Νέα

Δημογραφικό Πρόβλημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psolaras19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.995
Πόντοι
9.297
Εδώ που μένω πάντως ρε μύστες,κάθε ΣΚ έχει γάμους.Απο συμμαθητές/τριες μου εξ'όσων γνωρίζω,εγώ και 3-4 ακόμα μείναμε που δεν είμαστε παντρεμένοι με παιδιά.Ξαδέρφες όλες παντρεμένες με παιδιά.Έξω βλέπεις ζευγάρια με καρότσια.Μην πούμε και για συγγενείς που όταν τους μιλάς κατά του γάμου,πέφτουν να σε φάνε.

Από τη μια σου λένε για το δημογραφικό,απο την άλλη βλέπεις άλλα.
Γενικά,υπάρχει ακόμα βαθιά ριζωμένο στην ελληνική κοινωνία (και ειδικά στην επαρχία) ότι φυσιολογικός είναι μόνο ο παντρεμένος με παιδιά.
Βλέπεις ζευγάρια να τα χαίρεσαι η αταίριαστα τύπου η Πεντάμορφη και το Τέρας;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
Αφού μέχρι τώρα δεν εξαφανιστηκαμε , νομίζω θα συνεχίσουμε..έχουμε πάθει πλέον ανοσία..
μπαααα.. με κουλη και αλεξη θα ρθει το τελος, δεν νομιζω να ειχαμε ποτε στο παρελθον τοσο σαπιο διδυμο εξουσιας :confused:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.863
Πόντοι
3.656
Άρα θεωρούν φυσιολογικό και το να αδιαφορούν για τα πάντα στο σπίτι,να μην τους σηκώνεται με την γυναίκα τους ,να βαριουνται...κτλ.

Δεν ξέρω τύπε,εντάξει πολλοί παντρεύονται γιατί φοβούνται ότι δε θα βρουν άλλη γυναίκα,ειδικά αν ζουν κι επαρχία.Σου λέει βρήκα μία,ας την παντρευτώ.Άλλοι τους πιάνει κι αυτούς το μητρικό και θέλουν παιδί.Άλλοι για να φαίνονται καθωσπρέπει στην κοινωνία.Άλλοι μπορεί να'ναι κρυφόπουστες για στάχτη στα μάτια.

Πάντως είναι φοβερό το πόσο μεγαλύτερο θαυμασμό εισπράττουν οι παντρεμένοι σε σχέση με τους ανύπαντρους,ειδικά στην επαρχία.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Μια και μου έτυχαν Ίμια, σε πληροφορώ ότι η εικόνα που είδα εκείνες τις ώρες, ήταν απλά τραγική.
Kαι σε μενα ετυχαν Ιμια στη θητεια μου.
Θυμαμαι ακομη εκεινο το βραδυ.
Την επομενη ημερα θα πηγαιναμε Λημνο, υποτιθεται, αν δεν εκτονωνόταν η κατασταση.
Θυμαμαι ακομη να κάνω περίπολο το βραδυ στο στρατοπεδο, και να βρισκω στις σκοπιές φανταρους να κλαινε, ο ενας μαλιστα μου ειπε "φιλε πώς να το σκασω? δεν θελω να πεθανω".

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
Kαι σε μενα ετυχαν Ιμια στη θητεια μου.
Θυμαμαι ακομη εκεινο το βραδυ.
Την επομενη ημερα θα πηγαιναμε Λημνο, υποτιθεται, αν δεν εκτονωνόταν η κατασταση.
Θυμαμαι ακομη να κάνω περίπολο το βραδυ στο στρατοπεδο, και να βρισκω στις σκοπιές φανταρους να κλαινε, ο ενας μαλιστα μου ειπε "φιλε πώς να το σκασω? δεν θελω να πεθανω".
τον φόβο τον καταλαβαίνω, τη δειλία με τίποτα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.995
Πόντοι
9.297
Δεν ξέρω τύπε,εντάξει πολλοί παντρεύονται γιατί φοβούνται ότι δε θα βρουν άλλη γυναίκα,ειδικά αν ζουν κι επαρχία.Σου λέει βρήκα μία,ας την παντρευτώ.Άλλοι τους πιάνει κι αυτούς το μητρικό και θέλουν παιδί.Άλλοι για να φαίνονται καθωσπρέπει στην κοινωνία.Άλλοι μπορεί να'ναι κρυφόπουστες για στάχτη στα μάτια.

Πάντως είναι φοβερό το πόσο μεγαλύτερο θαυμασμό εισπράττουν οι παντρεμένοι σε σχέση με τους ανύπαντρους,ειδικά στην επαρχία.
Εμένα ξέρεις πόσοι παντρεμένοι λένε "Θα ήθελα να ήμουν ελεύθερος σαν εσένα;"

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Βαράει το πουλί του σε μονάδες που είναι για τον πουτσο....εξαρτάται και από την ειδικότητα του.
Σε σοβαρές μονάδες ο μόνιμος χαμηλοβαθμος ΕΠΟΠ,ΕΜΘ είναι αυτός που με το υπόλοιπο προσωπικό θα επανδρώσει ένα πυροβόλο η ένα άρμα η ένα αντιαεροπορικο.Είναι η ραχοκοκκαλιά του στρατεύματος.
Έτσι,δεν έχουμε όλοι παραστάσεις κωλοχανείου.
Έχει να κάνει με το σώμα και τον διοικητή.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εδώ που μένω πάντως ρε μύστες,κάθε ΣΚ έχει γάμους.Απο συμμαθητές/τριες μου εξ'όσων γνωρίζω,εγώ και 3-4 ακόμα μείναμε που δεν είμαστε παντρεμένοι με παιδιά.Ξαδέρφες όλες παντρεμένες με παιδιά.Έξω βλέπεις ζευγάρια με καρότσια.Μην πούμε και για συγγενείς που όταν τους μιλάς κατά του γάμου,πέφτουν να σε φάνε.

Από τη μια σου λένε για το δημογραφικό,απο την άλλη βλέπεις άλλα.
Γενικά,υπάρχει ακόμα βαθιά ριζωμένο στην ελληνική κοινωνία (και ειδικά στην επαρχία) ότι φυσιολογικός είναι μόνο ο παντρεμένος με παιδιά.
Ρε φιλε λογικό είναι να έχει φουλ γάμους.
2 χρόνια δεν γινόταν τίποτα.
Πλακώσανε και καθημερινές τώρα.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.633
Πόντοι
12.756
Έτσι,δεν έχουμε όλοι παραστάσεις κωλοχανείου.
Έχει να κάνει με το σώμα και τον διοικητή.

Ρε φιλε λογικό είναι να έχει φουλ γάμους.
2 χρόνια δεν γινόταν τίποτα.
Πλακώσανε και καθημερινές τώρα.
εγω ημουν μαχιμος καργα...Σεμιτζης κομαντο:zfuck:
:wanker:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Αυτό που είδα από τη δίκη μου θητεία ,όπως και από τη θητεία συγγενών/φίλων αλλά και από αυτά που γράφετε είναι πως ο στρατός είναι σαν το Ελληνικό Δημόσιο.

Αν πέσεις σε διοικητή που έχει φιλότιμο και είναι σωστός η μοναδα θα είναι μάχιμη. Αν είναι για τον πουτσο σε βάζει να κανεις δουλειές για την οικογένεια του (ο αδερφός μου,επειδή είχε προφισενσι, δίδασκε αγγλικά στο στουρναρι ενός μαλακα,βλέπω υπήρχαν και άλλοι)

Συμπέρασμα,οι στρατηγοί που υποτίθεται ελέγχουν αυτούς τους διοικητές νοιάζονται μόνο για το εφάπαξ και τις πολιτικές τους,αλλιώς θα υπήρχε μια σταθερότητα στην ικανότητα (η ανικανότητα) των μονάδων.

Προσωπικά ήμουν σε υποστελεχωμένη αλλά μάχιμη μοναδα. Ο δε αδερφός μου έβαλε στο βιογραφικό του καθηγητής αγγλικών

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.633
Πόντοι
12.756
Αυτό που είδα από τη δίκη μου θητεία ,όπως και από τη θητεία συγγενών/φίλων αλλά και από αυτά που γράφετε είναι πως ο στρατός είναι σαν το Ελληνικό Δημόσιο.

Αν πέσεις σε διοικητή που έχει φιλότιμο και είναι σωστός η μοναδα θα είναι μάχιμη. Αν είναι για τον πουτσο σε βάζει να κανεις δουλειές για την οικογένεια του (ο αδερφός μου,επειδή είχε προφισενσι, δίδασκε αγγλικά στο στουρναρι ενός μαλακα,βλέπω υπήρχαν και άλλοι)

Συμπέρασμα,οι στρατηγοί που υποτίθεται ελέγχουν αυτούς τους διοικητές νοιάζονται μόνο για το εφάπαξ και τις πολιτικές τους,αλλιώς θα υπήρχε μια σταθερότητα στην ικανότητα (η ανικανότητα) των μονάδων.

Προσωπικά ήμουν σε υποστελεχωμένη αλλά μάχιμη μοναδα. Ο δε αδερφός μου έβαλε στο βιογραφικό του καθηγητής αγγλικών
ενα θα σου πω...παω Εβρο στον λοχο μου ανεπιθυμητων που μονο στα χαρτια δεν ηταν...
παντα ρεκλα και μολις παω εγω αποφασιζει ο διοικητης ολων των ΣΕΜ εκει οτι πρεπει να γινουμε μαχιμοι...
ΚΑΙ...16 χλμ πορεια ημερησια,10 βραδυνη,5 μερες σκοινακια και το ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ που εκει πως δε σκοτωθηκαμε...περιπου 30 σταγερ με φωτα πολεμου αυτα τα μικροσκοπικα τα βουνα του Εβρου βραδυνη πορεια και καλα σε συνθηκες πολεμου..λαιλαπα...

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
μπαααα.. με κουλη και αλεξη θα ρθει το τελος, δεν νομιζω να ειχαμε ποτε στο παρελθον τοσο σαπιο διδυμο εξουσιας :confused:
Πάντα είχαμε σάπιο δίδυμο : Καραμανλής ( πρεσβύτερος)- Παπανδρέου ( Γιώργος), Μητσοτάκης - Ανδρέας, Βενιζέλος - βασιλιάς, Σαμαράς - Γιωργάκης, Σημίτης - Κωστάκης κλπκλπκλπ

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
ενα θα σου πω...παω Εβρο στον λοχο μου ανεπιθυμητων που μονο στα χαρτια δεν ηταν...
παντα ρεκλα και μολις παω εγω αποφασιζει ο διοικητης ολων των ΣΕΜ εκει οτι πρεπει να γινουμε μαχιμοι...
ΚΑΙ...16 χλμ πορεια ημερησια,10 βραδυνη,5 μερες σκοινακια και το ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ που εκει πως δε σκοτωθηκαμε...περιπου 30 σταγερ με φωτα πολεμου αυτα τα μικροσκοπικα τα βουνα του Εβρου βραδυνη πορεια και καλα σε συνθηκες πολεμου..λαιλαπα...
Γλύτωσες από βέβαιο θάνατο....
:tooth:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.995
Πόντοι
9.297
Η ξεφτίλα της θητείας, κάνει τους άντρες; Σοβαρά τώρα;

Ποια σκληραγώγηση; Οι ΥΠΕΡΕΣΙΕΣ; Οι καθαριότητες;

Ρίξαμε μία βολή σε 18 μήνες και αυτό είναι θητεία; :jerking:

Ρε τύπε, αυτή η γελοία ιστορία κάποτε πρέπει να τελειώνει.

Μια και μου έτυχαν Ίμια, σε πληροφορώ ότι η εικόνα που είδα εκείνες τις ώρες, ήταν απλά τραγική.

Αλλά ας μην επεκταθώ, διότι δε λέει.

Έγραψε και ο Nubic την εμπειρία του από τη Σάμο, απ' ότι είδα. :confused:
Σύμφωνα με δημοσίευμα του ειδικού τύπου η 16η Μεραρχία είναι από τις πλέον αξιόμαχες στον Ελληνικό Στρατό και τα στελέχη της είναι πρώτης σειράς.
Στις τάξεις της υπηρέτησα όσο έπαιζα στην ΕΒΡΟ-Λιγκα.Οπως έλεγαν οι γονείς μου "εκεί ένιωσα στρατιώτης".Είναι το νόημα όλης της θητείας το να υπηρετείς στην παραμεθόριο....και σε αντίθεση με πολλούς εγώ ξαναγύρισα για τουρισμό εκεί.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.995
Πόντοι
9.297
Γλύτωσες από βέβαιο θάνατο....
:tooth:
Η μαχιμοτητα στάζει πλέον από τα αρχιδια σου....όχι όπως ήσουν πριν αγροτουριστας.

Η μαχιμοτητα στάζει πλέον από τα αρχιδια σου....όχι όπως ήσουν πριν αγροτουριστας.
Προς athinaios44 πήγαινε αυτό...σωρις! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom