Νέα

Διλήμματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dexter_morgan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Μάγκες μια γκόμενα που πηδιόμαστε με ρώτησε γιατί πηδάω πολλές πατσαβούρες (είχε βίντεο κλαμπ απέναντι απο το σπίτι μου και τσέκαρε τα παντα) της απάντησα πως αν περιμένεις την τέλεια γυναίκα μπορεί αυτό να αργήσει και όταν τελικά συμβεί να είσαι εκτός φόρμας και να τα κάνεις μαντάρα. Ετσι είναι ρε παιδιά και η Βαλένθια όταν πήγε τελικό με την Μπάγερν το καλοκαίρι είχε παίξει φιλικό με την Πανιωνάρα και είχαν ερθει 1-1

Πριν το φιλικό όμως με τον "αιώνιο", είχε μόλις παίξει κι ακόμη έναν τελικό Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης.  ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μάγκες μια γκόμενα που πηδιόμαστε με ρώτησε γιατί πηδάω πολλές πατσαβούρες (είχε βίντεο κλαμπ απέναντι απο το σπίτι μου και τσέκαρε τα παντα) της απάντησα πως αν περιμένεις την τέλεια γυναίκα μπορεί αυτό να αργήσει και όταν τελικά συμβεί να είσαι εκτός φόρμας και να τα κάνεις μαντάρα. Ετσι είναι ρε παιδιά και η Βαλένθια όταν πήγε τελικό με την Μπάγερν το καλοκαίρι είχε παίξει φιλικό με την Πανιωνάρα και είχαν ερθει 1-1
τυπε πεστης:αν δεν πηδαγα τοσες πατσαβουρες δεν θαχες τυχη και εσυ :2funny:

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.770
Πόντοι
5.595
Με λιγα λογια..
εχεις 1000 εβρο περιπου το μηνα για γαμησι..
και σκεφτεσαι..
3-4 μουναρες  CT ..
ή
20 μετρια Studioκοριτσα..
:huh:

Προσωπικα 8α διαλεγα το 2ο,
γιατι μια φορα την βδομαδα :knockinb: ειναι πολυ λιγο...
;)

adistaktos mermygas

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Πριν το φιλικό όμως με τον "αιώνιο", είχε μόλις παίξει κι ακόμη έναν τελικό Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης.  ;)
Μάγκα μου καλά τα λες αλλά τα φιλικά είναι απαραίτητα για όλες τις ομάδες  ;)

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Με λιγα λογια..
εχεις 1000 εβρο περιπου το μηνα για γαμησι..
και σκεφτεσαι..
3-4 μουναρες  CT ..
ή
20 μετρια Studioκοριτσα..
:huh:

Προσωπικα 8α διαλεγα το 2ο,
γιατι μια φορα την βδομαδα :knockinb: ειναι πολυ λιγο...
;)

Αν είναι έτσι αλλάζω. Νόμιζα πως το δίλημμμα ήταν: μπουρδέλα ή στούντιο. Ανάμεσα σε cg και στουντιοκόριτσα, [size=14pt]ψηφίζω κι εγώ στουντιοκόριτσα δαγκωτό!!! [/size]  
Κι αν είχα 1000Ε προϋπολογισμό, [size=16pt]θα πήγαινα και τις 20 φορές σε ένα συγκεκριμένο και μόνο!!![/size]

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Μάγκα μου καλά τα λες αλλά τα φιλικά είναι απαραίτητα για όλες τις ομάδες  ;)

Δεν είπα το αντίθετο. Απλά είπα πως η Βαλένθια ήταν τότε σε τοπ φόρμα, γιατί είχε παίξει σε δύο συνεχόμενους τελικούς.

adistaktos mermygas

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Δεν είπα το αντίθετο. Απλά είπα πως η Βαλένθια ήταν τότε σε τοπ φόρμα, γιατί είχε παίξει σε δύο συνεχόμενους τελικούς.
ρε φίλε για μουνάκια λέμε απλά έριξα και μια παρομοίοση

OP
OP
dexter_morgan

dexter_morgan

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ωατόσο η σειρά τις έδειχνε να γαμιούνται εύκολα.
Καμία σχέση με αντίστοιχες ελληνίδες ...

Το αν γαμιουνται ή όχι εύκολα δεν μας απασχολεί στο παρόν ερώτημα.

Διευκρίνηση
Και σε όσους το έχουν αναγάγει σε στουντοκόριτσα  or cg είναι λάθος , δεν αναφέρει το ερώτημα για πληρωμένο σεξ

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Ok. Επιστρέφω τότε στην πρώτη μου απάντηση: Μια φορά τη βδομάδα την γκομενάρα!

stelakis(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Η εμφανιση δεν ειναι το πιο σημαντικο.
Το πως γαμιουνται ειναι το κρισιμο.

Μετρια γκομενα (σε εμφανιση) που σου λεει: "Θελω να με σκισεις απο πισω, βαλτο ολο μεσα..."
αξιζει πολυ περισσοτερο απο μουναρα που σου λεει "εγω να ξερεις δεν κανω στοματικο, αυτα ειναι για τα τσουλακια που βγαινεις συνηθως" - ΤΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ.

Σιγουρα θα προτιμουσα τις μετριες. Καποιες απο αυτες θα ξεσκιζονταν ασυστολα.

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Μετρια γκομενα (σε εμφανιση) που σου λεει: "Θελω να με σκισεις απο πισω, βαλτο ολο μεσα..."
αξιζει πολυ περισσοτερο απο μουναρα που σου λεει "εγω να ξερεις δεν κανω στοματικο, αυτα ειναι για τα τσουλακια που βγαινεις συνηθως" - ΤΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ.

Σιγουρα θα προτιμουσα τις μετριες. [size=18pt]Καποιες απο αυτες θα ξεσκιζονταν ασυστολα.[/size]

Να θυμηθώ την επόμενη φορά που θα δω κάποιο αστέρι να πέφτει, να κάνω την ευχή να μου τύχει καμιά τέτοια!

Επισκέπτης
Προτιμώ να φάω τρεις αστακομακαρονάδες παρά 21 πιάτα φακές :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

Σιγουρα θα προτιμουσα τις μετριες. Καποιες απο αυτες θα ξεσκιζονταν ασυστολα.
Απολυτα σωστος.
Τα κομοδινα, οσο ωραια και αν ειναι, χρησιμευουν για να βαζουμε πανω κανενα φωτιστικο, οχι για να τα ριχνουμε στο κρεβατι.

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
Αν είναι έτσι αλλάζω. Νόμιζα πως το δίλημμμα ήταν: μπουρδέλα ή στούντιο. Ανάμεσα σε cg και στουντιοκόριτσα, [size=14pt]ψηφίζω κι εγώ στουντιοκόριτσα δαγκωτό!!! [/size]  
Κι αν είχα 1000Ε προϋπολογισμό, [size=16pt]θα πήγαινα και τις 20 φορές σε ένα συγκεκριμένο και μόνο!!![/size]
Ααααααααααααααααααααααααααααααχ! :smitten: :smitten: :smitten:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom