Σε μένα τι μου τα λες αυτά;
Τι άμεση σχέση έχουν με αυτά που λέω εγώ;
Πες τα στον Τσουτσού που αρνείται ότι Χρυσαυγίτες έδωσαν στην Ζούγκλα το δεύτερο βίντεο. Και το αρνείται με κάτι αποπροσανατολιστικά για δικογραφίες και μισθωτούς 700 Ευρών που κάνουν την βρώμικη δουλειά.
Η σωστή παράθεση είναι:
Είναι άγνωστο εάν η Χρυσή Αυγή κατάφερε να πάρει τις βιντεοσκοπήσεις του εσωτερικού κυκλώματος τηλεόρασης των γραφείων της, προτού τις πάρουν τα συνεργεία της Αστυνομίας. Στέλεχος της ΧΑ Νέου Ηρακλείου πάντως, εμφανίστηκε στα κανάλια και δήλωσε ότι “δώσαμε στην ΕΛΑΣ βίντεο με την αποτρόπαιη δολοφονία”. Εάν κατάφεραν τις πρώτες κρίσιμες στιγμές της έρευνας να αποκρύψουν στοιχεία από την αστυνομική έρευνα, ή να κάνουν αντίγραφα, αυτό σημαίνει ότι πιθανώς η ίδια η ΧΑ έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο για δημιουργία εντυπώσεων και βέβαια για μικροπολιτική καπηλεία των δολοφονιών. Και θα πρέπει να απολογηθούν γι’ αυτό.
Για τα υπόλοιπα που γράφει ο FactorX έχω να πω μόνον: "μπαρμπούτσαλα".
Η Ελληνική Τρομοκρατία μας έχει συνηθίσει σε πολύ περισσότερο παράτολμες ενέργειες. Και μόνον την δολοφονία του Περατικού να δεί κανένας θα καταλάβει ότι ήταν πολύ περισσότερο παράτολμη από τις εκτελέσεις στη Νέα Ιωνία. Μάλιστα ούτε εκεί υπήρχε ομάδα υποστήριξης γιατί οι 3 του εκτελεστικού αποσπάσματος άλλαξαν 2 αυτοκίνητα και στο τέλος έκαναν πειρατεία σε ταξί.
Αλλά τι να λέμε, εδώ η 17Ν κατέλαβε ολόκληρο Αστυνομικό Τμήμα, μπήκε μέσα σε στρατόπεδο και έκανε ντου μέρα μεσημέρι στο Πολεμικό Μουσείο για να κλέψει μπαζούκας του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.