Νέα

Domina Erika

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
205
Πόντοι
1
Την είδα ξανά στην Σαλονίκη σκληρή αλλά μπεσαλού γυναίκα καθαρό σπίτι και με πολλά καλούδια μαζί της ,όλα με τα έκανε και δερμάτινα φορούσε καύλα η καλύτερη αφέντρα

Peterdkwf12

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Like
54
Πόντοι
0
Εγω Ειμαι Λατρης Του Σκληρου Bdsm και μου αρεσει πολυ αυτα που κανουμε σε καθε Session,θελω Μαστιγωμα και Spanking και περναω Καλα Μαζι της και μου αρεσει που μου μπουκωνει το στομα με τα ποδια της και στο Strap ειναι εξπερ

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
205
Πόντοι
1
Ευχαριστούμε την ερίκα που ξανάρθε θεσσαλονίκη,τυχεροί οι χαμουντζήδες αλλά της πήγα και γλυκάκια να πάρει κιλά δεν με αρέσουν οι αδύνατες η ερίκα μαζί με την Αλεξάνδρα οι καλύτερες που έχουν έρθει Θεσσαλονίκη αν σας αρέσουν οι μπαμπάτσικες και η άρτεμις

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Επιστρέφει η Αφέντρα μου επιτέλους να με με ξεκλειδώσει να με ντύσει και να με γαμήσει, πονάω αλλά μου αρέσει 25 μέρες κλειδωμένη

alexis.grvsls

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2022
Like
229
Πόντοι
20
Με το που γύρισε από θεσσαλονίκη πήγα και με γάμησε με τρέλα συν fisting πάντα μέχρι τον αγκώνα το χέρι της,μου έκανε και cbt, ballbusting ,breathplay και facesitting ταυτόχρονα ,μετά την ουρολαγνεία ass worship καύλα ήταν

LYMBE21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
144
Πόντοι
1
Ευχαριστούμε την ερίκα που ξανάρθε θεσσαλονίκη,τυχεροί οι χαμουντζήδες αλλά της πήγα και γλυκάκια να πάρει κιλά δεν με αρέσουν οι αδύνατες η ερίκα μαζί με την Αλεξάνδρα οι καλύτερες που έχουν έρθει Θεσσαλονίκη αν σας αρέσουν οι μπαμπάτσικες και η άρτεμις

Εγω Ειμαι Λατρης Του Σκληρου Bdsm και μου αρεσει πολυ αυτα που κανουμε σε καθε Session,θελω Μαστιγωμα και Spanking και περναω Καλα Μαζι της και μου αρεσει που μου μπουκωνει το στομα με τα ποδια της και στο Strap ειναι εξπερ
Σε όλα ειναι εξπερ το κατέχει γεννημενη Αφεντρα, την ξέρω χρονια

Mikeopx

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2020
Like
172
Πόντοι
0
Την επισκέφτηκα χτες κάθε φορά και καλύτερα περνάμε, ακούραστη με φουλ ενέργεια, για hardcore καταστάσεις, ντυμένη στην πένα βαμμένα και περιποιημένα πόδια και χέρια, ο χώρος ζεστός και καθαρός, έγλυφα αρκετή ώρα τα πόδια της φορώντας το λουράκι μου μετά δέσιμο στο κρεβάτι και στράπ, με πήγε και στο άλλο δωμάτιο στην αρχή στον Σταυρό με ξανάδεσε και με ξαναπήρε μετά με έβαλε από μπροστά και μου έκανε έλεγχο οργασμού ταυτόχρονα μου έδινε σφαλιάρες μου τον έφτυνε και ήμουν ταπωμένος με μια σφήνα, το τελείωμα ήρθε με την χρυσή της βροχή πάνω μου και μετά κατόπιν εντολής της καθάρισμα πίσω μπρος με την γλώσσα μου

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Πήγαμε στο πρίαμος στο παγκράτι στο dungeon στο 69 να πάτε ,φοβερό ,τα κάναμε όλα ,role play όχι οι φιλενάδες λεσβίες ούτε η sissy της μου τα έχει κάνει ήδη ,η μαθήτρια της που την αποπλάνησε γαμήσι στην τρύπα μου ,γλυψίματα και έχει και δυνατό τζακούζι, είχε ξαναπάει με άλλη cross αλλά μας έβαλαν να υπογράψουμε, έχει κλουβί, σταυρό τα πάντα ,bondage και cbt φεύγοντας με ξανακλείδωσε

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Το ξανάκλεισα δύο cross ,ένας σκλάβος της αφέντρας μου και η Απόλυτη για 5 ώρες

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Την επισκέφτηκα χτες κάθε φορά και καλύτερα περνάμε, ακούραστη με φουλ ενέργεια, για hardcore καταστάσεις, ντυμένη στην πένα βαμμένα και περιποιημένα πόδια και χέρια, ο χώρος ζεστός και καθαρός, έγλυφα αρκετή ώρα τα πόδια της φορώντας το λουράκι μου μετά δέσιμο στο κρεβάτι και στράπ, με πήγε και στο άλλο δωμάτιο στην αρχή στον Σταυρό με ξανάδεσε και με ξαναπήρε μετά με έβαλε από μπροστά και μου έκανε έλεγχο οργασμού ταυτόχρονα μου έδινε σφαλιάρες μου τον έφτυνε και ήμουν ταπωμένος με μια σφήνα, το τελείωμα ήρθε με την χρυσή της βροχή πάνω μου και μετά κατόπιν εντολής της καθάρισμα πίσω μπρος με την γλώσσα μου
Έλα και εσύ στο 69 dungeon θα πάθεις πλάκα

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
205
Πόντοι
1
Μια χαρά είναι ,γούστα είναι αυτά και να πάρει κιλά μόνο στην έρικα θα πηγαίνω
Αν χάσει και άλλα κιλά από αδύνατη θα γίνει κοκκάλι την συμπαθώ την ερίκα ξέρει αυταρχικό αλλά πρέπει να πάρει κιλά

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
230
Πόντοι
20
Πήγα πριν λίγες ημέρες ,είναι η μεγάλη μου καψούρα, δεν κωλώνει πουθενά γεννημένη αφέντρα

Με τρέλα η έρικα σε όλα όμορφη και σε εμφάνιση και σε χαρακτήρα,όσο για το αυταρχικό τα πάντα όλα

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
230
Πόντοι
20
Αν χάσει και άλλα κιλά από αδύνατη θα γίνει κοκκάλι την συμπαθώ την ερίκα ξέρει αυταρχικό αλλά πρέπει να πάρει κιλά
έχει ωραίο κορμί δεν χρειάζεται να παχύνει ,μία κατηγορία μόνη της είναι

Mikeopx

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2020
Like
172
Πόντοι
0
Ακούραστη και με φουλ ενέργεια, σωστή επαγγελματίας, στράπ το καλύτερο της αλλά και τα πόδια της είναι τρέλα, της αρέσουν τα σκληρά

Mikeopx

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2020
Like
172
Πόντοι
0
Έλα και εσύ στο 69 dungeon θα πάθεις πλάκα
Πόσο κοστίζει; επειδή πήγαμε αλλά σε άλλη σουίτα στην καρδιά Πρίαμο με τζακούζι και μου άρεσε σαν σουίτα της αρέσει και της έρικας να κάνει session μέσα στο τζακούζι και θέλω να πάμε και σε αυτό, στράπ και γλύψιμο μέσα ωραία ήταν, σφαλιάρες, Φτύσιμο και έλενχο οργασμού μην ξεχάσω και το μασάζ προστάτη, την χρυσή της βροχή στο τέλος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom