Νέα

Donald Trump, Πρόεδρος Η.Π.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMMY DEVITO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 208K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Ξεβρακωνω γκεμπελισκους σαν κι εσενα που αποφευγουν να μου απαντησουν ευθεως στα περισσότερά μηνύματά μου. Μη λεμε τα ιδια. :coffee:
Σε ποιον τους ξεβρακώνεις τυπε;
Απ ολους μονο οι γνωστοι που ασχολούνται με τα πολιτικα μπαινουν σε αυτά τα θρεντ και από αυτους μονο οι συντροφοι σου διαβαζουν τα σεντονια με την προπαγανδα που βαζεις...
Γι αυτό και δεν σου απανταει κανενας :grin:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Σε υποκείμενα του συναφιού σου, ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΠΟΤΕ.
Μην μπερδεύεσαι.
Α, ναι. Το κλασσικο ποιημα οταν στριμωχνεσαι. Ταυτοχρονα και αποδειξη ακραιου ξεβρακωματος - αδυναμιας απαντησης. Ακομα γελαω με τη γελοια δικαιολογια σου (www.bourdela.com/forum/index.php?topic=238147.msg6986985#msg6986985]λινκ[/url]) για το βιβλιο του αιωνιου αρχηγου σου, ανθελληνα που ευχεσαι να γυρναγε ο χρονος πισω ωστε να εκπληρωνες το ονειρο της ζωης σου και να γινοσουν προδοτης καταδοτης των Γερμανων. :dancing:

Τις διαφορες με τέτοια υποκείμενα , τις λύνουμε μόνο όταν
η πολιτική συνεχιστεί με άλλα μέσα ...
(Σύμφωνα με το Φον Κλάουζεβιτς).
Καλα καλα. Κοιτα μονο να παρεις καλη μαγκουρα που να μπορει να σε παει και στο βουνο για την επανασταση οοοταν αποφασισεις να την κανεις. :2funny:

opadosksanthoygenoys

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2012
Κριτικές
10
Like
423
Πόντοι
511
Σε λιγο θα αρχισει να ποσταρει πιο συχνα κι ο μουνιβαγονις.Το πανε με βαρδιες.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Σε ποιον τους ξεβρακώνεις τυπε;
Απ ολους μονο οι γνωστοι που ασχολούνται με τα πολιτικα μπαινουν σε αυτά τα θρεντ και από αυτους μονο οι συντροφοι σου διαβαζουν τα σεντονια με την προπαγανδα που βαζεις...
Γι αυτό και δεν σου απανταει κανενας :grin:
Στους εαυτους τους τυπε. Στους εαυτους τους. Δοκίμασέ με κι εσυ αν θες μια γευση γιατι σε βλεπω τριβεσαι και φοβαμαι οτι σε αφηνω παραπονεμενο. :pipa1: Α, επισης. Το διαβασμα κανει καλο. Δοκιμασε να διαβασεις κατι αλλο εκτος απο κομικς μια φορα στη ζωη σου, κανα "σεντονι", και θα με θυμηθεις. :hi:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Όσο βρίσκονται σε ειρήνη ... κάνουν τους μάγκες και δηλώνουν ότι ανυπομονούν
να έλθει η ώρα της σύγκρουσης.

Όταν έλθει και πάρουν αυτό που τους αξίζει , όπως ο Μπελογιάννης, ο Φούντας,
ο Καλτεζάς , ο Κουσουρής  και τόσοι άλλοι δικοί τους , τότε μυξοκλαίνε ....

Υ.Γ. Βέβαια με τις αποδείξεις που ζήτησα ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ
το "Ο Αγών μου" στα ελληνικά , δεν απάντησε κανείς.
Εγώ το έχω το βιβλίο , η φωτογραφία είχε βγει και ανέβει από τότε
και ... περιμένει ....

Τα μουνάκια ... διαβάζουν διαστρεβλώσεις εβραίων από φόρουμ προπαγάνδας στα αγγλικά!

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ρε φίλε , που είδες τις ίσες αποστάσεις ;
Όταν οι πουτάνων γιοί πήγαν μπροστά στα γραφεία των άλλων
ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ;
Τους άφησαν να πάνε ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ.

Έλεος πια.

Το κατά πόσο είναι δημοκρατία η Γερμανία ...
και κατά πόσο ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ...

[size=17pt]Πάρε τα ονόματά τους ....[/size]

[size=30pt]Στάϊν Μάγιερ ...[/size]

Έπρεπε να τον λένε και Αβραάμ τον τύπο ;

Σαν τον Αβραάμ Μπεναρόγια , από τα ιδρυτικά στελέχη του ΚΚΕ ;
η αστυνομια εδρασε σωστα αφου οι ναζι ειναι φανερα μπραβοι ,ειχαν τα ροπαλα καβατζα κ βγηκαν στο αψε σβησε να πλεκησουν τις κεφαλες αο τα μαλακηστηρια κι η αστυνομια σωστα τους εβγαλε τα οπλα για να τουμπεκιστουν οπως κι εγινε
μετα μπηκε μπροστα στην εισοδο για να μην μπουκαρουν η πεταξουν κατι τα "αντιφα" οργια..
ΔΕΝ ειπα οτι η Γερμανια ειναι σωστη δημοκρατια η οτι κανουν κουμαντο αυτοι
η γνωμη μου ειναι ταχω γραψει 100 φορες,ΟΛΟΙ ειναι μαριονετες υπηρετες ενος υπερεθνικου οργανισμου ,των κατ ευφημισμο " αγορων"
απλα η αστυνομια στην Γερμανια ειναι πολυ καλυτερη απο παντου στην Ευρωπη,με τις λιγοτερες Υπερβολες απο παντου αλλου..αυτο  :hi:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Όσο βρίσκονται σε ειρήνη ... κάνουν τους μάγκες και δηλώνουν ότι ανυπομονούν
να έλθει η ώρα της σύγκρουσης.
Ποιος ανυπομονει βρε ανικανε να διαβασεις 2 γραμμες ελληνικα? Το δουλεμα για τις μαγκες και τα αιματα που γραφεις ΕΣΥ απο τον καναπε το εκλαμβανεις ως κατι περα απο δουλεμα και κοροϊδια στα μουτρα σου? Πραγματικα εχεις βγαλει ελληνικο ΑΕΙ εσυ? Ντροπη μας... Οποιοσδηποτε ονειρευεται εμφυλιους ειναι ο ορισμος του προδοτη προς τη χωρα του...

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Στους εαυτους τους τυπε. Στους εαυτους τους. Δοκίμασέ με κι εσυ αν θες μια γευση γιατι σε βλεπω τριβεσαι και φοβαμαι οτι σε αφηνω παραπονεμενο. :pipa1: Α, επισης. Το διαβασμα κανει καλο. Δοκιμασε να διαβασεις κατι αλλο εκτος απο κομικς μια φορα στη ζωη σου, κανα "σεντονι", και θα με θυμηθεις. :hi:
Εγω φιλε σε εχω γαμησει αρκετα. Και εσενα και τους ομοιους σου...
Με αυτό το νικ λεω ν αραξω και να γελαω ;)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ρε φιλε τι το παιζεις δεν καταλαβαινω
κατ αρχας εισαι ψηφοφορος συριζα?αυτο σε καθιστα εξ ορισμου γελοιο σε οτι κ να πεις...
αν εισαι κατι αλλο σορρυ..αν εισαι τωρα αυτη την στιγμη συριζα,εισαι εξ ορισμου μαλ..ας αλλοπροσαλλος.οπως κ το κομμα αυτο... :hi:

opadosksanthoygenoys

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2012
Κριτικές
10
Like
423
Πόντοι
511
Επιρροες απο ψαρρα και xyz contagion εχει σιγουρα παντως

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
ρε φιλε τι το παιζεις δεν καταλαβαινω
κατ αρχας εισαι ψηφοφορος συριζα?αυτο σε καθιστα εξ ορισμου γελοιο σε οτι κ να πεις...
αν εισαι κατι αλλο σορρυ..αν εισαι τωρα αυτη την στιγμη συριζα,εισαι εξ ορισμου μαλ..ας αλλοπροσαλλος.οπως κ το κομμα αυτο... :hi:
Τι το παιζω, αγορακι μου? Μου ετεθη μια ερωτηση και απαντησα. Αν ξαναρωτησεις πρωτα εμενα τι το παιζω και οχι αυτον που εθεσε πρωτος την ειρωνικη ερωτηση, η απαντηση θα ειναι να πας να γαμηθεις. Ξεκαθαρα. Προειδοποιω.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Εγω φιλε σε εχω γαμησει αρκετα. Και εσενα και τους ομοιους σου...
Με αυτό το νικ λεω ν αραξω και να γελαω ;)
Πες τουλαχιστον ποιος ησουν να ξερω με ποιον απο τους μαλακες που μου εχουν κλασει μιλαω. Εσυ ξερεις ποιος ειμαι. Ενα και μοναδικο νικ ειχα και εχω εδω μεσα. Και μαλλον ειμαι κυριολεκτικα ο μονος...

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Σαφώς.
Ο οποίος έβαλε σταυρό στο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ το Γενάρη του 2015.
Μην τα λέμε συνέχεια αυτά.
ο γεναρης 15 δεν ειναι το κριτηριο
κι εγω αν ημουν ελλαδα θα ψηφιζα συριζα κ τον βαρουφακη που λες
το κριτηριο ειναι οι επομενες εκλογες οπου οποιος ψηφισε τον συριζα ειναι απλα ηλιθιος η νενεκος,τους ειπε θα παω κοντρα στην επιλογη ρηξης ,θα προσκυνησω κ θα ξεπουλησω την χωρα,,,ψηφιστε με..ε και τον ψηφισαν..οποτε ειναι η το ενα η το αλλο... >:(
αλλη κατηγορια δεν υπαρχει... :hi:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Πες τουλαχιστον ποιος ησουν να ξερω με ποιον απο τους μαλακες που μου εχουν κλασει μιλαω. Εσυ ξερεις ποιος ειμαι. Ενα και μοναδικο νικ ειχα και εχω εδω μεσα. Και μαλλον ειμαι κυριολεκτικα ο μονος...
Θα σου ελεγα αλλα βλεπω εισαι επιρρεπης στις αναφορες  ;)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Με αυτά μεγάλωσαν.
Και είναι και τα μόνα τους αναγνώσματα , δεν θέλει πολύ ψάξιμο για να το βεβαιώσεις αυτό.
Καθολου ψαξιμο. Απλα εγκεφαλικη βλαβη και παραισθησεις ωστε απλα να τα βγαζεις ολα απο το μυαλο σου... Και μην ξεχνιομαστε για το ποιος διαβαζει τι: www.bourdela.com/forum/index.php?topic=238147.msg6986985#msg6986985]λινκ[/url]

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
ο γεναρης 15 δεν ειναι το κριτηριο
κι εγω αν ημουν ελλαδα θα ψηφιζα συριζα κ τον βαρουφακη που λες

Να το ψάξεις αυτό.
Είναι σοβαρό πρόβλημα.

Το να θέλεις να ψηφίσεις τα πουτάνων παιδιά
που ρήμαξαν την Αθήνα το Δεκέμβριο του 2008.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Τι το παιζω, αγορακι μου? Μου ετεθη μια ερωτηση και απαντησα. Αν ξαναρωτησεις πρωτα εμενα τι το παιζω και οχι αυτον που εθεσε πρωτος την ειρωνικη ερωτηση, η απαντηση θα ειναι να πας να γαμηθεις. Ξεκαθαρα. Προειδοποιω.
τι πρεσβευεις εν γενη δηλ???τι υποστηριζεις γιατι δεν ειναι ξεκαθαρο....εισαι υπερ της πολιτικης της κυβερνησης?η εισαι υπερ κατι αλλου?

opadosksanthoygenoys

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2012
Κριτικές
10
Like
423
Πόντοι
511
Και συριζα να ειναι δεν θα το πει.Θα ξεφουρνισει κανα ΛΑΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ η ΣΕΚ και θα μας ξερανει.Ειναι η σοβαρη αριστερα αυτη....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom