Νέα

Δίνατε πίπα στο Σιανίδη για να πηδάτε ένα χρόνο την Αλεξανδράτου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_o_nwntas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 171
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Για την συγκεκριμενη γκομενα, με τπτ, για καμια αλλη το σκεφτομουνα

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Φανταζομαι γνωριζεις τον απεικονιζομενο.
Το απολυτο παλικαρι Jack Nicholson σε μια σκηνη της "Λαμψης"
εννοειται..γ αυτο τρομαζω. :S
παρολαυτα μου βγαζεις μια συμπαθεια..

δεν την παλευω μαγγκες...

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Με λίγα λόγια ..οι περισσότεροι τον δίνατε άνετα στον Σιανίδη.Το αντάλλαγμα βέβαια όντως δελεαστικό  αλλά όπως και να'χει είναι απορίας άξιον το ο,τι δίνεις πούτσα στον Σιανίδη..
Ωστόσο έχετε σκεφτεί οτι το Τζούλια θα ξενέρωνε έχοντας εις γνώσιν της οτι η πούτσα που τώρα την πηδάει,λίγο πρωτύτερα υπέστη πεολειγχία απο Σιανίδη????
Αμ το άλλο...νομίζω οτι ο Σιανίδης δεν είναι πια ο booker του Τζούλια οπότε και με τα σάλια του Σιανίδη στην πούτσα θα μένατε και το Τζούλια δεν θα γαμούσατε..
Συνοψίζοντας λοιπόν να πούμε οτι η λέξη κλειδί είναι Ρέβης και όχι Σιανίδης..
Ξεκουμπωθείτε..
Κρεμασμα στο Συνταγμα

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Ελεος  :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ναι αλλα υπο την επηρεια πολλων ναρκωτικων (στην πιπα γιατι τη τζουλια θελω καθαρο μυαλο να τη θυμαμαι)

Α!! σημερα ειδα στην ερμου την λασκαρη με ενα τσολι φιλη της και ενα σεκιουριτι μαλον διακριτικα στα 2 μετρα τις ακολουθουσε. κοζαριζομασταν για πανω απο 10 δεφτερα μεσ στα ματια λετε να με γουσταρε???  :sunglasses: :sunglasses:

MaximusChris

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Κριτικές
13
Like
519
Πόντοι
31
θα σας διηγηθω αληθινο περιστατικο μαγκες.
ημουν με εναν φιλο μου πριν 7 μηνες σε γνωστο κλαμπ της παραλιακης...ο φιλος μου γυμνασμενος,πολυ ομορφο παιδι...
γνωριζαμε οτι η τζουλια ηταν μεσα στο μαγαζι αλλα δεν ειχαμε οπτικη προσβαση...
ξαφνικα ερχεται ενα ποτο κερασμενο απο τον Χαρη Σιανιδη,ετσι τουλαχιστον μας ειπε η γκαρσονα.το δεκτηκαμε κ μετα απο αυτο ερχεται ο ιδιος ο Χαρης και λεει στον φιλο μου ποσα θελεις για να μου παρεις πιπα?
ο φιλος μ του λεει δεν δεχομαι με τιποτα συγγννωμη αλλα δεν κανω τετοια.
επιστρεφει κ του λεει θελεις 500 ευρω?ο φιλος μου ξαναλεει οχι...Τοτε του λεει αμεσως ο σιανιδης,ακου να δεις τελευταια προταση μου ειναι να μου παρεις πιπα και θα εχεις την Τζουλια για αποψε κ αμα θες σου δινω κ τα 500...ο φιλος μ σηκωθηκε κ εφυγε αμεσως κ εγω απο πισω του...ευτυχως δεν μπλεξαμε παραπανω με τον μ@#$$%^.

OP
OP
O

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
ημουν με εναν φιλο μου πριν 7 μηνες σε γνωστο κλαμπ της παραλιακης...ο φιλος μου γυμνασμενος,πολυ ομορφο παιδι...
ξαφνικα ερχεται ενα ποτο κερασμενο απο τον Χαρη Σιανιδη,ετσι τουλαχιστον μας ειπε η γκαρσονα.το δεκτηκαμε κ μετα απο αυτο ερχεται ο ιδιος ο Χαρης και λεει στον φιλο μου ποσα θελεις για να μου παρεις πιπα?
επιστρεφει κ του λεει θελεις 500 ευρω?ο φιλος μου ξαναλεει οχι...Τοτε του λεει αμεσως ο σιανιδης,ακου να δεις τελευταια προταση μου ειναι να μου παρεις πιπα και θα εχεις την Τζουλια για αποψε κ αμα θες σου δινω κ τα 500...ο φιλος μ σηκωθηκε κ εφυγε αμεσως κ εγω απο πισω του...ευτυχως δεν μπλεξαμε παραπανω με τον μ@#$$%^.
:cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6

ρε παιδια ο καθενας μπορει να λεει ο,τι να ναι εδω μεσα....
που να ξερεις τι ειναι παπαριες και τι οχι....

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
MaximusChris δε ξερω κατα ποσο λες αληθεια αλλα παρομοιο σκηνικο εχω ακουσει και γω με τυπο που και καλα γαμαγε τετιες πουστρες και του πασαραν μοντελα αμαξια κτλπ. δε ξερω κατα ποσο αληθευει αλλα μια δοση τον εβλεπα συχνα με διαφορετικα γαματα αμαξια.

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
ρε είσαι τρελός? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
αυτός να σου πάρει πίπα λέμε :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
α sorry λάθος εννόησα,αλλά και πάλι όχι,,,,δε μου βγαίνει ρε αδερφέ(δε θα μου κάνει κούκου-αηδιάζω και μόνο στη σκέψη)......ουστ παλιο κύναιδε Σιανίδη.....δε σου ξηγιέμαι αλμυρό φιστίκι!!!

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Α!! σημερα ειδα στην ερμου την λασκαρη με ενα τσολι φιλη της και ενα σεκιουριτι μαλον διακριτικα στα 2 μετρα τις ακολουθουσε. κοζαριζομασταν για πανω απο 10 δεφτερα μεσ στα ματια λετε να με γουσταρε???  :sunglasses: :sunglasses:

Τύπε έκανες καμια κίνηση ή όχι?
10 δεύτερα σίγουρα κάτι σημαίνει.

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
και γιατι φυγατε ρε?
τι μπλεξιμο φοβηθηκατε δηλαδη?

OP
OP
O

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
MaximusChris δε ξερω κατα ποσο λες αληθεια αλλα παρομοιο σκηνικο εχω ακουσει και γω με τυπο που και καλα γαμαγε τετιες πουστρες και του πασαραν μοντελα αμαξια κτλπ. δε ξερω κατα ποσο αληθευει αλλα μια δοση τον εβλεπα συχνα με διαφορετικα γαματα αμαξια.
ρε φιλε άλλο να σε χουν γαμιά η να σε γαμάνε και να τα χεις αυτά και άλλο για μια πίπα να σου δίνουν τη τζούλια ένα βραδυ και 500 ευρώ που λέει ο άλλος ο παπατζής

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom