Νέα

Διπλή δολοφονία έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tramountana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν σου παιρνω τις συνηθειες  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Εγω γαμιέμαι με γυναίκες, εσυ εννοώ να πας να γαμηθε΄ςι με ψωλαράδες αραπάδες να σου σκίσουν το κουλουράκι και να σε χύσουν στο λαρύγγι και τη μάπα. ΑΥτ'α ειναι οι δικές σου συνήθειες. ΠΟΥΣΤΗ

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
Εγω γαμιέμαι με γυναίκες, εσυ εννοώ να πας να γαμηθε΄ςι με ψωλαράδες αραπάδες να σου σκίσουν το κουλουράκι και να σε χύσουν στο λαρύγγι και τη μάπα. ΑΥτ'α ειναι οι δικές σου συνήθειες. ΠΟΥΣΤΗ
Μη γαμας πολυ λολομπριτζιτα, θα σου ανεβει το ζαχαρο, θα ξεχυλωσει και το κουλουρι σου και μετα παει η πελατεια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Η οργή ειναι μεγάλη.

Τέτοιες ομάδες δολοφώνων μόνο η κυβέρνηση διαθέτει.
Δε το χάφτω οτι ειναι αναρχοαριστεροί δρώντες εντελώς ελεύθερα.
Πιστεύω οτι πήραν εντολή απο την κυβέρνηση τελικά.
Μας κυβερνάνε οι πιο στυγνοί εγκληματίες και μιλάμε για δημοκρατική νομιμότητα και συνταγμα?
ΕΙστε κλινικά ηλίθιοι ολοι?
Γαμω την κυβέρνηση την πουτάνααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Μακιαβελισμος!!!

βρωμαει πολυ το πραγμα, 7 η ωρα σε κεντρικοτατο δρομο
εντωμεταξυ ακουστε τι λεει κι ο καιαδας (απ το 1:18 kai meta)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
α τωρα βρωμαει το πραγμα :2funny: :2funny:

γιατι εσυ μηπως εχεις καταληξει με σιγουρια σε καποιο συμπερασμα απ την αρχη??? υποθεσεις κανουμε και οσο περναει ο χρονος θα καταληγουμε σε "σχετικα πιο σιγουρα συμπερασματα"
αν και να σου πω την αληθεια, αν τους βρουν εμενα σφυρα μου

Επισκέπτης
Δε στρέφομαι κατά της αριστεράς. Οχι.
Δε νομίζω οτι το έκαναν απλοί αριστεροί που ελεύθερα επέλεξαν  να το κάνουν για δικούς τους λόγους.  Δε νοιώθω εχθρότητα για τους αριστερούς/αναρχοκομμουνιστες κλπ.

Δράστες πιστεύω οτι ειναι παρακρατικοί πράκτορες.ΤΟ πάνε για εθνικό διχασμό και εμφύλιο(?).
Έλληνες, μη πέφτετε στη λούμπα τους. Οχι ο ενας εναντίον του άλλου.
Εχθρός ολων μας και φονιάς των παλλικαρίων ειναι η ΕΛληνική κυβέρνηση πασοκ-νδ που για τις σκοπιμότητες της δε διστάζει να σκοτώνει εν ψυχρώ.

Μετά μιλάνε για συνταγματικό τόξο, δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση και άλλες πίπες.

Επισκέπτης
γιατι εσυ μηπως εχεις καταληξει με σιγουρια σε καποιο συμπερασμα απ την αρχη??? υποθεσεις κανουμε και οσο περναει ο χρονος θα καταληγουμε σε "σχετικα πιο σιγουρα συμπερασματα"

Δε παίζει να τους βρουν. Με την καμία.

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Μη γαμας πολυ λολομπριτζιτα, θα σου ανεβει το ζαχαρο, θα ξεχυλωσει και το κουλουρι σου και μετα παει η πελατεια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το δικο σου το κουλουρι να βλεπεις Kinky boy απο το πολυ το gang bang των πακηδων σε εχουν κανει κωλοφαρδο

public35

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
τελικά οι δράστες ακόμη άφαντοι είναι...θα είναι ήδη σε κάποια χώρα εξωτερικού. Επαγγελματίες δολοφονοι σε αποστολή να προκαλέσουν χάος...την Τρίτη έρχεται η τρόικα αυτός είναι ο πραγματικός εχθρός όλων

Επισκέπτης
ετσι τυπε ψυχραιμια... οπως παντα.
:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Τι επαθες εσυ alex? απευθυνθηκα σ εσενα?

Τράβα παρτουζώσου
images

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366

Stories

Νέο!