Νέα

Διπλή δολοφονία έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tramountana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
τι εννοεις τυπε;;; οτι θρηνουν το παιδι τους στο fb;; και τι λενε οι φωτο σου γιατι εγω εναν διαλογο ειδα...

εντάξει οκ έχεις δίκιο. Ο θείος δεν ξέρει, ο πατέρας δεν ξέρει, κακώς χρησιμοποιούν το fb τέτοιες ώρες και ο διάλογος που ακολουθεί δεν σημαίνει τίποτα για τα σκατά που έχουν κάποιοι στα κεφάλια τους.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
που βλέπεις να βρίζω την οικογένεια ρε πυροβολημένε;

δε γαμιέσαι και εσύ και ο θείος του και η θεια του μαζί.
ο πατέρας και η μάνα του τι λένε, ο θείος είναι άλλη οικογένεια και καλύτερα να μιλάει για τα δικά του παιδιά.
άντε βρήκανε όλοι το fb και κάθονται και μαλακίζονται.
είναι που είναι όλοι εκεί μέσα για τον πούτσο, μπήκε και αυτός ο σοβαρός και καλά να θρυνήσει.

περαστικά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Προβλέπω οτι η Χ.Α. θα βρει τους δράστες πριν την αστυνομία.Εχει να πεσει γραβάτα...

Επισκέπτης
1_1.jpg

2_1.jpg

2_1.jpg

3_1.jpg

4_1.jpg

Επισκέπτης
εντάξει οκ έχεις δίκιο. Ο θείος δεν ξέρει, ο πατέρας δεν ξέρει, κακώς χρησιμοποιούν το fb τέτοιες ώρες και ο διάλογος που ακολουθεί δεν σημαίνει τίποτα για τα σκατά που έχουν κάποιοι στα κεφάλια τους.
δεν ειπα οτι δεν ξερουν... ειπα οτι μεσα στον πονο τους οτι και να πουν εχουν δικιο...
Και η μανα που εχασε το παιδι της απο μηχανη λεει γαμω την χοντα τι παει να πει;;;;
Οσο για το διαλογο και τα σκατα το ιντερνετ ειναι μαγικο. Αν δεν βλεπεις σε ποιον μιλας λες και μαλακιες

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
τι να κάτσει να εξηγήσει τώρα κάποιος σε ένα παπαγαλάκι.
ο θείος ας βγει να μιλήσει για το δικό του παιδί και ας αφήσει των άλλων.
αν ήταν να έχει λόγο ο θείος και ο κάθε πούστης που τυχαίνει να έχει το ίδιο επίθετο ας έμπαινε μπροστάρης στην ανάθρεψη του παιδιού.
εφόσον τέτοιο θέμα δεν τίθεται, διότι και οι 2 γονείς του μακαρίτη έχουν 5 καντάρια μυαλό, δεν δύναται να βγαίνει αυτό ο καραγκιόζης στην τηλεόραση.
σιγά μην αρχίσουμε να διαβάζουμε και τις μαλακίες που λένε τα πρωτοξάδερφα και τα δευτεροξάδερφα του μακαρίτη.
και απ' ότι προκύπτει από τα καραγκιοζιλίκια που ποστάρεις, ο τύπος ανήκει σε έτερο και εν δυνάμει αντίπαλο πολιτικό χώρο, οπότε 2πλό το ξέρασμα στη μάπα του θείου και μια πράσινη ροχάλα.
απορώ πως δεν τον σάπισε στις μάπες ο πατέρας του παιδιού.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
τι να κάτσει να εξηγήσει τώρα κάποιος σε ένα παπαγαλάκι.
ο θείος ας βγει να μιλήσει για το δικό του παιδί και ας αφήσει των άλλων.
αν ήταν να έχει λόγο ο θείος και ο κάθε πούστης που τυχαίνει να έχει το ίδιο επίθετο ας έμπαινε μπροστάρης στην ανάθρεψη του παιδιού.
εφόσον τέτοιο θέμα δεν τίθεται, διότι και οι 2 γονείς του μακαρίτη έχουν 5 καντάρια μυαλό, δεν δύναται να βγαίνει αυτό ο καραγκιόζης στην τηλεόραση.
σιγά μην αρχίσουμε να διαβάζουμε και τις μαλακίες που λένε τα πρωτοξάδερφα και τα δευτεροξάδερφα του μακαρίτη.
και απ' ότι προκύπτει από τα καραγκιοζιλίκια που ποστάρεις, ο τύπος ανήκει σε έτερο και εν δυνάμει αντίπαλο πολιτικό χώρο, οπότε 2πλό το ξέρασμα στη μάπα του θείου και μια πράσινη ροχάλα.
απορώ πως δεν τον σάπισε στις μάπες ο πατέρας του παιδιού.

συνέχισε να βρίσεις, εκδήλωσε τον ανθρωπισμό σου να το δουν και οι υπόλοιποι.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
και εσυ συνεχισε να απαξιωνεις τον θανατο και τον πονο...

ούτε καν φίλε. ούτε καν.
δεν έγραψα τίποτα όλες αυτές τις μέρες παρά ελάχιστα και σέβομαι απόλυτα τους συγγενείς των θυμάτων. ακριβώς για αυτόν τον λόγο μου φαίνεται αδιανόητο που κάποιοι 'στεναχωρημένοι' βρίσκουν το κουράγιο να αντιπαρατεθούν με συγγενείς (ή και να τους βρίζουν). Μου φαίνεται αδιανόητα απάνθρωπο και χυδαίο.

Επισκέπτης
ούτε καν φίλε. ούτε καν.
δεν έγραψα τίποτα όλες αυτές τις μέρες παρά ελάχιστα και σέβομαι απόλυτα τους συγγενείς των θυμάτων. ακριβώς για αυτόν τον λόγο μου φαίνεται αδιανόητο που κάποιοι 'στεναχωρημένοι' βρίσκουν το κουράγιο να αντιπαρατεθούν με συγγενείς (ή και να τους βρίζουν). Μου φαίνεται αδιανόητα απάνθρωπο και χυδαίο.
κατσε ρε φιλε λιγο... Εσυ νομιζεις οτι ολοι αυτοι που εβαλαν τον εαυτο τους στη θεση των νεκρων και ενιωσαν τον πονο της σφαιρας εχουν καμια διαθεση για αντιπαραθεση;; Εσυ μιλας για ιντερνετ και εκει ο καθενας λεει οτι θελει....
Εκτος απο τον τελευταιο που ειναι κοινος μας φιλος :grin:

Επισκέπτης
Τι συμβαινει παιδες?
Το φιλοκυβερνητικο Αntinews το χωνει στην Αριστερα, ενω για την εως τωρα σταση της Χ.Α. δεν εχει να πει κατι ενοχοποιητικο.
www.antinews.gr/2013/11/04/232943/]Εδω ειναι καλη αναγνωση[/url]

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ούτε καν φίλε. ούτε καν.
...και ένα δάκρυ κύλησε...
ακόμα να καταλάβεις ότι ο πατέρας του παιδιού και ο θείος λένε διαφορετικά πράγματα.
ο ένας μιλάει για το παιδί του και ο άλλος για κάποιον που έχει το ίδιο επίθετο.
ξεκόλλα από το κεφάλι σου και άμα δεν μπορείς, ξύδι.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

Επισκέπτης
ευαγγελατος λεει οτι μπηκε ο δολοφονος μεσα και εριχνε, δηλαδη απο τυχη δεν ειχαμε πολλους νεκρους.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
κατσε ρε φιλε λιγο... Εσυ νομιζεις οτι ολοι αυτοι που εβαλαν τον εαυτο τους στη θεση των νεκρων και ενιωσαν τον πονο της σφαιρας εχουν καμια διαθεση για αντιπαραθεση;; Εσυ μιλας για ιντερνετ και εκει ο καθενας λεει οτι θελει....
Εκτος απο τον τελευταιο που ειναι κοινος μας φιλος :grin:

εγώ λέω ότι όλοι αυτοί που κάθονται και βρίζουν τον θείο και τον λένε πρόδότη, καραγκιόζη, να πάει να γαμηθεί κλπ κλπ στην ουσία όχι μόνο δεν σέβονται τον πόνο του ανθρώπου, αλλά δεν νοιάζονται και ιδιαίτερα για τον χαμό του παιδιού. Γιατί η πραγματική λύπη δεν σου αφήνει περιθώρια για τέτοιες σκέψεις και συμπεριφορές, ειδικά όταν καλά καλά δεν έχει θαφτεί το παιδί. Αυτό και μόνο.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
όποιος μπλέκεται με τα σκατά τον τρώνε οι κότες , έλεγε η φαφούτα γιαγιά μου και δικαιο είχε , από την στιγμή που μπλέκεις με Αυγές και τα συναφή να ξέρεις ότι θα είναι επικίνδυνα για σένα τα πράγματα ... συγκλονισμένος το έμαθα , την στιγμή που ήμουν στο σαλόνι του κολωνού 32Α

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom