Νέα

Δήλωση υγιών Παναθηναϊκών...φρονημάτων!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lepando
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
τοτε φιλε μου να γραψει ο φιλος οτι ''η ομαδα μου ουδεμια σχεση εχει η ειχε ποτε τετοια προκλητικη ευνοια απο διαιτησια και κρατος οπως ο οσφπ...'' κι οχι οτι ''η ομαδα μου απεχει απο αυτα: τις νικες με τη σπρωξια της διαιτησιας!!''
γιατι ειναι δυο διαφορετικα πραγματα...αλλο δεν με σπρωχνει η διαιτησια κι αλλο δεν με σπρωχνει οσο τον γαυρο....το πιασες?
οχι.εσυ την επιασες...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Δεκτη η αποψη σου, δωσε επιχειρηματα, ομως & κανε & συγκρισεις εποχων, καταστασεων, διαρκειας, μαγεθους!!   1)Δεν ξεχναω τιποτα!! Βλεπω μπαλα για να βγαινω & να λεω αποψη!!!  2) Υγιης ειμαι: ΔΕ σπαω, ΔΕ βριζω, ΔΕ μισω τον αλλον επειδη ειναι αλλη ομαδα, τα χωνω στην ομαδα μου & χοντρα οταν κανει λαθη ( βλεπε Τζιγκερ) οπως τωρα!! Τα υπολοιπα τα διαβασες, παρακατω.... (δικα μου & του niko6!)                                                                                             Με τον     niko6 δεν θα ασχοληθω γιατι οπως θα ειδες (   οχι.εσυ την επιασες...) ειναι τρομπας και σε εκθετει....
οσων αφορα τα παραδειγματα δεν νομιζω να θες να κατσω να σου απαριθμησω φορες που ευνοηθηκε η ομαδα σου...εκτος αν εσυ μου πεις με σιγουρια οτι ποτε δεν ευνοηθηκε σκοπιμως ο ΠΑΟ απο την διαιτησια,και λεω σκοπιμως και οχι απο ανθρωπινο λαθος...εχω κολητο που ειναι βαζελος και βλεπαμε εναν αγωνα του ιωνικου με τον παο πχ κι ειχε φρικαρει κι ο ιδιος οταν βγαζαν την μπαλα απο το τερμα με τα χερια και κανεις δεν εβλεπε...θυμηθηκες?
Οσον αφορα την εξαρτηση απο κυβερνησεις και επιχειρηματιες ξεχνας το πιο απλο ,τον ΟΦΗ, που ειναι αδελφο σωματιο με κοινες μετοχες απο τους διοικουντες στις δυο ομαδες?αυτο δεν ειναι εξαρτηση?η ο Βαρδινογιαννης ειναι χαζος και δεν εξυπηρετει συμφεροντα αλλων επειχηρηματων που ποτε δεν θα μαθουμε...?επιχειρησεις ειναι ολα φιλε μου κι αυτα εχουν βρομικα παιχνιδια,μιλαω εκ πειρας!           

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
αστα να πανε.τον εξεθεσα ανεπανορθωτα

OP
OP
L

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
[quote author=psaxnwtrans link=topic=4932.msg82413#msg82413 date=1170 Με τον    niko6 δεν θα ασχοληθω γιατι οπως θα ειδες (  οχι.εσυ την επιασες...) ειναι τρομπας και σε εκθετει....
οσων αφορα τα παραδειγματα δεν νομιζω να θες να κατσω να σου απαριθμησω φορες που ευνοηθηκε η ομαδα σου...εκτος αν εσυ μου πεις με σιγουρια οτι ποτε δεν ευνοηθηκε σκοπιμως ο ΠΑΟ απο την διαιτησια,και λεω σκοπιμως και οχι απο ανθρωπινο λαθος...εχω κολητο που ειναι βαζελος και βλεπαμε εναν αγωνα του ιωνικου με τον παο πχ κι ειχε φρικαρει κι ο ιδιος οταν βγαζαν την μπαλα απο το τερμα με τα χερια και κανεις δεν εβλεπε...θυμηθηκες?
Οσον αφορα την εξαρτηση απο κυβερνησεις και επιχειρηματιες ξεχνας το πιο απλο ,τον ΟΦΗ, που ειναι αδελφο σωματιο με κοινες μετοχες απο τους διοικουντες στις δυο ομαδες?αυτο δεν ειναι εξαρτηση?η ο Βαρδινογιαννης ειναι χαζος και δεν εξυπηρετει συμφεροντα αλλων επειχηρηματων που ποτε δεν θα μαθουμε...?επιχειρησεις ειναι ολα φιλε μου κι αυτα εχουν βρομικα παιχνιδια,μιλαω εκ πειρας!           
[/quote]ΦΥΣΙΚΑ & εχει ευνοηθει ο Παναθηναικος απο τη διαιτησια (ποιος ξεχναει τον καπετανιο με τις κουμπουρες στο γηπεδο??? Ομως...  αυτα γινοτουσταν εποχες που η ενοια κρατος & κυβερνηση ειχαν αλλες εννοιες!!! Τη τελευταια 20αετια (απο "χρυση" εποχη Κοσκωτα & μετα ) ισχυει το απολυτο παρακρατος, με πρωτεργατες  τις διοικησεις του Ολυμπιακου!! Για δες λιγο αντικειμενικα... Οσο για τον ΟΦΗ,τωρα, ισως εν μερει ψιλοισχυε κατι τετοιο!! ΜΑ θυμησου ποσες φορες εχασε πρωταθλημα ο Παναθηναικος εξ' αιτιας του ΟΦΗ?? Τελος, ο nikos6, αποτυχημενη πλακιτσα, εκανε , δε νομιζω να ειχε προθεση να προσβαλει η να βρισει κακοπροαιρετα!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
αστα να πανε.τον εξεθεσα ανεπανορθωτα
ειδες που σου λεω....απο μονος σου ανερεις τον χαρακτηρισμο του υγειως σκεπτομενου...αν η υγεια σου ειναι να ειρωνευεσαι αυτον που διαφωνει μαζι σου τοτε ναι εχετε δικιο...ολοι οι παναθηναικοι ειστε σκεπτομενοι υγειως...

ivan36

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
ΠΑΟ for ever

Συνημμένα

• vendettauu6[1].png
    vendettauu6[1].png
    80,2 KB · Εμφανίσεις: 39

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
ειδες που σου λεω....απο μονος σου ανερεις τον χαρακτηρισμο του υγειως σκεπτομενου...αν η υγεια σου ειναι να ειρωνευεσαι αυτον που διαφωνει μαζι σου τοτε ναι εχετε δικιο...ολοι οι παναθηναικοι ειστε σκεπτομενοι υγειως...
πλακα.ειρωνεια και μισος γιααυτους που ειναι με τα μυαλα στα καγκελα

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ΦΥΣΙΚΑ & εχει ευνοηθει ο Παναθηναικος απο τη διαιτησια (ποιος ξεχναει τον καπετανιο με τις κουμπουρες στο γηπεδο??? Ομως...  αυτα γινοτουσταν εποχες που η ενοια κρατος & κυβερνηση ειχαν αλλες εννοιες!!! Τη τελευταια 20αετια (απο "χρυση" εποχη Κοσκωτα & μετα ) υσχυει το απολυτο παρακρατος, με πρωτεργατες  τις διοικησεις του Ολυμπιακου!! Για δες λιγο αντικειμενικα... Οσο για τον ΟΦΗ,τωρα, ισως εν μερει ψιλοισχυε κατι τετοιο!! ΜΑ θυμησου ποσες φορες εχασε πρωταθλημα ο Παναθηναικος εξ' αιτιας του ΟΦΗ?? Τελος, ο nikos6, αποτυχημενη πλακιτσα, εκανε , δε νομιζω να ειχε προθεση να προσβαλει η να βρισει κακοπροαιρετα!!
Συμφωνω με οσα λες αλλα στο κειμενο σου στην αρχη δεν λες αυτα που λες τωρα εδω αλλα εισαι κατηγορηματικος με ''ΔΕΝ'' και "ΔΕΝ''...οσων αφορα την αντικειμενικοτητα μου...σου λεω μονο αυτο...Μενω Θεσσαλονικη κι οταν ειδα προχθες στο ΠΑΟΚ-ΠΑΟ να φερονται τα γουρουνια του ΠΑΟΚ ετσι στον Παναθηναικο με μπουκαλια ακομα και στον Νινη που ειναι μελλον για το Ελληνικο ποδοσφαιρο φρικαρα και εξοργιστηκα..ακομα βριζω οποιον παοκτζη συνανταω..

ivan36

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Το ελληνικο ποδοσφαιρο εχει πεθανει και εμεις τσακωνομαστε πανω απο το πτωμα του.Αντε καλα κολλυβα :badair: :badair: :badair: :badair:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
σου παραθετω μια απαντηση μου σε ποστ για να δεις αν εχω μυαλα στα καγκελα η οχι...ελπιζω να καταλαβεις...
Απ: ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ
« Απάντηση #18 στις: Σήμερα στις 14:39 » 

--------------------------------------------------------------------------------
Εγω εχω να πω οτι ποδοσφαιρικη καταντια ειναι αυτο που κανετε εδω ΑΚΡΙΒΩΣ....Ξεκινησε το ποστ να μιλαει γενικα για την καταντια και καταντησατε να συζητατε μεταξυ σας ποιος απ ολους τους προεδρους πηρε τα πιο πολλα η λιγα ''σικε'' πρωταθληματα,ποιος ηταν η ειναι πιο μεγαλος απατεωνας κτλ...Αυτο ειναι καταντια...Ο Κοκκαλης,ο Βαρδινογιαννης κτλ μην ξεχνατε οτι ειναι επιχειρηματιες και οι ομαδες τους επιχειρησεις...Καθε επιχειρηματιας κανει τα παντα και το εννοω τα παντα για να παει καλα η επιχειρηση του και να βγαζει λεφτα...

tonnie

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αδελφια βαζελοι μην απαντατε στους αλλοθρησκους!!Ειναι πολυ ''λιγοι'' για να ασχολουμαστε μαζι τους ! Προσυπογραφω κι εγω την παραπανω δηλωση αναφωνοντας ΕΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ !!!!!!

OP
OP
L

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Συμφωνω με οσα λες αλλα στο κειμενο σου στην αρχη δεν λες αυτα που λες τωρα εδω αλλα εισαι κατηγορηματικος με ''ΔΕΝ'' και "ΔΕΝ''...οσων αφορα την αντικειμενικοτητα μου...σου λεω μονο αυτο...Μενω Θεσσαλονικη κι οταν ειδα προχθες στο ΠΑΟΚ-ΠΑΟ να φερονται τα γουρουνια του ΠΑΟΚ ετσι στον Παναθηναικο με μπουκαλια ακομα και στον Νινη που ειναι μελλον για το Ελληνικο ποδοσφαιρο φρικαρα και εξοργιστηκα..ακομα βριζω οποιον παοκτζη συνανταω..
Μα εκει θελω να καταληξω, φιλε μου : στο σημερα!!!! Μηπως ολη αυτη η βια, με τη μορφη που εχει παρει ειναι αποτελεσμα των συνεχομενων πρωταθληματων με τον οποιο τροπο απο μια ομαδα??? Εχεις καταλαβει οτι οι γαυροι ειτε με τη Βραζιλια παιζουν, ειτε με τις κατω Κουκουβαουνες, ΔΕ πρεπει με κανενα τροπο να χασουνε!!! & αν συμβει κατι τετοιο τα κανουν λαμπογυαλο ολα!! Ποσες φορες ο ιδιος ο betατζης προκαλουσε εμεσα , με δηλωσεις του σε ξεσηκωμο τους χαχολους γαυρους?? Ποιοι ειναι αυτοι που απο διοικηση, προσκειμενες εφημεριδες, φιλαθλους, κλπ πριν απο ενα ντερμπυ δημιουργουν σταθερα & μονιμα ενταση??  :idiot: (με ολα τα συνεπακολουθα!!)

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
:cool2:

Αντε να υπογραψω και εγω σαν Παναθηναικος που ειμαι  :crazy:

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
σου παραθετω μια απαντηση μου σε ποστ για να δεις αν εχω μυαλα στα καγκελα η οχι...ελπιζω να καταλαβεις...
Απ: ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ
« Απάντηση #18 στις: Σήμερα στις 14:39 » 

--------------------------------------------------------------------------------
Εγω εχω να πω οτι ποδοσφαιρικη καταντια ειναι αυτο που κανετε εδω ΑΚΡΙΒΩΣ....Ξεκινησε το ποστ να μιλαει γενικα για την καταντια και καταντησατε να συζητατε μεταξυ σας ποιος απ ολους τους προεδρους πηρε τα πιο πολλα η λιγα ''σικε'' πρωταθληματα,ποιος ηταν η ειναι πιο μεγαλος απατεωνας κτλ...Αυτο ειναι καταντια...Ο Κοκκαλης,ο Βαρδινογιαννης κτλ μην ξεχνατε οτι ειναι επιχειρηματιες και οι ομαδες τους επιχειρησεις...Καθε επιχειρηματιας κανει τα παντα και το εννοω τα παντα για να παει καλα η επιχειρηση του και να βγαζει λεφτα...
ελπιζεις να καταλαβω.πραγματικα εισαι ανθρωπος με επιπεδο.
δυστυχως και εγω και οι περισσοτεροι απο εδω εχουμε προβληματα,αλλοι σοβαρα αλλοι οχι τοσο.το ριχνουμε στη πλακα γιατι μονο ετσι μπορει να αντιμετωπιστει το ελληνικο ποδοσφαιρο και οι ομαδες του.καλο απογευμα και φυσικα αυτα για τρανσ κτλ ηταν αστειο.βεβαια με τις σεξουαλικες προτιμησεις των αλλων δεν κανουμε πλακα αυτο να το τονισω πρωτος εγω.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Μα εκει θελω να καταληξω, φιλε μου : στο σημερα!!!! Μηπως ολη αυτη η βια, με τη μορφη που εχει παρει ειναι αποτελεσμα των συνεχομενων πρωταθληματων με τον οποιο τροπο απο μια ομαδα??? Εχεις καταλαβει οτι οι γαυροι ειτε με τη Βραζιλια παιζουν, ειτε με τις κατω Κουκουβαουνες, ΔΕ πρεπει με κανενα τροπο να χασουνε!!! & αν συμβει κατι τετοιο τα κανουν λαμπογυαλο ολα!! Ποσες φορες ο ιδιος ο betατζης προκαλουσε εμεσα , με δηλωσεις του σε ξεσηκωμο τους χαχολους γαυρους?? Ποιοι ειναι αυτοι που απο διοικηση, προσκειμενες εφημεριδες, φιλαθλους, κλπ πριν απο ενα ντερμπυ δημιουργουν σταθερα & μονιμα ενταση??   :idiot: (με ολα τα συνεπακολουθα!!)
ειναι αναμφησβητητο γεγονος οτι η καθε ομαδα εχει ηλιθιους σε διαφορες θεσεις και σε εφημεριδες κτλ που δυναμιτιζουνμε τις μαλακιες τους...μιλας για το σημερα που διαφονω οτι ο γαυρος εχει ευνοια φετος...να μου λεγες πρινπολυ λιγα χρονια να συμφωνησω.Γυρνωντας ομως τον χρονο πισω θα βρεις κι απ την ομαδα σου να κανει τα ιδια...αυριο θα ειναι αλλος και ου το καθ εξης...φαυλος κυκλος.εγω αυτο που θελω ειναι να βλεπουμε καμια καλη μπαλιτσα οπως πχ το Ουμπιακος-Γιαννενα που ειδα φοβερη μπαλα και το καταχαρηκα που περασε ο ΠΑΣ αν και γαυρος!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom