jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
ειπε ο υποτακτικος της συγκυβερνησης...
6 6 6 ο κ@λος σου να φεξει
ειπε ο υποτακτικος της συγκυβερνησης...
ειπε ο υποτακτικος της συγκυβερνησης...γραψε το ιδιο αλλα στο τελος βαλε τον χιμπατζη το ιδιο ειναι
τα ακρα σε αρμονια
Δεν σου παιρνω τις συνηθειες
Θα παω αυριο για μελανουρια.
Μη γαμας πολυ λολομπριτζιτα, θα σου ανεβει το ζαχαρο, θα ξεχυλωσει και το κουλουρι σου και μετα παει η πελατειαΕγω γαμιέμαι με γυναίκες, εσυ εννοώ να πας να γαμηθε΄ςι με ψωλαράδες αραπάδες να σου σκίσουν το κουλουράκι και να σε χύσουν στο λαρύγγι και τη μάπα. ΑΥτ'α ειναι οι δικές σου συνήθειες. ΠΟΥΣΤΗ
Μη γαμας πολυ λολομπριτζιτα, θα σου ανεβει το ζαχαρο, θα ξεχυλωσει και το κουλουρι σου και μετα παει η πελατεια
θα βρεις πολλα πακια στον δρομο σου καλη ψαρια
Λουγκρα με τις φαντασιωσεις σου ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)Ρε αντε να πιειες τα χύσια 35 πακιστανών και κάντα γαργάρα, αδερφάρα ξεφτιλισμένη
Μακιαβελισμος!!!Η οργή ειναι μεγάλη.
Τέτοιες ομάδες δολοφώνων μόνο η κυβέρνηση διαθέτει.
Δε το χάφτω οτι ειναι αναρχοαριστεροί δρώντες εντελώς ελεύθερα.
Πιστεύω οτι πήραν εντολή απο την κυβέρνηση τελικά.
Μας κυβερνάνε οι πιο στυγνοί εγκληματίες και μιλάμε για δημοκρατική νομιμότητα και συνταγμα?
ΕΙστε κλινικά ηλίθιοι ολοι?
Γαμω την κυβέρνηση την πουτάνααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Μπα δεν εχει πακια εκει που παω.
α τωρα βρωμαει το πραγμαΜακιαβελισμος!!!
βρωμαει πολυ το πραγμα, 7 η ωρα σε κεντρικοτατο δρομο
εντωμεταξυ ακουστε τι λεει κι ο καιαδας (απ το 1:18 kai meta)
α τωρα βρωμαει το πραγμα
γιατι εσυ μηπως εχεις καταληξει με σιγουρια σε καποιο συμπερασμα απ την αρχη??? υποθεσεις κανουμε και οσο περναει ο χρονος θα καταληγουμε σε "σχετικα πιο σιγουρα συμπερασματα"
αν και να σου πω την αληθεια, αν τους βρουν εμενα σφυρα μου
το δικο σου το κουλουρι να βλεπεις Kinky boy απο το πολυ το gang bang των πακηδων σε εχουν κανει κωλοφαρδοΜη γαμας πολυ λολομπριτζιτα, θα σου ανεβει το ζαχαρο, θα ξεχυλωσει και το κουλουρι σου και μετα παει η πελατεια
ετσι τυπε ψυχραιμια... οπως παντα.γιατι εσυ μηπως εχεις καταληξει με σιγουρια σε καποιο συμπερασμα απ την αρχη??? υποθεσεις κανουμε και οσο περναει ο χρονος θα καταληγουμε σε "σχετικα πιο σιγουρα συμπερασματα"
αν και να σου πω την αληθεια, αν τους βρουν εμενα σφυρα μου
Τι επαθες εσυ alex? απευθυνθηκα σ εσενα?το δικο σου το κουλουρι να βλεπεις Kinky boy απο το πολυ το gang bang των πακηδων σε εχουν κανει κωλοφαρδο
Τι επαθες εσυ alex? απευθυνθηκα σ εσενα?
τυπε, δεν με αφορα τι λεν οι αλλοι...εγω εχω την δικια μου θεση και αποψηετσι τυπε ψυχραιμια... οπως παντα.