Νέα

Δίλημμα για αγορά καινούργιου κινητού...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kamenosentelws
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 217
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Συναγωνιστές θα ήθελα να αγοράσω καινούργιο κινητό αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποιό να αγοράσω!!Είμαι ανάμεσα στα:
k770i 
k810i 
w910i 
w890i 
άν κάποιος συναγωνιστής διαθέτει κάποιο απο αυτά τα κινητά ή είναι ενημερωμένος σχετικά με κινητά ας με βοηθήσει plz!!

Επισκέπτης
το 1ο ασ'το καλύτερα...δεν λέει πολλά...
το 2ο είναι εγγυημένο...αντέχει κ στα πεσίματα...
το 3ο κ 4ο...είναι walkman...διαλέγεις αυτό που κάνει καλύτερα τη δουλειά σου...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
μπες αδερφε σε αυτη τη σελιδα
και εγω μαγαζι με κινητα εχω
και αν δεν ξερω κατι εκει τα βρισκω ολα

OP
OP
K

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
απλά το 2ο ενώ μου φαίνεται πολύ καλό δεν μου αρέσουν τα πλήκτρα του!!

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Νοκια ανεπιφυλακτα φιλε παρε και ασε τισ αλλες τις βλακιες

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
εγω εχω iphone 1.1.4 και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος
μεταχειρησμενο το βρισκεις 300-350 οποτε για μενα πολυ καλυτερα απο ολα τα ''απλα'' κινητα τηλεφωνα

pervert_74

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε το κ770 εχει ΑΚΡΙΒΩΣ τις ίδιες βασικές δυνατοτητες με το κ810 αλλα ειναι πολυ πιο λεπτο και designato και πολυ καλο value for money. βασικό μειον: η πολυ υψηλη ακτινοβολία που εκπέμπει το κ770. πιθανον το w890 να σε καλυπτει αν σε ενδιαφέρει και η μουσικη

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Συναγωνιστές θα ήθελα να αγοράσω καινούργιο κινητό αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποιό να αγοράσω!!Είμαι ανάμεσα στα:
k770i 
k810i 
w910i 
w890i 
άν κάποιος συναγωνιστής διαθέτει κάποιο απο αυτά τα κινητά ή είναι ενημερωμένος σχετικά με κινητά ας με βοηθήσει plz!!
Εγώ φίλε θα σου πρότεινα το w890i που το έχω και εγώ . Είναι πολύ καλό .

berolinezos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε το κ770 εχει ΑΚΡΙΒΩΣ τις ίδιες βασικές δυνατοτητες με το κ810 αλλα ειναι πολυ πιο λεπτο και designato και πολυ καλο value for money. βασικό μειον: η πολυ υψηλη ακτινοβολία που εκπέμπει το κ770. πιθανον το w890 να σε καλυπτει αν σε ενδιαφέρει και η μουσικη

:S :S :S Ποιος σου το πε αυτό με την ακτινοβολία??? δηλαδή τα άλλα τι εκπέμπουν??  :uglystupid: :uglystupid:

OP
OP
K

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
καλά πρίν λίγο είδα το w960i και έπαθα πλάκα.Το έχει κάποιος συναγωνιστής να μου πεί τα μειονεκτήματά του?Γιατί απο πλεονεκτήματα διάβασα πολλά!!

Επισκέπτης
Ξέρει κανείς πώς μπορώ να περάσω τις φωτογραφίες που βρίσκονται αποθηκευμένες στο κινητό μου , στο memory stick του ?

Δε μπορώ με τίποτα να ανακαλύψω τη διαδικασία που ακολουθείται.
Έχω το erikson G900 .

Θενκς !

OP
OP
K

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
μήτσο λοιγικά όταν κάνεις κλίκ στην φωτο που θέλεις να μεταφέρεις σου έχει επιλογή για αντιγραφή.Δεν είμαι σίγουρος όμως.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ξέρει κανείς πώς μπορώ να περάσω τις φωτογραφίες που βρίσκονται αποθηκευμένες στο κινητό μου , στο memory stick του ?

Έχω το erikson G900 .

Θενκς !

Sony Ericsson βρε δολοφόνε!!!!!!!!!! :)

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057

Έχω το erikson G900 .

Θενκς !
από της επιλογές που λέει στο μενού για της φωτογραφίες . θα λέει αντιγραφή από μνήμη κινητού στην memory stick

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
θα πας στης εικόνες που θέλεις να αντιγράψεις σε εμένα γίνεται να της μαρκάρεις όλες σε εσένα δε ξέρω μέσω της εντολής που λέει επιλογή θα πας διαχείριση αρχείου και θα δεις της επιλογές αντιγραφή μετακίνηση μετονομασία εσύ θα πατήσεις αντιγραφή στην κάρτα μνήμης και καθάρισες .

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
χαιρετώ τα αξιότιμα μέλη του site! σήμερα αγόρασα το Sony-Ericsson K800i καθώς το βρήκα σε πολύ καλή - κατά τη γνώμη μου πάντα - τιμή! μήπως κάποιος/κάποια έχει άποψη ή και εμπειρία από αυτή τη συσκευή να επισημάνει τα δυνατά και τα αρνητικά της στοιχεία; :think:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
χαιρετώ τα αξιότιμα μέλη του site! σήμερα αγόρασα το Sony-Ericsson K800i καθώς το βρήκα σε πολύ καλή - κατά τη γνώμη μου πάντα - τιμή! μήπως κάποιος/κάποια έχει άποψη ή και εμπειρία από αυτή τη συσκευή να επισημάνει τα δυνατά και τα αρνητικά της στοιχεία; :think:

Κατ' αρχήν καλορίζικο :)
Αφού όμως το αγόρασες ήδη, τι ρωτάς για θετικά-αρνητικά κλπ?

ΔΙΑΒΑΣΕ τα πάντα για το κινητό σου...

κ με ποιές εφαρμογές μπορείς να το αξιοποιήσεις περισσότερο :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom