pefotismenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Ξερει κανεις ποια η διαφορα ενος διπλωματικου διαβατηριου απο ενα απλο?Εννοω ποια ειναι τα οφελη.
Έχεις κανα κονέ για Ουκραίνα για να μπαινοβγαίνω σε χώρες CIS άνετα για μουνίτσες?
;)
καλα τι πηγες να κανεις ρε τυπε στην β.κορεα?η Ουκρανια δεν θελει βιζα.παντος σε χωρες οπως Βορια Κορεα ουτε με Ελληνικο διαβατηριο πας.εγω με το Ρωσσικο πηγα.το διπλωματικο ειναι καλο αν καποιο κανει Μπιζνες.η Ουκρανια αποκλιεται να σε κανει επητιμο προξενο.εχουν λεφτα.ειχα ακουσει πριν 5-6 χρονια για τη Νικαραγουα οτι με το ποσο των 100.000+ $ σε κανουν επητιμο προξενο.
οτι και στη Ρωσσια .ονειρευομαι να παω Μογγολιακαλα τι πηγες να κανεις ρε τυπε στην β.κορεα?
εχει πουτανες εκει ρε?οτι και στη Ρωσσια .ονειρευομαι να παω Μογγολια
πες μας τωρα οτι πηρες και βιζιτα στη βορεια κορεα να τρελαθουμε εντελως? ρε δημητρακη αυτες τις παπαριες να μην ελεγες μια χαρα παιδι θα ησουν.οτι και στη Ρωσσια .ονειρευομαι να παω Μογγολια
περιεργο δεν ειναι ρε τυπε μου??πες μας τωρα οτι πηρες και βιζιτα στη βορεια κορεα να τρελαθουμε εντελως? ρε δημητρακη αυτες τις παπαριες να μην ελεγες μια χαρα παιδι θα ησουν.
εκει πουτανες δεν υπαρχουν!και δεν χρειαζονται!δεν θα ξεχασω τη νυχτα που περασα στην εργατικη εστια της βιοτεχνιας μεταξιου στο Χιτσχόν.εκιε οι εργατριες μενουν απο δευτερα μεχρι σαββατο μεσημερι σε εργατικες εστιες.το σαββατο το απογευμα πηγαινουν στα χωρια τους την κυριακη το βραδυ παλι πισω.ειχαν να δουνε λευκο αντρα απο το 1987 που ειχαν παει Ανατολικογερμανοι!με κοιταγαν σα να βλεπαν εξωγηινο!πλησιαζανε δειλα δειλα και με πιανανε!στο πανεπηστημιο της Πχεν Γιανγκ μιλανε Ρωσσικα οι περισσοτερες φοιτητριες.στην πολη ετσι και ετσι.στα χωρια καθολου.τωρα δεν δινουν βιζες γιατι η οικονομικη κατασταση εχει χειροτερεψη παρα πολυ και δεν θελουν να δουνε την καταντια τους.παντος και τοτε δεν ηταν ζουσε και τοσο καλα ο κοσμος.υπηρχαν τα λεφτα που δεν μπορουσες να παρεις τιποτα!και τα κουπονια που ειχαν οι κομματικοι με αυτα ολο και κατι αγοραζες.----δεν ειναι ομως αυτο το θεμα μας!πες μας τωρα οτι πηρες και βιζιτα στη βορεια κορεα να τρελαθουμε εντελως? ρε δημητρακη αυτες τις παπαριες να μην ελεγες μια χαρα παιδι θα ησουν.
εκει πουτανες δεν υπαρχουν!και δεν χρειαζονται!δεν θα ξεχασω τη νυχτα που περασα στην εργατικη εστια της βιοτεχνιας μεταξιου στο Χιτσχόν.εκιε οι εργατριες μενουν απο δευτερα μεχρι σαββατο μεσημερι σε εργατικες εστιες.το σαββατο το απογευμα πηγαινουν στα χωρια τους την κυριακη το βραδυ παλι πισω.ειχαν να δουνε λευκο αντρα απο το 1987 που ειχαν παει Ανατολικογερμανοι!με κοιταγαν σα να βλεπαν εξωγηινο!πλησιαζανε δειλα δειλα και με πιανανε!στο πανεπηστημιο της Πχεν Γιανγκ μιλανε Ρωσσικα οι περισσοτερες φοιτητριες.στην πολη ετσι και ετσι.στα χωρια καθολου.τωρα δεν δινουν βιζες γιατι η οικονομικη κατασταση εχει χειροτερεψη παρα πολυ και δεν θελουν να δουνε την καταντια τους.παντος και τοτε δεν ηταν ζουσε και τοσο καλα ο κοσμος.υπηρχαν τα λεφτα που δεν μπορουσες να παρεις τιποτα!και τα κουπονια που ειχαν οι κομματικοι με αυτα ολο και κατι αγοραζες.----δεν ειναι ομως αυτο το θεμα μας!
ειναι γνωστος φιδεμπορας δικε μου?δημητρακη στο ξαναλεω αυτες τις μαλακιες να μην ελεγες.τι μας ειπες τωρα ρε? για βιζιτες ξεκινησες και βρεθηκες με κουπονι για φαγητο.ελα καμια βολτα ελλαδα γιατι αρχισε να σε χαλαει η ρωσσια.
πολλες φορες τυπε μου.ειναι γνωστος φιδεμπορας δικε μου?
τον εχεις τσεκαρει ξανα?
πολλες φορες τυπε μου.
ναι οπως οτι μενω στο Ζουμπερι και απο εκει γραφω για τη Ρωσσια---εδω το θεμα μας ειναι το ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ!το παιδι σας ρωτησε πληροφωριες αν ξερεται γραψτε του.εγω εγραψα οτι ξερω.αν θελεται να ασχολιθειται με μενα γραφτε στο Thread για τη Ρωσσια.ειστε εκτος θεματος.ειναι γνωστος φιδεμπορας δικε μου?
τον εχεις τσεκαρει ξανα?
εσυ ρε μιλησες πρωτος για βορεια κορεα,και μογγολια και για νιντζα,οχι εμεις.αντε τουπεκιασου τωρα,και τα παραμυθακια σου να τα λες αλλου,οχι σε εμας.ναι οπως οτι μενω στο Ζουμπερι και απο εκει γραφω για τη Ρωσσια---εδω το θεμα μας ειναι το ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ!το παιδι σας ρωτησε πληροφωριες αν ξερεται γραψτε του.εγω εγραψα οτι ξερω.αν θελεται να ασχολιθειται με μενα γραφτε στο Thread για τη Ρωσσια.ειστε εκτος θεματος.
φιλε μητσο εχει δικιο ο τυπος εδωεσυ ρε μιλησες πρωτος για βορεια κορεα,και μογγολια και για νιντζα,οχι εμεις.αντε τουπεκιασου τωρα,και τα παραμυθακια σου να τα λες αλλου,οχι σε εμας.