Νέα

Δωδεκάθεο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 294
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Για όσους θέλουν να μάθουν κάτι περισσότερο και χωρίς να θέλουμε να θίξουμε τα πιστεύω κανενός παράθέτω μερικούς συνδέσμους για όσους θα ήθελαν να ρίξουν μια ματιά

και ένα trailer από αμερικάνικο ντοκυμαντέρ-που πουλάει σαν τρελό- γυρισμένο στην ελλάδα το 2004 εδω

6n Ισταμένου, μηνός Πυανεψιώνος του έτους 2781 από της πρώτης Ολυμπιάδος...

liferider

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
52
Πόντοι
1
Μπραβο ρε σεις το κανατε το σαιτ μερος προσυλιτισμου. Ευγε!!! :jerking: :jerking: :jerking:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δε σου κάνει,δε δίνεις σημασία.Εμένα επειδή μου κάνει κ πολύ μάλιστα,βρήκα πράγματα που ψαχνα καιρό.

OP
OP
tomito

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
ʼνοιξε ένα ερμηνευτικό λεξικό φίλε να δεις πως ορίζεται ο προσυλιτισμός...πριν αρχισεις να γράφεις και να χαρακτηρίζεις με smilies...
εκτός αν η παρούσα ιστοσελίδα είναι χριστιανορθόδοξη...

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
επιτέλους αναγνωρίστηκε σαν θρησκεία και το δωδεκάθεο..μία θρησκεία πραγματικά ανθρώπινη.. χωρίς να επαγγέλεται τον φόβο θεού αλλά τον σεβασμό.. ποτέ μου δεν μπόρεσα να καταλάβω τον όρο ελληνοχριστιανικός πολιτισμός.. τι σχέση έχει ο χριστιανισμός με τον ελληνικό πολιτισμό (τελείως αντίθετα)

liferider

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
52
Πόντοι
1
Ευχομαι να εχουμε βρει ολοι μας αυτο που μας "κανει" αλλα το παρακατω γιατι ειναι πρωτο στο σαιτ;

"Το bourdela.com είναι ο απόλυτος οδηγός για το πληρωμένο έρωτα στην Ελλάδα, και όχι μόνο. Μέσα σε αυτές τις σελίδες θα βρείτε πληροφορίες για τα κόκκινα σπιτάκια τις χώρας, για αγοραίο έρωτα, city tours, call girls, σεξουαλικά θέματα, και γενικώς οτιδήποτε αντρικής φύσεως.
Βρισκόμαστε εδώ για να συζητάμε και να ανταλλάζουμε απόψεις και πληροφορίες, και για να περνάμε ευχάριστα την ώρα μας! "

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
και για να περνάμε ευχάριστα την ώρα μας!

ευχάριστα λέει.. και μην ξεχνάμε ότι η ευχαρίστηση είναι και αποδοτική

Επισκέπτης
Σε λιγο θα αναγνωριστει και σα θρησκεια το νιμου....Τουλαχιστον αυτο το βλεπεις, το πιανεις κτλ.Τον Δια χλωμο....

OP
OP
tomito

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Βρισκόμαστε εδώ για να συζητάμε και να ανταλλάζουμ ε απόψεις και πληροφορίες

liferider

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
52
Πόντοι
1
Τι να πω ρε παιδες. Παντως εμενα δεν μου κανει καθολου ευχαριστηση να μιλαω για θρησκειες εδω μεσα!!!  :headbang:  Αυτο το smiley σας κανει;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
και για να περνάμε ευχάριστα την ώρα μας!

ευχάριστα λέει.. και μην ξεχνάμε ότι η ευχαρίστηση είναι και αποδοτική

Τελικά ξάδερφε έχουμε πολλά κοινά.Ο χριστιανισμός ήταν η καταστροφή της Ελλάδας.Κ αυτές οι παπαριές  ότι αν δεν υπήρχε η θρησκεία θα ήμαστν δουλωμένοι στους Τούρκους,είναι ασύστολα ψεύδη της εκκλησίας για να καλύψει την μη συμμετοχή της στον ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ '21.Τότε ο απλός λαός για να μπορέσει να ξαναβρεί τις ρίζες του κ κουράγιο να ξεσηκωθεί,είχε στρέψει το βλέμμα του στην ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, π.χ. έδινε αρχαία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ονόματα στα παιδιά του,στα καράβια(ΑΡΗΣ του Τσαμαδού,ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ της Μπουμπουλίνας) του κ.λ.π.Δεν μπορώ να καταλάβω πως η μυθολογια΄- μυθοπλαστία των Εβραίων μας έχει γίνει θρησκεία.Η ΕΛΛΑΣ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΥΠΟ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΜΕΣΟΥΡΑΝΟΥΣΕ & ΗΤΑΝ ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟΦΩΝΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΤΗΣ.

ingr2

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Απλά για να δείτε ότι όλος ο κοσμός προσπαθεί να βρει και να μάθει αυτά που για μας είναι δεδομένα και απλά, εμείς όχι μόνο δεν τα μαθαίνουμε και δεν τα διδασκόμεθα, αλλά τα θεωρούμε μαλακίες, τα έχουμε χεσμένα και γενικώς το έχουμε ρίξει στη  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

OP
OP
tomito

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Κανένας δεν σου ζήτησε φίλε μου να συζητάς για θρησκείες εδω μέσα...
Κάποιους σύνδεσμους έβαλα για όποιον τυχόν ενδιαφέρεται...
Δεν νομίζω ότι ήταν να το κάνουμε θέμα.
Για μένα θεωρείται λήξαν δεν έχω όρεξη για αντιπαράθεση

Επισκέπτης
Ευτυχως τα βιβλια που διαβαζω με μορφωνουν σε σωστους τομεις.Συμφωνω μαζι σου οτι ο χριστιανισμος εκανε μεγαλο κακο στον αρχαιο ελληνικο πολιτισμο και την κληρονομια του. Αλλα οτι η Ελλαδα μεσουρανουσε στα αρχαια χρονια επειδη πιστευαμε στο 12θεο συγνωμη αλλα μαλλον εσυ ανοιξε κανενα βιβλιο να μορφωθεις γιατι αλλοι ηταν οι λογοι.

OP
OP
tomito

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Και ποιοι φίλε μου ήταν οι λόγοι κατά την γνώμη σου που μεσουρανούσαμε?

Επισκέπτης
Μαθημα ιστοριας θα κανουμε???Γεωγραφικη θεση, επιστημες,τεχνη, εμποριο. Γενικα οταν οι Ελληνες τοτε χρησιμοποιουσαν το μυαλο τους, οι υπολοιποι ετρωγαν βελανιδια και ζουσαν στα δεντρα.

liferider

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
52
Πόντοι
1
Κανένας δεν σου ζήτησε φίλε μου να συζητάς για θρησκείες εδω μέσα...
Κάποιους σύνδεσμους έβαλα για όποιον τυχόν ενδιαφέρεται...
Δεν νομίζω ότι ήταν να το κάνουμε θέμα.
Για μένα θεωρείται λήξαν δεν έχω όρεξη για αντιπαράθεση

Ειμαι εγγεγραμμενος στο σαιτ εδω και ενα χρονο, αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι οποιος ανοιγει ενα θεμα με συνδεσμο σε ενα φορουμ το κανει μονο και μονο (καλως το κανει) για να συζητηθει το συγκεκριμενο θεμα.
Τωρα αν μερικοι εχετε τοσο μεγαλο δαχτυλο να κρυβεστε απο πισω, εχετε το!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom