Νέα

δημιουργια νεου φιλελευθερου κομματος στην ελλαδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asia_fun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.939
Πόντοι
3.475

1) Ποτε ο Βενιζελος ΠΟΛΕΜΗΣΕ τους Μπολσεβικους??  (δεν το ξερω το θεμα)
Γενικα, θεωρω τον Βενιζελο ως το μεγαλυτερο ηγετη της Ελλαδας σε περιοδο "ειρηνης"- δηλαδη συγκροτημενου κρατους. (και τον Κολοκοτρωνη σε περιοδο επαναστασης).

2) Ποιος σου ειπε οτι εγω ειμαι υπερ της διαφθορας και των υπερκοστολογησεων? Αυτο ομως τι σχεση εχει με τις απολυσεις στο δημοσιο και το ανοιγμα των επαγγελμάτων? Και, για να μην παρεξηγηθω: Εγω δεν εχω καμια μανια εναντιον των δημοσιων υπαλληλων, σωνει και καλα. Αμα μπορουν να αξιοποιηθουν σε παραγωγικες δουλειες, ας μεινουν. Αν ομως ειναι αχρηστοι, ας φυγουν. ΟΛΟΙ!
Δεν καταλαβα: Γιατι να κανει το κρατος επιλεκτικη "κοινωνικη πολιτικη" με τα κομματοσκυλα? Ας δωσουνε και σε μενα 1000 Ευρω το μηνα για να ξυνω τ' αρχιδια μου. Α, και κατι αλλο: Οταν λεω "ΟΛΟΙ", αφηνω για το τελος οσους μπηκαν με ΑΣΕΠ. Αν φυγουν ολοι οι υπολοιποι και υπαρχει ακομα λιπος, ΜΟΝΟ τοτε να βαλουν χερι σε οσους εδωσαν ΑΣΕΠ.

3) Το ΠΑΣΟΚ βασει ρητορικης ειναι στο απολυτο Κεντρο. Στην πραξη, εκανε οριζοντιες περικοπες (= δεξια), αλλα τις εκανε απο ανικανοτητα, κι οχι στοχευμενα. Δηλαδη, μην κρινεις τα αντανακλαστικα της Κρισης ως στοχευμενη πολιτικη
Και παλι, για να μην παρεξηγηθω... Εγω δεν συμπαθω καθολου το Κεντρο, ουτε ιστορικα (παππου ΓΑΠ/ Γ. Μαυρο), ουτε πολιτικα (ειναι λιγο απ' ολα). Οποτε, δεν το λεω για καλο!
Το ΠΑΣΟΚ ξεκινησε απο την αριστερα, και θα επρεπε να κρατηθει εκει (αν δεν ειχε διαλυσει την ελληνικη οικονομια και αν δεν ειχε γεμισει μαυρες σακκουλες με φραγκα)

Sibelius

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
1) Ποτε ο Βενιζελος ΠΟΛΕΜΗΣΕ τους Μπολσεβικους??  (δεν το ξερω το θεμα)
Γενικα, θεωρω τον Βενιζελο ως το μεγαλυτερο ηγετη της Ελλαδας σε περιοδο "ειρηνης"- δηλαδη συγκροτημενου κρατους. (και τον Κολοκοτρωνη σε περιοδο επαναστασης).

[URL unfurl="true"]http://el.wikipedia.org/wiki/Εκστρατεία_της_Κριμαίας[/url]

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.939
Πόντοι
3.475
Δεν το ηξερα καθολου το θεμα, και οντως μου φαινεται πως δεν ηταν καλη κινηση
Ωστοσο, κανω copy paste την εξης φραση:
"Ανεξάρτητα όμως της έκβασης της εκστρατείας της Κριμαίας η συμμετοχή του ελληνικού εκστρατευτικού σώματος σ΄ αυτήν αποτέλεσε και το κυρίαρχο επιχείρημα του Ε. Βενιζέλου υπέρ της δικαίωσης των ελληνικών αιτημάτων στη διάσκεψη που ακολούθησε, ένα χρόνο μετά, στη Συνθήκη των Σεβρών".

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
φιλαρακο νεοφιλελευθερε υμνητη του μπεν ζελον....το ηξερα οτι εχεις μαυρα μεσανυχτα!!!!!
ακου λοιπον και αυτο για να μαθαινεις(γιατι στο site αυτο δεν γραφουμε μονο για γαμησια)μαθε και ρωτα ποιος ο κολλητος φιλος του μπεν ζελον και φυσικα μεγας χορηγος του.....ονοματι βασιλη ζαχαρωφ μεγαλεμπορος οπλων τις εποχης ιδρυτης του ιδρυματος παστερ και ιδιοκτητης του καζινο του μονακο....βλεπεις ποσα πολλα φραγκα βγαινουν αμα καταστρωνεις πολεμους και καταστρεφεις αδελφους!!!!ξυπνατε βοδια ορθια ξυπνατεεεεεεε......
αλλωστε οπως και ο τζεφρευ ετσι και ο μπεν ζελον μολις κατεστρεψαν την ελλαδα εφυγαν για το εξωτερικο......
ξυπνατε χαμουρια ξυπνατε

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
φιλαρακο νεοφιλελευθερε υμνητη του μπεν ζελον....το ηξερα οτι εχεις μαυρα μεσανυχτα!!!!!
ακου λοιπον και αυτο για να μαθαινεις(γιατι στο site αυτο δεν γραφουμε μονο για γαμησια)μαθε και ρωτα ποιος ο κολλητος φιλος του μπεν ζελον και φυσικα μεγας χορηγος του.....ονοματι βασιλη ζαχαρωφ μεγαλεμπορος οπλων τις εποχης ιδρυτης του ιδρυματος παστερ και ιδιοκτητης του καζινο του μονακο....βλεπεις ποσα πολλα φραγκα βγαινουν αμα καταστρωνεις πολεμους και καταστρεφεις αδελφους!!!!ξυπνατε βοδια ορθια ξυπνατεεεεεεε......
αλλωστε οπως και ο τζεφρευ ετσι και ο μπεν ζελον μολις κατεστρεψαν την ελλαδα εφυγαν για το εξωτερικο......
ξυπνατε χαμουρια ξυπνατε

δηλαδή το ινστιτούτο παστέρ είναι μία σιωνιστική οργάνωση  :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
δηλαδή το ινστιτούτο παστέρ είναι μία σιωνιστική οργάνωση  :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

εσυ αυτο κρατησες απο ολα αυτα?????
οχι δεν ειναι, εδω ομως μιλαμε για τον ιδρυτη του.......ασε τις τρυπλες σε εμενα   :sunglasses:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Αυτό το κρατάμε.

Χωρίς καμία προϋπόθεση, καμία αναγκαία και προαπαιτούμενη συνθήκη, κανένα "ναι μεν, αλλά εγώ εννοούσα", χωρίς κωλοτούμπας το ανάγνωσμα.

Ντινγκ Ντονγκ ακούγονται καμπάνες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom