Le Blanc
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 4.313
- Πόντοι
- 1.446
Αυτό ναι μου φαίνεται πιο πιθανό από τα του σηκώνεται εμπρος και να γαμησε και γκομεναΜπορεί να του σηκώνεται από πίσω.
Αυτό ναι μου φαίνεται πιο πιθανό από τα του σηκώνεται εμπρος και να γαμησε και γκομεναΜπορεί να του σηκώνεται από πίσω.
Ποιο είναι το κορμί ρε παιδιά. Στείλτε σε πμ αν δν θελετε εδωΤην μαυριδερή θεσσαλονικια influencer λες τυπε? Που πάει στους μαραθώνιους και προμοταρει προϊόντα στο instagram?
Μπορεί να τον στραποναρε.Αυτό ναι μου φαίνεται πιο πιθανό από τα του σηκώνεται εμπρος και να γαμησε και γκομενα
Ο Κεδικογλου εχει παντρευτει και την Τζινα Αλιμονου πριν 20 χρονια, να θυμισωΜε δίμετρη καλλονή ο Μηταράκης και ο Κεδίκογλου;;; Αν το ρεπορτάζ έλεγε για δίμετρο καλλονό, μπορεί και να το πίστευα...εκτός και αν αντάλλαζαν πληροφορίες για νυχούδες και κομμώτριες.
Δεν "έχει" αλλά "είχε"...Ο Κεδικογλου εχει παντρευτει και την Τζινα Αλιμονου πριν 20 χρονια, να θυμισω
για να αισθανθεις ακομα πιο αποτυχημενος σκεψου οτι καποιοι δινουν ενα τριχιλιαρο σαν αν ειναι πουρπουαρ.Αν νιώθεις αποτυχημένος σκέψου ότι υπάρχουν τυπαίοι που θα πληρώσουν 3000€ για μια βίζιτα μερικών ωρών. Καλά λένε ότι η πιο κερδοφόρα βιομηχανία είναι το σεξ...
Λες να μην παίζει;Αμα το λεει ο Χιος .....Εγγυηση...
Παιζει ασφαλως αλλα....Λες να μην παίζει;
Από Αθήνα είναι η Θεσσαλονικη τυπε?Φίλε σαπ ζερο δεν είναι κάποια γνωστή από την σόουμπιζ .Να είσαι καλά .(δεν είναι ουτε αυτή φίλε γκρειτ αγουεικεν ).
Καζαριαν???
Κάτι για Αρμενία είπε ο άλλοςΚάνει στίβο η Καζαριάν;
Αθηναία είναι φίλε γκρειταγουεικεν όχι από Θεσσαλονίκη .Δεν είναι ούτε αυτή που λέει ο μπαρμπαγιαννης.Δεν είναι γνωστή από την σόουμπιζ .