Νέα

Δημιουργία νήματος για μέλη που πληρώνουν συνδρομή.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Christos Savvidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 236
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.293
Πόντοι
2.586
Το ειπε για αντρα.

Για οποιον και να το πεις ειναι το ιδιο λαθος, ειτε προκειται για αντρα ειτε για γυναικα, ειναι ενας ανθρωπος που πρεπει να σεβεσαι την αξιοπρεπεια και τη ζωη του.

Πισω απο πληκτρα, αρκετοι λενε αυτα που λενε, το παιζουν σκληροι, βριζουν, προσβαλουν, ειρωνευονται κτλπ.

.....

Καθε ανθρωπο οφειλουμε να τον σεβομαστε, ειτε ειναι αντρας ειτε γυναικα, ειναι ανθρωπος.

:respect:

Niniane

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2019
Like
42
Πόντοι
0
Να πω και εγώ την ιδέα μου? Στο κλειστό νήμα για να μπουν κορίτσια του χώρου να υποχρεώνονται στο κλειστό να βάζουν τα κινητά τους δημόσια για τα μέλη και όχι να γίνεται πανικός με το δεν μου έστειλε τηλέφωνο κτλ! Και όχι δεν είναι του χώρου μη μου στείλετε πμ

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Όταν λείπει η οκτάδα των φιναλίστ υπάρχει πρόβλημα! Ούτε ο Κμαν είναι Ουκρανία!ΒΠ απαξιεί να ασχοληθεί , άκα μπαναρισμένος , Δημητράκης πορνοεκδρομή μάλλον...Είναι εξαφανισμένοι και οι αριστεροί λάθρολάγνοι ...
Εφιάλτης το σάιτ σήμερα...

Τον Κμαν δεν τον ξερω. Τον ρωτησα για το ποσα εχει σκασει στο χομπυ και δεν ειπε. Λες να ντρεπεται;
ΒΠ και ακα δεν εχω δει.

Ο Δημητρακης φαινεται ωραιος.
Εχει και βιντεακια. Γαμάει τιποτα αυτός ή την παιζει στο μπανιο;
αριστεροι ποιοι ειναι;
δωσε πληροφοριες.

Δεν ειχε τιποτα σημέρα.

Πεσμένα τα νήματα.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ .....ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ.... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ  Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ , ΑΝΔΡΑΣ , ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ στις στιβαρες του χερουκλες...... επιτελους ..... Το ηξερα ρε ηγετη οτι καποια μερα θα σηκωνοσουν, θα ορθωνες το λεβεντικο σου αναστημα , θα κατεβαζες την περιοδο σε χοντρες, αγαμητες , μουναρες, θεογκομενες , παρανοικες, ψυχοπαθεις ,wanna be πααντρευτουν και πολλα πολλα αλλα αυτου ερμου site και αφου καθυπετασσες ακομα και εμας τα δολια μικρα αρσενικουλια της πλακας αυτου αμοιρου κοσμου θα μας εβαζες ολους στην θεση μας..... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ενας ηγετης .... το ηξερα οτι θα ησουν εσυ ρε ατιμε ....το ηξερα ρε σιχαμενε μου σαρδαναπαλε.... το ηξερα ρε προτυπο των προτυπων μου .... ηξερα οτι θα ρθει αυτη η μερα..... και οτι θα ησουνα εσυ που θα εκανες το ρηξικευλευθο βημα της αλλαγης....ΕΜΠΡΟΣ αδερφια ..στηριξτε τον ηγετη σας.... αυτος μπορει μοναχα να μας φερει στον ισιο δρομο ....να ξεχωρισει την ηρα απο το σταρι....τα γραφω αυτα και μεγαλες σταλαγματιες δακρυων  σταλαζουν πανω στο πληγκτρολογιο ηγετη μας απο την περηφανεια και την συγκινηση.....με συγκινησες ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ....μπραβο σου ...εισαι σπουδαιος ηγετης....

Σε πληροφορώ με τον Χρήστο μιλήσαμε σε π.μ να τα πούμε τηλεφωνικως
αλλά δεν αδειάσαμε ακόμα.

Ωστοσο λεει αυτά που λέει και σε οποιον αρέσουν.

Επίσης τον μισείς επειδή έχει λεφτά.
Εγώ τον ζηλεύω οπως κι άλλοι.
Τα λεφτά ειναι ζηλευτά οχι μισητά.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.810
Πόντοι
25.467
Τρεις ερωτήσεις κ. Σαβρίδη μου.

1. Πως είστε σίγουρος ότι  ο οποιοσδήποτε φαιδρός, ή μπαχαλάκιας, ή τρολ, ή προμότορας δεν θα πληρώσει συνδρομή προκειμένου να βγάλει το άχτι του (ή στην περίπτωση του προμότορα, να κάνει την δουλειά του);

2. Πως θα αποφασίζεται, και τινί τρόπω, θα αποβάλλεται κάποιος που έχει πληρώσει; Θα του δίνετε τα λεφτά του πίσω; Ή θα τον τρώτε στη μάπα τουλάχιστον για όσο διαρκεί η συνδρομή που έχει πληρώσει;

και

3. Ποιος εγγυάται ότι οι τυχόν αποβληθέντες ή όσοι τέλος πάντων μπήκαν σε μαύρη λίστα, δεν θα πληρώσουν συνδρομή με άλλο νικ προκειμένου να επανασυμμετέχουν;

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Λύνει εν μέρει το πρόβλημα. Το block είναι η υπέρτατη λύση. Δεν ξέρω γιατί δεν έχει εφαρμοστεί. Ίσως κάποιος διαχειριστής ή κάποιος γνώστης μας εξηγήσει.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.426
Πόντοι
2.606

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.426
Πόντοι
2.606
57c14a916cd73c54d1b469a1b9dad690.png
εχω ενα κολλητο με 5μερη απο τις αγροτικες της τιρυνθας εκτιει ισοβια  :grin:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Σε πληροφορώ με τον Χρήστο μιλήσαμε σε π.μ να τα πούμε τηλεφωνικως
αλλά δεν αδειάσαμε ακόμα.
Ο Τραμπ και ο Ταγίπ, εσύ κι ο Χρήστος τα λέτε μέσω μηνύματος για το πότε θα μιλήσετε τηλεφωνικά. Κλαιγεσαι τυπε μου αλλά θεσμικό σε κόβω.

North Sector

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Οκτ 2018
Κριτικές
16
Like
876
Πόντοι
1.011
Υπάρχει ήδη τέτοιο νήμα.

Κλειδωμενο, αλλα οχι συνδρομητικο.

Οποιος είναι μέλος, ας πει.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Υπάρχουν προμότορες ;
Υπονοείτε πιθανότατα ότι 1.5 μέτρου κατουρημένες σαγιοναρογλείφτρες, δεν άξιζαν την αύξηση τιμής από τα 70 στα 120 και έπειτα στα 250 την ώρα, χωρίς εξτρά, αλλά οι τιμές ανέβηκαν επειδή κάναν διαφημισούλα οι προμότορες ;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ο Τραμπ και ο Ταγίπ, εσύ κι ο Χρήστος τα λέτε μέσω μηνύματος για το πότε θα μιλήσετε τηλεφωνικά. Κλαιγεσαι τυπε μου αλλά θεσμικό σε κόβω.

Συναντιέμαι μόνο με πετυχημένους!

massagfildimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2019
Κριτικές
4
Like
143
Πόντοι
281
Τρεις ερωτήσεις κ. Σαβρίδη μου.

1. Πως είστε σίγουρος ότι  ο οποιοσδήποτε φαιδρός, ή μπαχαλάκιας, ή τρολ, ή προμότορας δεν θα πληρώσει συνδρομή προκειμένου να βγάλει το άχτι του (ή στην περίπτωση του προμότορα, να κάνει την δουλειά του);

2. Πως θα αποφασίζεται, και τινί τρόπω, θα αποβάλλεται κάποιος που έχει πληρώσει; Θα του δίνετε τα λεφτά του πίσω; Ή θα τον τρώτε στη μάπα τουλάχιστον για όσο διαρκεί η συνδρομή που έχει πληρώσει;

και

3. Ποιος εγγυάται ότι οι τυχόν αποβληθέντες ή όσοι τέλος πάντων μπήκαν σε μαύρη λίστα, δεν θα πληρώσουν συνδρομή με άλλο νικ προκειμένου να επανασυμμετέχουν;
Πολύ σωστές παρατηρήσεις!!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.810
Πόντοι
25.467
Υπάρχουν προμότορες ;
Υπονοείτε πιθανότατα ότι 1.5 μέτρου κατουρημένες σαγιοναρογλείφτρες, δεν άξιζαν την αύξηση τιμής από τα 70 στα 120 και έπειτα στα 250 την ώρα, χωρίς εξτρά, αλλά οι τιμές ανέβηκαν επειδή κάναν διαφημισούλα οι προμότορες ;

Δε λέω!!!

Συνέβαλλαν τα μάλα και οι αγαπούληδες. :)

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom