Νέα

Donald Trump, Πρόεδρος Η.Π.Α.

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMMY DEVITO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 205K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Μηνύματα
9.435
Κριτικές
3
Like
3.388
Πόντοι
786

dinn

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Μηνύματα
726
Like
41
Πόντοι
6

...οριστε επιπεδο LIBTARDS :idiot: :uglystupid: θα τα βαλουν αυτοι με Πολιτοφυλακη gunowners Trump   :2funny: αναρχοαπλυτε PW με τους ευσεβεις ποθους σου και τις πιπες που τσαμπουνας στο φαντασιακο κοσμο της ουτοπικης αριστερας να μεινετε...τα 100 πρωτα χρονια της δυναστειας ΤΡΑΜΠ θα ειναι δυσκολα αλλα δεν θα υπαρχετε τοτε μια κακια αναμνηση συγχρονοι Βανδαλοι θα ειστε ολοι οι λοβοτομημενοι του ΣΟΡΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ...ο κοσμος των Αδερφαρων beta males εληξε ωρα να αναλαβουν οι πραγματικοι αντρες οχι CUCKOLDS
 

Συνημμένα

  • ScreenHunter_14 Nov. 13 06.38.jpg
    ScreenHunter_14 Nov. 13 06.38.jpg
    255,1 KB · Εμφανίσεις: 15

dinn

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Μηνύματα
726
Like
41
Πόντοι
6
ΟΟΟΟΟΟΞΩΩΩΩ ΟΛΟΙ !!!Σας γλενταει ο BULL  :s&m_2:
 

Συνημμένα

  • ScreenHunter_357 Jan. 31 08.54.jpg
    ScreenHunter_357 Jan. 31 08.54.jpg
    38 KB · Εμφανίσεις: 19

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Μηνύματα
76.754
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Πείτε μου κάτι για τους μουσουλμάνους μέρα που είναι ....και την θέση της γυναίκας .
Των Τριών Ιεραρχών !
1.Ο Μέγας Βασίλειος περιγράφει τις σχέσεις των δύο φύλων στο πλαίσιο της ορθόδοξης οικογένειας: «Η γυναίκα δεν έχει την άδεια να αφήνει τον άνδρα της, αλλά, κι αν δέρνει αυτήν εκείνος, πρέπει να υπομένει κι όχι να χωρίζεται, κι αν την προίκα της ξοδεύει, κι αν σε άλλες γυναίκες πορνεύει, αυτή πρέπει να καρτερεί. Ώστε η μεν γυναίκα, η αφήσασα τον άνδρα της μοιχαλίς είναι αν πάρη άλλον, ο δε αφεθείς αυτός άνδρας, αν πάρει άλλη, συγχωρείται» (Πηδάλιο, κανών Θ). Επομένως σύμφωνα με την Ορθοδοξία η εκμετάλλευση, ο ξυλοδαρμός και η υποβάθμιση – γενικότερα- της συζύγου είναι έργο ευλογημένο.
2.Ο λόγος του Ιωάννη του χρυσόστομου Στο «προς τους έχοντας παρθένουν συνεισάκτους» διαβάζουμε:
«Γενικά η γυναίκα είναι ένα σκουλήκι που σέρνεται, η κορη του ψεύδους, σκεύος ακαθαρσιών, ο εχθρός της ειρήνης. Ο κατάλογος των αμαρτημάτων και των αδυναμιών της είναι ατελείωτος. Eίναι ελαφρόμυαλη, φλύαρη και ακόλαστη. Πάνω απ'όλα είναι παθιασμένη με την πολυτέλεια και τις δαπάνες. Φορτώνεται με κοσμήματα, πουδράρει το πρόσωπό της, βάφει τα μάγουλά της με κοκκινάδι, βάζει μυρωδικά στα ρούχα της κι έτσι γίνεται θανάσιμη παγίδα για τον εκμαυλισμό των νέων. Όσος και να είναι ο πλούτος δεν επαρκεί να ικανοποιήσει τη γυναικεία επιθυμία. Μέρα και νύκτα η γυναίκα δεν σκέπτεται τίποτε άλλο παρά το χρυσάρι και τα πολύτιμα πετράδια, τα πορφυρά υφάσματα και τα κεντήματα, τις κρέμες και τα αρώματα. Αν δεν υπήρχε η σεξουαλική επιθυμία, κανένας άνδρας με τα σωστά του δεν θα ήθελε να μοιράζεται το σπίτι του με μια γυναίκα και να υφίσταται τις επακόλουθες ζημιές, παρά τις οικιακές εργασίες που εκτελεί ".


ελα παρε να χεις

βεβαια πουστράκι από τα αριστεροφασιστικά σάιτ των αγραμμάτων που αντιγράφεις λογικό είναι να γράφεις μαλακίες.. πάρε λοιπόν τον Κανόνα Θ από το Πηδάλιο και παρέα και ένα τσιμπούκι

Κανονας θ

Η του Κυριου αποφασις κατά μεν την της εννοιας ακολουθιαν εξισου ανδρασι και γυναιξι αρμοζει,περι του μη εξειναι γαμου εξιστασθαι, παρεκτος λογου πορνειας (Ματθαιος ε.32 και ιθ.7) Η δε συνηθεια ουχ ουτως εχει,αλλα επι μεν των γυναικων πολλην ευρισκομεν την ακριβολογιαν, του Αποστολικου λεγοντος, ότι ‘’ο κολλωμενος τη πορνη εν σωμα εστι’’(Α Κορινθιους ζ.16) του δε Ιερεμιου, ότι ‘’εάν γενηται γυνη ανδρι ετερω,ουκ επιστρεψει προς τον ανδρα αυτης,αλλα μιαινομενη μιανθησεται (Ιερεμιας γ.1) και παλιν ‘’ο εχων μοιχαλιδα,αφρων και ασεβης (Παρ. ιη 22), η δε συνηθεια και μοιχευοντας ανδρας συνοικουσα,ουκ οιδα,ει δυναται μοιχαλις χρηματισαι. Το γαρ εγκλημα ενταυτα,της απολυσασης τον ανδρα απτεται, κατά ποιαν αιτιαν απεστη του γαμου. Ειτε γαρ τυπτομενη μη φερουσα τας πληγας, υπομενειν εχρην μαλλον, ή διαζευχθηναι του συνοικουντος,ειτε την εις τα χρηματα ζημιαν μη φερουσα,ουδε αυτή η προφασις αξιολογος. Ει δε δια το εν πορνεια αυτόν ζην, ουκ εχομεν τουτο εν συνηθεια τη εκκλησιαστικη το παρατηρημα,αλλα και απιστου ανδρος χωριζεσθαι ου προσεταχθη γυνη, αλλα παραμενειν δει δια το αδηλον της εκβασεως. ‘’τις γαρ οιδας,γυναι,ει τον ανδρα σωσεις?’’ (α κορ.ζ 16) ώστε η καταλιπουσα, μοιχαλις ει επ αλλον ηλθε ανδρα. Ο δε καταλειφθεις, συγνωστος εστι, και η συνοικουσα τω τοιουτω ου κατακρινεται. Εν μεντοι ο ανηρ αποστας της γυναικος επ αλλην ηλθε,και αυτος μοιχος,διοτι ποιει αυτην μοιχευθηναι,και η συνοικουσα αυτω μοιχαλις,διοτι αλλοτριον ανδρα προς εαυτην μετεστησεν.


Ερμηνεία……….

Η μεν του Κυριου αποφασις θελει, ότι επισης ο ανδρας και η γυναικα να μην χωριζωνται ενας από τον άλλο, εξω μονον αν ακολουθηση πορνεια ή μοιχεια, ειτε εις το ένα μερος ειτε εις το άλλο. Η συνηθεια όμως θελει,ότι οι μεν ανδρες να χωριζουν τας γυναικας των, εάν πορνευθουν ή μοιχευουν από αλλον, κατά το Αποστολικο ρητο και το του Ιερεμιου και του Παροιμιαστου, αι δε γυναικες να μην χωριζουν τους ανδρας των, καν πορνευουσι και μοιχευουσιν εις αλλας, ωστε κατά την συνηθειαν ταυτην, εάν γυνη υπανδρευθη με ανδρα,τον οποιον εχωρισε η γυναικα του ως πορνευοντα ή μοιχευοντα, απορω, αν αυτή εμπορη να ηναι μοιχαλις, επειδη το αμαρτημα του χωρισμου δεν διδεται εις τον ανδρα, αλλα εις την γυναικα οπου τον αφηκεν, επειδη αυτή δεν εχει την αδεια να αφηνει τον ανδρα της αλλα καν δερνη αυτην εκεινος, πρεπει να υπομενη και όχι να χωριζεται, καν την προικα της ξοδευη,καν εις αλλας γυναικας πορνευη,αυτή πρεπει να καρτερη. Τι λεγω ταυτα? Καν απιστος είναι ο ανδρας της δεν πρεπει να τον χωριζεται,ως λεγει ο Παυλος, αλλα να συγκατοικει με αυτόν, ισως με το παραδειγμα της τον επιστρεψει εις την θεογνωσιαν. Ώστε,η μεν γυναικα αφησασα τον ανδρα της, μοιχαλις είναι,αν παρη αλλον. Ο δε αφεθεις αυτος ανδρας,αν παρη αλλην,συγχωρειται, και η τουτον λαβουσα δευτερα γυναικα , ως μοιχαλις δεν κατακρινεται. Εάν όμως και ο ανδρας αφηση την γυναικα του, χωρις αιτιαν πορνειας, και παρη αλλην,μοιχος είναι,διοτι εκαμε την γυναικα του να μοιχευθη λαμβανουσα αλλον,ζωντος του προτερου ανδρος της. Αλλα και η δευτερα γυναικα του,μοιχαλις είναι,διατι επηρε τον ξενον ανδρα της ζωσης πρωτης αυτου γυναικος.


αααα ναι για να μην ξεχνιόμαστε αριστερό σκουλήκι... ΔΕΝ είμαι χριστιανός ούτε μουσουλμάνος... μου αρέσει όμως να μελετώ και το κυριότερο απεχθάνομαι τους πούστηδες σαν και του λόγου σου -- προσοχή όχι τους ομοφυλόφιλους τους ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ

 

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Μηνύματα
7.907
Like
4.233
Πόντοι
506
εμενα μου αρεσε η απαντηση των Αθηναιων οταν πηγε ο Αποστολος Παυλος και ξεστομιζε της βλακειες περι αναστασης κλπ:
"Καλα, ελα αυριο να μας πεις και τα υπολοιπα..." Ηταν και ευγενικοι τοτε. Δεν ειχαν βαρβαρους αναμεσα...
 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.766
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Πολιτική που παραπέμπει σε ριάλιτι σόου :2funny: :2funny:

Θύελλα αντιδράσεων προκαλούν οι αποφάσεις του Ντόναλντ Τραμπ την πρώτη εβδομάδα της προεδρικής του θητείας, με τελευταία κλιμάκωση το διάταγμα προσωρινής απαγόρευσης εισόδου προσφύγων αλλά και πολιτών από επτά μουσουλμανικές χώρες. Κλίμα αγανάκτησης στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Βοστώνη, καταγράφει και η αμερικανίδα εκδότρια και δημοσιογράφος Μελίντα Κρέιν. Όπως λέει στο γερμανικό ραδιόφωνο Deutschlandfunk, αντιδρούν και άνθρωποι που δεν πλήττονται άμεσα από το επίμαχο διάταγμα, ενώ η ίδια παρατηρεί σε φίλους και γνωστούς της μαχητικές διαθέσεις για την υπεράσπιση της συνταγματικής νομιμότητας.

Ψηφοφόροι του Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται να σχηματίζουν την εντύπωση ότι ο πολιτικός τους ηγέτης τηρεί τις προεκλογικές του δεσμεύσεις, σημειώνει η Μελίντα Κρέιν, ωστόσο, όπως επισημαίνει, «όλες οι ενέργειες είναι σκηνοθετημένες ώστε να εμφανιστεί ο Τραμπ σαν άνθρωπος της δράσης, προστάτης των Αμερικανών. Ωστόσο οι ενέργειες αυτές έχουν ελάχιστο περιεχόμενο. Τα προεδρικά διατάγματα, για παράδειγμα, δεν συντάσσονται από νομικούς στις αρμόδιες υπηρεσίες, αλλά προφανώς από τον κύκλο συμβούλων του Τραμπ και με τρόπο τόσο ασαφή ώστε να προκαλείται τέτοιο χάος».

Κογκρέσο και Ρεπουμπλικάνοι ως ανάχωμα;

Η αμερικανίδα δημοσιογράφος προειδοποιεί για την καταστροφική επίδραση των ενεργειών του νέου προέδρου, σχολιάζοντας ότι θα μπορούσε να πει κανείς ότι η πολιτική του Τραμπ διαμορφώνεται με όρους ριάλιτι σόου, στα οποία άλλωστε είχε πρωταγωνιστήσει επί σειρά ετών ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ωστόσο, αυτή η μέθοδος δεν μπορεί να έχει αποτέλεσμα, εκτιμά η Μελίντα Κρέιν και εξηγεί: «Αυτά που ίσως λειτούργησαν στον προεκλογικό αγώνα δεν είναι βεβαίως καθόλου αποτελεσματικά και παραγωγικά για αυτόν τώρα που είναι πρόεδρος των ΗΠΑ. Και ως εκ τούτου, θεωρώ ότι μπορεί κανείς μόνο τα καταδικάσει και να ελπίζει ότι το Κογκρέσο και κυρίως το ίδιο του το κόμμα θα τον συγκρατήσουν».
 
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Μηνύματα
666
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Πολιτική που παραπέμπει σε ριάλιτι σόου :2funny: :2funny:

Ρε μουνοβάγονι, θα'θελά να ξέρα, πότε είδες για τελευταία φορά την Αμερική και νομίζεις ότι η πολιτική τους είναι ανωτέρα των ριάλιτι. Πριν τον Ρήγκαν ή έχεις μείνει ακόμα στον β' παγκόσμιο;
 

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Μηνύματα
9.752
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Ρε μουνοβάγονι, θα'θελά να ξέρα, πότε είδες για τελευταία φορά την Αμερική και νομίζεις ότι η πολιτική τους είναι ανωτέρα των ριάλιτι. Πριν τον Ρήγκαν ή έχεις μείνει ακόμα στον β' παγκόσμιο;


Είσαι αυστηρός με τις ΗΠΑ, γιατί τις συγκρίνεις με το ΣΥΡΙΖΙΣΤΑΝ.
Θα δεις η δική μας η NASA τι πυραύλους θα στείλει.

Θα είμαστε οι πρώτοι που θα στείλουμε επανδρωμένο διαστημόπλοιο στο ΔΙΑΟΛΟ.


Θα έχει τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μέσα.
 

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
24.066
Κριτικές
7
Like
9.843
Πόντοι
1.686
Είσαι αυστηρός με τις ΗΠΑ, γιατί τις συγκρίνεις με το ΣΥΡΙΖΙΣΤΑΝ.
Θα δεις η δική μας η NASA τι πυραύλους θα στείλει.

Θα είμαστε οι πρώτοι που θα στείλουμε επανδρωμένο διαστημόπλοιο στο ΔΙΑΟΛΟ.


Θα έχει τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μέσα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
24.066
Κριτικές
7
Like
9.843
Πόντοι
1.686
εμενα μου αρεσε η απαντηση των Αθηναιων οταν πηγε ο Αποστολος Παυλος και ξεστομιζε της βλακειες περι αναστασης κλπ:
"Καλα, ελα αυριο να μας πεις και τα υπολοιπα..." Ηταν και ευγενικοι τοτε. Δεν ειχαν βαρβαρους αναμεσα...

:rockon: :rockon: :rockon:

Μας ζάλισαν με τα εβραϊκά παραληρήματα !  >:(
 

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Μηνύματα
4.926
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Είσαι αυστηρός με τις ΗΠΑ, γιατί τις συγκρίνεις με το ΣΥΡΙΖΙΣΤΑΝ.
Θα δεις η δική μας η NASA τι πυραύλους θα στείλει.

Θα είμαστε οι πρώτοι που θα στείλουμε επανδρωμένο διαστημόπλοιο στο ΔΙΑΟΛΟ.


Θα έχει τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μέσα.

ηδη εχουμε ξεκινησει τις προετοιμασιες !

 
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Μηνύματα
7.755
Κριτικές
1
Like
9.940
Πόντοι
2.356
Είσαι αυστηρός με τις ΗΠΑ, γιατί τις συγκρίνεις με το ΣΥΡΙΖΙΣΤΑΝ.
Θα δεις η δική μας η NASA τι πυραύλους θα στείλει.

Θα είμαστε οι πρώτοι που θα στείλουμε επανδρωμένο διαστημόπλοιο στο ΔΙΑΟΛΟ.


Θα έχει τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μέσα.

Α ρε μλκ,έκλαψα πρωινιάτικα  :2funny: :2funny: :2funny:
 

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Μηνύματα
27.907
Κριτικές
16
Like
14.794
Πόντοι
6.515
μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι οι αριστερες - φεμινιστριες - ναρκομανεις - πλουσιες σταρ του χολυγουντ είναι κατά του τραμπ και υπερ των μουσουλμάνων, όταν οι τελευταίοι θελουν τη γυναικα με τη μπουργκα τη θεωρουν κατωτερη και σε ακραιες καταστασεις τη λιθοβολουν πχ για μοιχεια?

εμενα προσωπικα με ξεπερναει  :think:
 

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Μηνύματα
7.907
Like
4.233
Πόντοι
506
Με έντονο εκνευρισμό διέκοψε τη συνομιλία του με τον πρωθυπουργό της Αυστραλίας Μάλκομ Τέρνμπουλ ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, όταν πληροφορήθηκε συμφωνία που υπήρχε μεταξύ των δύο χωρών για μετεγκατάσταση αιτούντων ασύλου σε αμερικανικό έδαφος.


 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.766
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Bίαια επεισόδια και συγκρούσεις με την αστυνομία σημειλώθηκαν κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων που είχαν ως αποτέλεσμα να ακυρωθεί ομιλία του ακροδεξιού υποστηρικτή του Τραμπ  Μίλο Γιαννόπουλος.

Ο Mίλο Γιαννόπουλος είναι υπεύθυνος της ακροδεξιάς ιστοσελίδας Breitbart News που στηρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ. είναι γνωστός για τις ακραίες απόψεις του κατά του Ισλάμ, της πολιτικής ορθότητας και του φεμινιστικού κινήματος.

Διαδηλωτές – κυρίως φοιτητές – αντέδρασαν έντονα όταν έμαθαν ότι ο Γιαννόπουλος θα μιλήσει στο φημισμένο Πανεπιστήμιο Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνια.            RIOT: Violent Protest Erupts at UC Berkeley Over 'Alt-right' Breibart Speaker Milo Yiannopoulos   
    ..    Στις εστίες του Πανεπιστημίου οργανώθηκαν διαδηλώσεις που κατέληξαν σε επεισόδια. «Έξω από το Πανεπιστήμιό μας, κάθαρμα ναζί», ήταν το βασικό σύνθημα.

Κάποιοι φοιτητές έσπασαν τα τζάμια στα παράθυρα της αίθουσας που θα δινόταν η ομιλία και άναψαν φωτιές.

Οι αστυνομικές δυνάμεις συγκρούστηκαν με τους φοιτητές με αποτέλεσμα πολλοί να τραυματιστούν.


Το Πανεπιστήμιο αναγκάστηκε να ακυρώσει την ομιλία.

Σημειώνεται ότι ο επικεφαλής στρατηγικής του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, Στιβ Μπάνον, ήταν ο προηγούμενος επικεφαλής της ακροδεξιάς σελίδας Breitbart News.

«Ενοχλώ τις φεμινίστριες και τους τύπους του «Black Lives Matter» πιθανότατα τόσο όσο και ο ίδιος ο Τραμπ, ειδικά στα πανεπιστήμια. Οπότε, κυνήγησαν το «επόμενο καλύτερο» που βρήκαν, πιστεύοντας πως μπορούν να με τρομάξουν. Λοιπόν, δεν με τρομάζουν και θα συνεχίσω να δίνω ομιλίες στα πανεπιστήμια μέχρι να πεθάνω», ήταν η αντίδραση του Μίλο Γιαννόπουλος.

http://[URL unfurl="true"]www.hitandrun.gr/wp-content/uploads/2017/02/219885-17581874-805x450.jpg[/img[/URL]]

[img]http://im2.7job.gr/sites/default/files/imagecache/775x435/article/2017/05/219885g-17581897.jpg

219885g-17581816.jpg


πουτσα ρε στουςφασιστες
ετσι να μην μπορουν να σταθουν πουθενα
ξυλο ρε ξυλο
 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.766
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Βίαια επεισόδια στο Μπέρκλεϊ – Φοιτητές ακύρωσαν ομιλία φασίστα υποστηρικτή του Τραμπ
 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.766
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
http://[URL unfurl="true"]www.hitandrun.gr/wp-content/uploads/2017/02/219885-17581874-805x450.jpg[/img[/URL]]

[img]http://im2.7job.gr/sites/default/files/imagecache/775x435/article/2017/05/219885g-17581897.jpg

Bίαια επεισόδια και συγκρούσεις με την αστυνομία σημειλώθηκαν κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων που είχαν ως αποτέλεσμα να ακυρωθεί ομιλία του ακροδεξιού υποστηρικτή του Τραμπ  Μίλο Γιαννόπουλος.

Ο Mίλο Γιαννόπουλος είναι υπεύθυνος της ακροδεξιάς ιστοσελίδας Breitbart News που στηρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ. είναι γνωστός για τις ακραίες απόψεις του κατά του Ισλάμ, της πολιτικής ορθότητας και του φεμινιστικού κινήματος.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom