oxi_agapes_mono_sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
γρηγορα στον Αλεξη να στα κοψει.Θα σου παρει το σκαφος και θα ξεπληρωσει το χρεος μας.
φιλε δεν αναγνωριζουμε τιποτα, δεν πληρωνουμε τιποτα, το χρεος μας ειναι παρανομο
γρηγορα στον Αλεξη να στα κοψει.Θα σου παρει το σκαφος και θα ξεπληρωσει το χρεος μας.
φιλε δεν αναγνωριζουμε τιποτα, δεν πληρωνουμε τιποτα, το χρεος μας ειναι παρανομο
Εχω μπει στο τριπακι εδω κ καιρο για ενα φουσκωτο. Μαλιστα τωρα που περασε το καλοκαιρι θελω εως το επομενο να το εχω..
Εχει παρει κανεις σας τετοια αδεια??
εψαξα κ βρηκα μερικες πληροφοριες
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
α. Επικυρωμένη φωτοτυπία διπλώματος αυτοκινήτου ή δικύκλου (όλες οι σελίδες) ή προβλεπόμενα ιατρικά πιστοποιητικά παθολόγου και οφθαλμιάτρου.
β. Φωτοτυπία δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.
γ. Τρεις (3) πρόσφατες φωτογραφίες ταυτότητας.
δ. Αποδεικτικό είσπραξης Λιμενικής Αρχής 3 € υπέρ Μετοχικού Ταμείου Ναυτικού.
ε. Τριπλότυπο είσπραξης 3 € υπέρ ΕΚΟΕΜΝ (από τη Λιμενική Αρχή).
στ. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/86 με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής, όπου αναγράφεται ότι: "γνωρίζω κολύμβηση, είμαι μόνιμος κάτοικος της παραπάνω διεύθυνσης, δεν έχω υποβάλλει δικαιολογητικά για απόκτηση άδειας ταχυπλόου σε άλλη Λιμενική Αρχή και ο δηλωθείς Α.Φ.Μ. είναι μοναδικός και αληθής".
Μιλησα στο τηλ με ενα δασκαλο σημερα κ μου ειπε οτι θα φτασει περιπου στα 550€ (με 3 πρακτικες κ 6 θεωρητικες ωρες)
γιατί ξέρεις πολλούς λουκουμάδες νεόπλουτους πρίν την κρίση...πού πάνε μέ τό σκάφος τους πάνω από 500 μέτρα με την γκόμενα...η το πολύ παραλιακώς 3 μέ 4 μίλια γιά φιγούρα ...και αυτό καμμια 10ρια μέρες τόν χρόνο...?????Αυτη ειναι μια λογικη προσεγγιση, για πρωτο σκαφος το οποιο ειναι μια ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ επιλογη.... οσο για αυτον που γραφει στην παραθεση.... θεωρω οτι ειναι τελειως εκτος θεματος.... σκαφακι με 10 αλογα μηχανη.... ειναι ΜΟΝΟ για βολτες στα 500 το πολυ μετρα απο την ακτη..... πιο ανοιχτα, απλα ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ...... μια καλη μεση λυση, για αρχη, για καποιον που θελει να μυηθει και διαθετει και καποιο ποσο, γυρω στα 6000-8000, ενα 4.5 με 60-70 αλογα ειναι οτι πρεπει.... και παντα, στην αρχη, παρεα με αλλα σκαφη, αν ειναι δυνατον. Αλλα παντα ειναι υποκειμενικο, διαφερει η αγορα απο ανθρωπο σε ανθρωπο, ο καθενας εχει τις αναγκες του, το μπατζετ του και τα δικα του δεδομενα τελος παντων...