αναλογα και πως θα ειναι ο γενικος δεικτης στο χρηματιστηριο εκεινη την ημερα.
να μετρησεις και τον πληθωρισμο..
αναλογα και πως θα ειναι ο γενικος δεικτης στο χρηματιστηριο εκεινη την ημερα.
με τρομαζει το αβαταρ σου ,
με τρομαζει το αβαταρ σου ,
εννοειται..γ αυτο τρομαζω. :SΦανταζομαι γνωριζεις τον απεικονιζομενο.
Το απολυτο παλικαρι Jack Nicholson σε μια σκηνη της "Λαμψης"
Κρεμασμα στο ΣυνταγμαΜε λίγα λόγια ..οι περισσότεροι τον δίνατε άνετα στον Σιανίδη.Το αντάλλαγμα βέβαια όντως δελεαστικό αλλά όπως και να'χει είναι απορίας άξιον το ο,τι δίνεις πούτσα στον Σιανίδη..
Ωστόσο έχετε σκεφτεί οτι το Τζούλια θα ξενέρωνε έχοντας εις γνώσιν της οτι η πούτσα που τώρα την πηδάει,λίγο πρωτύτερα υπέστη πεολειγχία απο Σιανίδη????
Αμ το άλλο...νομίζω οτι ο Σιανίδης δεν είναι πια ο booker του Τζούλια οπότε και με τα σάλια του Σιανίδη στην πούτσα θα μένατε και το Τζούλια δεν θα γαμούσατε..
Συνοψίζοντας λοιπόν να πούμε οτι η λέξη κλειδί είναι Ρέβης και όχι Σιανίδης..
Ξεκουμπωθείτε..
σα να του παίρνει ο σιανίδης είναι ο jack nickolson στο avatarΦανταζομαι γνωριζεις τον απεικονιζομενο.
Το απολυτο παλικαρι Jack Nicholson σε μια σκηνη της "Λαμψης"
re tha tou alaza ta petrelea plaka kanete
θα σας διηγηθω αληθινο περιστατικο μαγκες.
ημουν με εναν φιλο μου πριν 7 μηνες σε γνωστο κλαμπ της παραλιακης...ο φιλος μου γυμνασμενος,πολυ ομορφο παιδι...
γνωριζαμε οτι η τζουλια ηταν μεσα στο μαγαζι αλλα δεν ειχαμε οπτικη προσβαση...
ξαφνικα ερχεται ενα ποτο κερασμενο απο τον Χαρη Σιανιδη,ετσι τουλαχιστον μας ειπε η γκαρσονα.το δεκτηκαμε κ μετα απο αυτο ερχεται ο ιδιος ο Χαρης και λεει στον φιλο μου ποσα θελεις για να μου παρεις πιπα?
ο φιλος μ του λεει δεν δεχομαι με τιποτα συγγννωμη αλλα δεν κανω τετοια.
επιστρεφει κ του λεει θελεις 500 ευρω?ο φιλος μου ξαναλεει οχι...Τοτε του λεει αμεσως ο σιανιδης,ακου να δεις τελευταια προταση μου ειναι να μου παρεις πιπα και θα εχεις την Τζουλια για αποψε κ αμα θες σου δινω κ τα 500...ο φιλος μ σηκωθηκε κ εφυγε αμεσως κ εγω απο πισω του...ευτυχως δεν μπλεξαμε παραπανω με τον μ@#$$%^.
θα σας διηγηθω αληθινο περιστατικο μαγκες.
ημουν με εναν φιλο μου πριν 7 μηνες σε γνωστο κλαμπ της παραλιακης...ο φιλος μου γυμνασμενος,πολυ ομορφο παιδι...
ξαφνικα ερχεται ενα ποτο κερασμενο απο τον Χαρη Σιανιδη,ετσι τουλαχιστον μας ειπε η γκαρσονα.το δεκτηκαμε κ μετα απο αυτο ερχεται ο ιδιος ο Χαρης και λεει στον φιλο μου ποσα θελεις για να μου παρεις πιπα?
επιστρεφει κ του λεει θελεις 500 ευρω?ο φιλος μου ξαναλεει οχι...Τοτε του λεει αμεσως ο σιανιδης,ακου να δεις τελευταια προταση μου ειναι να μου παρεις πιπα και θα εχεις την Τζουλια για αποψε κ αμα θες σου δινω κ τα 500...ο φιλος μ σηκωθηκε κ εφυγε αμεσως κ εγω απο πισω του...ευτυχως δεν μπλεξαμε παραπανω με τον μ@#$$%^.
α sorry λάθος εννόησα,αλλά και πάλι όχι,,,,δε μου βγαίνει ρε αδερφέ(δε θα μου κάνει κούκου-αηδιάζω και μόνο στη σκέψη)......ουστ παλιο κύναιδε Σιανίδη.....δε σου ξηγιέμαι αλμυρό φιστίκι!!!ρε είσαι τρελός?
αυτός να σου πάρει πίπα λέμε
Α!! σημερα ειδα στην ερμου την λασκαρη με ενα τσολι φιλη της και ενα σεκιουριτι μαλον διακριτικα στα 2 μετρα τις ακολουθουσε. κοζαριζομασταν για πανω απο 10 δεφτερα μεσ στα ματια λετε να με γουσταρε???
και γιατι φυγατε ρε?θα σας διηγηθω αληθινο περιστατικο μαγκες.
ρε φιλε άλλο να σε χουν γαμιά η να σε γαμάνε και να τα χεις αυτά και άλλο για μια πίπα να σου δίνουν τη τζούλια ένα βραδυ και 500 ευρώ που λέει ο άλλος ο παπατζήςMaximusChris δε ξερω κατα ποσο λες αληθεια αλλα παρομοιο σκηνικο εχω ακουσει και γω με τυπο που και καλα γαμαγε τετιες πουστρες και του πασαραν μοντελα αμαξια κτλπ. δε ξερω κατα ποσο αληθευει αλλα μια δοση τον εβλεπα συχνα με διαφορετικα γαματα αμαξια.
Φοβήθηκαν μη βγάλει το καλσόν του ο Χαρούλης το κάνει σφεντόνα και τους πετάει παγάκιακαι γιατι φυγατε ρε?
τι μπλεξιμο φοβηθηκατε δηλαδη?