Διαμαντιδης πληρεστερος παικτης πιο εγκεφαλικος καλυτερο play maker πασερ και αμυντικος...Δεν εχει ομως το ενστικτο του δολοφονου, του σκορερ ολκης οπως ο Σπανουλης η ο Ναβαρρο..Ο Διαμαντιδης ειναι ασσος ενω ο Σπανουλης ειναι combo guard αν και κατα την αποψη μου πρεπει να θεωρειται δυαρι..Εχουν πετυχει τεραστια πραγματα και οι 2 και υπαρχουν συν και πλην για τον καθενα τους..Προσωπικα ψηφισα Σπανουλη γιατι αυτο που εκανε περυσι με την πιτσιρικαρια δεν νομιζω να το εκανε αλλος παικτης στην Ευρωπη..Αν και γαυρος θεωρω μεγαλυτερη μορφη τα τελευταια 15 χρονια τον Σαρας...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δημήτρης Διαμαντίδης ή Βασίλης Σπανούλης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα J_K
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 315
- Εμφανίσεις 19K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
ο σαρας φιλε μου μονο να σκοραρει ξερει στα αλλα μετριος ειναιΔιαμαντιδης πληρεστερος παικτης πιο εγκεφαλικος καλυτερο play maker πασερ και αμυντικος...Δεν εχει ομως το ενστικτο του δολοφονου, του σκορερ ολκης οπως ο Σπανουλης η ο Ναβαρρο..Ο Διαμαντιδης ειναι ασσος ενω ο Σπανουλης ειναι combo guard αν και κατα την αποψη μου πρεπει να θεωρειται δυαρι..Εχουν πετυχει τεραστια πραγματα και οι 2 και υπαρχουν συν και πλην για τον καθενα τους..Προσωπικα ψηφισα Σπανουλη γιατι αυτο που εκανε περυσι με την πιτσιρικαρια δεν νομιζω να το εκανε αλλος παικτης στην Ευρωπη..Αν και γαυρος θεωρω μεγαλυτερη μορφη τα τελευταια 15 χρονια τον Σαρας...
Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αμυντικα κακος τυπεο σαρας φιλε μου μονο να σκοραρει ξερει στα αλλα μετριος ειναι
θυμαμαι οταν επαιζε σε εμας ολοι οι αντιπαλοι προπονητες εβαζαν τους παιχτες τους να πεφτουν πανω του
μονο ο αρτζι δεν τοχει εκμεταλευτει αυτο
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
σωστο αυτο το θυμαμαι χαραχτηριστικα οταν ειχαμε αντιπαλο τον γιαννακη.εγω πειστευω οτι δεν το εχουμε εκμεταλευτει ακομη επειδη δεν εχουμε τους καταλληλους παιχτες για να κανουν αυτη την δουλεια.αμυντικα κακος τυπε
θυμαμαι οταν επαιζε σε εμας ολοι οι αντιπαλοι προπονητες εβαζαν τους παιχτες τους να πεφτουν πανω του
μονο ο αρτζι δεν τοχει εκμεταλευτει αυτο
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ή επειδη ειναι μυρωδιας ο αρτζισωστο αυτο το θυμαμαι χαραχτηριστικα οταν ειχαμε αντιπαλο τον γιαννακη.εγω πειστευω οτι δεν το εχουμε εκμεταλευτει ακομη επειδη δεν εχουμε τους καταλληλους παιχτες για να κανουν αυτη την δουλεια.
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
μηρωδια δεν το λες με ολλα αυτα που εχει κανει μεχρι τωρα δηλαδη οι φιλαθλοι της μπαρτσα τι πρεπει να πουν για την ομαδα τους που κινδυνευει να μείνει απεξω απο κατι λασμε ουκιτσ ματσιουλιςκτλπ...ή επειδη ειναι μυρωδιας ο αρτζι
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
δεν θα μεινει ομως τυπεμηρωδια δεν το λες με ολλα αυτα που εχει κανει μεχρι τωρα δηλαδη οι φιλαθλοι της μπαρτσα τι πρεπει να πουν για την ομαδα τους που κινδυνευει να μείνει απεξω απο κατι λασμε ουκιτσ ματσιουλιςκτλπ...
τι 3-2 τι 3-1 τι να λεει
ntelikanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2009
- Like
- 198
- Πόντοι
- 6
ιεροσυλια αυτο που λες φιλε μου
Η απλα ρεαλισμος...
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
δεν νομιζω τυπεΗ απλα ρεαλισμος...
ο σαρας φιλε μου μονο να σκοραρει ξερει στα αλλα μετριος ειναι
Καλυτερο πλει μεικερ φιλε δεν θα βρεις απο αυτον..Τις πασες που μοιραζει δεν τις βγαζει κανενας..Ακομα και στα 36 κανει τη διαφορα στη Μπαρτσα..Και μην κοιτας τωρα στα γεραματα..Θυμισου τι εκανε πριν φυγει για NBA στη Μακαμπι και τη Μπαρτσα..Ο τυπος δεν παιζει αμυνα αλλα στη θεση του δεν χωραει συγκριση με κανενα Δημητρακη και κανενα Βασιλακη...
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
ρε φιλε πλακα μου κανεις για τον σαρα ουτα καν στους 5 πρωτους πασερ ειναι στην ευρωλιγκαΚαλυτερο πλει μεικερ φιλε δεν θα βρεις απο αυτον..Τις πασες που μοιραζει δεν τις βγαζει κανενας..Ακομα και στα 36 κανει τη διαφορα στη Μπαρτσα..Και μην κοιτας τωρα στα γεραματα..Θυμισου τι εκανε πριν φυγει για NBA στη Μακαμπι και τη Μπαρτσα..Ο τυπος δεν παιζει αμυνα αλλα στη θεση του δεν χωραει συγκριση με κανενα Δημητρακη και κανενα Βασιλακη...
ρε φιλε πλακα μου κανεις για τον σαρα ουτα καν στους 5 πρωτους πασερ ειναι στην ευρωλιγκα
Μαλλον δεν το κατεχεις το αθλημα...Ειναι 4ος στη σχετικη λιστα...Αλλα και να μην ηταν τι σημαινει?Οτι ο Παπαλουκας που ειναι πρωτος ειναι καλυτερος του?Ετσι το βλεπεις εσυ το μπασκετ?
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
φιλε μου ο διαμαντιδης η ο σπανουλης ειναι για φετος μιλαω.απο 7 χρονων μπασκετ παιζω μάλλον εσυ δεν κατεχεις το αθλημαΜαλλον δεν το κατεχεις το αθλημα...Ειναι 4ος στη σχετικη λιστα...Αλλα και να μην ηταν τι σημαινει?Οτι ο Παπαλουκας που ειναι πρωτος ειναι καλυτερος του?Ετσι το βλεπεις εσυ το μπασκετ?
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
αθλητης τυπε ?φιλε μου ο διαμαντιδης η ο σπανουλης ειναι για φετος μιλαω.απο 7 χρονων μπασκετ παιζω μάλλον εσυ δεν κατεχεις το αθλημα
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
ναιαθλητης τυπε ?
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
και εγω τυπε ;)
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
και εγω τυπε ;)
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
παιζω μπαλα με τις ωραιες γυναικες
φιλε μου ο διαμαντιδης η ο σπανουλης ειναι για φετος μιλαω.απο 7 χρονων μπασκετ παιζω μάλλον εσυ δεν κατεχεις το αθλημα
Ε τοτε μαλλον δεν διαβαζεις σωστα...Για το Διαμαντιδης-Σπανουλης απαντησα..Για τον Σαρας ειπα οτι ειναι κατα τη γνωμη μου ο καλυτερος περιφερειακος τα τελευταια 15 χρονια.Τι δεν καταλαβαινεις?