zaxarotsou
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
25 χρονια ταχυπλοος και 10 φουσκοτος κατι ξερω
Πόρτα σε κλαμπ;και 10 φουσκοτος
+1....κάνει μαθήματα και βγάζει και δίπλωμα για ταχύπλοο. είναι στην 4η μαρίνα της γλυφάδας (στα Δελφίνα). καλό παιδί, θα μείνεις ικανοποιημένος.
Ωπ ναι σωστός, νόμιζα ότι έλεγε ιστιοπλοικού και φουσκωτού η ρουφιανίτσα.
Αλήθεια, πόση από τους επίδοξους καπεταναίους ξέρουν να χρησιμοποιούν πυξίδα και εξάντα;
Α ρε άτιμο gps...
μολις επεστρεψα απο την 4 Μαρινα Γλυφαδας οπου συναντηθηκα με τον Φωντα.
Ειχα μαζι μου α) φωτοτυπια ταυτοτητας, β) φωτοτυπια διπλωμα αυτοκινητου, γ) 3 φωτογραφιες 3Χ4
40€ για τα αρχικα παραβολα
4 μαθηματα θα κανουμε (40€ το καθε μαθημα)
135€ στην παρασταση
ολα μαζι περιπου στα 335€
Παντως ο Φωντας φενεται γαμω τα ατομα. Κ μου ειπε αμα θελω κ μετα την εξεταση να πηγαινω απο εκει να κανω μαθηματα με καλες τιμες για να μαθω κ αλλα πραγματα
αυτα
αποψη μου είναι ότι όταν αγοραζεις φουσκωτο πρέπει νά καταλάβεις ποιές είναι οί αναγκες σου..εδώ στήν ελλάδα η αγορα τού φουσκωτού μού θυμίζει τήν αγορά ενός τζιπ γιά καφέ στήν πλατεία κολωνακιου...
2)οι περισσότεροι δέν χρειάζοντε φουσκωτο μέ μηχανή μεγαλύτερη από 10 άλογα γιά 15 φορές τόν χρόνο πού θά χρησιμοποιησουν φουσκοτο...γιά νά πάνε από τό λιμάνι ενόςνησιου στήν δίπλα η στήν παραδιπλα παραλια...η γιά νά κάνουν φιγούρα στήν γκόμενα...
3) έχω βαρεθεί νά βλέπω πωλητηρια φουσκωτων στό τέλος κάθε καλοκαιρινης σαιζον από ανθρωπους πού τά βαρεθικαν καί αντιληφθηκαν ότιη θάλασσα δέν είναι παιχνιδι...
άν θέλετε τήν συμβουλη μου ένα φουσκωτο με 10 άλογα μηχανή καί μέ ικανοποιητικες γνώσεις θαλασσης καλύπτει το 80% τών αναγκων τών νεοελληνων γι αυτό μην πετατε τά λεφτα σας γιά φουσκωτα πού είναι γιά ανοιχτή θάλασσα γιά νά πατε από τήν πάρο στήν αντιπαρο καί μάλιστα 1 φορά τόν χρόνο καί πού οί καροί ιδιως τόν αύγουστο μέ τά μελτεμια στά νησιά τού αιγαίου δέν σού επιτρεπουν νά πάς ποιο μακριά από τήν διπλανή παραλία καί μάλιστα τι΄ς περισσότερες φορες μέ αυτοκινητο..
Και ναι και όχι. Εγώ έχω ένα πεντάμετρο με εβδομηντάρα μηχανη. Το έχω εδώ και τρία χρόνια. Μόνο που φεύγω από Μαραθώνα και πάω Εύβοια αξίζει και ας ακούγεται πολυτέλεια . Μπορεί το κάθε μπάνιο να μου έχει κοστίσει...100 ευρώ αλλά αξίζει. Φυσικά να ξέρεις ότι είναι ακριβούτσικο σπορ...
Άδεια οδήγησης ταχυπλόου έχει κανένας από τους δυο σας?Ο κολητος μου κληρονομησε
Μαγκες καλησπερα.Ο κολητος μου κληρονομησε ενα φουσκωτο σκαφος ελληνικης προελευσης μαρκας μοστρο.πριν ενα χρονο.Σκεφτομαστε μπας και το δωσουμε και βαλουμε και ακνενα ψιλο ακομη και παρουμε κατι καλυτερο και πιο καινουριο.αυτο ειναι του 95 5 μετρα με κατοσταρα μαρινερ.Γενικα δυσκολα πλαναρει και απο εμφανιση δε λεει πολλα αλλα εχει την βαθεια γαστρα για βαραβτο καιρο αλλα τι να την κανουμε αφου πανω απο 5 μποφορ την αραζουμε σε πισινες...Κανουμε και οι δυο ψαροντουφεκο .Οι τιμες των φουσκωτων σκαφων εχουν πεσει ποολυ αυτο τον καιρο και πιστευω απο σεπτεμβριο θα πεσουνε κιαλλο.Καταρχας απο φουσκωτα τι προτιμαμε ιταλικο η ελληνικο.Γενικα ηθελα να ακουσω καποιες γνωμες για το ποιο προτεινετε.Το φουσκωτο το θελουμε για παρεα μεχρι 4 ατομα αντε 6 για παραλιες ψαροντουφεκο να εχει χωρους και μια αξιοπιστη μηχανη και οικονομικη.Ακουω τι προτινετε απο μαρκες και γενικα ολες τις γνωμες...Ανοιγω εδω το θεμα αυτο για το λογω οτι αν δεν ξερουνε απο φουσκωτα οι μπουρδελιαρηδες ποιοι θα ξερουνε.....
εδω εχουμε κριση εσυ σκαφος σκεφτεσαι να παρεις?καπιταλα του κερατα !!!!!!! που ειναι ο αλεξης να επιβαλει την δικαιοσυνη
γρηγορα στον Αλεξη να στα κοψει.Θα σου παρει το σκαφος και θα ξεπληρωσει το χρεος μας.σιγα ρε συ, δεν ειναι και κατι το τρελο να εχεις ενα σκαφακι