Νέα

Διπλή δολοφονία έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα tramountana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΓΕΡΑ, ΑΝΤΕΧΕΙΣ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑΑΑΑΑ!!!!ΓΕΡΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ!


Κρατάει γερά ο Αλέξανδρος! Ευχάριστα νέα από τους θεράποντες ιατρούς
Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2013 - 21:40          1

Κρατάει γερά ο Αλέξανδρος! Ευχάριστα νέα από τους θεράποντες ιατρούς

Από την πρώτη στιγμή της διακομιδής του Αλέξανδρου Γέροντα στο νοσοκομείο, οι γιατροί τόνιζαν την κρισιμότητα της κατάστασης του, αφού έφερε βαριά τραύματα στους πνεύμονες, το στομάχι και την κοιλιακή χώρα, ενώ, υποβλήθηκε σε τετράωρη χειρουργική επέμβαση κατά την οποία του αφαιρέθηκε ο σπλήνας τον οποία είχε διαλύσει η σφαίρα των αδίστακτων τρομοκρατών.

Από την λήξη του χειρουργείου είχε τονιστεί ότι η Κυριακή θα ήταν μία κρίσιμη ημέρα για την κατάσταση του διασωληνωμένου Έλληνα, η οποία ενέπνεε συγκρατημένη αισιοδοξία στους ιατρούς, αλλά και ανησυχία για κάποια συγκεκριμένα προβλήματα, όπως η υψηλή πίεση και η ταχυκαρδία.

Εν τέλει τα νέα δείχνουν ότι ο Αλέξανδρος κρατάει γερά! Τα ευχάριστα νέα που έδωσαν οι θεράποντες ιατροί του είναι η αισιοδοξία γίνεται όλο και μεγαλύτερη και ότι κάθε δευτερόλεπτο που περνάει είναι πλέον υπέρ του Αλέξανδρου, ο οποίος αναμένεται να αποσωληνωθεί τις επόμενες μέρες και να ξεκινήσει την ανάρρωση του, η οποία αναμένεται να είναι μακρά λόγω της βαρύτητας των τραυμάτων, που του επέφεραν οι στυγνοί δολοφόνοι.

Ο Αλέξανδρος, ο οποίος είναι πατέρας ενός ανήλικού παιδιού, δέχτηκε την άνανδρη δολοφονική επίθεση των τρομοκρατών - πρακτόρων του ανθελληνικού κράτους. Μία επίθεση με φανερό σκοπό τον θάνατο όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων, η οποία στοίχισε ήδη την ζωή σε δύο νέους ανθρώπους, τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη.

Από ότι φαίνεται οι προσευχές τόσο ημών, αλλά κυρίως της μητέρας του Αλέξανδρου, που συγκλόνισε το πανελλήνιο με τις δηλώσεις της, εισακούστηκαν. Εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε στον Αλέξανδρο ταχεία ανάρρωση και τα καλύτερα για αυτόν, την οικογένεια του και το παιδί του.

Διαβάστε περισσότερα:
 
Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Μηνύματα
1.376
Like
1
Πόντοι
16
Εισαι γατόνι, ακριβώς! Ειναι συνδυασμός των λέξεων ξυρισμένος και ξηρός!
Σημαίνει αν ο κώλος σου ειναι ξηρός, δηλαδή δεν εχει γαμηθεί και θέλει σπέρμα και αν ειναι ξυρισμένος!
ΑΝ ναι, δε σε γαμάω!!!!βρωμόκολε!
εντυπωσιακο!!!!  :rockon: :rockon:
 

Επισκέπτης
URL]]
 

Επισκέπτης
15:52Παναγιώταρος κατά Τρέμη και Πρετεντέρη

3 Νοεμβρίου 2013 Ελλάδα, Πολιτική

    1105EmailShare

ilia

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος,  με ανάρτηση στο προσωπικό του ιστολόγιο, ούτε λίγο, ούτε πολύ «φωτογράφισε» ως ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας στο Νέο Ηράκλειο την Όλγα Τρέμη και τον Γιάννη Πρετεντέρη…

Ειδικότερα ο χρυσαυγίτης βουλευτής ανέβασε τη φωτογραφία με τους δύο δημοσιογράφους από δελτίο ειδήσεων του Mega και παρέπεμψε σε δύο ιστοσελίδες που ανήκουν στον ακροδεξιό χώρο, οι οποίες γράφουν:

Λέει η Όλγα η Τρέμη στον Γιάννη: «Γιάννη ξέρεις η επίθεση έγινε και 7 παρά κάτι…Είναι νωρίς, είναι απόγευμα ακόμα…».

Και απαντά ο Γιάννης: «Ναι Όλγα έχεις δίκιο, ήταν νωρίς και ήταν γεμάτο κόσμο το μέρος. Μπορεί να σκοτωνόταν και κανας άνθρωπος!».

Μάλιστα, ο Ηλίας Παναγιώταρος έβαλε τίτλο: «Μπορεί να σκοτώνονταν και κάνας άνθρωπος» είπε ο Πρετεντέρης στην Τρέμη… Ψάχνουμε ακόμη ηθικούς αυτουργούς;».
- See more at:
 

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Μηνύματα
3.077
Like
2
Πόντοι
16
χωρις να θελω να ριξω λαδι στην φωτια δεν κρατηθηκε η ιδια σταση στην αδικη δολοφονια του φυσσα...εκει εγινε το ελα να δεις της πολιτικης εκμεταλλευσης..μεχρι κι ο τζαβετ ασλαν ο δουλεμπορος εκανε δηλωσεις και πορεια!!!!

η δολοφονια του φυσσα πολιτικοποιηθηκε γιατι ειδαν οι κυβερνωντες την ευκαιρια να ριξουν τα ποσοστα της ΧΑ ,ασχετα που η δολοφονια εγινε για ποδοσφαιρικες κοντρες και προφανως προηγουμενα που ειχαν στις γυρω γειτονιες του πειραια !!! Αν το αποτελσμα ηταν αντιθετο και ο Φυσσας ειχε δολοφονησει εναν της ΧΑ , δε θα ανοιγε ουτε μυτη,θα πηγαινε στον ανακριτη ,δικαστηριο,δικη και φυλακη καποια ετη και ολα καλα ,ουτε πολιτικοποιησεις ουτε κατι αλλο ...η δημοκρατια εχει παραδειγματα οπου ατομα πολιτικοποιημενα στην αριστερα ή την ακρα αριστερα εκαναν εγκληματα και εγκληματικες οργανωσεις και δεν προσδιοριστηκε ποτε ενα κομμα της αριστερας ως εγκληματικη οργανωση !!!
Τωρα με την δολοφονια δυο μελων της ΧΑ και ενος τραυματια σοβαρα.....ολες οι πολιτικες δυναμεις και οι δημοσιογραφοι καλουν για αγαπη και χαμηλους τονους γενικα ,διοτι η ανοδος ποσοστων της ΧΑ ειναι δεδομενη πλεον.....με τον φυσσα οι δημοσιογραφοι τι δεν ειπαν για την ΧΑ και τον κοσμο που τους ψηφισε ,λυσσα τους ειχε πιασει ,μονο που δεν εδωσαν εντολη να γδαρουν οποιον βλεπουν με μπλουζες της ΧΑ ....τελικα καποιοι το εκαναν πραξη με πιστολια και εβγαινε προσφατα η Καννελη παλι και ελεγε οτι μπορει να το εκανε η ΧΑ για να ανεβασει ποσοστα !!!
Ξαφνικα ολοι αγαπημενοι και ολοι καταδικαζουν τις δολοφονιες ....αν τολμουσαν ,ας μην τις καταδικαζαν ...διοτι αυτο εαν γινοταν η ΧΑ θα ηταν πρωτο κομμα,αυτο φοβηθηκαν και για αυτο καταδικασαν!!!!
Εαν σκοτωναν κοσμο σε τιποτα γραφεια της ΝΔ...τωρα ολοι οι βουλευτες της ΝΔ θα ειχαν παρει οπλο σιγουρα και θα τους φρουρουσαν 5 αστυνομικοι στα γραφεια τους και τα σπιτια τους.....της ΧΑ τιποτα παρα τις δολοφονιες που ειχαν πολιτικο κινητρο 100% και κατα της ΧΑ .......και ερωτω, σε ποιο γραφειο κομματος πηγαν και εκτελεσαν τα μελη του κομματος ???? σε κανενα ειναι η απαντηση!!!!!και ο Δενδιας βγαζει ανακοινωσεις ακομη.....η δημοκρατια να προτατευθει ,λες και ειναι το αλαθητο συστημα !!!! με την δημοκρατια τρωμε τα σκ@τ@ σημερα ,και με την δημοκρατια καποια λαμογια εφαγαν δημοσιο χρημα και εφεραν σε ολικη καταστροφη χιλιαδες ελληνικες οικογενειες ......αυτα η δημοκρατια τα ονομαζει " καλα να παθουν " οι πολιτες που πηραν δανειο να αποκτησουν σπιτι και ενα αμαξι....."ας μην τα αγοραζαν" για να μην πληρωναν φορους σημερα και οποιος αντεξει !!!!
Επισης δεν πιστευω οτι ηταν καμια σεχτα και χεστα .....πανε να τα ριξουν σε τρομοκρατια κατα της δημοκρατιας .....λες και η ΧΑ ειναι κομμα κυβερνησης......εαν οι τρομοκρατες ηθελαν να χτυπησουν το πολιτικο συστημα και τον κοσμο του,θα χτυπουσαν γραφεια κυβερνωντος κομματος ή κατα βουλευτη κομματος που συμμετεχει στην διακυβερνηση......ομως δε μου καθεται καλα οτι χτυπησαν σε ενα κομμα που εχει 6,8% στην βουλη και ειναι απομονωμενο κομμα απο ολους τους πολιτικους και τα ΜΜΕ......αυτα οι δημοσιοκαφροι δεν τα λενε...μονο διαπιστωσεις κανουν οπως τους συμφερει!!!!!
 

Επισκέπτης
Μαλάκες αριστεροί φιλοαναρχικοί, ξεκολλήστε απο το μίσος και μη θέλετε εσωτερικό πόλεμο (δηλαδή με εμας) γιατι δε λέει. ΑΝ το διαλέξετε ομως να ξέρετ εοτι ανοίγετε τις πύλες της κολάσεως.
Αφήστε τις μαλακίες, μάθετε απο τις μαλακίες που κάναν οι παππούδες σας και μη κάνετε τις ίδιες.
 

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Μηνύματα
6.560
Κριτικές
4
Like
2.335
Πόντοι
506
Μαλάκες αριστεροί φιλοαναρχικοί, ξεκολλήστε απο το μίσος και μη θέλετε εσωτερικό πόλεμο (δηλαδή με εμας) γιατι δε λέει. ΑΝ το διαλέξετε ομως να ξέρετ εοτι ανοίγετε τις πύλες της κολάσεως.
Αφήστε τις μαλακίες, μάθετε απο τις μαλακίες που κάναν οι παππούδες σας και μη κάνετε τις ίδιες.
χαρακτηριστικό δείγμα ουγκανου, το κεφαλάκι το ξυρίζουμε; 
 

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Μηνύματα
2.929
Like
7
Πόντοι
16
Ρε Yrkanian, πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται; 20-25, 25-30, 30-35 ? Μεγαλύτερος, μικρότερος;
 

Επισκέπτης
ΠΑΡΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ


3/11/13
ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ; ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ! ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ!
9:38 μ.μ.  ΣΤΟΧΟΣ  Δεν εχει σχολια


Δεν μπορεί. Είναι κακόγουστο αστείο! Αδυνατούμε να φανταστούμε την υπερβολή  του ανθελληνισμού και του μίσους της αριστεράς, που ενώ δεν έχει στεγνώσει ακόμη το αίμα στην άσφαλτο της Λ. Ηρακλείου, σαν γελοίοι τσαρλατάνοι μαζεύτηκαν να κάνουν “αντιφασιστική πορεία”!

Μήπως φώναξαν και συνθήματα κατά των δυο παλλικαριών; Πλέον δεν μου φαίνεται καθόλου απίθανο!
Δείτε την εμετική ανακοίνωση τους αναρτημένη στο Indymedia και σκεφτείτε τι θα γινόταν αν μια μέρα μετά τον χαμό του Π. Φύσσα οι Εθνικιστές διοργάνωναν πορεία κατά όσων αντιπροσώπευε εκείνος και οι όμοιοί του!

“Σήμερα πραγματοποιήθηκε η αντιφασιστική – αντικατασταλτική πορεία στις γειτονιές της Κυψέλης, που διοργανώθηκε από τον Αντιφασιστικό Συντονισμό στην Πατησίων(Συνέλευση Αντίστασης και Αλληλεγγύης Κυψέλης / Πατησίων, Λαϊκή Συνέλευση Πατησίων, Κατάληψη Λέλας Καραγιάννη 37, Συνέλευση Κατειλημμένων Προσφυγικών, Αυτοδιαχειριζόμενο Κοινωνικό Στέκι Γαλατσίου Στέγαστρο, ΑΝ.Α.Σ.Α, Αντιρατσιστική Ταξική Κίνηση Πατησίων, Ιατρείο Αλληλεγγύης Πατησίων / Αχαρνών, Ανοιχτή Συνέλευση Αναρχικών Γαλατσίου). 350 και πλέον διαδηλωτές από αυτοοργανωμένες πολιτικές, κοινωνικές και ταξικές συλλογικότητες καθώς και οριζόντιες αντιφασιστικές πρωτοβουλίες, μετά από την προγραμματισμένη μικροφωνική στη Γαλατσίου και Βεΐκου, με δυνατό παλμό και συνεχή συνθήματα κατευθύνθηκαν προς την πλατεία Κυψέλης και στη συνέχεια προς την πλατεία Αμερικής περνώντας από το πάρκο Κύπρου και Πατησίων. Η ανταπόκριση κατοίκων, ντόπιων και μεταναστών, σε δρόμους, πλατείες και γειτονιές ήταν ιδιαίτερα θετική με κορναρίσματα, χειροκροτήματα και υψωμένες γροθιές. Μοιράστηκαν κείμενα και flyers, πετάχτηκαν τρικάκια και γράφτηκαν συνθήματα. (Σημ. Ethnikismos.net: Φανταζόμαστε την χαρά εκείνων που θα πρέπει να ξοδέψουν ένα σωρό χρήματα στα καλά καθούμενα για να ξαναβάψουν τους τοίχους που με τα αισχρά σας συνθήματα βρωμίσατε)

Η σημερινή αντιφασιστική – αντικατασταλτική κινητοποίηση στις γειτονιές μας, ως συνέχεια σειράς προηγούμενων, στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα: οι πλατιές, οριζόντιες, αντιθεσμικές κοινωνικές και ταξικές αντιστάσεις, οι συλλογικοί, αυτοοργανωμένοι κοινωνικοί και ταξικοί αγώνες, ντόπιων και μεταναστών, στους δρόμους, τις γειτονιές, τους χώρους δουλειάς, τα σχολεία και τις σχολές και παντού θα τσακίσουν τις φασιστικές – ναζιστικές συμμορίες και τους κρατικούς πάτρωνές τους, θα νικήσουν!

Ακούστηκαν δυνατά πολλά συνθήματα, όπως: “Ζούμε μαζί, δουλεύουμε μαζί, ντόπιοι μετανάστες τσακίστε τους ναζί”, “Αν δεν αντισταθούμε σ’ όλες τις γειτονιές, οι πόλεις μας θα γίνουνε μοντέρνες φυλακές”, “Η αλληλεγγύη το όπλο των λαών, πόλεμος στον πόλεμο των αφεντικών”, “Το πάθος για τη λευτεριά είναι δυνατότερο από όλα τα κελιά”, “Ο λαός δεν ξεχνά, τους φασίστες τους κρεμά”, “Ένας είναι ο δρόμος λαέ για να νικάς, ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, Μελιγαλάς”, “Και τώρα και πάντα, όπως το 40, τη φτώχεια και το φασισμό θα πολεμάμε πάντα”, “Χώμα και φτυάρι στον κάθε Κασιδιάρη κι ένα μεγάλο λάκκο για το Μιχαλολιάκο”, “Δυο μέτρα κάτω από τη γη υπάρχει μία θέση για κάθε ρατσιστή”, “Φασίστες και αφεντικά στου πηγαδιού τον πάτο, ζήτω το παγκόσμιο προλεταριάτο” κ.α.”

Ελπίζω να υπάρχει κάποιος εισαγγελέας να ασχοληθεί με τους συγκεκριμένους. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, δύναμη προοπτικής και ευθύνης αγωνίζεται με μετριοπάθεια, παρά τους αποκλεισμούς και τις πολλαπλές προκλήσεις, τις απειλές και τώρα και τις δολοφονίες!
Αλλά είναι πλέον πασιφανές ποιοι χρησιμοποιούνται σαν εργαλεία από την κυβέρνηση μόρφωμα των Σαμαρά Βενιζέλου! Αυτού που θα τους έβγαζε τους κουκούλες. Εκείνου που θα επέβαλλε την ειρήνη και την νηφαλιότητα!

Ελπίζουμε ΣΥΝΤΟΜΑ, για τις απειλές που εμπεριέχονται στο εμετικό κείμενο των ανθελλήνων, να επιληφθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας!

Οι απειλές είναι σαφείς!

Για οτιδήποτε συμβεί, υπεύθυνοι θα ναι όσοι ανέχονται τα χαϊδεμένα παιδιά του συστήματος… Τα παιδιά του Indymedia και του Τζόρτζ Σόρος! Του  συνδαιτυμόνα (κάτι θα έφαγαν όταν συναντήθηκαν, δεν μπορεί) του Ν.Δένδια!

Τα συμπεράσματα, δικά σας!

ethnikismos.net
 

Επισκέπτης
indy.jpg


Οι ανεγκέφαλοι πορωμένοι αντίφες/κομμούνες/αναρχικοί/αριστεριστές συνεχίζουν να σπέρνουν το μίσος κατα των συνειδητοποιημένων ΕΛλήνων κατα μεγάλη ικανοποίηση της προδοτικής κυβέρνησης και των ξένων εχθρών μας. Δε τσιμπάμε. Δε μισούμε ουτε τους αναρχικούς. Κανέναν Έλληνα. Εχθρός ειναι ο ξένος πειρατής δανειστής και ο ντόπιος υποτακτικός του.

Αριστεροί, δεν είμαστε εμεις οι εχθροί σας, μην ακούτε αυτούς που θα έπρεπε να πολεμάτε!
Μην μπαίνετε στη λογική της εμφύλιας σύγκρουσης. Δεν αξίζει, ειναι εφιάλτης. Είστε πρώτα αριστεροί και μετά Έλληνες, ή το ανάποδο?
 

Επισκέπτης
Σκατά στη μούρη της. Αλλο ο Φύσσας και άλλο οι δικοί μας ε?



3/11/13
ΒΙΝΤΕΟ: ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ... Η ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΗ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ ΦΤΥΝΕΙ ΣΤΑ ΑΤΑΦΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο "ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΩ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ"...
8:58 μ.μ.  ΣΤΟΧΟΣ  Δεν εχει σχολια


ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΟ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΦΩΝΑΞΑΝΕ... ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ Η ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο "ΚΟΣΜΟΣ" ΤΗΣ! ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ...;;; ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΙΜΟΥΝΕ...;;; ΤΑ ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΕΛΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ...;;; ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ...;;; ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑ...
 

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Μηνύματα
2.020
Like
153
Πόντοι
16
Ξένο δάκτυλο βλέπω πίσω από τις δολοφονίες...
 

Επισκέπτης
Τι άλλη μαλακία θα ακούσουμε απο τους μπάσταρδους>?

 

bordelomagas

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2013
Μηνύματα
75
Like
0
Πόντοι
0
Τά πρωτόκολλο IP τής DARPA γιά τήν κυκλική ασφάλεια δεδομένων στά δίκτυα ειρωνικά περιείχε τό τζίνι στό μπουκάλι πού άνοιξαν οί εναλλακτικοί. Ή κοινωνική χρήση τού διαδυκτίου ήταν κάτι άλλο σάν σύλληψη από τόν αρχικό του σκοπό.

Όχι φίλε μου,η κοινωνική χρήση τού διαδικτύου  ήταν απλά η εξέλιξη του. Από το 1990 και μετά, σε ένα μονοπολικό
πλέον κόσμο εξαπλώθηκε το Internet σε κάθε σπίτι, κάθε γραφείο και επιχείρηση, αφού αρχικός προορισμός του
είχε τελειώσει και το αντίπαλο δέος είχε πέσει.

Η ισοπέδωση των επαγγελμάτων, η ομογενοποίηση και φτωχοποίηση του πληθυσμού και των αγορών (με αθέμιτο ανταγωνισμό), καθώς και η παγκοσμιοποίηση ήταν ο επόμενος στόχος της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
που σκοπό έχει την κατάργηση των εθνών, των εθνικών χαρακτηριστικών, της θρησκείας κ.λ.π καθώς και τον έλεγχο της ιδιοκτησίας και της τροφής.

Η αναγκαιότητα του “παγκόσμιου ελέγχου” του ίδιου του μέσου θα επιβληθεί όταν έρθει η ώρα.
Ακόμη και τότε (όπως και σήμερα) οι παίχτες μπορεί να φαίνονται αγνοί, αλλά δεν θα είναι.


Άλλη τόση ειρωνία περιέχει καί ή μετέπειτα ιστορία κοινωνικής εξέλιξης τών χίπις.

Δυστυχώς οι ιδέες σε οποιονδήποτε δεν παραμένουν σταθερές για πάντα.
Στους περισσότερους μεταβάλλονται ανάλογα με τις συνθήκες του περιβάλλοντος.
Ακόμη και ίδια η εξέλιξη του ανθρώπινου είδους.


Ή τεράστια διακοπτική ταχύτητα πού γεννά τό εύρος ζώνης στούς switchers στά backbones παράγει μαζικά ευχέρεια πού κάνει δύσκολη τήν χαλιναγώγηση μέ τά στρατιωτικής σύλληψης firewalls όπως στήν Κίνα. Ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει. Είναι μία διελκυστίνδα πού μέχρι τώρα έχει διαβάλλει σοβαρά τήν μοναρχία τού κατεστημένου συστήματος πληροφόρισης. Καί αυτό είναι κεφαλαιώδες σπέρμα από μόνο του στήν ιστορία τού μοντέρνου πολιτισμού έστω καί άν κάποτε μπορέσει νά κατασταλθεί άνωθεν.

Η τεχνογνωσία είναι κάτι που μεταφέρεται πανεύκολα μέσα από το ίδιο το μέσον, και αυτό αποτελεί Vulnerability, ακόμη και τα εμπορικά μυστικά πλέον
έχουν καταντήσει να είναι ανέκδοτα, αφού οι χρήστες των υπολογιστών τα θεωρούσαν “Ασφαλή” και τα αποθήκευαν σε αυτούς.

Σίγουρα  ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει. Το θέμα σε αυτή την περίπτωση δεν είναι το κλειδί
αλλά σε ποια “πραγματικότητα” οδηγεί το Ξεκλείδωμα. (π.χ πρόσφατα ο Σνόουντεν αποκαλυψε ότι παρακολουθούν σχεδόν όλες τις κυβερνήσεις, και συνεπώς σε ελέγχουν)
και χιλιάδες άλλες μεθοδεύσεις "υψηλής Τεχνολογίας"  που κάνουν και "αποκαλύπτονται" τυχαία ή μη.

Ξέρεις, η ελευθερία μέσα σε ένα κελί, έχει να κάνει με το μέγεθος και τα όρια του κελιού.
Το ότι δεν βλέπεις τους τοίχους δεν σημαίνει ότι δεν είσαι στην φυλακή.
Βλέπεις αλώστε τα κάγκελα, παντού γύρω σου πλέον στην κοινωνία σου.

Έχεις μια ψευδαίσθηση Ελευθερίας αλλά αργά η γρήγορα θα κατανοήσεις ότι είσαι Σκλάβος
σε μια παγκόσμια φυλακή  “αναρχικής σύλληψης”  που αρχικά κατασκευάστηκε οπό μιλιταριστές,Με την συνδρομή των χίπις.

Δεν ξέρω αν είσαι έτοιμος να το δεχτείς εσύ προσωπικά, πάντως οι αρχιτέκτονες (του μεσου)
έχουν αρχίσει να ανησυχούν, για τους ίδιους τους εαυτούς τους, διότι ο σκοπός αν και πέτυχε μια φορά δεν είναι σίγουρο ότι θα πετύχει και για την δεύτερη
και αυτό το ξέρουν πολύ καλά.

και σίγουρα, κάνεις και τίποτα, δεν εγγυάται ότι τα κέρδη που θα έχει η ανθρωπότητα από το μέσον “αναρχικής σύλληψης” θα είναι περισσότερα από αυτά που θα χάσει.
 

Επισκέπτης
Ξένο δάκτυλο βλέπω πίσω από τις δολοφονίες...

Συμφωνώ, πολύ βολεύει τα ξένα κέντρα εξουσίας να γίνουμε Συρία. Λουκούμι τους έρχεται. Ε σου λέει, θα σφάξουμε 2-5 10 άτομα με δικά μας πρακτόρια, θα πάρουν μπροστά οι χαχόλοι και θα σφαζτουν μεταξύ τους.Ετσι γίνεται πάντα.
 

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Μηνύματα
2.020
Like
153
Πόντοι
16
Το ξέρουμε, αλλά δεν κάνουμε τίποτα, γιατί οι πολιτικοί είναι πουλημένοι στον ξένο δάκτυλο..........
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom