Νέα

Διπλή δολοφονία έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tramountana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
εχει αναγκη ο φερης γκοτζαμ καναλαρχης, την πλακα και το ψωνιο του κανει.
Πλανάσαι.
Εχει πεσει στην μαύρη καταθλιψη που δεν ειναι στη Βουλη.
Ξερεις τι ειναι για καποιον ανυπαρκτο, να πεισει τον εαυτο του για ενα διαστημα οτι "καποιος ειναι", και μετα να πεσει στην πληρη ανυποληψια? Δεν αντεχεται. Ο ανθρωπος ειναι αξιολυπητος.
66 χρονων εχει φτασει και σαχλαμαριζει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
να πας στον πινακα να γραψεις 100 φορες σα το μπαρτ σιμσον
"οι ιντερνετικες δημοσκοπησεις δεν μετρανε"
Μα αστειευεσαι???
Ο ζούγκλας και ο Πανάς...αναξιοπιστοι???
Α πα πα...

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
εχει αναγκη ο φερης γκοτζαμ καναλαρχης, την πλακα και το ψωνιο του κανει.

το ψωνιο του προεδρου ειναι η σωτηρια της Ελλαδος.... θα μπορουσε να καθεται να σκαει πλακα σαν ιδιωτης την στιγμη που ο Μιχαλολιακος εισπρατει τα ενοικια απο τις αλλοδαπες πουτανες που γαμιουνται στο ξενοδοχειο του... αλλα δυστυχως δεν του εχουν ταξει οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ βασει wikileaks

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Μα αστειευεσαι???
Ο ζούγκλας και ο Πανάς...αναξιοπιστοι???
Α πα πα...

εχουν πεσει μεσα... και τουλαχιστον ειναι πιο αξιοπιστοι απο του καλοπατζηδες που πληρωνεται και εβγαζαν το τσιπρα 3 κομμα στις τελευταιες εκλογες..

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Να διαβάσεις το site της Χρυσής Αυγής ηλίθιε να δεις την ανακοίνωση. :birdman:

συγνωμη εαν δεν βλεπω το σάιτ αλλα τα μπινελικια που ριχνουν οι βοπυλευτες σας στην τηλεοραση... μου αρεσει παντως σε αυτα που εχω δικιο δεν αντιδρας αλλα μονο σε οσα δεν εχω...

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
συγνωμη εαν δεν βλεπω το σάιτ αλλα τα μπινελικια που ριχνουν οι βοπυλευτες σας στην τηλεοραση... μου αρεσει παντως σε αυτα που εχω δικιο δεν αντιδρας αλλα μονο σε οσα δεν εχω...
Σε ποια βρε μαλάκα έχεις δίκιο; Στο μόνο που έχεις δίκιο είναι πως έχεις δίκιο που σε τρώει η Χ.Α. επειδή πήρε τις ψήφους από τον Καρατζαφέρη.

Επισκέπτης
Μπραβο, γλείψτην λιγο, μπορει και να σου δειξει λιγο βυζι να βαρεσεις καμια μαλακια.
δεν εχω τετοιες βλεψεις στο μπου. κομ αυτα τα κανουν αλλοι  ;)
ασε που δεν καταλαβαινει με τιποτα σημερα μου εβγαλε την παναγια.

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Κοψε το τρολαρισμα, θα πεσει φαπα αεριωθουμενη.
Τραβοτρόμπας την είδες; :birdman:

Πέρα από την πλάκα δεν είναι τρολάρισμα,δεν πιστεύω πως υπάρχει οτιδήποτε σε θηλυκό εδώ μέσα που να μην έχεις προσπαθήσει να το προσεγγίσεις!!!!! :birdman:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Πλανάσαι.
Εχει πεσει στην μαύρη καταθλιψη που δεν ειναι στη Βουλη.
Ξερεις τι ειναι για καποιον ανυπαρκτο, να πεισει τον εαυτο του για ενα διαστημα οτι "καποιος ειναι", και μετα να πεσει στην πληρη ανυποληψια? Δεν αντεχεται. Ο ανθρωπος ειναι αξιολυπητος.
66 χρονων εχει φτασει και σαχλαμαριζει.

επι 10 χρονια ο σαμαρας ηταν εκτος παιχνιδιου ο τεμπελης και εκλεγε με μαυρο δακρι και τον ταιζε η πεθερα του... να μην τα ξεχναμε αυτα...

Επισκέπτης
Τραβοτρόμπας την είδες; :birdman:

Πέρα από την πλάκα δεν είναι τρολάρισμα,δεν πιστεύω πως υπάρχει οτιδήποτε σε θηλυκό εδώ μέσα που να μην έχεις προσπαθήσει να το προσεγγίσεις!!!!! :birdman:
:2funny: :2funny: και μετα μου λεει μαλακιες εμενα

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Σε ποια βρε μαλάκα έχεις δίκιο; Στο μόνο που έχεις δίκιο είναι πως έχεις δίκιο που σε τρώει η Χ.Α. επειδή πήρε τις ψήφους από τον Καρατζαφέρη.

η αναλυση των αποτελεσματων δεν σε δικαιωνει απολυτα....

1. απαντα ποια οργανα της Χ.Α ορισαν τον ματθαιοπουλο (τον γαμια της ουρανιας υποψηφιο δημαρχο θεσ-νικης και γιατι ο σιωης παραιτηθηκε για να γινει βουλευτης ο ματθαιοπουλος

2 περι μαρκεζινη που εγραψαν πριν

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
η αναλυση των αποτελεσματων δεν σε δικαιωνει απολυτα....

1. απαντα ποια οργανα της Χ.Α ορισαν τον ματθαιοπουλο (τον γαμια της ουρανιας υποψηφιο δημαρχο θεσ-νικης και γιατι ο σιωης παραιτηθηκε για να γινει βουλευτης ο ματθαιοπουλος

2 περι μαρκεζινη που εγραψαν πριν
Nτάξει βρήκες επιχειρήματα τώρα,ότι ο Καρατζαφέρης ας πούμε στο κανάλι του αλλά και στο κόμμα του κρατάει απόλυτη αξιοκρατία ε; :2funny:

To 2 για εξήγα το λίγο γιατί δεν το έπιασα.....

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
δεν σε καταλαβαινω  :think:
Πες ποιος είσαι βρε μαλάκα,άιντε πολύ κράτησε αυτό το αστείο....και εγώ έχω κάνει 1200 κλωνάρια αλλά δηλώνω πάντα :birdman:

(και όταν δεν το κάνω με παίρνουν πρέφα στο τρίτο-τέταρτο ποστ)

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Nτάξει βρήκες επιχειρήματα τώρα,ότι ο Καρατζαφέρης ας πούμε στο κανάλι του αλλά και στο κόμμα του κρατάει απόλυτη αξιοκρατία ε; :2funny:

To 2 για εξήγα το λίγο γιατί δεν το έπιασα.....

το καναλι δεν ειναι ιδιοκτησια του κομματος οπως ηταν Ο 902 για το ΚΚΕ... αστοχο παραδειγμα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom