Νέα

Διπλή δολοφονία έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tramountana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τους ταγους σας ειρωνευομαι. Που μας κοτσαρουν λογια αναρχικων με τους οποιους παιζουν ξυλο καθε τοσο. Ακομα και την μανα τους ειναι ικανοι να πουλησουν για να επιβιώσουν .

Fas est et ab hoste doceri.
Ειναι θεμιτό να μαθαίνεις, ακόμα κι απ τον αντίπαλο.

Πούμπλιος Οβίδιος Νάσο.(20 March 43 BC – 17 AD)

Δυστυχώς ο πόλεμος όπως και η πολιτική ειναι δυο πεδία δραστηριότητας που οι παίκτε ςπρέπει αν ειναι αδίστακτοι αλλιώς χάνουν. Δε νομίζω να διαφέρουν και πολύ οι μέθοδοι μας πάντως.  

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
οχι δεν χρειάζονταν. η κοινη γνωμη ηδη ξερει οτι οι κυβερνωντες ειναι ανικανοι, ο τσιπρας λιγος και ολο αυτο δινει πατημα σε νεοναζιστες να αναπτυχθούν, οπως συμβαινει σε κάθε νοσηρη κοινωνια. Δεν χρειάζεται η αριστερα θανατους αθωων. Ούτε η κοινωνία. Το να παίρνεις τον δολοφονημενο που αμφιβαλλων αν ηξερε και γιατι ηταν εκειν και που ο λογος που βρισκοταν εκει ειναι ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ που πρεσβευε και να τον ξεφτιλιζεις  βαζοντας του φτερα και φωτοστεφανα  και λογια αναρχικων για να φανει καλος ο φασιμός και να υποννοεις οτι πεθανε για την πατριδα  ενω εκανε τον φρουρο σε εγκληματική συμμορια με ταγματα εφοδου, σε κανει ιδιο με τους δολοφονους του. Αυτοι τον σκοτωσαν χρησιμοποιώντας το θανατο για να αποδειξουν κατι και το ιδιο κάνεις και συ ως χρυση αυγη. εξομοιωνεσαι με τον δολοφονο και δεν τον τιμας.

οι απέναντι που ανέφερα ήταν η πασοκονουδού aka "το σύστημα", η υπόλοιπη αριστερά γλείφει τα κοκαλάκια του συστήματος και ό,τι τσιμπήσει γενικά

επίσης είσαι 100% σίγουρη ότι τα παιδιά δεν ήταν πατριώτες απλώς μέλη εγκληματικής οργάνωσης, πάσο τότε

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Fas est et ab hoste doceri.
Ειναι θεμιτό να μαθαίνεις, ακόμα κι απ τον αντίπαλο.

Πούμπλιος Οβίδιος Νάσο.(20 March 43 BC – 17 AD)

Δυστυχώς ο πόλεμος όπως και η πολιτική ειναι δυο πεδία δραστηριότητας που οι παίκτε ςπρέπει αν ειναι αδίστακτοι αλλιώς χάνουν. Δε νομίζω να διαφέρουν και πολύ οι μέθοδοι μας πάντως. 

εγω δεν εχω μεθοδους ουκρανιαν.

Επισκέπτης
Γίνεται ρε φίλε να συμμετέχω και στη συζήτηση, αλλα ειμαι τόσο εξοργισμένος που αμα μου πουν το παραμικρό οι αριστεροανάρχες με το στυλάκι τους, θα τους γράψω κάτι που δε πρέπει ακι δε θέλω. Προσπαθώ να κουλάρω λιγο.
Οταν πεφτεις στο επιπεδο των αντιθετων ιδεολογικα, τοτε δε βγαινει ακρη.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι οι Ελληνες θ΄ασχολουμεστε με τη δολοφονια και η κυβερνοντες θα μας παιρνουν κι αλλα μετρα.
Σε αυτο εχεις δικιο, ασχετως με την ταυτοτητα των δραστων βολευονται οι κυβερνωντες.

Κι ασε τις μαλακιες περι εμφυλιου. Κανεις δεν θελει εμφυλιο περα απο κατι γραφικους σαν εσενα. Τοτε σας εσωσαν οι Αγγλοαμερικανοι, τωρα ποιος θα σας σωσει ?
Αγαπητε ασχετα αν δεν εχω ποτε ψηφισει αριστερο κομμα (κι ουτε προκειται) το λεω (κι ας με πιστεψουν οσοι θελουν) οτι ακομα και η Αntarcia να εφτιαχνε αυτοδυναμη κυβερνηση θα ημουν εναντια σε καθεναν που θα προσπαθουσε να επιφερει αναταραχες. Για μενα η καθε κυβερνηση (εφοσον προκυπτει με εκλογες) δεν ειναι κατι που παιζουμε για πλακα. Δεν ειμαι της αποψης οτι πρεπει να εξαντλειται η τετραετια πασης θυσιας, αλλα οχι και τετοια αισχη οπως αυτα που βιωνουμε.

Επισκέπτης
odos-fountouli-kapeloni-3-600x448.jpg

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
οι απέναντι που ανέφερα ήταν η πασοκονουδού aka "το σύστημα", η υπόλοιπη αριστερά γλείφει τα κοκαλάκια του συστήματος και ό,τι τσιμπήσει γενικά

επίσης είσαι 100% σίγουρη ότι τα παιδιά δεν ήταν πατριώτες απλώς μέλη εγκληματικής οργάνωσης, πάσο τότε

ειμαι σιγουρη οτι ηταν μελη νεοναζιστικης παραταξης που  δολοφονουσε, τραμπουκιζε μετανάστες που εσπαγε παγκους που φτυνει δημοσιογραφους που ξυλοφορτωνε με απειλες οποιον ηταν αντιθετος σε αυτην και  οφειλαν να γνωριζουν τι σημαινει αυτο. αυτο ειμαι επισης σιγουρη οτι δεν ειναι πατριωτισμος και αγαπη για την Ελλαδα.  

Επισκέπτης
ειμαι σιγουρη οτι ηταν μελη νεοναζιστικης παραταξης που  δολοφονουσε, τραμπουκιζε μετανάστες που εσπαγε παγκους που φτυνει δημοσιογραφους που ξυλοφορτωνε με απειλες οποιον ηταν αντιθετος σε αυτην και  οφειλαν να γνωριζουν τι σημαινει αυτο. αυτο ειμαι επισης σιγουρη οτι δεν ειναι πατριωτισμος και αγαπη για την Ελλαδα. 

Εννοείς οτι αυτά που λες οτι έκανα σημαίνουν οτι μπορεί αν δολοφονηθούν κι ολας?

Μα και η αριστερά τα ιδια έκανε 40 χρόνια τώρα, ξύλο, τραμπουκισμούς σε πανεπιστήμια και χώρους εργασίας, καταλήψεις, χρήση βιας, εχει τα κνατ το κκε πχ, αλλοι αριστεριστές ειναι οργανωμένοι αλλιως και κάνουν επιδρομές κλπ. Αρα τι πρέπει να γίνει να εκτελεστούν και αυτοι? Μιλάμε για δεκάδες χιλιάδες εκτελέσεις εκατέρωθεν, δηλαδή εμφύλιο. Ουτε για πλάκα.

Επισης μην εισαι σίγουρη οτι οτι οσα κάνει η ΧΑ δε ειναι πατριωτισμός και αγάπη για την Ελλάδα.

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
74
Πόντοι
16
Oι δολοφονίες αγωνιζόμενων Ελλήνων είναι το πρόσωπο τού Καθεστώτος χωρίς μάσκα.Η αστική τους δημοκρατία ξεβρακώθηκε τελείως.
Το σύνταγμα, οι πολιτικές ελευθερίες και άλλα παραμύθια έγιναν καπνός.Η Νέα Τάξη προχωρά ακάθεκτη.

Επισκέπτης
download+%288%29.jpg

3/11/13
ΒΙΝΤΕΟ: ΜΑΣ ΡΗΜΑΞΑΝ! ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ...ΥΠΟΥΛΑ...ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝ ΤΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!... Ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ, ΡΑΓΙΖΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ!
10:00 π.μ.  ΣΤΟΧΟΣ  Δεν εχει σχολια

Ο τραγικός πατέρας του Γιώργου, του χρυσαυγίτη που δολοφονήθηκε χθές στο Νέο Ηράκλειο, κ. Λάμπρος Φουντούλης συγκλονίζει με όσα λέει. "Μας ρήμαξαν την οικογένεια... Τι κατάλαβαν; Νίκησαν το φασισμό; Νίκησαν τη Χρυσή Αυγή;" αναρωτιέται ενώ περιγράφει το γιο του ως ένα άγιο παιδί που δεν είχε πειράξει κανέναν και ήταν το στήριγμα της αδερφής του που είναι παιδί με ειδικές ανάγκες.

Ο πατέρας του Γιώργου, κ. Λάμπρος Φουντούλης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 δήλωσε συντετριμμένος "Σκοτώσανε το παιδί μας. Ένα παιδί αθώο, το καλύτερο παιδί. Για καφέ πήγε κι ανέβηκε να ακούσει την ομιλία εκέι γιατί είχανε μία ομιλία εκεί και κατεβάινανε τα παιδιά να φύγουνε και τους γάζωσαν. Ήταν δολοφόνοι, θέλανε να σκοτώσουν το παιδί... Το σκοτώνασε πισώπλατα. Έπεσε κάτω και του έριξαν τη χαριστική βολή στο κεφάλι. ¨ητανε επαγγελματίες δολοφόνοι αυτοί. Ποιος τους έβαλε; Το παιδί μου δεν ήταν φασίστας, ήταν ένα παιδί που αγαπούσε όλο τον κόσμο και τον αγαπούσε όλος ο κόσμος. Ήταν ένα παιδί αγιο δεν είχε πειράξει ούτε μυρμήγκι. Και μας το σκοτώσαν εέτσι άνανδρα και ύπουλα... Τι κανανε; Νίκησαν το φασισμό που σκότωσαν το παιδί μου; Νικήσανε τη Χρυσή Αυγή; Τι ήταν για τη Χρυσή Αυγή το παιδί μου; Τίποτα δεν ήταν. Ένας ψηφοφόρος απλός ήταν, ένα μέλος. Είχε γραφτεί και πήγαινε και παρακολουθούσε τις ομιλίες. Τίποτα άλλο, καμία άλλη συμμετοχή".

Ο ίδιος ισχυρίζεται πως τον είχε προειδοποιήσει να μην πηγαίνει στα γραφεία της οργάνωσης καθώς αποτελούσαν στόχο. "Μου ζήτησε 10 ευρώ γιατί ήταν άνεργος και μου είπε πως θα πήγαινε για καφέ. Του τα έδωσα και δεν τον ξαναείδα. Του έλεγα παιδί μου μην πηγαίνεις εκεί πέρα σας έχουν στοχοποιήσει... Όλη μέρα τα κανάλια λένε για τη Χρυσή Αυγή. Αν θέλεις όταν γίνουν εκλογές και τους πιστευεις, ψήφισέ τους. Μην πηγαίνεις εκεί..."

Σύμφωνα με τον ίδιο ο γιος του του είχε απαντήσει "Δε γίνεται τίποτα μπαμπά, πάμε ακούμε και φεύγουμε, πάμε για καφέ από κάτω".

Ο Γιώργος είχε μία αδερφή με ειδικές ανάγκες για την οποία αποτελούσε στήριγμα. Όπως λέει ο τραγικός πατέρας "Έχουμε ένα κοριτσάκι με ειδικές ανάγκες. Μετά από δυο χρόνια κάναμε τον Γιώργο. Ένα γερό παιδί με λαχτάρα και χαρά που ήταν όλη μας η ζωή και μας το σκοτώσαν εέτσι άδικα. Ήταν το στήριγμα στην αδερφή του και μας κατέστρεψαν την οικογένειά μας. Μας διαλύσανε, μας ρήμαξαν τη ζωή".

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε και ο φίλος του Γιώργου Φουντούλη. "Δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα ίσα ίσα που ήταν χαμογελαστός και πολύ χαμηλών τόνων".

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
74
Πόντοι
16
Μη φοβασε η χωρα ειναι σε καλα χερια (Σαμαρα-Βενιζελου) και δεν θα αποσταθεροποιηθει. Το μονο σιγουρο ειναι οτι οι Ελληνες θ΄ασχολουμεστε με τη δολοφονια και η κυβερνοντες θα μας παιρνουν κι αλλα μετρα.

Πριν ένα μήνα πού παιζόταν το έργο "εγκληματική οργάνωση" ξέχασες να μάς το τραγουδήσεις αυτό.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εννοείς οτι αυτά που λες οτι έκανα σημαίνουν οτι μπορεί αν δολοφονηθούν κι ολας?

Μα και η αριστερά τα ιδια έκανε 40 χρόνια τώρα, ξύλο, τραμπουκισμούς σε πανεπιστήμια και χώρους εργασίας, καταλήψεις, χρήση βιας, εχει τα κνατ το κκε πχ, αλλοι αριστεριστές ειναι οργανωμένοι αλλιως και κάνουν επιδρομές κλπ. Αρα τι πρέπει να γίνει να εκτελεστούν και αυτοι? Μιλάμε για δεκάδες χιλιάδες εκτελέσεις εκατέρωθεν, δηλαδή εμφύλιο. Ουτε για πλάκα.

Επισης μην εισαι σίγουρη οτι οτι οσα κάνει η ΧΑ δε ειναι πατριωτισμός και αγάπη για την Ελλάδα.

φυσικά και ολα αυτα που εκαναν δεν σημαινει οτι πρεπει να δολοφονηθουν. Δεν ειμαι χρυση αυγη για να ειμαι υπερ των φονων οσοων ειναι αντιθετων με εμενα ουτε να επιδιωκω οπως ο αλεξ γιαννοπουλος εμφυλιους για να σκοτωσω οσους ειναι αντιθετοι με εμενα.
Επισης η αριστερα κατεβαινει μαζικα στους δρομους και κανει κοινωνικους αγωνες. Τωρα αν εσυ τις πορειες , τις συμβολικές καταλήψεις και τα συμθήματα τις λες τραμπουκισμους ειναι αλλο θεμα.  Εγω δεν βλεπω εμφυλιους εσυ τους βλεπεις και τους αναφερεις καθε τοσο. Καθώς και οι οπαδοι της χρυσης αυγης εχουν την κουβεντα του εμφυλιου πρωτη καθεδρια. Α και το να παλευει καποιος για τα δικαιωματα του με πορειες και συνθήματα και πανω δεν ειναι το ίδιο με το να εκπαιδευεται κάποιος στα οπλα και να δολοφονει πολιτικους του αντιπαλους.
τελος, το να μου προβάλεις το καθε |γνωστο αγνωστο|  που μαλακιζεται σε καθε πορεια για αριστερο αγωνιστή, ενω παιζει να ειναι και χρυσαυγιτης μιας και εχουμε πηξει σε φωτογραφιες που αποδεικνύουν τέτοια φαινόμενα, ειναι ακρως κουτο εκ μέρους σου. Στο τελος θα μας πεις οτι οσοι μπηκαν στο πολυτεχνειο και μαχονταν εναντιον της χουντας ηταν αριστεροι τραμπουκοι. οπως λενε οι φασιστες.  

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
74
Πόντοι
16
φυσικά και ολα αυτα που εκαναν δεν σημαινει οτι πρεπει να δολοφονηθουν. Δεν ειμαι χρυση αυγη για να ειμαι υπερ των φονων οσοων ειναι αντιθετων με εμενα ουτε να επιδιωκω οπως ο αλεξ γιαννοπουλος εμφυλιους για να σκοτωσω οσους ειναι αντιθετοι με εμενα.
Επισης η αριστερα κατεβαινει μαζικα στους δρομους και κανει κοινωνικους αγωνες. Τωρα αν εσυ τις πορειες , τις συμβολικές καταλήψεις και τα συμθήματα τις λες τραμπουκισμους ειναι αλλο θεμα.  Εγω δεν βλεπω εμφυλιους εσυ τους βλεπεις και τους αναφερεις καθε τοσο. Καθώς και οι οπαδοι της χρυσης αυγης εχουν την κουβεντα του εμφυλιου πρωτη καθεδρια. Α και το να παλευει καποιος για τα δικαιωματα του με πορειες και συνθήματα και πανω δεν ειναι το ίδιο με το να εκπαιδευεται κάποιος στα οπλα και να δολοφονει πολιτικους του αντιπαλους.
τελος, το να μου προβάλεις το καθε |γνωστο αγνωστο|  που μαλακιζεται σε καθε πορεια για αριστερο αγωνιστή, ενω παιζει να ειναι και χρυσαυγιτης μιας και εχουμε πηξει σε φωτογραφιες που αποδεικνύουν τέτοια φαινόμενα, ειναι ακρως κουτο εκ μέρους σου. Στο τελος θα μας πεις οτι οσοι μπηκαν στο πολυτεχνειο και μαχονταν εναντιον της χουντας ηταν αριστεροι τραμπουκοι. οπως λενε οι φασιστες.  

Η ξεφωνημένη καθεστωτική και σιωνιστική "αριστερά" είναι ο απόλυτος ηθικός αυτουργός τής απεχθούς και άνανδρης δολοφονίας.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.455
Πόντοι
366
download+%288%29.jpg

3/11/13
ΒΙΝΤΕΟ: ΜΑΣ ΡΗΜΑΞΑΝ! ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ...ΥΠΟΥΛΑ...ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝ ΤΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!... Ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ, ΡΑΓΙΖΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ!
10:00 π.μ.  ΣΤΟΧΟΣ  Δεν εχει σχολια

Ο τραγικός πατέρας του Γιώργου, του χρυσαυγίτη που δολοφονήθηκε χθές στο Νέο Ηράκλειο, κ. Λάμπρος Φουντούλης συγκλονίζει με όσα λέει. "Μας ρήμαξαν την οικογένεια... Τι κατάλαβαν; Νίκησαν το φασισμό; Νίκησαν τη Χρυσή Αυγή;" αναρωτιέται ενώ περιγράφει το γιο του ως ένα άγιο παιδί που δεν είχε πειράξει κανέναν και ήταν το στήριγμα της αδερφής του που είναι παιδί με ειδικές ανάγκες.

Ο πατέρας του Γιώργου, κ. Λάμπρος Φουντούλης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 δήλωσε συντετριμμένος "Σκοτώσανε το παιδί μας. Ένα παιδί αθώο, το καλύτερο παιδί. Για καφέ πήγε κι ανέβηκε να ακούσει την ομιλία εκέι γιατί είχανε μία ομιλία εκεί και κατεβάινανε τα παιδιά να φύγουνε και τους γάζωσαν. Ήταν δολοφόνοι, θέλανε να σκοτώσουν το παιδί... Το σκοτώνασε πισώπλατα. Έπεσε κάτω και του έριξαν τη χαριστική βολή στο κεφάλι. ¨ητανε επαγγελματίες δολοφόνοι αυτοί. Ποιος τους έβαλε; Το παιδί μου δεν ήταν φασίστας, ήταν ένα παιδί που αγαπούσε όλο τον κόσμο και τον αγαπούσε όλος ο κόσμος. Ήταν ένα παιδί αγιο δεν είχε πειράξει ούτε μυρμήγκι. Και μας το σκοτώσαν εέτσι άνανδρα και ύπουλα... Τι κανανε; Νίκησαν το φασισμό που σκότωσαν το παιδί μου; Νικήσανε τη Χρυσή Αυγή; Τι ήταν για τη Χρυσή Αυγή το παιδί μου; Τίποτα δεν ήταν. Ένας ψηφοφόρος απλός ήταν, ένα μέλος. Είχε γραφτεί και πήγαινε και παρακολουθούσε τις ομιλίες. Τίποτα άλλο, καμία άλλη συμμετοχή".

Ο ίδιος ισχυρίζεται πως τον είχε προειδοποιήσει να μην πηγαίνει στα γραφεία της οργάνωσης καθώς αποτελούσαν στόχο. "Μου ζήτησε 10 ευρώ γιατί ήταν άνεργος και μου είπε πως θα πήγαινε για καφέ. Του τα έδωσα και δεν τον ξαναείδα. Του έλεγα παιδί μου μην πηγαίνεις εκεί πέρα σας έχουν στοχοποιήσει... Όλη μέρα τα κανάλια λένε για τη Χρυσή Αυγή. Αν θέλεις όταν γίνουν εκλογές και τους πιστευεις, ψήφισέ τους. Μην πηγαίνεις εκεί..."

Σύμφωνα με τον ίδιο ο γιος του του είχε απαντήσει "Δε γίνεται τίποτα μπαμπά, πάμε ακούμε και φεύγουμε, πάμε για καφέ από κάτω".

Ο Γιώργος είχε μία αδερφή με ειδικές ανάγκες για την οποία αποτελούσε στήριγμα. Όπως λέει ο τραγικός πατέρας "Έχουμε ένα κοριτσάκι με ειδικές ανάγκες. Μετά από δυο χρόνια κάναμε τον Γιώργο. Ένα γερό παιδί με λαχτάρα και χαρά που ήταν όλη μας η ζωή και μας το σκοτώσαν εέτσι άδικα. Ήταν το στήριγμα στην αδερφή του και μας κατέστρεψαν την οικογένειά μας. Μας διαλύσανε, μας ρήμαξαν τη ζωή".

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε και ο φίλος του Γιώργου Φουντούλη. "Δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα ίσα ίσα που ήταν χαμογελαστός και πολύ χαμηλών τόνων".
Συγκλονιστικος ο πατερας...
ειδατε τι καταληξη εχει η μισανθρωπια; και δυστηχως η χα τρεφεται μ αυτη...
Καλημερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom