Νέα

Διώξεις για mp3!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα germaon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Scarface19

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Σιγά μη μας βάλουν φυλακή επιδή κατεβάσαμε mp3.Έλεος δε παν να γαμηθούνε λέω γω τους γράφω στα αρχίδια μου.Θα κατεβάσω όλο το internet στο pc μου.Εδώ δεν ασχολούντε με άλλα σοβαρά πράγματα θα ασχοληθούνε με τα mp3?FUCK THEM ALL.

My balls is my voice..

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
Ο "Κρητικός" (και γενικότερα ΟΛΗ η Ομάδα) κάνει ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ... και τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για τις επιτυχίες τους !!!
Ποτε δεν είπα οτι δε κανει καλα τη δουλεια του, απλα την κανει καλα για τα ελληνικα δεδομενα

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
Και οσο για το login δεν ισχυει.Αρκει να αλλαξεις τα 2 last ψηφια ωστε να εχεις ιδιο manufacturer και HW revision και αλλο αυξοντα id(τελευταια 2 ψηφια).
Υπάρχουν αρκετοί ISP, ενας απο αυτους ειναι και ο ΟΤΕ που κανουν authentication μεσω username,password,mac και NAS-Port-ID.

Κατα τα αλλα πολυ σωστα τα λες.

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Tο καλιτερο προγραμμα να προστατευτεις ειναι το  peerguardian : κοβει ολα τα ip απο τις εταιριες που κυνηγανε / ανακατευουν  fake files με τα  download καθως και απο ολες τι κρατικές υπηρεσιες , ιους, site  που σε κατασκοπεύουν κλπ.
Δεν τους αφηνει να συνδεθουν μαζι σου οποτε και δεν σε βρισκουν.
Μπορεις να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός;
Εγω που απλά σερφάρω και δεν κατεβάζω πολλά mp3 , αλλα κατεβάζω φωτο και βιντεάκια,χρειάζεται να το βάλω;
Τι ακριβώς κάνει;

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Σε προστατευει απο υποπτες συνδεσεις(υπουργεια, εταιριες κ.τ.λ.) μπλοκαροντας τη ip τους. Βαλε το ειναι πολυ καλο και θα σου κανει και καλο...

astro72

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
0
ΑΜΑΝ! :helpplea:
Με βλέπω να γίνομαι ο νέος Σάββας Ξηρός! Με καμιά 60αριά άλμπουμ και καμιά 10ριά ταινίες το τελευταίο 10ήμερο, άντε να αποδείξω οτι δεν είμαι ελέφαντας!
  Ερώτηση: Θα μου φέρει κανένας/καμιά απο εδώ τσιγάρα στην ψειρού που προφανώς θα με παραχώσουν;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θα στα περναω απο τη διπλανη σουιτα, συντροφε. Αν και με δυο 250ρηδες εξωτερικους σκληρους γεματους και το υλικο στο μηχανημα να ξεπερναει τα 150 Gb, μαλλον για το dungeon με βλεπω....Καλη αντάμωση, πες τους να παρουν φορα και να μου κλασουν μια μαντρα αρχιδια.....

vaggos59

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ΔΙΑΦΩΝΩ 100%
Κατ' αρχήν δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ "πίσω" η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και το αποδεικνύουν οι ΣΥΝΕΧΕΙΣ εξιχνιάσεις υποθέσεων παιδεραστίας, ηλεκτρονικών - οικονομικών εγκλημάτων κλπ...
Ο "Κρητικός" (και γενικότερα ΟΛΗ η Ομάδα) κάνει ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ... και τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για τις επιτυχίες τους !!!

Αυτός είναι ο "Κρητικός". Είναι σε προηγούμενο ποστ και μάλλον δεν το είχες δει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom