Νέα

Domina Erika

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Istioploos

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
311
Πόντοι
21
Αφού δεν την έχεις δει και γράφεις πατσαβουριές ΄έλα να δεις εμένα ,να γνωριστούμε από κοντά

βρε κουραδομαγκα του πληκτρολογίου... έχεις ένα προφιλ του ενός έτους, και τα μόνα post σου είναι σχετικά με το ποσο καταπληκτική είναι η κυρία Ερικα...

άντε από εκεί ρε χαμένε...

Mike.b

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2020
Like
131
Πόντοι
1
Ρε νιαμου, σας έχει ξετρυπήσει όλα και δε σέβεστε τίποτα. Η κυρία έρικα θα λέτε
o sotirsl δεν την ξέρει ούτε την έχει δει το γράφει ο ίδιος trol ,βαλτός ο μαλάκας αν την ήξερε θα σεβόταν ,τζάμπα μάγκας -μαλάκας ,του προτείνω να δει εμένα να γνωριστούμε θα δεχθεί το trol?

Mike.b

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2020
Like
131
Πόντοι
1
βρε κουραδομαγκα του πληκτρολογίου... έχεις ένα προφιλ του ενός έτους, και τα μόνα post σου είναι σχετικά με το ποσο καταπληκτική είναι η κυρία Ερικα...

άντε από εκεί ρε χαμένε...
Το τηλέφωνο της ψάχνω μαλάκα με έχεις μπερδέψει με άλλον κάτσε διάβασε ,εγώ την ξέρω από πιτσιρίκα πριν 20 χρόνια, δεν την έχω δει πρόσφατα ,έλα από κοντά και άσε όλα τα άλλα μαλάκα μου

Mike.b

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2020
Like
131
Πόντοι
1
τα βιντεο που ειδες αν καταλαβες ειναι ερασιτεχνικα τραβηγμενα με κινητο και τα εχει ανεβασει για την καυλα της και για τους υποτακτικους της και μαλιστα δωρεαν και αν κρινω απο τα views και τα σχολια μονο trash δεν ειναι αλλωστε υπαρχουν αλλες αφεντρες που εχουν επαγγελματικα βιντεο αλλα εκει πρεπει να πληρωσεις
που μπορώ να δω αυτά τα βίντεο?

Giorgos_kondos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2020
Like
258
Πόντοι
21
Στο στράπ είναι το κάτι άλλο,αληθινός γαμιάς,γεύτηκα και τα κάτουρα της,γλυκά ήταν,τα ήπια όλα.
Στραπονάρει με τρέλα ,εγκεφαλική Αφέντρα και μουνάρα είναι. Στα roly play η καλύτερη,δίνει τα ρέστα της ,στο τζακούζι μέσα μου έκανε τα πάντα ,δέσιμο ,cbt, ουρολαγνεία ,orgasm denial και πολλά άλλα η Κυρία Έρικα.

Τελευταία τροποποίηση:

Giorgos_kondos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2020
Like
258
Πόντοι
21
Η Έρικα είναι από τις αφεντρες που γουστάρει να περνάει καλά. Αφήνει γλυφομούνι αλλά θα πρέπει να "δώσεις" κάτι όμως. Face sitting, ίσως το καλύτερο που μου έχει κάνει γυναίκα ποτέ. Μαστόρισα, μερακλού, Κυρία, μα πολύ ανθρώπινη πάνω απ όλα. Ευγενική με ταμπεραμέντο και φιλική. Παρ' όλα αυτά ενδείκνυται για πολύ σκληρές καταστάσεις.
Ρολόι δεν υπάρχει στη συνεδρία και γι αυτό δεν χρεώνει με την ώρα. Την πρώτη φορά, σε μένα τουλάχιστον η συνεδρία διήρκεσε μιάμιση ώρα και την δεύτερη ένα δίωρο. Σχετικά με την χρέωση επειδή δεν θα κοιτάξει ποτέ εναν άνθρωπο στο πορτοφόλι και λόγω των δύσκολων καιρών που ζούμε είναι πολύ συζητήσιμη και σίγουρα θα βρείτε μια λύση αρκεί να είσαι ειλικρινής.
Από τις καλύτερες εμπειρίες που είχα ποτέ.
Έτσι είναι σκληρή αλλά μαστόρισα σε όλα.

Giorgos_kondos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2020
Like
258
Πόντοι
21
Εντάξει μιλάμε για trash videos τελειωμένα..τόσα λεφτά βγάζει ας πάρει μια κάμερα της προκοπής
ρε φίλε δεν τα πληρώνεις τζάμπα είναι ,στραπονάρει και βγάζει η ίδια το video,γάμα και εσύ και ταυτοχρόνως να τραβάς από κινητό ,κάντο

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
Καλα ας πάρει μια go pro να τη βαλει στο κεφάλι χχαχαχ

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Καχυποψία έχεις εσύ από ότι καταλαβαίνω και όχι ο trellos ,την έχεις δει ναι η όχι από κοντά?
ούτε την έχω δει ούτε πρόκειται. περαστικός είμαι σε αυτό το τόπικ και δεν ενδιαφέρομαι γι αυτά. είδα το λινκ που βάλατε, είδα τις φωτογραφίες της και είπα να σχολιάσω γιατί κάποιοι είστε τυφλοί ή βαλτοί εδώ μέσα.

(πέρα από άθλια εμφάνιση, μόνο και μόνο από το φώτοσοπ που κάνει και τις φωτογραφίες που ανεβάζει, φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά γενικά στην κοπέλα)

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
φίλε μου, ασχολούμαι με το bdsm πάνω από 15 χρόνια, με πολύ ενεργή παρουσία στο fetlife για όλο αυτό το διάστημα. Και στο bou είμαι σχεδόν δέκα χρόνια... Ούτε τρολ είμαι, ούτε τίποτα από αυτές τις σαχλαμάρες.

Στο δια ταύτα όμως. Στα βίντεος η Έρικα φαίνεται σαν πατσαβούρα. Αυτό είναι γεγονός. Δεν είναι άποψη, δεν επιδέχεται αμφιβήτησης.

Διερωτώμαι λοιπόν, πως γίνεται στα βίντεος να φαίνεται σαν πατσαβούρα (και σε κάτι άλλες φωτογραφίες να έχει φάει το photoshop του αιώνα) και κάποιοι εδώ μέσα να προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι η γυναικάρα του αιώνα; Και μάλιστα να είναι και κάργα επιθετικοί και να μην σηκώνουν κουβέντα;

Μάλλον κάποιοι άλλοι είναι τα τρολλ...
εντελώς χάλια είναι. δες και τις απαντήσεις στο μήνυμά μου με τις φωτογραφίες να δεις τι απαντάνε κάποιοι στο άθλιο φώτοσοπ.

μπαμ κάνετε κύριοι.

Giorgos_kondos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2020
Like
258
Πόντοι
21
ούτε την έχω δει ούτε πρόκειται. περαστικός είμαι σε αυτό το τόπικ και δεν ενδιαφέρομαι γι αυτά. είδα το λινκ που βάλατε, είδα τις φωτογραφίες της και είπα να σχολιάσω γιατί κάποιοι είστε τυφλοί ή βαλτοί εδώ μέσα.

(πέρα από άθλια εμφάνιση, μόνο και μόνο από το φώτοσοπ που κάνει και τις φωτογραφίες που ανεβάζει, φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά γενικά στην κοπέλα)
Αφού είσαι περαστικός γιατί σχολιάζεις? μουνάρα είναι αλλά θα έχεις φάει πόρτα, είναι κορυφή η γυναίκα ,το ότι απαντάτε 3 μαζί ,δείχνει ότι είστε σε εντεταλμένη υπηρεσία

MIKY73

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
88
Πόντοι
0

δηλαδη εσυ ειδες φως και μπηκες και αφου δεν ασχολησε με τετοια θεματα αλλα κατα τα αλλα ειδες τα βιντεο και της φωτο και ειπες ας σχολιασω και να ριξω και μια αναφορα ...τρατζικ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom