Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
που βλέπεις να βρίζω την οικογένεια ρε πυροβολημένε;και εσύ συνέχισε να βρίζεις την οικογένεια. φιλάκια.
που βλέπεις να βρίζω την οικογένεια ρε πυροβολημένε;και εσύ συνέχισε να βρίζεις την οικογένεια. φιλάκια.
τι εννοεις τυπε;;; οτι θρηνουν το παιδι τους στο fb;; και τι λενε οι φωτο σου γιατι εγω εναν διαλογο ειδα...
που βλέπεις να βρίζω την οικογένεια ρε πυροβολημένε;
δε γαμιέσαι και εσύ και ο θείος του και η θεια του μαζί.
ο πατέρας και η μάνα του τι λένε, ο θείος είναι άλλη οικογένεια και καλύτερα να μιλάει για τα δικά του παιδιά.
άντε βρήκανε όλοι το fb και κάθονται και μαλακίζονται.
είναι που είναι όλοι εκεί μέσα για τον πούτσο, μπήκε και αυτός ο σοβαρός και καλά να θρυνήσει.
δεν ειπα οτι δεν ξερουν... ειπα οτι μεσα στον πονο τους οτι και να πουν εχουν δικιο...εντάξει οκ έχεις δίκιο. Ο θείος δεν ξέρει, ο πατέρας δεν ξέρει, κακώς χρησιμοποιούν το fb τέτοιες ώρες και ο διάλογος που ακολουθεί δεν σημαίνει τίποτα για τα σκατά που έχουν κάποιοι στα κεφάλια τους.
τι να κάτσει να εξηγήσει τώρα κάποιος σε ένα παπαγαλάκι.περαστικά.
τι να κάτσει να εξηγήσει τώρα κάποιος σε ένα παπαγαλάκι.
ο θείος ας βγει να μιλήσει για το δικό του παιδί και ας αφήσει των άλλων.
αν ήταν να έχει λόγο ο θείος και ο κάθε πούστης που τυχαίνει να έχει το ίδιο επίθετο ας έμπαινε μπροστάρης στην ανάθρεψη του παιδιού.
εφόσον τέτοιο θέμα δεν τίθεται, διότι και οι 2 γονείς του μακαρίτη έχουν 5 καντάρια μυαλό, δεν δύναται να βγαίνει αυτό ο καραγκιόζης στην τηλεόραση.
σιγά μην αρχίσουμε να διαβάζουμε και τις μαλακίες που λένε τα πρωτοξάδερφα και τα δευτεροξάδερφα του μακαρίτη.
και απ' ότι προκύπτει από τα καραγκιοζιλίκια που ποστάρεις, ο τύπος ανήκει σε έτερο και εν δυνάμει αντίπαλο πολιτικό χώρο, οπότε 2πλό το ξέρασμα στη μάπα του θείου και μια πράσινη ροχάλα.
απορώ πως δεν τον σάπισε στις μάπες ο πατέρας του παιδιού.
και εσυ συνεχισε να απαξιωνεις τον θανατο και τον πονο...συνέχισε να βρίσεις, εκδήλωσε τον ανθρωπισμό σου να το δουν και οι υπόλοιποι.
τους σκατοκέφαλους τους βρίζω, δεν έχω ενδοιασμούς.συνέχισε να βρίσεις, εκδήλωσε τον ανθρωπισμό σου να το δουν και οι υπόλοιποι.
και εσυ συνεχισε να απαξιωνεις τον θανατο και τον πονο...
τους σκατοκέφαλους τους βρίζω, δεν έχω ενδοιασμούς.
κατσε ρε φιλε λιγο... Εσυ νομιζεις οτι ολοι αυτοι που εβαλαν τον εαυτο τους στη θεση των νεκρων και ενιωσαν τον πονο της σφαιρας εχουν καμια διαθεση για αντιπαραθεση;; Εσυ μιλας για ιντερνετ και εκει ο καθενας λεει οτι θελει....ούτε καν φίλε. ούτε καν.
δεν έγραψα τίποτα όλες αυτές τις μέρες παρά ελάχιστα και σέβομαι απόλυτα τους συγγενείς των θυμάτων. ακριβώς για αυτόν τον λόγο μου φαίνεται αδιανόητο που κάποιοι 'στεναχωρημένοι' βρίσκουν το κουράγιο να αντιπαρατεθούν με συγγενείς (ή και να τους βρίζουν). Μου φαίνεται αδιανόητα απάνθρωπο και χυδαίο.
...και ένα δάκρυ κύλησε...ούτε καν φίλε. ούτε καν.
δεν έγραψα τίποτα όλες αυτές τις μέρες παρά ελάχιστα και σέβομαι απόλυτα τους συγγενείς των θυμάτων. ακριβώς για αυτόν τον λόγο μου φαίνεται αδιανόητο που κάποιοι 'στεναχωρημένοι' βρίσκουν το κουράγιο να αντιπαρατεθούν με συγγενείς (ή και να τους βρίζουν). Μου φαίνεται αδιανόητα απάνθρωπο και χυδαίο.
πες μας για τον πόνο του θειου τώρα και της θείτσαςεύγε. και εις ανώτερα.
κατσε ρε φιλε λιγο... Εσυ νομιζεις οτι ολοι αυτοι που εβαλαν τον εαυτο τους στη θεση των νεκρων και ενιωσαν τον πονο της σφαιρας εχουν καμια διαθεση για αντιπαραθεση;; Εσυ μιλας για ιντερνετ και εκει ο καθενας λεει οτι θελει....
Εκτος απο τον τελευταιο που ειναι κοινος μας φιλος