Νέα

Antivirus Vs ιος της Αστυνομιας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
σε περιπτωση που και χωρις ιντερνετ ανοιγει τοτε τα βηματα εχουν ως εξεις

1) κανουμε restart και αρχιζουμε να παταμε επανελημενα το  f8(συνηθως)
2)στις επιλογες που βγαζει επιλεγουμε "συνδεση σε ασφαλη περιοχη" ή "safe mode"
3)μπαινουμε στην ασφαλη περιοχη (θα αλλαξει το μεγεθος των γραφικων μην φοβηθεις) και βαζουμετο εννημερομενο antivirus να σκαναρει και μετα το ιδιο με το  antimalware και διεγραψε οτι ιο βρουν
4)κανε restart και εισαι οκ

αν δεν αλαξει τιποτα κανε το βημα 1 και 2
μετα πατα
εναρξη--->γραψε στην αναζητηση "msconfig"---> enter
στο πινακακι που θα σου ανοιξει μπες στην εκινηση στοιχειων
πατα την ημερομηνια και ξεμαρκαρε οσα ειναι κοντα στην ημερομηνια που παρουσιαστηκε το προβλημα
επιτα πατα οκ
ειπαμε αυτος ο τροπος απλα το απενεργοποιει δεν το αφαιρει
εννημερωσε τα antivirus και βαλτα για σκαναρισμα

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Έναρξη, βοηθήματα, εργαλεία συστήματος, επαναφορά συστήματος, και διαλέγεις μία ημερομηνία πριν μολυνθεί ο υπολογιστής σου...

Thanks!

Υπάρχει κάποιο ρίσκο στο να χάσεις δεδομένα ή εφαρμογές;

Επισκέπτης
Για να το σβησεις χωρις καποιο antivirus θελει να ψαξεις και να βρεις το συγκεκριμενο αρχειο σε ενα site ειχα δει που ελεγε την διαδικασια καποιος αλλα ηταν αρκετα παλουκη.
Για προγραμμα ξερω αυτο που ειναι αρκετα καλο Και ειδα αρκετα σχολια σε site που λεγαν οτι το σβηνει αυτο το πουτσο ιο.
Κατεβασε τη free εκδοση.

Δες και εδω και τα 2 σχολια κατω κατω

Σε ευχαριστω πολυ φιλαρακι οντως το αντιβιοτικο μου αφερεσε τον ιο της αστυνομιας απο το λαπτομ μου.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Σε ευχαριστω πολυ φιλαρακι οντως το αντιβιοτικο μου αφερεσε τον ιο της αστυνομιας απο το λαπτομ μου.

εισαι τυχερος που δεν ετρεξες το σκαν που σου ελεγε
(εκτως και αν δεν σου εβγαλε)
αλλα προσοχη το ενα απο τα παιδια που ξερω (απονηρευτος με τα ιντερνετ)
πληρωσε
αλλη φορα τα ματια 14 σε οτι κατεβαζεις και ποτε δεν δεχεσε τιποτα που ρωταει για σκαν και τα τιαυτα
θα βρεις πολλα τετοια σκριπτ
εφοσον δεν γνωριζεις καλα απο ιντερνετ καλο ειναι να παρεις ενα ιντερνετ σεκιουριτι

τι αντιβαριους εχεις?

Επισκέπτης
εισαι τυχερος που δεν ετρεξες το σκαν που σου ελεγε
(εκτως και αν δεν σου εβγαλε)
αλλα προσοχη το ενα απο τα παιδια που ξερω (απονηρευτος με τα ιντερνετ)
πληρωσε
αλλη φορα τα ματια 14 σε οτι κατεβαζεις και ποτε δεν δεχεσε τιποτα που ρωταει για σκαν και τα τιαυτα
θα βρεις πολλα τετοια σκριπτ
εφοσον δεν γνωριζεις καλα απο ιντερνετ καλο ειναι να παρεις ενα ιντερνετ σεκιουριτι

τι αντιβαριους εχεις?

Το AVG Free εχω για Antivirus.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Το AVG Free εχω για Antivirus.

φιλε ειναι σαν ελβετικη κεφαλογραβιερα ολο τρυπες
θα σου πρωτεινω το avira  σαν free για μενα το καλυτερο απο τα free
τα εχω δοκιμασει ολα παρα πολυ καλο και ελαφρυ τοχα 4 χρονια+οτι το περασα σε pc  ατομου που δεν ηξερε καλα καλα να το αναβει
και δεν ειχα κανενα προβλημα ουτε και αυτος(και μακαρι να εβλεπες σε τι εμπαινε :2funny: )
μετα το avast απλα θα το κανεις απεγκατασταση καθε 2 μηνες περιπου(το εχουν φουλ  σε free για 50 μερες)
και μετα θα το ξαναπερνας
σε τριαλ αν θες να δοκιμασεις μηπως και αγορασεις
kaspersky-eset(το νεο του 2012 βγηκε παρα πολυ καλο)-avira
το kaspersky απλα ειναι λιγο πιο δυσκολο σαν να το δουλεπσεις δεν εχει την σουιτα για παρα πολυ ευκολη χρηση και αυτο το κανει γρηγορο ελαφρυ και παρα πολυ καλο
κατι panda-avg παρατα τα οτι και να σου λενε
εχω ακουσει τεχνικο να μου πρωτινει το avg και ειχε το avira free
γιατι αραγε....?
αν κατεβασεις τα free και δεν αγορασεις καλο θα ηταν να βαλεις και το malwarebytes μαζι
και αν θελεις να καθαριζεις και το pc απο υπολοιματα του ιντερνετ και διεγραμενων αρχειων
το ccleaner απλα να ξερεις οι αποθηκευμενοι κοδικοι σβηνουν απο την μνημη μαζι με cookies και τα λοιπα
το εβαλα σε εναν και του ειχε ελευθερωσει 5giga χωρο απο μαλακιες του ιντερνετ

υ.γ. καλο λενε οτι ειναι αλλα δεν το εχω δοκιμασει για να σου πω προσωπικη αποψη το antivirus της microsoft και ειναι και αυτο free
σου ειπα την γνωμη μου κανε οτι θες
υ.γ αν μπαινεις και σε επικυνδηνα σαιτ βαλε ενα απο τα trial η τα free και θα δεις οτι θα σου βρουν πραγματα
το avg ειναι αχρηστο

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.809
Πόντοι
456

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Η πιο εύκολη μέθοδος είναι η διαγραφή των temp αρχείων

αχρηστο για την πρωκειμενη περιπτωση
το σκριπτ κανει εγκατασταση σαν προγραμμα και τρεχει με το ανοιγμα του πισι
και για να γινει αυτο απλωνετε σε διαφορα σημεια του λειτουργικου
θελει απεγκατασταση με αντιβαριους
η χειροκινητα αν ξερεις το ονομα του

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.809
Πόντοι
456
φιλε ειναι σαν ελβετικη κεφαλογραβιερα ολο τρυπες
θα σου πρωτεινω το avira  σαν free για μενα το καλυτερο απο τα free
τα εχω δοκιμασει ολα παρα πολυ καλο και ελαφρυ τοχα 4 χρονια+οτι το περασα σε pc  ατομου που δεν ηξερε καλα καλα να το αναβει
και δεν ειχα κανενα προβλημα ουτε και αυτος(και μακαρι να εβλεπες σε τι εμπαινε :2funny: )
μετα το avast απλα θα το κανεις απεγκατασταση καθε 2 μηνες περιπου(το εχουν φουλ  σε free για 50 μερες)
και μετα θα το ξαναπερνας
σε τριαλ αν θες να δοκιμασεις μηπως και αγορασεις
kaspersky-eset(το νεο του 2012 βγηκε παρα πολυ καλο)-avira
το kaspersky απλα ειναι λιγο πιο δυσκολο σαν να το δουλεπσεις δεν εχει την σουιτα για παρα πολυ ευκολη χρηση και αυτο το κανει γρηγορο ελαφρυ και παρα πολυ καλο
κατι panda-avg παρατα τα οτι και να σου λενε
εχω ακουσει τεχνικο να μου πρωτινει το avg και ειχε το avira free
γιατι αραγε....?
αν κατεβασεις τα free και δεν αγορασεις καλο θα ηταν να βαλεις και το malwarebytes μαζι
και αν θελεις να καθαριζεις και το pc απο υπολοιματα του ιντερνετ και διεγραμενων αρχειων
το ccleaner απλα να ξερεις οι αποθηκευμενοι κοδικοι σβηνουν απο την μνημη μαζι με cookies και τα λοιπα
το εβαλα σε εναν και του ειχε ελευθερωσει 5giga χωρο απο μαλακιες του ιντερνετ

υ.γ. καλο λενε οτι ειναι αλλα δεν το εχω δοκιμασει για να σου πω προσωπικη αποψη το antivirus της microsoft και ειναι και αυτο free
σου ειπα την γνωμη μου κανε οτι θες
υ.γ αν μπαινεις και σε επικυνδηνα σαιτ βαλε ενα απο τα trial η τα free και θα δεις οτι θα σου βρουν πραγματα
το avg ειναι αχρηστο

Panda Cloud Free, τοασ καλύτερο και το πιο ελαφρύ antivirus.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Panda Cloud Free, τοασ καλύτερο και το πιο ελαφρύ antivirus.

αυτα ειναι αποψεις
εγω προσωπικα τα εχω δουλεψει ολα
και το panda συγκεκριμενα πηρα απο ενα φιλο μια απο τις αδειες(εκανε μαλακια και το αγορασε)
και το δουλεψα σε φουλ(πριν κανα δυμηνο) αχρηστο κατα την γνωμη μου
αν σκεφτεις οτι μετα απο 1 μηνα εβαλα το kaspersky το φρεε και μου βρηκε αρκετα warms και 1-2 υους
θα μου πεις το πηγα στα ακρα για να το τεσταρω αλλα το θεμα ειναι να αντεχει στα ακρα ;)

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
δοκιμασε να παρεις το avira to full
το πουλανε 20 ευρω (εχει μονο μια αδεια και δεν σε υποχρεωνει να αγορασεις 2 και τρεις και να σκασεις σαρανταρια)
και δοκιμασε και το panda και ελα πες μου
αλλα βαλτα και τα 2 σε σκλυροπυρινικη δοκιμη

το μονο κακο του avira ειναι οτι καποια αρχεια που κατεβαινουν με προγραματα τα αναγνωρζει σαν warm δεν στα βαζει καραντινα αλλα τα εχει στα warning  και τα παρακολουθει

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
επαναφορα συστηματος η φορματ!

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Ρε βλακες γκει μην κανετε φορματ για τον ιο της αστυνομιας ελεος δηλαδη! Θα γαμησετε ολο το σκληρο σας δισκο απλα επειδη τρυπωσε μεσα ενα μικρο αρχειακι???
Εγω τον κολλησα 2 φορες!
Το χειροτερο βεβαια ειναι οτι τον κολλησα οταν εβλεπα τσοντες στο pc της γκομενας μου η οποια λυσαξε απο το κακο της και οπως καταλαβαινετε επρεπε να το φτιαξω αμεσως  :2funny:
Την πρωτη φορα με ctrl alt delete και καταφερα να κλεισω το παραθυρο του internet explorer που επιανε ολη την οθονη κ ελεγε να πληρωσω και ετσι εντοπισα με την ησυχια μου που βρισκεται το αρχειο του ιου και το διεγραψα.
Αν πας εναρξη εκτελεση msconfig μπορεις να δεις ποια προγραμματα ανοιγουν με το startup των windows και εκει μπορεις να βρεις και τον police virus! Βεβαια μην περιμενεις να γραφει police virus αλλα με ενα καλο ψαξιμο θα δεις ποιο απο τα προγραμματα ειναι!
Τη δευτερη φορα που το κολλησα ηταν μια "βελτιωμενη" εκδοση και δε μπορουσα να το κλεισω ουτε με ctrl alt del ουτε με τιποτα! Ετσι, εκανα boot απο το usb με το linux και μπορεσα να εχω απο εκει πληρη προσβαση στο σκληρο μου δισκο και μετα απο λιγο ψαξιμο βρηκα το κακο αρχειο και το διεγραψα!
Αν θυμαμαι καλα τη μια φορα ηταν στο c/program data και την αλλη φορα στο documents/roaming κατι τετοιο δε θυμαμαι καλα τωρα!
Παντως μην τρελαινεστε για μια μαλακια! Οποιος θελει βοηθεια ερχομαι με 50ε και το φτιαχνω  :2funny: :2funny: :2funny:

A! Επισης και η επαναφορα συστηματος ειναι μια καλη λυση αφου δουλεψε για πολλους καυλιαρηδες απο οτι βλεπω, αν κ δε την εχω δοκιμασει ο ιδιος!

Με εκτιμηση....
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_2:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Ρε βλακες γκει μην κανετε φορματ για τον ιο της αστυνομιας ελεος δηλαδη! Θα γαμησετε ολο το σκληρο σας δισκο απλα επειδη τρυπωσε μεσα ενα μικρο αρχειακι???
Εγω τον κολλησα 2 φορες!
Το χειροτερο βεβαια ειναι οτι τον κολλησα οταν εβλεπα τσοντες στο pc της γκομενας μου η οποια λυσαξε απο το κακο της και οπως καταλαβαινετε επρεπε να το φτιαξω αμεσως  :2funny:
Την πρωτη φορα με ctrl alt delete και καταφερα να κλεισω το παραθυρο του internet explorer που επιανε ολη την οθονη κ ελεγε να πληρωσω και ετσι εντοπισα με την ησυχια μου που βρισκεται το αρχειο του ιου και το διεγραψα.
Αν πας εναρξη εκτελεση msconfig μπορεις να δεις ποια προγραμματα ανοιγουν με το startup των windows και εκει μπορεις να βρεις και τον police virus! Βεβαια μην περιμενεις να γραφει police virus αλλα με ενα καλο ψαξιμο θα δεις ποιο απο τα προγραμματα ειναι!
Τη δευτερη φορα που το κολλησα ηταν μια "βελτιωμενη" εκδοση και δε μπορουσα να το κλεισω ουτε με ctrl alt del ουτε με τιποτα! Ετσι, εκανα boot απο το usb με το linux και μπορεσα να εχω απο εκει πληρη προσβαση στο σκληρο μου δισκο και μετα απο λιγο ψαξιμο βρηκα το κακο αρχειο και το διεγραψα!
Αν θυμαμαι καλα τη μια φορα ηταν στο c/program data και την αλλη φορα στο documents/roaming κατι τετοιο δε θυμαμαι καλα τωρα!
Παντως μην τρελαινεστε για μια μαλακια! Οποιος θελει βοηθεια ερχομαι με 50ε και το φτιαχνω  :2funny: :2funny: :2funny:

A! Επισης και η επαναφορα συστηματος ειναι μια καλη λυση αφου δουλεψε για πολλους καυλιαρηδες απο οτι βλεπω, αν κ δε την εχω δοκιμασει ο ιδιος!

Με εκτιμηση....
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_2:

σωστος
αλλα μπορουσες να γλυτωσεις την διαδικασια με τα λινουξ μπαινοντας απο ασφαλη περιοχη
και μετα με το msconfig  απενεργοποιουσες την εκινηση του με το ανοιγμα των windows

υ.γ αν πατε κατευθειαν για φορματ με τον ιο της αστυνομιας με το Downadup θα πεταγατε το pc?

attol69

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
6
παιδια , ευχαριστω πολυ οσους εγραψαν εδω με πληροφοριες και μπορεσα και το αντιμετωπισα
ειναι κριμα να κανει καποιος φορματ για κατι τετοιο και δεν ειναι σωστο οταν καποιος δεν γνωριζει να συστηνει φορματ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom