Νέα

Donald Trump, Πρόεδρος Η.Π.Α.

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMMY DEVITO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 205K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.766
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
στην αμερικη γινεται χαμος


ενα τεραστιο κινημα γεννιεται και ξεκιναει στα αεροδρομια με κααληψεις και πορειες εχει να γινει χαμος


ηδη ρεπουμπλικανοι βουλευτες παιρνουν αποστασεις και εναντιονται

θα γινει χαμος ο κοσμος τρελενεται με τη νοθεια και αντιδρα  :rockon: :rockon:
 
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Μηνύματα
7.755
Κριτικές
1
Like
9.940
Πόντοι
2.356
Πείτε μου κάτι για τους μουσουλμάνους μέρα που είναι ....και την θέση της γυναίκας .
Των Τριών Ιεραρχών !
1.Ο Μέγας Βασίλειος περιγράφει τις σχέσεις των δύο φύλων στο πλαίσιο της ορθόδοξης οικογένειας: «Η γυναίκα δεν έχει την άδεια να αφήνει τον άνδρα της, αλλά, κι αν δέρνει αυτήν εκείνος, πρέπει να υπομένει κι όχι να χωρίζεται, κι αν την προίκα της ξοδεύει, κι αν σε άλλες γυναίκες πορνεύει, αυτή πρέπει να καρτερεί. Ώστε η μεν γυναίκα, η αφήσασα τον άνδρα της μοιχαλίς είναι αν πάρη άλλον, ο δε αφεθείς αυτός άνδρας, αν πάρει άλλη, συγχωρείται» (Πηδάλιο, κανών Θ). Επομένως σύμφωνα με την Ορθοδοξία η εκμετάλλευση, ο ξυλοδαρμός και η υποβάθμιση – γενικότερα- της συζύγου είναι έργο ευλογημένο.
2.Ο λόγος του Ιωάννη του χρυσόστομου Στο «προς τους έχοντας παρθένουν συνεισάκτους» διαβάζουμε:
«Γενικά η γυναίκα είναι ένα σκουλήκι που σέρνεται, η κορη του ψεύδους, σκεύος ακαθαρσιών, ο εχθρός της ειρήνης. Ο κατάλογος των αμαρτημάτων και των αδυναμιών της είναι ατελείωτος. Eίναι ελαφρόμυαλη, φλύαρη και ακόλαστη. Πάνω απ'όλα είναι παθιασμένη με την πολυτέλεια και τις δαπάνες. Φορτώνεται με κοσμήματα, πουδράρει το πρόσωπό της, βάφει τα μάγουλά της με κοκκινάδι, βάζει μυρωδικά στα ρούχα της κι έτσι γίνεται θανάσιμη παγίδα για τον εκμαυλισμό των νέων. Όσος και να είναι ο πλούτος δεν επαρκεί να ικανοποιήσει τη γυναικεία επιθυμία. Μέρα και νύκτα η γυναίκα δεν σκέπτεται τίποτε άλλο παρά το χρυσάρι και τα πολύτιμα πετράδια, τα πορφυρά υφάσματα και τα κεντήματα, τις κρέμες και τα αρώματα. Αν δεν υπήρχε η σεξουαλική επιθυμία, κανένας άνδρας με τα σωστά του δεν θα ήθελε να μοιράζεται το σπίτι του με μια γυναίκα και να υφίσταται τις επακόλουθες ζημιές, παρά τις οικιακές εργασίες που εκτελεί ".


ελα παρε να χεις

Θα απαντήσεις όμως,γιατί κι εσύ σαν τον tsambo και τον mexikano στρίβεις στα δύσκολα...

Υπάρχει χριστιανός που κακομεταχειρίζεται τη γυναίκα του εξαιτίας των πιστεύω του στα γραφόμενα που παρέθεσες;
 

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Μηνύματα
17.255
Κριτικές
166
Like
27.171
Πόντοι
34.538
Παπαρια γινεται..
Κατι γραφικοι φωναζουν..
Ο κοσμος μετα τις εκλογες κοιταει τις δουλειες του..

Ασε φιλε, εχουμε συγγενεις εκει και μας τα λενε..

Αλλου η προπαγανδα..
 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.766
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
οι συντροφοι στην αμερικη θα πρεπει να υιοθετησουν και πιο σκληρες μορφες αγωνα ωστε να δειξουν την σκληροτητα του καθεστωτος εκει


ενα κινημα γεννιεται απο την αμερικη
:rockon: :rockon: :rockon:
 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.766
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Παπαρια γινεται..
Κατι γραφικοι φωναζουν..
Ο κοσμος μετα τις εκλογες κοιταει τις δουλειες του..

Ασε φιλε, εχουμε συγγενεις εκει και μας τα λενε..

Αλλου η προπαγανδα..


οι ελληνες φαγαν πορτα η ακομα ??? :2funny: :2funny:
 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.766
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
16113139_1836955919910463_7123207863792382960_o.jpg
 
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Μηνύματα
666
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Καλά, όταν ο Τράμπ είναι να κάνει κάτι φασιστικό, τότε να δούμε τι θα γίνει.

καλα ο χαμος που εχει να γινει στο αμερικα ξεκιναει σιγα σιγα

ηδη το κινημα αντι τραμπ θα μεγαλωνει , δυο τρια λαθοι να κανει και να δημιουργησει κανα διπλωματικο επεισοδιο θα μιλαμε για τον πιο αποτυχημενο εβερ

εχουμε να δουμε ακομα

ηδη το δικαστηριο το ομοσπονδιακο τον εβγαλε ακυρο το νομο :2funny:

Εννοείς το ίδιο δικαστήριο που τα έχει βρεί μπαστούνια, έχει καλέσει ειδικούς και ακόμα και αυτοί προσπαθούν να τον βγάλουν άκυρο τον νόμο λέγοντας ότι είναι επίθεση κατά των θρησκειών;


Ακόμα ψάχνονται στο θέμα και ο ένας λέει έτσι, ο άλλος γιουβέτσι.
 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.766
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
η πρωτη μεγαλη ηττα του τραμπακουλα ερχεται και ο νομος θα ακυρωθει στην πραξη

θα ακολουθησουν και αλλες ακομα :rockon: :rockon:
 

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Μηνύματα
17.255
Κριτικές
166
Like
27.171
Πόντοι
34.538
η πρωτη μεγαλη ηττα του τραμπακουλα ερχεται και ο νομος θα ακυρωθει στην πραξη

θα ακολουθησουν και αλλες ακομα :rockon: :rockon:
Τιποτα δεν ακυρωνεται,ανημερωτο σε βρισκω..
Ηδη οι πρωτοι πηραν το πουλο..
 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.766
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Εν μέσω του πρωτοφανούς χάους, της σύγχυσης, της απελπισίας ανθρώπων που έχουν βρεθεί μετέωροι και του ρίγους που έχει προκαλέσει διεθνώς η επικίνδυνη κατεύθυνση στην οποία οδηγεί τις ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ, ο ίδιος επιμένει ότι η Αμερική «χρειάζεται ισχυρά σύνορα και ακραίες εξακριβώσεις τώρα», ενώ παράλληλα κατηγορεί τους New York Times για «fake news»...

Την ακύρωση του διατάγματος ζητούν την ίδια στιγμή οι Δημοκρατικοί, ενώ διογκώνονται οι επικρίσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο -με την πρωθυπουργό της Βρετανίας Τερέζα Μέι να αναγκάζεται τελικά να καταδικάσει καθυστερημένα το διάταγμα έπειτα από βροχή επικρίσεων που δέχθηκε.

Παράλληλα γενικοί εισαγγελείς 16 αμερικανικών πολιτειών, ανάμεσά τους η Καλιφόρνια, η Νέα Υόρκη και η Πενσιλβάνια, εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση στην οποία θα καταδικάζουν το διάταγμα του Ντόναλντ Τραμπ περί μετανάστευσης.

«Είμαστε αποφασισμένοι να εργασθούμε για να διασφαλίσουμε ότι όσο το δυνατόν λιγότεροι άνθρωποι θα υποφέρουν από την χαώδη κατάσταση που το διάταγμα έχει δημιουργήσει» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο Τραμπ αντέδρασε στην κατεπείγουσα εντολή που εξέδωσε ομοσπονδιακή δικαστής στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης με την οποία αναστέλλεται προσωρινά η δυνατότητα των αμερικανικών αρχών να απελάσουν ανθρώπους που έχουν φτάσει σε αμερικανικά αεροδρόμια με έγκυρες βίζες.

«Η χώρα μας έχει ανάγκη ισχυρά σύνορα και ακραίες εξακριβώσεις ΤΩΡΑ. Δείτε συμβαίνει στην Ευρώπη και, στην πραγματικότητα, σε όλο τον κόσμο - ένα τρομερό χάος!» έγραψε πάντα μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, κι ας είναι πλέον πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.


Την ίδια στιγμή χιλιάδες άνθρωποι διαδηλώνουν σε αεροδρόμια των ΗΠΑ για την καταστολή Τραμπ.

Στο στόχαστρο του μεγιστάνα και οι New York Times για την κάλυψη της υπόθεσης, με τον ίδιο να φθάνει στο σημείο να κατηγορήσει την εφημερίδα αναφοράς για «fake news» (το... εφεύρημα της εκστρατείας του) συνεχίζοντας και κλιμακώνοντας τον πόλεμο με τα μέσα ενημέρωσης που δεν «υποκλίνονται» μπροστά του.

Προτείνει κάποιος να εξαγοράσει την εφημερίδα για να την «επαναφέρει στην τάξη ή για να τη θάψει αξιοπρεπώς».


Ομοσπονδιακή δικαστής του Μπρούκλιν που εκδίκαζε προσφυγές οργανώσεων προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, εξέδωσε το βράδυ του Σαββάτου κατεπείγουσα εντολή να σταματήσουν οι απελάσεις πολιτών επτά μουσουλμανικών χωρών (Συρίας, Ιράν, Ιράκ, Υεμένης, Σομαλίας, Λιβύης και Σουδάν) τους οποίους αφορά το προεδρικό διάταγμα και οι οποίοι διαθέτουν έγγραφα που τους επιτρέπουν να εισέλθουν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο επικεφαλής των Δημοκρατικών στη Γερουσία Τσακ Σάμερ ζήτησε την Κυριακή την ακύρωση του διατάγματος Τραμπ κατά της μετανάστευσης από μουσουλμανικές χώρες λέγοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες εμφανίζονται «λιγότερο ανθρωπιστικές, λιγότερο ασφαλείς, λιγότερο αμερικανικές».

«Πρέπει να αποσυρθεί αμέσως και οι Δημοκρατικοί θα εισαγάγουν νομοθεσία για την ανατροπή του» ανέφερε ο Τσακ Σάμερ.

Δήλωσε επίσης ότι ο υπουργός Εσωτερικής Ασφαλείας Τζον Κέλι τον πληροφόρησε ότι 42 άνθρωποι που κρατούνται σε αμερικανικά αεροδρόμια θα εξετασθούν και θα τους επιτραπεί να εισέλθουν στη χώρα, βάσει της απόφασης του δικαστηρίου. Του γνωστοποίησε επίσης ότι το διάταγμα Τραμπ δεν αφορά τους κατόχους πράσινης κάρτας, δήλωση που έρχεται σε αντίθεση με τις δηλώσεις της κυβέρνησης Τραμπ το περασμένο 24ωρο.

Ο Λευκός Οίκος υπεραμύνθηκε της εφαρμογής του εκτελεστικού διατάγματος του Ντόναλντ Τραμπ, ανέφερε ότι μόνο 24 ταξιδιώτες παραμένουν υπό κράτηση και απεφάνθη ότι δεν επρόκειτο για χάος προφανώς στη γραμμή των «εναλλακτικών γεγονότων».

«Δεν ήταν χάος» δήλωσε ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Ράινς Πρίμπους στην εκπομπή του NBC Meet the Press και προσέθεσε πως 325.000 ταξιδιώτες εισήλθαν στις Ηνωμένες Πολιτείες το Σάββατο και 109 από αυτούς συνελήφθησαν.

«Οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους έχουν φύγει. Έχουμε άλλους 24 περίπου που παραμένουν και θα έλεγα ότι αφού δεν είναι απαίσιοι άνθρωποι θα προχωρήσουν πριν από το υπόλοιπο μισό της σημερινής ημέρας» είπε.

Ταυτόχρονα όμως ο γερουσιαστής Τζον ΜακΚέιν δήλωσε ότι το διάταγμα του Ντόναλντ Τραμπ  «προκαλεί σύγχυση» και εγείρει σειρά ερωτημάτων.

«Πρόκειται για μία διαδικασία που προκαλεί μεγάλη σύγχυση», δήλωσε ο αμερικανός γερουσιαστής και πρόεδρος της Επιτροπής Ενόπλων Δυνάμεων της Γερουσίας στην εκπομπή του CBS «Face the Nation», προσθέτοντας ότι το πιθανότερο είναι ότι το διάταγμα Τραμπ θα δώσει στο Ισλαμικό Κράτος ευκαιρία για περισσότερη προπαγάνδα.

Ο Μακέιν αναρωτήθηκε επίσης γιατί στις χώρες αυτές περιλαμβάνεται το Ιράκ όπου οι στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ μάχονται στο πλευρό των ιρακινών στρατιωτικών δυνάμεων κατά του Ισλαμικού Κράτους.

Ο επικεφαλής της πλειοψηφίας στη Γερουσία των ΗΠΑ, ο Ρεπουμπλικανός Μιτς ΜακΚόνελ, δήλωσε εν τω μεταξύ αν και από άλλη οπτική γωνία πως πρέπει να «είναι προσεκτικές» οι ΗΠΑ καθώς θα εφαρμόζουν το νέο εκτελεστικό διάταγμα.

Ο ΜακΚόνελ δήλωσε στην εκπομπή του ABC This Week πως το πρόγραμμα είναι καλή ιδέα προκειμένου να γίνει πιο αυστηρή η εξέταση των μεταναστών, αλλά «νομίζω επίσης πως είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως μερικές από τις καλύτερες πηγές μας στον πόλεμο κατά της ριζοσπαστικής ισλαμιστικής τρομοκρατίας είναι μουσουλμάνοι, τόσο σε αυτή τη χώρα όσο και στο εξωτερικό... Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί καθώς το κάνουμε αυτό» είπε.
 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.766
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Σφοδρές αντιδράσεις για το μέτρο
Δικαστής «μπλοκάρει» το διάταγμα Τραμπ για τις απελάσεις

Κατεπείγουσα εντολή με την οποία αναστέλλεται προσωρινά η δυνατότητα των αμερικανικών αρχών να απελάσουν ανθρώπους που έχουν φτάσει σε αμερικανικά αεροδρόμια με έγκυρες βίζες εξέδωσε ομοσπονδιακή δικαστής στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης.

Η απόφαση αυτή μπλοκάρει εν μέρει το διάταγμα Τραμπ, καθώς απαγορεύει στην κυβέρνηση την απέλαση όσων αιφνιδιάστηκαν από την απόφαση και «παγιδεύθηκαν» σε αεροδρόμια των ΗΠΑ.

Ωστόσο, δεν κατάφερε να τους επιτρέψει την είσοδο στη χώρα ή να εκφέρει μία ευρύτερη κρίση περί της αντισυνταγματικότητας του διατάγματος Τραμπ.

Η Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών (ACLU) κατέθεσε μήνυση σε απάντηση του διατάγματος Τραμπ. Εκτιμά ότι η εντολή επηρεάζει 100 ως 200 ανθρώπους που έχουν κρατούνται σε αεροδρόμια των ΗΠΑ ή ταξιδεύουν, αν και νομικοί σύμβουλοι της αμερικανικής κυβέρνησης δεν ήταν σε θέση σε επιβεβαιώσουν τον αριθμό.

Η δικαστής Αν Ντόνελι, πρόεδρος του περιφερειακού δικαστηρίου της ανατολικής περιφέρειας της Νέας Υόρκης, έλαβε την απόφαση σε συνεδρίαση σχετικά με το διάταγμα που υπέγραψε την Παρασκευή ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ με το οποίο μπλοκάρει την είσοδο σε κατόχους διαβατηρίων επτά -μουσουλμανικών- χωρών (Ιράκ, Ιράν, Σουδάν, Συρία, Υεμένη, Σομαλία και Λιβύη), ακόμη κι αν έχουν πράσινη κάρτα για τις ΗΠΑ.

Το μέτρο Τραμπ έχει προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων και σκηνές χάους σε αεροδρόμια διεθνώς.
 
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Μηνύματα
666
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Παπαρια γινεται..
Κατι γραφικοι φωναζουν..
Ο κοσμος μετα τις εκλογες κοιταει τις δουλειες του..

Ασε φιλε, εχουμε συγγενεις εκει και μας τα λενε..

Αλλου η προπαγανδα..

Είναι όλοι όσοι ψήφισαν εναντίον του Τράμπ που ουρλιάζουν, ΜΚΟ, οι συντεχνίες / guilds των κινηματογραφικών ηθοποιών και των ηθοποιών της τηλεόρασης που έχουν βγεί και τραμπουκίζουν μαζί με διάφορους άλλους μετανάστες και κάνουν νταβαντούρι στα αεροδρόμια.
 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.766
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ο τραμπ θα καταφερει να κανει μισητη την αμερικη σε ολο τον κοσμο , θα ανοιξει μετωπα και θα ηττηθει κατα κρατος και θα αποσυρθει ντροπιασμενος


ο κοσμος ξυπναει στις ηπα και θα τον παρασυρει σαν τσουναμι
 

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Μηνύματα
17.255
Κριτικές
166
Like
27.171
Πόντοι
34.538
Είναι όλοι όσοι ψήφισαν εναντίον του Τράμπ που ουρλιάζουν, ΜΚΟ, οι συντεχνίες / guilds των κινηματογραφικών ηθοποιών και των ηθοποιών της τηλεόρασης που έχουν βγεί και τραμπουκίζουν μαζί με διάφορους άλλους μετανάστες και κάνουν νταβαντούρι στα αεροδρόμια.
100 ατομα σε καθε ραντεβου..σταρχιδια του..
Ο μεσος Αμερικανος δεν ασχολειται.
 

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Μηνύματα
15.683
Like
11.631
Πόντοι
2.406
αν συναψη κ συμφωνια με ρωσους για να σταματησει το ηλιθιο κι επικυνδυνο αθλημα των εξοπλισμωνκ βαλει 30% δασμους στα εισαγομενα προιοντα
φτανει οι πρωτες 30μερες για να ξαναβγει
 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.766
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
και μονο που ξεκινησε με ενταση η προεδρια τραμπακουλα μονο σε καλο μπορει να βγει


στο τελος θα φυγουν με ελικοπτερο οι δικοι του ολοι
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom