1) Ποτε ο Βενιζελος ΠΟΛΕΜΗΣΕ τους Μπολσεβικους?? (δεν το ξερω το θεμα)
Γενικα, θεωρω τον Βενιζελο ως το μεγαλυτερο ηγετη της Ελλαδας σε περιοδο "ειρηνης"- δηλαδη συγκροτημενου κρατους. (και τον Κολοκοτρωνη σε περιοδο επαναστασης).
2) Ποιος σου ειπε οτι εγω ειμαι υπερ της διαφθορας και των υπερκοστολογησεων? Αυτο ομως τι σχεση εχει με τις απολυσεις στο δημοσιο και το ανοιγμα των επαγγελμάτων? Και, για να μην παρεξηγηθω: Εγω δεν εχω καμια μανια εναντιον των δημοσιων υπαλληλων, σωνει και καλα. Αμα μπορουν να αξιοποιηθουν σε παραγωγικες δουλειες, ας μεινουν. Αν ομως ειναι αχρηστοι, ας φυγουν. ΟΛΟΙ!
Δεν καταλαβα: Γιατι να κανει το κρατος επιλεκτικη "κοινωνικη πολιτικη" με τα κομματοσκυλα? Ας δωσουνε και σε μενα 1000 Ευρω το μηνα για να ξυνω τ' αρχιδια μου. Α, και κατι αλλο: Οταν λεω "ΟΛΟΙ", αφηνω για το τελος οσους μπηκαν με ΑΣΕΠ. Αν φυγουν ολοι οι υπολοιποι και υπαρχει ακομα λιπος, ΜΟΝΟ τοτε να βαλουν χερι σε οσους εδωσαν ΑΣΕΠ.
3) Το ΠΑΣΟΚ βασει ρητορικης ειναι στο απολυτο Κεντρο. Στην πραξη, εκανε οριζοντιες περικοπες (= δεξια), αλλα τις εκανε απο ανικανοτητα, κι οχι στοχευμενα. Δηλαδη, μην κρινεις τα αντανακλαστικα της Κρισης ως στοχευμενη πολιτικη
Και παλι, για να μην παρεξηγηθω... Εγω δεν συμπαθω καθολου το Κεντρο, ουτε ιστορικα (παππου ΓΑΠ/ Γ. Μαυρο), ουτε πολιτικα (ειναι λιγο απ' ολα). Οποτε, δεν το λεω για καλο!
Το ΠΑΣΟΚ ξεκινησε απο την αριστερα, και θα επρεπε να κρατηθει εκει (αν δεν ειχε διαλυσει την ελληνικη οικονομια και αν δεν ειχε γεμισει μαυρες σακκουλες με φραγκα)