Δ
Διαγραμμένο μέλος 193184
Επισκέπτης
αυτοι που πανε σε κλασικο μπουρδελο γιατι να μην ψηφισουν;
Εμείς το πούλο...
αυτοι που πανε σε κλασικο μπουρδελο γιατι να μην ψηφισουν;
Ξέχασες και το πεζοδρόμιο, που είναι μια βασική κατηγορία. Μια πολυ καλή δημοσκόπηση θα ήταν που πας να γαμήσεις ανάλογα με το εισόδημα σου!! Έχω πετύχει τζιπ BMW να σταματάει Σόλωνος να μιλήσει με τα πρεζόνια...
Αναξαρτήτος ηλικίας και εισοδήματος αγοραίος έρωτας θα υπάρχει (έχει γίνει και αντίστοιχη έρευνα)... δεν χάνεται ποτέ αυτή η κουλτούρα!! Το θέμα όμως είναι οι πλούσιοι πάνε στις πλούσιες πόρνες και φτωχοί στις ποταπές (να μου επιτραπούν οι όροι δεν θέλω να θίξω κάποιον). Ή υπάρχει και η περίπτωση να ανακατέβει το πράμα...
Εσεις ειστε λαικατζαΕμείς το πούλο...
Συμφωνω !!!Κάτσε, η πραγματική, διεθνής απάντηση είναι ότι πληρώνουμε για να γαμήσουμε από τη στιγμή που τραβάμε την πρώτη μας μαλακία, μέχρι την τελευταία μας.
Π
θα είχε πράγματι ενδιαφέρον να ξέραμε και αυτή την συμπεριφορά.
θεωρώ όμως ότι ο αριθμός αυτών που επιλέγουν το "πεζοδρόμιο" είναι αμελητέος σε σχέση με τις λοιπές επιλογές.
αυτή είναι η αίσθηση που έχω και δεν νομίζω να κάνω λάθος.
Έτσι είναι δυστυχώς.Κάτσε, η πραγματική, διεθνής απάντηση είναι ότι πληρώνουμε για να γαμήσουμε από τη στιγμή που τραβάμε την πρώτη μας μαλακία, μέχρι την τελευταία μας.
Π
Έτσι είναι δυστυχώς.
Καλά, δεν είναι δυστυχώς, έτσι και αλλιώς, τι θα ήταν τα λεφτά χωρίς τις γυναίκες? Δεν το λέω εγώ, το λέέι ένας πτωχός Έλληνας εφοπλιστής.
Π
Η αλήθεια είναι οτι απο την στιγμή που πρίν 10 χρόνια η Αθήνα ήταν γεμάτη με "σοβαρές" πιάτσες... και τώρα σχεδόν έχουν εξαφανιστεί, δεν είναι λάθος η αίσθηση σου!! Προσωπικά πριν καθαρίσουν Σόλωνος, Καποδιστρίου, Γ' Σεπτεεμβρίου και Σωκρατους, όλο το χαρτί πήγαινε εκεί απο δεκάρικα εως και εκατοπενηντάρια!!
Δηλαδη σαν να λέμε έχεις γυρω στα 20 χρόνια να πας σε μπουρδέλο ; Νομίζω οτι καμία σχέση δεν έχουν τα σημερινά στουντιο-μπουρδέλα σε υπηρεσίες σε σχέση με πριν 20 χρόνια γιατί και εγώ καπου εκει ξεκίνησα γυρω στο 2000 , απλά σκέφτομαι οτι μηπως αποκλείεις τα μπουρδέλα απο την ψηφοφορία και ίσως και απο το να πας εκει , νομίζοντας οτι έχουν μεινει τα μπουρδέλα όπως πριν 20 χρόνια.από τα μπουρδέλα έχω περάσει 5-6 φορές μέχρι τα 20
μετά τα 35 που επανήλθα στο πληρωμένο , ξεκίνησα από Βερανζέρου.
όμως η εξέλιξη με πήγε στα γραφεία, στις ανεξάρτητες και τελευταία και στα ελαιοτριβεία.
όμως είναι αλήθεια ότι το πεζοδρόμιο έχει μια αξεπέραστη γοητεία...ακόμα και τώρα που περνάω με το αυτοκίνητο από τους δρόμους αυτούς και τις βλέπω...μπαίνω στον πειρασμό αλλά λόγο ηλικίας κλπ κοινωνικών λόγων δεν το επιλέγω.
Υπήρχε ακαπωτο τσιμπούκι από το 1987 τουλάχιστον που θυμάμαι στα μπουρδελα,και γλωσσοφιλα και γλυφωμουνι απλώς το κορίτσι τα έκανε εάν κάποιος ήταν καθαρός και τον έπλενε προσεκτικά στον νιπτήρα,αρε εποχές!!!!
Τυπε εχεις τρομερες ιδεες,μπραβο σου.μια σκέψη για μια επόμενη ψηφοφορία θα ήταν:
"για πληρωμένο γαμήσι" πού πηγαίνετε?
μπουρδέλα
στούντιο
ελαιοτριβεία
callgirls
Την γνώμη μας θες να γράψουμε για την ηλικία αυτών που επιλέγουν το σεξ επί πληρωμή ή την προσωπική μας εμπειρία; Γιατί εγώ πρωτοξεκίνησα πηγαίνοντας σε μια πουτάνα στο σπίτι της (το κανονικό), με πήγε πιτσιρικά προ αμνημονεύτων κάποιος πιο μεγάλος φίλος μου, για να πάρω το βάπτισμα του πυρός και να ξεμπουκώσω, και ξανάρχισα να πληρώνω για σεξ πολλά χρόνια αργότερα, ξεκινώντας από τα κορίτσια σε στούντιο, μετά τα ct και μετά τα cg & τα κορίτσια στα ελαιοτριβεία, με αυτή τη σειρά. Άρα σε ποιά ηλικία να κλικάρω;