You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δήλωση υγιών Παναθηναϊκών...φρονημάτων!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα lepando
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 74
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 214
- Πόντοι
- 36
Μαζέψτε υπογραφές για να κάνετε γήπεδο στη Φυλής. Νίνηδες
Φιλικα
εδω συμφωνουμε....αλλα δεν καταλαβα αυτο ''και φυσικα αυτα για τρανσ κτλ ηταν αστειο'' που εκανες λογω για τρανς δεν ειδα κατι...ελπιζεις να καταλαβω.πραγματικα εισαι ανθρωπος με επιπεδο.
δυστυχως και εγω και οι περισσοτεροι απο εδω εχουμε προβληματα,αλλοι σοβαρα αλλοι οχι τοσο.το ριχνουμε στη πλακα γιατι μονο ετσι μπορει να αντιμετωπιστει το ελληνικο ποδοσφαιρο και οι ομαδες του.καλο απογευμα και φυσικα αυτα για τρανσ κτλ ηταν αστειο.βεβαια με τις σεξουαλικες προτιμησεις των αλλων δεν κανουμε πλακα αυτο να το τονισω πρωτος εγω.
την πηρες εννουσα οτι πηρες το πουλο.
και η φωτο του κοκαλη τραβεστι.θα μπορουσα να πω δεν πειραζει φιλε αλλα το αναφερω.χιουμορ ειναι.αν και επαναλαμβανω τετοια θεματα δεν ειναι για χιουμορ.κυριως για αυτους που ειναι τρανς η τραβεστι.αυτο.συγνωμη αν παρεξηγηθηκες.εγω στη πλακα τα πηρα.καλο απογευμα φιλε
και η φωτο του κοκαλη τραβεστι.θα μπορουσα να πω δεν πειραζει φιλε αλλα το αναφερω.χιουμορ ειναι.αν και επαναλαμβανω τετοια θεματα δεν ειναι για χιουμορ.κυριως για αυτους που ειναι τρανς η τραβεστι.αυτο.συγνωμη αν παρεξηγηθηκες.εγω στη πλακα τα πηρα.καλο απογευμα φιλε
trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Για να ξερουμε ποιοι ειμαστε & προκειμενου να δημιουργηθει μια ..."κλικα" στηριξης & αλληλεγγυης, παρακαλουνται οι εχοντες... Παναθηναικο φρονημα να προσυπογραψουν τη παρακατω δηλωση: "Ειμαι ενας απλος Παναθηναικος οπαδος, αγαπω την ομαδα μου, η οποια με εχει κανει πολλες φορες υπερηφανο με την ενδοξη πορεια της & εχει φτασει τοσο ψηλα που καμια αλλη Ελληνικη ομαδα δεν εχει καταφερει (& χλωμο το βλεπω να συμβει ποτε!) ως τωρα! Χαιρομαι που η ομαδα μου ΔΕΝ εχει καμια εξαρτηση απο κυβερνητικους, επιχειρηματικους & οποιους αλλους κρυφους η μη "παραγοντες". Καταδικαζω καθε μορφη βιας στα γηπεδα & ευχομαι καποτε η ατμοσφαιρα σε ολα τα γηπεδα, να ειναι οπως αυτη που υπαρχει μονιμα στους ευρωπαικους αγωνες της ομαδας μου! Τελος δεν ειμαι πορωμενος ωστε να μη βλεπω & να μη σχολιαζω τα ασχημα-αυτη τη περιοδο- στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ τμημα που δε παει καλα στη ΠΑΕ! Φυσικα & δεν ειμαι καφρος να κανω σαν υστερικος καθε φορα που εχει επιτυχιες ο συλλογος τοσο σε επιπεδο ΚΑΕ, οσο & σε Ερασιτεχνη. Ειναι μια πορεια, αλλωστε που την εχω δεδομενη, καθε χρονο , μα φυσικα σαν υγιως σκεπτομενος ανθρωπος καταλαβαινω οτι μια ομαδα δε μπορει να εχει παντα νικες & φυσικα χαιρομαι που η ομαδα μου απεχει απο αυτα: τις νικες με τη σπρωξια της διαιτησιας!! Τελος δηλωνω τα υγιη Παναθηναικα μου φρονηματα & δινω υποσχεση οτι ΠΟΤΕ δε θα κοντραριστω με τα πρασινα bourdeloαδελφια μου, μα αντιθετως θα τους παρεχω τη βοηθεια μου & τη στηριξη μου, οπου & οποτε χρειαζεται....!!!!"
Και' γώ που νόμιζα οτι τά' χω δεί όλα στο site.
Βρε LEPA τί είναι τώρα αυτά;;;;;Έχουμε ξεφύγει τελείως;;;;;
Μα τη πιστη μου, να δω αλλη ομαδα απο επαρχια να παιρνει πρωταθλημα & να τη παιζουν στα ισα οι διαιτητες & τι αλλο!!! Θα πεταξω το πρασινο κασκολ & τρεχω με το ασπρο κακκινο του Ναυπακτιακου αστερα!!!!ειναι αναμφησβητητο γεγονος οτι η καθε ομαδα εχει ηλιθιους σε διαφορες θεσεις και σε εφημεριδες κτλ που δυναμιτιζουνμε τις μαλακιες τους...μιλας για το σημερα που διαφονω οτι ο γαυρος εχει ευνοια φετος...να μου λεγες πρινπολυ λιγα χρονια να συμφωνησω.Γυρνωντας ομως τον χρονο πισω θα βρεις κι απ την ομαδα σου να κανει τα ιδια...αυριο θα ειναι αλλος και ου το καθ εξης...φαυλος κυκλος.εγω αυτο που θελω ειναι να βλεπουμε καμια καλη μπαλιτσα οπως πχ το Ουμπιακος-Γιαννενα που ειδα φοβερη μπαλα και το καταχαρηκα που περασε ο ΠΑΣ αν και γαυρος!
Αλλαξοπιστισε αγορι μου & ελα & εσυ στη μεγαλη οικογενεια του Παναθηναικου να βρεις την υγεια σου, & να ζεις μεγαλες στιγμες & να εισαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ περηφανος για την ομαδα σου!!!
Και' γώ που νόμιζα οτι τά' χω δεί όλα στο site.
Βρε LEPA τί είναι τώρα αυτά;;;;;Έχουμε ξεφύγει τελείως;;;;;
οκ μαν..δεν παρεξηγηθηκα καθολου.α και δεν ειμαι ουτε τρανς,ουτε τραβεστι ουτε ομοφυλοφιλος...κι εγω πλακιτσα κανω με το ονομα...ολοι κατι ψαχνουν και καλα γιαυτο και το βαλα...να σαι καλα καλο απογευμα επισης!την πηρες εννουσα οτι πηρες το πουλο.
Καλο απογευμα φιλαρακι. Χαιρομαι να μιλαω με ανθρωπους χωρις εμπαθειες!! Ειδες που σου ειπα οτι αποτυχημενη πλακα εκανε ο nikos?? Αυτο ειναι αλλωστε & η ουσια!! Καλοπροαιρετη πλακιτσα!!οκ μαν..δεν παρεξηγηθηκα καθολου.α και δεν ειμαι ουτε τρανς,ουτε τραβεστι ουτε ομοφυλοφιλος...κι εγω πλακιτσα κανω με το ονομα...ολοι κατι ψαχνουν και καλα γιαυτο και το βαλα...να σαι καλα καλο απογευμα επισης!
trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Αλλαξοπιστισε αγορι μου & ελα & εσυ στη μεγαλη οικογενεια του Παναθηναικου να βρεις την υγεια σου, & να ζεις μεγαλες στιγμες & να εισαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ περηφανος για την ομαδα σου!!!
Ποτέ LEPA.
Για τα ελληνικά δεδομένα, μόνο ο Θρύλος μπορεί να με κάνει περήφανο ( εδώ και μια δεκαετία περίπου και απ' ότι φαίνεται για άλλη μια ακόμα )
Μήπως θα ήταν καλύτερα να αναθεωρήσεις εσύ; Δεν είναι ντροπή μα ούτε και αργά.
δεν ειμαι εμπαθεις στανταρ ρε μαν...γιατι να ειμαι?εχω μηπως κανα συμφερον η οφελος?μπα....υγεια να χουμε ρεεεεεεεεεεεεεεε.καλο απογευμα και σε σενα αδερφε...Καλο απογευμα φιλαρακι. Χαιρομαι να μιλαω με ανθρωπους χωρις εμπαθειες!! Ειδες που σου ειπα οτι αποτυχημενη πλακα εκανε ο nikos?? Αυτο ειναι αλλωστε & η ουσια!! Καλοπροαιρετη πλακιτσα!!
Μόνο η Πανάθα υπάρχει. Όλοι οι άλλοι είναι λεπτομέρειες. Συμφωνώ με το φίλο γαύρο που λέει ότι ο Θρήνος φέτος δεν σπρώχτηκε όπως τα προηγούμενα χρόνια άλλα θα ήθελε να μου θυμίσει που αδικήθηκε; Και εννοώ όχι σε μια μεμονωμένη φάση αλλά σε αγώνα. Εγώ έτσι πρόχειρα θυμάμαι ʼρη (εκτός), ΠΑΟΚ (εκτός), ΑΕΚ (2 φορές), ΠΑΟ(εκτός). Από αυτά τα παιχνίδια ο Θρήνος πήρε 8 πόντους που σαφώς δεν άξιζε. Αφαιρεσέ τους και έλα να κάνουμε σούμα ακόμη και σήμερα. Εμείς με τον ΠΑΟΚ ας πούμε αδικηθήκαμε εμφανώς. Κάνε τα + / - και θα δεις πως είναι η βαθμολογία. Οπότε ας αφήσουμε τις αηδίες. Μέχρι κ με τον ΠΑΣ με τον Κοντογιαννίδη πήγατε το παιχνίδι στην παράταση
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Μόνο η Πανάθα υπάρχει. Όλοι οι άλλοι είναι λεπτομέρειες. Συμφωνώ με το φίλο γαύρο που λέει ότι ο Θρήνος φέτος δεν σπρώχτηκε όπως τα προηγούμενα χρόνια άλλα θα ήθελε να μου θυμίσει που αδικήθηκε; Και εννοώ όχι σε μια μεμονωμένη φάση αλλά σε αγώνα. Εγώ έτσι πρόχειρα θυμάμαι ʼρη (εκτός), ΠΑΟΚ (εκτός), ΑΕΚ (2 φορές), ΠΑΟ(εκτός). Από αυτά τα παιχνίδια ο Θρήνος πήρε 8 πόντους που σαφώς δεν άξιζε. Αφαιρεσέ τους και έλα να κάνουμε σούμα ακόμη και σήμερα. Εμείς με τον ΠΑΟΚ ας πούμε αδικηθήκαμε εμφανώς. Κάνε τα + / - και θα δεις πως είναι η βαθμολογία. Οπότε ας αφήσουμε τις αηδίες. Μέχρι κ με τον ΠΑΣ με τον Κοντογιαννίδη πήγατε το παιχνίδι στην παράταση
με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ φετος που ευνοηθηκε ο ολυμπιακος?αν θες θυμισε μου......και συμπληρωστε στις αδικιες του ολυμπιακου φετος τα ματς με ξανθη(ανυπαρκτο φαουλ απο το οποιο προηλθε η ισοφαριση του ριβαλντο) και ΟΦΗ οπου στο 1-0 δοθηκε ανυπαρκτο οφσαιντ στον οφορικουε που εβγαινε τετ-α-τετ κιολας για το 2-0.......βεβαια για να λεμε τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη κανεις αλλος δεν θα γυριζε καποια απο τα ματς που γυρισε ο ολυμπιακος απλα επειδη υπερεχει σε ποιοτητα ποδοσφαιριστων απο τη μεση και μπροστα....αλλα υπερεχει και σε τσαμπουκα και δυναμη λογω της ασυλιας του απο τη διατησια.....πιστευω οτι λεω την αληθεια...
υπογράφω και γω τη δήλωση lepando και των άλλων πράσινων μπουρδελιάριδων
+1
Να σου απαντησω εγω η θα τσακωθουμε (παλι???!!! )με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ φετος που ευνοηθηκε ο ολυμπιακος?αν θες θυμισε μου......και συμπληρωστε στις αδικιες του ολυμπιακου φετος τα ματς με ξανθη(ανυπαρκτο φαουλ απο το οποιο προηλθε η ισοφαριση του ριβαλντο) και ΟΦΗ οπου στο 1-0 δοθηκε ανυπαρκτο οφσαιντ στον οφορικουε που εβγαινε τετ-α-τετ κιολας για το 2-0.......βεβαια για να λεμε τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη κανεις αλλος δεν θα γυριζε καποια απο τα ματς που γυρισε ο ολυμπιακος απλα επειδη υπερεχει σε ποιοτητα ποδοσφαιριστων απο τη μεση και μπροστα....αλλα υπερεχει και σε τσαμπουκα και δυναμη λογω της ασυλιας του απο τη διατησια.....πιστευω οτι λεω την αληθεια...
Περηφανος & καθαρος, παρα πρωτος & βρωμικος!!!Ποτέ LEPA.
Για τα ελληνικά δεδομένα, μόνο ο Θρύλος μπορεί να με κάνει περήφανο ( εδώ και μια δεκαετία περίπου και απ' ότι φαίνεται για άλλη μια ακόμα )
Μήπως θα ήταν καλύτερα να αναθεωρήσεις εσύ; Δεν είναι ντροπή μα ούτε και αργά.