P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Mπραβο τα ειπεςς ολα!λολλ
Τα διαμειφθεντα μεταξύ σας τα αγνοω. Εδώ σε όλα τα δοκίμια που ανεβάζει μας παρουσιάζει εικόνα κυρίαρχου.
Με την συνδρομή μας στο πριβέ, παίρνουμε κ πρόσκληση για το γάμο;
Αναλογα τι ποσο θα δωσεις τυπε.
Αν πληρωσεις για gold συνδρομη, μπορεις να εχεις και αλλα προνομια, ποιος ξερει... :S :S :S
Εγω να σημειωσω την εμφανη απουσια του σαντμαν αποψε?
χοντρη και αβυζη,μην σου τυχει...
Δεν ειναι χοντρη ρε τύπε, ατσουμπαλη ειναιχοντρη και αβυζη,μην σου τυχει...
Η μεση ειναι το θεμα..
η τελειοτητα βρισκεται στην ατελεια του ανθρωπου!
Για απαριθμησε μας μερικες δικες σου ατελειεςη τελειοτητα βρισκεται στην ατελεια του ανθρωπου!
ειναι σαν ζυμη αδουλευτη,με γυμναστικη μπορει να φτιαξει αλλα θα επρεπε να εχει μεγαλο στηθος για να καλυψει τον φαρδυ κορμο της,φυσικα μπορει να κανει προσθετικηΔεν ειναι χοντρη ρε τύπε, ατσουμπαλη ειναι
ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ .....ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ.... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ , ΑΝΔΡΑΣ , ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ στις στιβαρες του χερουκλες...... επιτελους ..... Το ηξερα ρε ηγετη οτι καποια μερα θα σηκωνοσουν, θα ορθωνες το λεβεντικο σου αναστημα , θα κατεβαζες την περιοδο σε χοντρες, αγαμητες , μουναρες, θεογκομενες , παρανοικες, ψυχοπαθεις ,wanna be πααντρευτουν και πολλα πολλα αλλα αυτου ερμου site και αφου καθυπετασσες ακομα και εμας τα δολια μικρα αρσενικουλια της πλακας αυτου αμοιρου κοσμου θα μας εβαζες ολους στην θεση μας..... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ενας ηγετης .... το ηξερα οτι θα ησουν εσυ ρε ατιμε ....το ηξερα ρε σιχαμενε μου σαρδαναπαλε.... το ηξερα ρε προτυπο των προτυπων μου .... ηξερα οτι θα ρθει αυτη η μερα..... και οτι θα ησουνα εσυ που θα εκανες το ρηξικευλευθο βημα της αλλαγης....ΕΜΠΡΟΣ αδερφια ..στηριξτε τον ηγετη σας.... αυτος μπορει μοναχα να μας φερει στον ισιο δρομο ....να ξεχωρισει την ηρα απο το σταρι....τα γραφω αυτα και μεγαλες σταλαγματιες δακρυων σταλαζουν πανω στο πληγκτρολογιο ηγετη μας απο την περηφανεια και την συγκινηση.....με συγκινησες ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ....μπραβο σου ...εισαι σπουδαιος ηγετης....Τι θα λεγατε για την ιδεα; Να δημιουργηθει μεσα στο αγαπημενο μας φορουμ ενα νημα στο οποιο θα εχουν προσβαση μονο μελη που θα εχουν πληρωσει συνδρομη.
Παραδειγμα, με μια συνδρομη στα 100 ευρω, δυσκολα θα μπαινουν κλωναρια και τρολακια να μας ζαλιζουν τα αρχιδια.
Και εμεις θα εχουμε την ησυχια μας και το αγαπημενο μας σαιτ βοηθαμε.
Τι λετε; 183197 μελη ειμαστε, δεν θα ηταν ομορφο να εχουμε ενα χωρο δικο μας που θα μιλαμε με την ησυχια μας;
Να υπαρχει δυνατοτητα δημιουργιας διαφορων θεματων οπως και εδω αλλα να εχουν προσβαση μονο τα επι πληρωμη μελη.
Η πληρωμη μπορει να γινεται μεσω paysafe ή οτιδηποτε αλλο επιλεξουν τα παιδια που διαχειριζονται το αγαπημενο μας σαιτ.
Για απαριθμησε μας μερικες δικες σου ατελειες
ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ .....ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ.... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ , ΑΝΔΡΑΣ , ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ στις στιβαρες του χερουκλες...... επιτελους ..... Το ηξερα ρε ηγετη οτι καποια μερα θα σηκωνοσουν, θα ορθωνες το λεβεντικο σου αναστημα , θα κατεβαζες την περιοδο σε χοντρες, αγαμητες , μουναρες, θεογκομενες , παρανοικες, ψυχοπαθεις ,wanna be πααντρευτουν και πολλα πολλα αλλα αυτου ερμου site και αφου καθυπετασσες ακομα και εμας τα δολια μικρα αρσενικουλια της πλακας αυτου αμοιρου κοσμου θα μας εβαζες ολους στην θεση μας..... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ενας ηγετης .... το ηξερα οτι θα ησουν εσυ ρε ατιμε ....το ηξερα ρε σιχαμενε μου σαρδαναπαλε.... το ηξερα ρε προτυπο των προτυπων μου .... ηξερα οτι θα ρθει αυτη η μερα..... και οτι θα ησουνα εσυ που θα εκανες το ρηξικευλευθο βημα της αλλαγης....ΕΜΠΡΟΣ αδερφια ..στηριξτε τον ηγετη σας.... αυτος μπορει μοναχα να μας φερει στον ισιο δρομο ....να ξεχωρισει την ηρα απο το σταρι....τα γραφω αυτα και μεγαλες σταλαγματιες δακρυων σταλαζουν πανω στο πληγκτρολογιο ηγετη μας απο την περηφανεια και την συγκινηση.....με συγκινησες ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ....μπραβο σου ...εισαι σπουδαιος ηγετης....