Νέα

Δίνατε πίπα στο Σιανίδη για να πηδάτε ένα χρόνο την Αλεξανδράτου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_o_nwntas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 171
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
oxi_o_nwntas θελω να πω οτι ειναι πολυ πιθανο να γινονται τετια σκηνικα. τωρα αμα οντως συνεβει στον δικο μου η στο δικο του δε μπορουμε να το ξερουμε

mouNINJA τι κινηση να κανω ρε μαγκα! απλα καθομουνα στη καπνικαρεα και ερχοταν απο την αντιθετη μερια και ετσι οπως κοιταζα γενικα τον κοσμο βλεπω την τυπισα και την κοιταζα με στυλ καπου σε ξερω εσενα μεχρι να συνιδιτοποιησω οτι ηταν η εν λογο καβλαρα. μετα απλα συνεχισα να την κοιταω ετσι για την πλακα. παντως αναθεωρησα αποψη γιατι απο τηλεοραση που την εβλεπα δε μου αρεσε ιδιεταιρα

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
α και στο θεμα μας πλεον η τζουλια απο την πολυ και ομη πουτσα και τα πολλα ναρκωτικα ειναι για λυπιση νομιζω. πρεπει να χει χασει εντελως την προσοπικοτητα της. κριμα

MaximusChris

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Κριτικές
13
Like
519
Πόντοι
31
ρε φιλε άλλο να σε χουν γαμιά η να σε γαμάνε και να τα χεις αυτά και άλλο για μια πίπα να σου δίνουν τη τζούλια ένα βραδυ και 500 ευρώ που λέει ο άλλος ο παπατζής

δεν ειμαι παπατζης φιλε και σε παρακαλω να προσεχεις τι λες αμα δεν ξερεις

MaximusChris

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Κριτικές
13
Like
519
Πόντοι
31
και γιατι φυγατε ρε?
τι μπλεξιμο φοβηθηκατε δηλαδη?
απλα πραγματα....ο τυπος ειχε μπραβους μαζι του και γενικα ολοκληρο συνεργειο απο διαφορα τυπακια.γινοταν αφορητα πιεστικος κ πανω στην κοκα ποτε δεν ξερεις τι μπορει να σου κανει ο αλλος...

MaximusChris

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Κριτικές
13
Like
519
Πόντοι
31
παιδια εγω ειμαι στην πιατσα και γνωριζω πολλα πραγματα
ρε παιδια ο καθενας μπορει να λεει ο,τι να ναι εδω μεσα....
που να ξερεις τι ειναι παπαριες και τι οχι....
η αληθεια ειναι φιλε αν ησουν μαζι μου εκεινο το βραδυ ισως το βιωνες αλλα προφανως ζεις σε εναν κοσμο αγγελικα πλασμενο...

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
απλα πραγματα....ο τυπος ειχε μπραβους μαζι του και γενικα ολοκληρο συνεργειο απο διαφορα τυπακια.γινοταν αφορητα πιεστικος κ πανω στην κοκα ποτε δεν ξερεις τι μπορει να σου κανει ο αλλος...
ασε ρε μεγαλε τωρα το ποιημα.μαλακιες λες να ξερεις.
το φιλαρακι σου μηπως ηταν ο μπραντ πιτ?
τι αυτα που λες τωρα.αντε κανε νανακια,σε χαλαει το ξενυχτι απο οτι βλεπω.

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
πιστεύω  ότι υπάρχουν κι αλλα μέλη στο forum με ωριμότητα ανάλογη της δικη μου και τους απασχολούν θέματα ανάλογης σοβαρότητας :grin:

εγώ απαντάω όχι αλλα στον κωστέτσο έδινα

ακούω κράξιμο :2funny: :2funny: :2funny:
δεν υπαρχει αυτο που λες

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16

χωρις να εχω ιδιεταιρη επαφη με αυτα τα αιδιαστικα νυχτερινα "μαγαζια" θεωρω αυτονοητο οτι με κατι τετοιους πρεπει να προσεχεις την καθε σου λεξη αρκανς.

ρε αρκανς εχεις περασει απο κανενα πιερο στα νιατα σου να δεις τι ειδους ατομα ειναι αυτα και πως σε κοιτανε σα ξερολουκουμο? δε χρειαζεται να εισαι ο μπραντ πιτ. αυτοι ειναι ανωμαλοι.

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
εχουν λαλησει απο τα πολλα κερασματα
αυτο εχω να δηλωσω ;) ;) ;) ;) ;)

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
η μαλακια ειναι οτι διαφορα κοριτσακια που βγαινουν σε τετιου ειδους μερη παιρνουν τα μυαλλα τους αερα με κατι τετιες και προσπαθουνε οσο περισσοτερο μπορουνε να τους μιασουν στο λαιφσταιλ και σε ολα, χωρις να βλεπουν το big picture οτι δηλαδη στην τελικη ολες αυτες ειναι εντελως αναλωσιμες και θυματα. (και οχι δεν ειμαι "παλαιων αρχων")

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
mouNINJA τι κινηση να κανω ρε μαγκα! απλα καθομουνα στη καπνικαρεα και ερχοταν απο την αντιθετη μερια και ετσι οπως κοιταζα γενικα τον κοσμο βλεπω την τυπισα και την κοιταζα με στυλ καπου σε ξερω εσενα μεχρι να συνιδιτοποιησω οτι ηταν η εν λογο καβλαρα. μετα απλα συνεχισα να την κοιταω ετσι για την πλακα. παντως αναθεωρησα αποψη γιατι απο τηλεοραση που την εβλεπα δε μου αρεσε ιδιεταιρα

Τύπε νόμιζα ότι ήσασταν δίπλα-δίπλα μέσα σε κανα μαγαζί για ψώνια ή τίποτα τέτοιο αλλά έτσι όπως τα λες έχεις δίκιο.
Συμφωνώ και στο ότι από κοντά είναι πολύ καλύτερη.

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Να τετοια ακου(μ)ε οι γκομενες και γινο(μ)αστε Ελλεινηδες του κερατα.
Αναγνωρισιμοτητα,χρημα,λουσα,πουτσα και μετα φταινε τα κοριτσακια που απο 15 χρονων ονειρευονται το να γινουν μοντελα και εναν κουμπαρα να τις ταιζει :headbang: :headbang: :headbang:

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ενοειται οτι φταινε. το συγκεκριμενο διλημα ειναι τεραστικο γιατι η τζουλια ειναι μια γκομενα που καβλωνει ολο τον αντρικο πλυθισμο απο εδω και 5 χρονια. ασχετα αν δεν ειναι η πιο ομορφη η πιο εξυπνη κτλπ.

παντως πολυ θα γουσταρα να ημουνα κανας εισαγγελεας να εβαζα στη θεση τους ολες αυτες τις πουστρες και γενικα οσους γαμανε με τα λεφτα και τα κονε τους. αλλα σαυτη τη γαμοχωρα και αυτοι στο κυκλομα ειναι λιγο η πολυ. φωτια!!!

OP
OP
O

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
εκτος τουτου ξερω απο 1ο χερι [glow=red,2,300]για μια Χαραλαμπιδου[/glow] η οποια προσφατα εκανε φωτογραφιση στο ΜΑΧ (Αυγουστου νομιζω) και η οποια ηταν στο νυδρι τον ιουλιο μαζι με πετρουλα και παραθεριζανε στο γιοτ Σαουδαραβα, οι παρτουζες διναν κ παιρνανε,η δε κοκα ηταν απλωμενη πανω στις χειρολαβες του διαδρομου...ολα αυτα τα ειπε στυλιστας,δεξι χερι του κωστετσου...κ αλλα πολλα ξερω τα οποια πανω κατω ισως γνωριζετε ολοι σας...ακομα κ φιλο εχω που πληρωνει την ντουβλη με 3000 για 3 βραδιες στην μυκονο,,,τεσπα.παλι μερικοι 'παντογνωστες' θα μας πουνε ψευτες κλπ
Αν σε μερικους μηνες παντως δειτε διασημη τραγουδιστρια να πρωταγωνιστει σε ερωτικη ταινια μην μεινετε καγκελα ...
ο τύπος αναφέρεται στη μάγκυ χαραλαμπίδου ως "μια χαραλαμπίδου" και θέλει να το παίξει και αλανιάρης και παιδί της πιάτσας!!! :headbang: :headbang: :headbang:
τσου ρε λάκη :piss:

διαβάζω τις τελευταίες απαντήσεις τώρα...ρε παιδιά ξεκολλήστε λίγο!πολύ σοβαρά το πήρατε το θέμα...
ρε quardeen... :priest:

και σ αυτούς που θεωρούν γελοίο, ελεεινό, αηdιαστικό, σιχαμένο το θέμα και δίνουν απαντήσεις τύπου είστε gay...δε ντρέπεστε κτλ θα τους παρακαλούσα παρα πολύ να συνεχίσουν να κράζουν ανελέητα!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606
Εγω για μια μαγκυ χαραλαμπιδου θα εκανα τα παντα!

SATYROS09

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 66e73338dea79ebc4d8430fff73d7cb5.jpg
    66e73338dea79ebc4d8430fff73d7cb5.jpg
    174,5 KB · Εμφανίσεις: 35

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
με βρηκες στην αναγκη και με πατας...αλλα ΝΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Απ: Δίνατε πίπα στο Σιανίδη για να πηδάτε ένα χρόνο την Αλεξανδράτου;

Αν πηδάς την Τζούλια για ένα χρόνο, θα σε βάλει τόσο πολύ μέσα που μετά θα πρέπει να πέρνεις πίπες για την υπόλοιπη ζωή σου.
Και εσύ κολλάς στην μια και μοναδική πίπα που θα δώσεις στον Σιανίδη(*) ?  :2funny:

(*) Χου δε φακ ιζ sianidis ?

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Απ: Δίνατε πίπα στο Σιανίδη για να πηδάτε ένα χρόνο την Αλεξανδράτου;

Αν πηδάς την Τζούλια για ένα χρόνο, θα σε βάλει τόσο πολύ μέσα που μετά θα πρέπει να πέρνεις πίπες για την υπόλοιπη ζωή σου.
Και εσύ κολλάς στην μια και μοναδική πίπα που θα δώσεις στον Σιανίδη(*) ?  :2funny:

(*) Χου δε φακ ιζ sianidis ?
μια ψιλή και άχαρη :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom