Το θεμα φιλε μου ειναι το μαρουλι για τις πολυεθνικες κι οχι οι παπαριες που λενε οτι περιμενουν καποιοι "μεροκαματιαρηδες να ζησουν απο τα πνευματικα δικαιωματα. Τετοιες μαλακιες δε μπορω να ακουω.... (Δε το λεω για σενα φιλε μου, μη παρεξηγηθουμε, αλλα για τις εταιρειες). Δηλαδη η καθε πατσαβουρα/ης που τραγουδανε σε ξενυχταδικα και τσιμπανε στη ξεφτιλα ενα 1000 το βραδι, περιμενουν απο τα CD να ζησουν... Τους λυπαμαι τους κακομοιρηδες... Αληθεια, για να βγαλουμε 1000 ευρω εμεις, ποσο καιρο πρεπει να δουλευουμε;;; Ρε δε γαμιονται λεω εγω να ερθουν στα ισια τους... Εγω απο θεμα ιδεολογιας και μονο, δεν εχω αγορασει ποτε κι ουτε προκειται να αγορασω γνησιο CD!!! Οσο για την mac adrress, δε χρησημοποιειται απο κανενα ISP για το login( ασχετωνς αν υπαρχει τεχνικα η δυνατοτητα να γινει), για τον απλο λογο οτι δε μπορει να σε υποχρεωσει να μην αλαξεις modem/router η καρτα δικτυου/motherboard κανενας ISP. Αυτο γινεται μονο σε private δικτυα ασφαλειας. Το "φακελωμα" γινεται βαση της IP και ΜΟΝΟ, η οποια ασχετως static η dynamic, καταγραφεται και κρατειται σε αρχειο (και καλα για λογους στατιστικης και 1.000.000 ακομα μπουρδολογιες) βαση του γεωγραφικου αριθμου που αντιστοιχει στο συνδρομητη. Με λιγα λογια, αν θελησει καποιος να κανει trace, πρεπει μεσω του ISP να δηλωσει την IP, βαση της οποιας ο ISP μπορει να κανει export αρχειο το οποιο θα αναφερει η συγκεκριμενη IP σε ποιους συνδρομητες ειχε δοθει, ποτε εγινε εναρξη συνδεσης, διαρκεια συνδεσης, ποτε εγινε αποσυνδεση, ογκος δεδομενων που διακινηθηκαν.