Νέα

Donald Trump, Πρόεδρος Η.Π.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMMY DEVITO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 208K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Ειναι προφανες οτι θα σου βρωμαγε σωστη λειτουργια της αστυνομιας. Τα σεβη μου στους παραπανω αστυνομικους. :hi: Εσενα φαινεται σου αρεσει η ελληνικη αστυνομια που οι μισοι ειναι ΧΑτες και οι αλλοι μισοι ασφαλιτοκουκουλοφοροι με σκοτεινους (για μενα τουλαχιστον) εντολεις, ετσι? Ατοφια χαζομαρα. Εννοω με τον επιστημονικο ορο του χαμηλου IQ, δε σε βριζω αυτη τη στιγμη.

Αναρχικοί που επαινούν την αστυνομία.
ΟΤΑΝ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ.

Τώρα για το iq σου, είναι ανάλογο με τη θέση σου στην κοινωνία,
το επάγγελμά σου , την εκτίμηση που σε έχουν όσοι σε γνωρίζουν,
τον πολιτικό χώρο που ανήκεις.
Δεν χρειάζεται κάτι άλλο πάνω σε αυτό.
Και όντως, δεν χρειάζονται βρισιές.

Επισκέπτης
Αναρχικοί που επαινούν την αστυνομία.
ΟΤΑΝ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ.

Τώρα για το iq σου, είναι ανάλογο με τη θέση σου στην κοινωνία,
το επάγγελμά σου , την εκτίμηση που σε έχουν όσοι σε γνωρίζουν,
τον πολιτικό χώρο που ανήκεις.
Δεν χρειάζεται κάτι άλλο πάνω σε αυτό.
Και όντως, δεν χρειάζονται βρισιές.

Δὲν εἶναι ἀναρχικὸς ὁ ἄνθρωπος.

Ὑπάλληλος εἶναι.

opadosksanthoygenoys

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2012
Κριτικές
10
Like
423
Πόντοι
511
Μας εχει παρει μισο αιωνα (κι ακομα επιμενουμε) που εφαρμοζεται η "δημοκρατια" σε αυτο το σαπιο προτεκτορατο και ακομα να καταλαβουμε πως η καταλυση της ειναι ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ.Αντιθετως προσπαθουμε να απανταμε με επιχειρηματα σε ανθρωπους που πιστευουν οτι τα συνορα ειναι χαρακες στο σωμα του πλανητη το αιγαιο ανηκει στα ψαρια του κτλ....για ποιο λογο?Και το ποιο σημαντικο ως ποτε....

Επισκέπτης
Σε Μ.Κ.Ο. ;
Στην ΑΥΓΗ ;
Στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ;

ή αλλού ... παρόμοια ;

Ὅλα αὐτὰ συγκλίνουν σὲ ἕναν... πόλο.

97740aa8ef2eb4b29917a6340bc48911.jpg

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ειναι προφανες οτι θα σου βρωμαγε σωστη λειτουργια της αστυνομιας. Τα σεβη μου στους παραπανω αστυνομικους. :hi: Εσενα φαινεται σου αρεσει η ελληνικη αστυνομια που οι μισοι ειναι ΧΑτες και οι αλλοι μισοι ασφαλιτοκουκουλοφοροι με σκοτεινους (για μενα τουλαχιστον) εντολεις, ετσι? Ατοφια χαζομαρα. Εννοω με τον επιστημονικο ορο του χαμηλου IQ, δε σε βριζω αυτη τη στιγμη.
η αστυνομια στην Γερμανια ειναι αυτο που λεμε ηρεμη δυναμη
παροτι καποιες φορες σου πρηζουν τ αρχιδια οπως φαινεται στο βιντεο τηρουν ισες αποστασεις τοσο με τους μπραβους με τα ροπαλα,οσα κ με τα μαλακηστηρια της διαδηλωσης ,κρατωντας την ταξη
προς γνωση κ παραδειγματισμο των αμετροεπων ελληνων αστυνομικων,που η το παιζουν καμπουδες η νυχτοβιοι μπραβοι η λαμογια τεμπεληδες εν γενη
εξαιρω την αμεση δραση κ τα σωματα διας... :hi:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Μας εχει παρει μισο αιωνα (κι ακομα επιμενουμε) που εφαρμοζεται η "δημοκρατια" σε αυτο το σαπιο προτεκτορατο και ακομα να καταλαβουμε πως η καταλυση της ειναι ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ.Αντιθετως προσπαθουμε να απανταμε με επιχειρηματα σε ανθρωπους που πιστευουν οτι τα συνορα ειναι χαρακες στο σωμα του πλανητη το αιγαιο ανηκει στα ψαρια του κτλ....για ποιο λογο?Και το ποιο σημαντικο ως ποτε....
Απλη απαντηση. Περιμενουν ολοι εσενα να γινεις μπροσταρης. Οπως και το λαλακι που μας το λεει χρονια και χρονια τωρα. Αντε, εχουμε βαρεθει να το ακουμε, μεχρι να το κανετε θα θελετε διαλλειμα καθε μια ωρα απο την επανασταση για κατουρημα. ;)

Επισκέπτης
Αποδειξεις ή μεινε πουστρακι γκεμπελισκος για παντα. Περιμενω. :coffee:

Ἄνθρωπος ποὺ μπαίνει σὲ σάϊτ γιὰ πουτάνες καὶ μπουρδέλα καὶ ἀσχολεῖται ἀποκλειστικὰ μὲ πολιτικὴ (δηλ. κομμουνιστικὴ προπαγάνδα), καὶ μάλιστα γενόμενος μέλος μόλις τὸ ἐν λόγῳ σάϊτ πῆρε πολὺ τὸ ἀπάνω του ἀπὸ ἐπισκεψιμότητα, θέλει νὰ μᾶς πείσει ὅτι δὲν ἔχει κανένα ὄφελος:

Συνημμένα

• Χωρίς τίτλο.jpg
    Χωρίς τίτλο.jpg
    107,1 KB · Εμφανίσεις: 30

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ἄνθρωπος ποὺ μπαίνει σὲ σάϊτ γιὰ πουτάνες καὶ μπουρδέλα καὶ ἀσχολεῖται ἀποκλειστικὰ μὲ πολιτικὴ (δηλ. κομμουνιστικὴ προπαγάνδα), καὶ μάλιστα γενόμενος μέλος μόλις τὸ ἐν λόγῳ σάϊτ πῆρε πολὺ τὸ ἀπάνω του ἀπὸ ἐπισκεψιμότητα, θέλει νὰ μᾶς πείσει ὅτι δὲν ἔχει κανένα ὄφελος:
Μεγαλο μυστηριο το οτι εγινα μελος οταν το σάιτ εγινε πιο γνωστο, ε? Τεραστιο μυστηριο... Η μονη εξηγηση ειναι οτι ειμαι υπαλληλος λοιπον, οχι οτι το εμαθα με τους πολλους πχ. Αν ειναι ετσι, τοτε αλλη μια εξηγηση και αποδειξη για το οτι ειμαι υπαλληλος ειναι και οτι ο ουρανος ειναι μπλε. Και μαλιστα ειναι κοκκινος κατα τη δυση!!! Τυχαιο? Δε νομιζω.

Τα οφελη στη ζωη δεν ειναι μονο χρηματικα. Εχω οφελος για παραδειγμα οτι ξεβρακωνω γκεμπελισκους σαν κι εσενα... Αυτη ειναι η αποδειξη? Αυτο ειναι το καλυτερο που μπορεις να κανεις? Μαλιστα... Συνεχισε τις φαντασιωσεις μπας και με χωρεσεις στην γελοιωδως στενη και ασπρομαυρη κοσμοθεωρια σου λοιπον. Ελευθερα. :hi:

Επισκέπτης
Μεγαλο μυστηριο το οτι εγινα μελος οταν το σάιτ εγινε πιο γνωστο, ε? Τεραστιο μυστηριο... Η μονη εξηγηση ειναι οτι ειμαι υπαλληλος λοιπον, οχι οτι το εμαθα με τους πολλους πχ. Αν ειναι ετσι, τοτε αλλη μια εξηγηση και αποδειξη για το οτι ειμαι υπαλληλος ειναι και οτι ο ουρανος ειναι μπλε. Και μαλιστα ειναι κοκκινος κατα τη δυση!!! Τυχαιο? Δε νομιζω. Τα οφελη στη ζωη δεν ειναι μονο χρηματικα. Εχω οφελος για παραδειγμα οτι ξεβρακωνω γκεμπελισκους σαν κι εσενα... Αυτη ειναι η αποδειξη? Αυτο ειναι το καλυτερο που μπορεις να κανεις? Μαλιστα... Συνεχισε τις φαντασιωσεις μπας και με χωρεσεις στην γελοιωδως στενη και ασπρομαυρη κοσμοθεωρια σου λοιπον. Ελευθερα.

Μεμονωμένα γεγονότα συνδυαζόμενα καὶ ὑποβαλλόμενα σὲ λίγη βάσανο καταδεικνύουν τὶς ἀρχές τους. Γιὰ τὸν μὴ είδικό, μία ἀκτινογραφία εἶναι ἄσπρες γραμμὲς σὲ μαῦρο φόντο. Γιὰ τὸν ἀκτινολόγο μία ξεκάθαρη είκόνα ἑνὸς προβλήματος ὑγείας. Γιὰ τὸν ἔμπειρο παρατηρητὴ κοινωνικῶν καὶ πολιτικῶν πραγμάτων εἶσαι (ἐσὺ καὶ ἄλλοι ἐδῶ) ἀνοιχτὸ βιβλίο.

opadosksanthoygenoys

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2012
Κριτικές
10
Like
423
Πόντοι
511
Απλη απαντηση. Περιμενουν ολοι εσενα να γινεις μπροσταρης. Οπως και το λαλακι που μας το λεει χρονια και χρονια τωρα. Αντε, εχουμε βαρεθει να το ακουμε, μεχρι να το κανετε θα θελετε διαλλειμα καθε μια ωρα απο την επανασταση για κατουρημα. ;)
Η επαναστατικη γυμναστικη ειναι καθαρα δικο σας αθλημα.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Μεμονωμένα γεγονότα συνδυαζόμενα καὶ ὑποβαλλόμενα σὲ λίγη βάσανο καταδεικνύουν τὶς ἀρχές τους. Γιὰ τὸν μὴ είδικό, μία ἀκτινογραφία εἶναι ἄσπρες γραμμὲς σὲ μαῦρο φόντο. Γιὰ τὸν ἀκτινολόγο μία ξεκάθαρη είκόνα ἑνὸς προβλήματος ὑγείας. Γιὰ τὸν ἔμπειρο παρατηρητὴ κοινωνικῶν καὶ πολιτικῶν πραγμάτων εἶσαι (ἐσὺ καὶ ἄλλοι ἐδῶ) ἀνοιχτὸ βιβλίο.
:thumbsup:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Μεγαλο μυστηριο το οτι εγινα μελος οταν το σάιτ εγινε πιο γνωστο, ε? Τεραστιο μυστηριο... Η μονη εξηγηση ειναι οτι ειμαι υπαλληλος λοιπον, οχι οτι το εμαθα με τους πολλους πχ. Αν ειναι ετσι, τοτε αλλη μια εξηγηση και αποδειξη για το οτι ειμαι υπαλληλος ειναι και οτι ο ουρανος ειναι μπλε. Και μαλιστα ειναι κοκκινος κατα τη δυση!!! Τυχαιο? Δε νομιζω.

Γαμάτε πουτάνες κύριε;
Πάτε σε τζάδικα ;
Σας τον παίζουν σε μασατζίδικα ;;;;;

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.

Αν δεν σας ενδιαφέρουν , τι θέλετε εδώ ;;;
Εκτός από το να εκτελείτε την αποστολή που σας ανέθεσαν τα αφεντικά σας ;

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Γαμάτε πουτάνες κύριε;
Πάτε σε τζάδικα ;

Η πλακα είναι ότι όταν πεφτει η κινηση στα πολιτικα χανεται και σε περιοδο εκλογων η γεγονότος που τραβάει ξαναμπαινει σαν να μην περασε μια μερα  :2funny: :2funny: :2funny:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
η αστυνομια στην Γερμανια ειναι αυτο που λεμε ηρεμη δυναμη
παροτι καποιες φορες σου πρηζουν τ αρχιδια οπως φαινεται στο βιντεο τηρουν ισες αποστασεις τοσο με τους μπραβους με τα ροπαλα,οσα κ με τα μαλακηστηρια της διαδηλωσης ,κρατωντας την ταξη

Ρε φίλε , που είδες τις ίσες αποστάσεις ;
Όταν οι πουτάνων γιοί πήγαν μπροστά στα γραφεία των άλλων
ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ;
Τους άφησαν να πάνε ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ.

Έλεος πια.

Το κατά πόσο είναι δημοκρατία η Γερμανία ...
και κατά πόσο ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ...

[size=17pt]Πάρε τα ονόματά τους ....[/size]

[size=30pt]Στάϊν Μάγιερ ...[/size]

Έπρεπε να τον λένε και Αβραάμ τον τύπο ;

Σαν τον Αβραάμ Μπεναρόγια , από τα ιδρυτικά στελέχη του ΚΚΕ ;

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Γαμάτε πουτάνες κύριε;
Πάτε σε τζάδικα ;

Ξεβρακωνω γκεμπελισκους σαν κι εσενα που αποφευγουν να μου απαντησουν ευθεως στα περισσότερά μηνύματά μου. Μη λεμε τα ιδια. :coffee:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Ξεβρακωνω γκεμπελισκους σαν κι εσενα που αποφευγουν να μου απαντησουν ευθεως στα περισσότερά μηνύματά μου. Μη λεμε τα ιδια. :coffee:

Σε υποκείμενα του συναφιού σου, ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΠΟΤΕ.
Μην μπερδεύεσαι.

Το ότι πολλές φορές παραθέτω ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ σου, γίνεται καθαρά για δικούς μου σκοπούς.

Είμαι αρκετά ρεαλιστής, για να γνωρίζω τα όρια της δημοκρατίας και του διαλόγου.
ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ.

Τις διαφορες με τέτοια υποκείμενα , τις λύνουμε μόνο όταν
η πολιτική συνεχιστεί με άλλα μέσα ...
(Σύμφωνα με το Φον Κλάουζεβιτς).

pouk58

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
206
Πόντοι
26
Σε υποκείμενα του συναφιού σου, ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΠΟΤΕ.
Μην μπερδεύεσαι.

Το ότι πολλές φορές παραθέτω ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ σου, γίνεται καθαρά για δικούς μου σκοπούς.

Είμαι αρκετά ρεαλιστής, για να γνωρίζω τα όρια της δημοκρατίας και του διαλόγου.
ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ.

Τις διαφορες με τέτοια υποκείμενα , τις λύνουμε μόνο όταν
η πολιτική συνεχιστεί με άλλα μέσα ...
(Σύμφωνα με το Φον Κλάουζεβιτς).

Zeljko μολις του απαντησες ? :idiot: :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom