήποτε Ελληνική Κυβέρνηση. Αλλά δυστυχώς πάνε πολλά χρόνια που αναχώρησε εις Κύριον ο τελευταίος Πρωθυπουργός της Ελλάδας με Ελληνική Συνείδηση. Έκτοτε βλέπουμε ποιους έχουμε.
Τελικα με γλυψοκωλακια απο δω κι απο κει την γλυτωσανε απο τους δασμους. Η Κινα θα φαει την πουτσα και πολυ καλα της κανει. Κι έρχεται κι αλλο γαμησι στους κιτρινιαριδες.
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ο Τζέιμς Κόμεϊ αποκαλεί τον Τραμπ «αφεντικό της Μαφίας» και« ψεύτη» στο βιβλίο του

«Ο Ντόναλντ Τραμπ συμπεριφέρεται σαν να είναι αφεντικό της Μαφίας, είναι ένας ψεύτης μέσα στον Λευκό Οίκο». Με τα διόλου κολακευτικά αυτά λόγια περιγράφει τον Αμερικανό πρόεδρο ο πρώην επικεφαλής του FBI, Τζέιμς Κόμεϊ, στο νέο του βιβλίο που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Απριλίου.

Ο πρώην επικεφαλής του FBI ,τον οποίο είχε αποπέμψει ο Τραμπ πέρυσι τον Μάιο μέσω Twitter παίρνει την εκδίκησή του. Ως αρχηγός του FBI, o Κόμεϊ είχε χειριστεί το θέμα των e-mails της Χίλαρι Κλίντον, λίγες ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου 2016, κρίνοντας αποφασιστικά -για πολλούς- τη νίκη του Τραμπ.

«Ο Τραμπ δεν σταματάει να ψεύδεται»

Τα πολυαναμενόμενα απομνημονεύματα του Κόμεϊ,που κυκλοφορούν την επόμενη εβδομάδα, αμαυρώνουν την εικόνα του 45ου προέδρου των ΗΠΑ: «Ο Τραμπ δεν σταματάει να ψεύδεται και επιβάλλει στο περιβάλλον του όρκους απόλυτης σιωπής και πίστης που θυμίζουν συμπεριφορά αφεντικού της μαφίας, υποστηρίζει ο συγγραφέας. Στα αποσπάσματα του βιβλίου του, υπό τον τίτλο:«A Higher Loyalty: Truth, Lies and Leadership», ο πρώην επικεφαλής της ομοσπονδιακής υπηρεσίας αφηγείται πώς ο ένοικος του Λευκού Οίκου είχε εμμονή με σκανδαλιστικά στοιχεία που τον αφορούν.

Τι συνέβη με τον περιβόητο «φάκελο» της Ρωσίας

Ο Τραμπ, όπως ισχυρίζεται, του είχε ζητήσει τουλάχιστον τέσσερις φορές να ερευνήσει τις κατηγορίες για το «φακέλου» στον οποίο περιέχεται η πληροφορία για βίντεο από ξενοδοχείο στη Μόσχα όπου ο σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ φέρεται να είχε αγοράσει τις υπηρεσίες Ρωσίδων ιερόδουλων.

Ο Τραμπ απαιτούσε να ερευνηθεί ο φάκελος ώστε να αποδειχθεί ότι είναι ψευδείς οι ισχυρισμοί. Τον περιβόητο «φάκελο» είχε συντάξει πρώην πράκτορας της βρετανικής υπηρεσίας κατασκοπείας για λογαριασμό πολιτικών αντιπάλων του Ρεπουμπλικάνου μεγιστάνα, όταν ακόμη ήταν υποψήφιος για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος. Παρότι αρχικά ο φάκελος θεωρείτο αξιόπιστος, η αυθεντικότητα και η αξιοπιστία του περιεχομένου του αργότερα αμφισβητήθηκε έντονα.

Κατά τη διάρκεια συνομιλίας τους στον Πύργο Τραμπ τον Ιανουάριο του 2017 ο νεοεκλεγείς πια Τραμπ είχε ζητήσει από τον επικεφαλής του FBI να ερευνήσει και να καταρρίψει τους επιβαρυντικούς ισχυρισμούς για τον ίδιο, για την «περίπτωση που υπήρχε ακόμη και μία περίπτωση στις εκατό να τις πάρει στα σοβαρά η σύζυγός του Μελάνια», αναφέρει ο Τζέιμς Κόμεϊ στο βιβλίο.

Αυτή η συνομιλία με τον πρόεδρο «με γύρισε πίσω στην αρχή της καριέρας μου, όταν ήμουν εισαγγελέας αντιμέτωπος με τη μαφία», γράφει χαρακτηριστικά. O πρώην επικεφαλής του FBI περιγράφει ένα σκηνικό που λέει πως του θύμισε τη μαφία: «Ο κύκλος της σιωπής, που συγκατατίθεται. Το αφεντικό που ορίζει αν είναι μέρα ή νύχτα. Οι όρκοι πίστης». Ο Κόμεϊ κάνει έναν απολογισμό της 20χρονης και πλέον καριέρας του στην εισαγγελία της Νέας Υόρκης, στη θητεία του ως του υφυπουργού Δικαιοσύνης επί προεδρίας Τζορτζ Μπους του νεότερου, αλλά και στην ηγεσία του FBI από το 2013 μέχρι το 2017.




 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Πρώην Playmate βάζει νέες «φωτιές» στον Τραμπ: Κάναμε σεξ μπροστά στο φίλο μου

Η Μπάρμπαρα Μουρ υποστηρίζει ότι όταν είχε σχέση με τον σημερινό πρόεδρο των ΗΠΑ, η τότε  αρραβωνιαστικιά του Μάρλα Μαπλς ήταν έγκυος

Νέες «φωτιές» στον Ντόναλντ Τραμπ βάζει η πρώην Playmate Μπάρμπαρα Μουρ, η οποία ισχυρίζεται ότι έκανε «τρίο» με τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο ενώ η τότε αρραβωνιαστικιά του, Μάρλα Μαπλς, ήταν έγκυος στην κόρη του,Τίφανι.


 

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Μηνύματα
7.904
Like
4.226
Πόντοι
506
Άγριος Πολεμος Τραμπ κατα Κινεζων ζηταει ταπεινωτικους όρους απο την Κινα



"Οι Αμερικανοί δείχνουν βέβαιοι πως μπορούν να αναγκάσουν τους Κινέζους να αποδεχθούν όρους, όσο ηλίθιοι και ταπεινωτικοί και αν είναι. Η Κίνα θα δεχόταν πράγματι μεγαλύτερο πλήγμα από έναν εμπορικό πόλεμο από ότι οι ΗΠΑ. Ο λόγος είναι πως οι εξαγωγές της στις ΗΠΑ είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές των ΗΠΑ στην Κίνα.

Μια πρόσφατη ανάλυση από το Ινστιτούτο Χούβερ υποστηρίζει ότι η ανάπτυξη της κινεζικής οικονομίας μπορεί να μειωθεί κατά 0,3% από έναν πόλεμο δασμών. Το κόστος είναι πολύ μεγαλύτερο από ότι για τις ΗΠΑ, αλλά θα είναι ανεκτό για οποιαδήποτε οικονομία με τον δυναμισμό της Κίνας. Για τους ηγέτες της Κίνας, το κόστος μιας άτακτης υποχώρησης θα ήταν πολύ υψηλότερο."
 

bagg.

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Μηνύματα
223
Κριτικές
3
Like
79
Πόντοι
1

[size=15pt]Τραμπ: Οι ΗΠΑ αποχωρούν από τη συμφωνία για τα πυρηνικά του Ιράν [/size]




Την αποχώρηση των ΗΠΑ από τη συμφωνία για τα πυρηνικά του Ιράν ανακοίνωσε ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, μιλώντας από τον Λευκό  Οίκο.
Διαβάστε επίσης
Ανησυχία και αντιδράσεις μετά την «πυρηνική» απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ
Ανησυχία και αντιδράσεις μετά την «πυρηνική» απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ, που είχε πολλάκις σχολιάσει αρνητικά τη συμφωνία, τη χαρακτήρισε σήμερα «ελαττωματική» και μια «μεγάλη ντροπή».

Ανακοίνωσε, επίσης, ότι από πλευράς των ΗΠΑ θα επιβληθούν αυστηρότατες οικονομικές κυρώσεις στο Ιράν.

«Σε μερικά λεπτά, θα υπογράψω ένα προεδρικό διάταγμα για να ξεκινήσει η διαδικασία επιβολής αμερικανικών κυρώσεων έναντι του ιρανικού καθεστώτος» είπε ο κ. Τραμπ, και συμπλήρωσε: «Κυρώσεις θα επιβληθούν και σε οποιαδήποτε χώρα βοηθάει το Ιράν στην αναζήτησή του για την απόκτηση πυρηνικών. Οι ΗΠΑ δεν θα είναι όμηρος πυρηνικού εκβιασμού».

Όπως τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος, η συμφωνία με το Ιράν δεν έχει επαρκείς μηχανισμούς για να αποφευχθούν οι παρατυπίες «από πλευράς του καθεστώτος».


 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Μηνύματα
76.754
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
η πλεον πατριωτικη κινηση είναι η επιβολή δασμων,
αυξηση εσοδων από τις εισαγωγες.
αυξηση ντοπιας παραγωγης-μειωση ανεργειας και αυξηση εισοδηματος αφου πλεον τα ντοπια θα ειναι σε ανταγωνιστικη τιμη.
απλα οι λεφταδες εισαγωγεις του διεθνους εμποριου θα χασουν πολλα και βγαινουν και διαμαρτυρονται και εμεις στα καναλια τους ακουμε, χωρις επιχειρημα να λενε οτι ειναι κακη η υπερφορολογιση εισαγωμενων. ΟΧΙ ΡΕ ΤΣΕΦΤΙΛΕΣ καλη ειναι η υπερφορολογιση οτιδηποτε εισαγωμενου.

μονο για φαρμακα και ειδη πρωτης αναγκης που δεν μπορεις να παραγεις θα μπορουσε να ειναι κακη. κοπροσκυλα των καναλιων.


προυπόθεση βέβαια είναι να έχεις μια αποδεκτή επάρκεια σε ντόπια προιόντα... πράγμα το οποίο η Ελλάδα γιόκ... οπότε μάλλον προς την πείνα μας στέλνεις

ΥΓ πχ με ένα 25% δασμό στο αλεύρι (η Ελλάδα ήταν και είναι ελλειματική στην παραγωγή μαλακού σιταριού το οποίο βγάζει το αλεύρι για το ψωμί) το κιλό το ψωμί θα πάει στα 10 ευρώ
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306
η σφηγκοφωλια αλλαξε εγινε κοτετσι

ολες οι κοτες της εε

κοκοκοκοκοκο
 

thomas66

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Μηνύματα
84
Like
0
Πόντοι
0
προυπόθεση βέβαια είναι να έχεις μια αποδεκτή επάρκεια σε ντόπια προιόντα... πράγμα το οποίο η Ελλάδα γιόκ... οπότε μάλλον προς την πείνα μας στέλνεις

ΥΓ πχ με ένα 25% δασμό στο αλεύρι (η Ελλάδα ήταν και είναι ελλειματική στην παραγωγή μαλακού σιταριού το οποίο βγάζει το αλεύρι για το ψωμί) το κιλό το ψωμί θα πάει στα 10 ευρώ

όχι φίλε μου, καθόλου δασμό στο αλεύρι και στα είδη πρώτης ανάγκης, όπως τρόφιμα και φάρμακα που δεν παράγεις, αλλά στα iphone και τις άλλες παπαριές... ξέσκισέ τα, βάλε 100 % δασμό να πάει το Iphone όχι 800 ευρώ αλλά 1800, έτσι και αλλιώς το κορόιδο που παίρνει iphone θα το πάρει όσο και να έχει..
 

thomas66

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Μηνύματα
84
Like
0
Πόντοι
0
..δεν τον χαλασε τον μεθυστακα κλόουν,βεντουζα τους πάει ο Ντόναλντ
Σου πήραν τα εργοστάσια αλλα σου αφήσαν δημοσιους υπάλληλους,μην εισαι αχάριστος

έλα μου ντε, μη τα θέλουμε και όλα δικά μας, οι δημόσιοι υπάλληλοι παράγουν ελλείμματα, κάνουν απεργίες, βγαίνουν στη σύνταξη στα 52, τι άλλο να ζητήσουμε πια ... άκου εργοστάσια, να παράγουν δηλαδή προιόντα και πλούτο για όλους και να μολύνουν και το περιβάλλον, απα,πα,πα....
 

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Μηνύματα
8.106
Κριτικές
33
Like
7.341
Πόντοι
4.746
Αύξηση 4% στις αμυντικές δαπάνες ζήτησε ο Τραμπ από το ΝΑΤΟ

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, πρότεινε στους συμμάχους του στο ΝΑΤΟ κατά την πρώτη ημέρα της συνόδου στις Βρυξέλλες, τα κράτη μέλη της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας να αυξήσουν τις αμυντικές δαπάνες στο 4% του ΑΕΠ, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της Βουλγαρίας, Ρούμεν Ράντεφ, σε δημοσιογράφους στη βελγική πρωτεύουσα.

 

Συνημμένα

  • 31652101_19779906.limghandler.jpg
    31652101_19779906.limghandler.jpg
    16,3 KB · Εμφανίσεις: 34

NAVY70

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2013
Μηνύματα
11
Like
0
Πόντοι
0
Αυτός τελικά ασχολείται με το κέρδος της χώρας του. Μακάρι και κάνα δικό μας ζαγάρι να έκανε το ιδιο
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom