Νέα

Διώξεις για mp3!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα germaon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Παιδια διαβασα οτι δισκογραφικες εταιριες αποφασισαν να κανουν μηνυση και στους ιδιωτες που κατεβαζαν ΜΡ3... Τί εχετε ακουσει για αυτο το θεμα? Σε μια χωρα εκαναν 20.000 μηνυσεις!!! Καταλαβαινετε αν γινει κατι τετοιο we sat the boat( την κατσαμε τη βαρκα :o :o :-).

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Κατεβαστε οσο προλλαβαινετε.....γκρρρρρρρρρ τιποτα δε μας αφηνουν να ευχαριστηθουμε πια........

OP
OP
G

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Κατεβαστε οσο προλλαβαινετε.....γκρρρρρρρρρ τιποτα δε μας αφηνουν να ευχαριστηθουμε πια........
Δεν καταλαβες.... Θα κοιταξουν την τελευταια πενταετια...Αμα σου λεω we sat the boat...  :'( :'( :'(

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
καλα υπαρχει η δυνατοτητα να γινει αυτο? Εγω για παραδειγμα κατεβαζω απο το Limewire πως θα βρουν απο που εχω κατεβασει? και τι ακριβως?Και ακομα και αν το βρουν πως θα φτασουν σε εμενα? μεσω του IP? αν καποιος γνωριζει κατι ας ενημερωσει, υπευθυνα please μην αρχιζει ο καθενας να λεει τι εχει ακουσει γιατι δεν θα βγαλουμε ακρη.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Α.......ναι ε? θα φαω πολλαααααααα χρονακια στην ψειρου νομιζω :grin:

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Χαχα καλά μάγκες επιτρέψτε μου να πω ότι, παρότι δεν γνωρίζω την συγκεκριμένη είδηση (αν έχει την καλοσύνη ο γέρμαον να μας δώσει ένα λινκ) , αν είναι έτσι, θα χρειαστούν πολλάαααααα χαρτιά για να μηνύσουν ένα δις κόσμο  :grin:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
καλα υπαρχει η δυνατοτητα να γινει αυτο? Εγω για παραδειγμα κατεβαζω απο το Limewire πως θα βρουν απο που εχω κατεβασει? και τι ακριβως?Και ακομα και αν το βρουν πως θα φτασουν σε εμενα? μεσω του IP? αν καποιος γνωριζει κατι ας ενημερωσει, υπευθυνα please μην αρχιζει ο καθενας να λεει τι εχει ακουσει γιατι δεν θα βγαλουμε ακρη.

Ξέρω πως σε βρίσκουν απο τα λεγόμενα ψηφιακά ίχνη..Υπάρχουν βέβαια προγράμματα που κρύβουν την ΙΡ σου όπως το HIDE IP PLATINUM.To IP σου είναι η ψηφιακή σου ταυτότητα. Με ένα τηλέφωνο στον Provider σου μαθαίνουν σε 5 λεπτά, (ίσως λέω και πολλά) που μένεις κλπ. Δε πα να έχεις απόρρητη γραμμή κλπ. Σε βρίσκουν αμέσως.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Να ρωτησω κατι? με οσους δεν εχουν σταθερη IP τι γινεται? (οπως εγω για παραδειγμα)

jimmye

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
δε θα γινει ποτε τιποτα!!! μπορει να τσακωσουνε μερικους αν κανουν εμποριο π.χ. αλλα να πιασουν οποιον εχει κατεβασει mp3 δε γινεται. το 90% του πλυθησμου της γης θα πρεπει να παει φυλακη!

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Να ρωτησω κατι? με οσους δεν εχουν σταθερη IP τι γινεται? (οπως εγω για παραδειγμα)

Και πάλι σε βρίσκουν....Πρέπει να κάνεις  loop σε κάποιο server εξωτερικού για να ψάχνονται κανα 2-3 μήνες.Αλλά και πάλι σε βρίσκουν.

IptamenosOllandos

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
δε θα γινει ποτε τιποτα!!! μπορει να τσακωσουνε μερικους αν κανουν εμποριο π.χ. αλλα να πιασουν οποιον εχει κατεβασει mp3 δε γινεται. το 90% του πλυθησμου της γης θα πρεπει να παει φυλακη!

ναι ρε μαγκες..χαλαρωστε..εδω πιανουν εγκληματιες και τους αφηνουν ελευθερους..σιγα μην ασχοληθουν με τα mp3..το χειροτερο που μπορει να γινει εαν γινει ειναι απλα με καποιο τροπο να μην μας επιτρεπουν να κατεβαζουμε..

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Έλα μωρε τώρα, είναι ποτέ δυνατόν να τιμωρηθεί κανείς στην Ελλάδα;
Πόσο μάλλον για Mp3. :uglystupid:

Στην Ελλάδα είστε ρεεεεεεεε!!!!! :jerking:

Επισκέπτης
Εδώ κατεβάζουν τραγούδια από εταιρείες!!!!Πριν μπουν οι DSL σε πολλές εταιρείες με Τ1 γραμμές γινόταν πανικός από το κατέβασμα.Και για να βρεις την ταυτότητα κάποιου από την IP δεν τηλεφωνάς απλώς στην εταιρεία,θέλει εντολή εισαγγελέα.Εντάξει αν υπάρχει πληροφορία ότι κάποιος κατεβάζει 500 δίσκους την ημέρα και τους πουλάει είναι μεγάλο θέμα.Αλλά σιγά μην το κάνουν για τον άλλο που κατεβάζει 3-4 δίσκους την ημέρα...Εδώ και οι εταιρείες παροχής διαφημίζουν ότι με την DSL μπορείς να κατεβάζεις τσάμπα mp3!!!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.588
Πόντοι
12.056
Kαι εγω μεσα φυλακη με τα μπουνια...limewire με εφαγες. :grin: :grin:

6509

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
προσοχή μόνο μην νομίζετε οτι σας σώζουν τα hide IP etc..
ο ISP καταγράφει και μπορεί να κάνει trace το mac address της καρτας/router.

makrykavlis

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
26
Like
9
Πόντοι
11
προσοχή μόνο μην νομίζετε οτι σας σώζουν τα hide IP etc..
ο ISP καταγράφει και μπορεί να κάνει trace το mac address της καρτας/router.

Ακριβώς.
Κι εγώ είχα hide ip,αλλά το έκανα uninstall γιατί είδα ότι δεν έχει καμιά χρησιμότητα.

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Παιδια διαβασα οτι δισκογραφικες εταιριες αποφασισαν να κανουν μηνυση και στους ιδιωτες που κατεβαζαν ΜΡ3... Τί εχετε ακουσει για αυτο το θεμα? Σε μια χωρα εκαναν 20.000 μηνυσεις!!! Καταλαβαινετε αν γινει κατι τετοιο we sat the boat( την κατσαμε τη βαρκα :o :o :-).

θα σας κλασουν μια μαντρα αρχιδια

vaggos59

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρω πως σε βρίσκουν απο τα λεγόμενα ψηφιακά ίχνη...
To IP σου είναι η ψηφιακή σου ταυτότητα. Με ένα τηλέφωνο στον Provider σου μαθαίνουν σε 5 λεπτά, (ίσως λέω και πολλά) που μένεις κλπ. Δε πα να έχεις απόρρητη γραμμή κλπ. Σε βρίσκουν αμέσως.

Αρση του απορρήτου γίνεται μόνο μετά από εντολή του Εισαγγελέα και για συγκεκριμένα αδικήματα. Το "κατέβασμα" mp3, δεν συγκαταλέγεται φυσικά, σε αυτά τα αδικήματα. Και κανείς προβάιντερ δεν δίνει στοιχεία, αν δεν υπάρχει εντολή Εισαγγελέα.

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
1
ΑΜΑΝ! :helpplea:
Με βλέπω να γίνομαι ο νέος Σάββας Ξηρός! Με καμιά 60αριά άλμπουμ και καμιά 10ριά ταινίες το τελευταίο 10ήμερο, άντε να αποδείξω οτι δεν είμαι ελέφαντας!
  Ερώτηση: Θα μου φέρει κανένας/καμιά απο εδώ τσιγάρα στην ψειρού που προφανώς θα με παραχώσουν;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αρση του απορρήτου γίνεται μόνο μετά από εντολή του Εισαγγελέα και για συγκεκριμένα αδικήματα. Το "κατέβασμα" mp3, δεν συγκαταλέγεται φυσικά, σε αυτά τα αδικήματα. Και κανείς προβάιντερ δεν δίνει στοιχεία, αν δεν υπάρχει εντολή Εισαγγελέα.

Δυστυχώς Βάγγο, η παραβίαση της νομοθεσίας για την πνευματική ιδιοκτησία είναι και ποινικό αδίκημα και στην Ελλάδα....Και με τα γαμημένα torrent που και εγώ χρησιμοποιώ είμαστε όλοι παράνομοι διακινητές κλεμμένου υλικού...Κάτι σαν τους μαύρους με τα cd και αυτούς που τα αγοράζουν ταυτόχρονα...
Και δυστυχώς στη διακίνηση υλικού που προστατεύεται από copyright δεν έχει σημασία ούτε αν είναι δέκτης ή αποστολέας ούτε αν το κάνεις από χόμπυ ή σε επαγγελματική βάση. Όλες οι πράξεις είναι αξιόποινες και ο ρόλος σου θα παίξει ρόλο μόνο στην επιμέτρηση της ποινής...
Ας ελπίσουμε μονάχα ότι οι έλληνες εισαγγελείς θα έχουν σοβαρότερα πράγματα να κάνουν από το να ψάχνουν το IP του πιτσιρικά που κατέβασε το τελευταίο χιτ της καλομοίρας ή την τελευταία τσόντα της private...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom