You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δημιουργία σελίδων - websites στο internet!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 44
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Άν θές κάτι πανεύκολο αλλα με σχετικά απλές δυνατότητες τότε τσέκαρε αυτό: Φτιάχνεις σελίδα σε 5 λεπτά κυριολεκτικά και δε θέλει καν εγκαταστάσεις και συναφή!
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
( για κοίτα και εδώ είναι καλό πρόγραμμα και δωρεάν )
imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
θελω καποιο καλο χωρις να χρειαζεται να βαλω 100 προγραμματα...
Καλό και εύκολο,δεν υπάρχει.Εκτός όμως από το πρόγραμμα όπου θα φτιάξεις τις σελίδες html πρέπει να ξέρεις και πρόγραμμα επεξεργασία γραφικών.Αν θέλεις να το κάνεις δυναμικό,δηλαδή να ανανεώνεται κάθε σημείο του εύκολα μέσω μενού,πρέπει να ξέρεις και προγραμματισμό.Εν ολίγοις,τα καλύτερα είναι:
1)Dreamweaver για σχεδιασμό υλοποίηση
2)Photoshop-ilustrator για γραφικά
3)php γλώσσα προγραμματισμού για δυναμικές σελίδες
4)Javascript για δημιουργία μενου κλπ.
Και φυσικά έμπνευση.
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
παιδες καλησπερα.
ειναι ενας φιλος που εδωσε καποια λεφτα για να του φτιαξουν μια σελιδα
η σελιδα ειναι under construction τωρα
θελαμε να προσπαθησουμε να την φτιαξουμε μονοι μας
με ποιον τροπο μπαινεις σε αυτη τη σελιδα ωστε να τη διαμορφοσεις οπως εσυ θελεις
σκεφτομαι δεν ειναι σαν τα μπλογκ
με ποιον τροπο μπαινεις σε αυτη τη σελιδα ωστε να τη διαμορφοσεις οπως εσυ θελεις
boobmaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ρε σεις, αν πλήρωσε ο άνθρωπος, γιατί δεν έχει site? Περίεργο μου φαίνεται... Αν θέλει τώρα να το κάνει τζαμπέ, αυτό είναι άλλο καπέλο.
Πάντως, site για τα μπάζα (στημένο ακόμα και από Word) φτιαγμένο από ερασιτέχνες έχω δει εκατοντάδες. Site για τα μπάζα από σοβαρό επαγγελματία δεν έχω δει, εκτός κι αν ο πελάτης είναι για τα μπάζα και δεν ξέρει τι θέλει, οπότε τι να σου κάνει και ο επαγγελματίας;
Πάντως, site για τα μπάζα (στημένο ακόμα και από Word) φτιαγμένο από ερασιτέχνες έχω δει εκατοντάδες. Site για τα μπάζα από σοβαρό επαγγελματία δεν έχω δει, εκτός κι αν ο πελάτης είναι για τα μπάζα και δεν ξέρει τι θέλει, οπότε τι να σου κάνει και ο επαγγελματίας;
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
νομίζω ότι άμα δεν έχεις την εξουσιοδότηση ότι είσαι admin ξέχνα το δεν μπαίνεις έτσι, θα πρέπει να του ζητήσεις από αυτόν που σου φτιάχνει το site .παιδες καλησπερα.
ωραια. τι πρεπει να του ζητησω ακριβως?νομίζω ότι άμα δεν έχεις την εξουσιοδότηση ότι είσαι admin ξέχνα το δεν μπαίνεις έτσι, θα πρέπει να του ζητήσεις από αυτόν που σου φτιάχνει το site .
οταν λεμε οτι πληρωσε λεμε οτι πληρωσε για να μπει η σελιδαΡε σεις, αν πλήρωσε ο άνθρωπος, γιατί δεν έχει site? Περίεργο μου φαίνεται... Αν θέλει τώρα να το κάνει τζαμπέ, αυτό είναι άλλο καπέλο.
για την σχεδιαση επειδη ηταν γνωστος ειπε δωρεαν αλλα δεν προλαβενει
και το φιλαρακι μου θελει να κανει τη δουλιτσα του
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
πες του ότι ο φίλος μου θέλει να πάρει την εξουσιοδότηση του site και να την φτιάξει μόνος του . δεν είναι νομίζω δύσκολο .ωραια. τι πρεπει να του ζητησω ακριβως?
καλωςπες του ότι ο φίλος μου θέλει να πάρει την εξουσιοδότηση του site και να την φτιάξει μόνος του . δεν είναι νομίζω δύσκολο .
ευχαριστω πολυ
boobmaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
οταν λεμε οτι πληρωσε λεμε οτι πληρωσε για να μπει η σελιδα
για την σχεδιαση επειδη ηταν γνωστος ειπε δωρεαν αλλα δεν προλαβενει
και το φιλαρακι μου θελει να κανει τη δουλιτσα του
Μάλιστα... πλήρωσε δηλαδή φιλοξενία (άντε και το όνομα)... Το να στηθεί το site είναι δουλειά που απαιτεί χρόνο και κατά συνέπεια χρήμα. Τώρα, γνωστός - ξεγνωστός, αν ο τυπάς που θα έστηνε το site ήταν επαγγελματίας, δεν θα την έστηνε δωρεάν, εκτός κι αν απλά την έκανε στον ελεύθερο χρόνο του οπότε ο φίλος σου, έπρεπε να αφήσει τα κολλιτιλίκια και να του πει στα ίσια 'πόσο κάνει;'. Διαφορετικά, αφού ο σχεδιασμός είναι τζάμπα ο άλλος πολύ σωστά δε θα κρεμάσει πελάτες που πληρώνουν, για να στήσει το site του φίλου σου...
Από εκεί και πέρα ένα site πρώτα στήνεται off-line και αφού ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός, χρειάζεται το user και το password στο server για να τοποθετηθεί (κρεμαστεί στη γλώσσα των webάδων) και να παίξει. Όπως και να είναι, ας στηθεί πρώτα το site με κάποιο πρόγραμμα, και μετά το κρεμάτε (το user και το password θα τα δώσει αυτός που κάνει τη φιλοξενία). Πάντως για να μην κάνετε καμία πατατιά και ξεσκιστεί το setup του site, καλό θα είναι το κρέμασμα να το κάνει κάποιος που ξέρει...
θελω να μαθω να δημιουργω σελιδες στο internet και ψαχνοντας την ολη φαση-ρωτωντας κτλ κτλ- ειμαι σε ενα διλλημα
Οι μισοι μου λενε ξεκινα μονος σου (ειτε με βιβλια-ειτε μεσω internet)
Και οι αλλοι μισοι να παω σε καποια σχολη.
Φυσικα το κοστος της δευτερης επιλογης ειναι πολλαπλασιο απο αυτο της πρωτης.Αξιζει τον κοπο και κυριως τα χρηματα??(Σημειωση:ειμαι ασχετος απο αυτο το χωρο)
Απο την αλλη ομως πως να ξεκινησω μονος μου?Ποια βιβλια να παρω? και ολα τα συναφη ερωτηματα που προκυπτουν!!!
Κανοντας ενα googlaρισμα βρηκα καποιες σχολες(ορνερακης-win.net-qwerty studios-intergraphics...)αλλα ειμαι εντελως χαμενος!!Οποιος γνωριζει
edit_Duracell: Διόρθωση τίτλου
Οι μισοι μου λενε ξεκινα μονος σου (ειτε με βιβλια-ειτε μεσω internet)
Και οι αλλοι μισοι να παω σε καποια σχολη.
Φυσικα το κοστος της δευτερης επιλογης ειναι πολλαπλασιο απο αυτο της πρωτης.Αξιζει τον κοπο και κυριως τα χρηματα??(Σημειωση:ειμαι ασχετος απο αυτο το χωρο)
Απο την αλλη ομως πως να ξεκινησω μονος μου?Ποια βιβλια να παρω? και ολα τα συναφη ερωτηματα που προκυπτουν!!!
Κανοντας ενα googlaρισμα βρηκα καποιες σχολες(ορνερακης-win.net-qwerty studios-intergraphics...)αλλα ειμαι εντελως χαμενος!!Οποιος γνωριζει
edit_Duracell: Διόρθωση τίτλου
boobmaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Αν θέλεις να κάνεις στήσιμο σελίδων επαγγελματικά, θα έλεγα να πας σε σχολή. Διαφορετικά, υπάρχουν πολλά site στο internet με αρκετά άρθρα για να διαβάσεις.
bazogamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ρεεεεε, μη το ψαρώνετε το παιδί.
Πήγαινε εδώ. Θα δεις ο,τι είναι απλά τα πράγματα. Θα δυσκολευτείς λίγο μόνο σε κάτι JavaScript/PHP και κάτι άλλες παπαριές αν δεν έχεις ιδέα από προγραμματισμό.
Καλή αρχή και καλή τύχη.
Πήγαινε εδώ. Θα δεις ο,τι είναι απλά τα πράγματα. Θα δυσκολευτείς λίγο μόνο σε κάτι JavaScript/PHP και κάτι άλλες παπαριές αν δεν έχεις ιδέα από προγραμματισμό.
Καλή αρχή και καλή τύχη.
boobmaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ρεεεεε, μη το ψαρώνετε το παιδί.
Καλή αρχή και καλή τύχη.
Σίγουρα... αν ακολουθήσει τη συμβουλή σου θα χρειαστεί η καλή τύχη... κυρίως σε όσους τον εμπιστευτούν να τους στήσει τις σελίδες...
Έχω ένα γνωστό που έμαθε γενική χειρουργική από άρθρα στο internet... Να σου τον συστήσω όποτε χρειαστείς καμιά εγχειρισούλα. Είναι και φτηνός.
demonologos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ναι οκ οκ μπραβο μπραβο αλλα δεν παυει να δημιουργει προβλημα σχετικα με το μεγεθος και την επεξεργασια της μνημης του σερβερ.δλδ το rss του σερβερ εχει καποια δεδομενα να υπολογισει και ασχετα στοιχεια ακομα και να μοιαζουν ασημαντα οπτικα στον χρηστη οποιος κοιταξει πισω στον κωδικα θα δει οτι κατι παιζει.
για οσους δεν ξερουν τι ειναι rss ασ δουν εδω
και εδω τι φτιαξαν κατι πατρινα παλικαρια. rss perssonal
για οσους δεν ξερουν τι ειναι rss ασ δουν εδω
και εδω τι φτιαξαν κατι πατρινα παλικαρια. rss perssonal
Παρόμοια θέματα
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 187
- Εμφανίσεις
- 51K
- Απαντήσεις
- 8