Νέα

Δικαιολογίες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panourgos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
πες παω να γαμησω δεν θα σε πιστεψει σιγουρα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σωστος...
μετα βεβαια επειδη απο κ κλειεται να σε πιστεψει θα σε ρωτησει να της πεις αληθεια που πας.. κ θα πρεπει να βρεις αλλη δικαιολογια :cheesy:
η καλυτερη λυση ειναι αυτη του ρεηβεν... απλες κ λιτες απαντησεις... που δεν θα προκαλεσουν τη γυναικεια περιεργεια :cheesy:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σωστος...
μετα βεβαια επειδη απο κ κλειεται να σε πιστεψει θα σε ρωτησει να της πεις αληθεια που πας.. κ θα πρεπει να βρεις αλλη δικαιολογια :cheesy:
η καλυτερη λυση ειναι αυτη του ρεηβεν... απλες κ λιτες απαντησεις... που δεν θα προκαλεσουν τη γυναικεια περιεργεια :cheesy:

...Και όχι πάντα τα ίδια...

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
οτι και να πουμε θα το πιστεψουν μεχρι να τους μπουν ψυλλοι στ αυτια......μετα γαματα δεν κρυβομαστε με τιποτα

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Το ψεμα απαιτει μυαλο! Πολυ μυαλο!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
οτι και να πουμε θα το πιστεψουν μεχρι να τους μπουν ψυλλοι στ αυτια......μετα γαματα δεν κρυβομαστε με τιποτα

ε.. αμα καθε τρεις κ λιγο εχετε "μιτινγκς" κ εξοδους με "κολλητους"
θα αρχισουν να διερωτουνται... δεν ειμεθα κ χαζες :cheesy:

κ εννοουειται συμφωνω με φλες - τεκνο - φαντασυ κ αργουαιγιου

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
εγω κανω το εξης { εχω απο πριν το γαμο πληροφορήσει οτι καθε Τριτη στις 9 το βραδυ συναντιεμαι με τους παλιούς συμμαθητες απο το σχολειο... Η αληθεια ειναι οτι αυτη η συναντηση ισχυει και παντα βρισκονται τουλαχιστον 2-3 απο εμας και μετα παντα καταληγει σε μπουρδελοτσαρκα.
Ακομη ομως και να μην γινει η συναντηση εγω δεν το λεω ποτε... Εστω και μόνος μου παω για καφε για 2 ωρίτσες αμα και κατα τις 11- 11 30 γυρίζω σπίτι λεγοντας - νωρις το διαλυσαμε αποψε-
Αρα η Τριτη ειναι αδιαπραγμάτευτη.
Μετα - και αυτο ειναι πολυ βασικο- καθε, μα καθε βραδυ που γυρίζω σπίτι κανω Ντους. Ετσι ακομη και αν μυριζω γυναικεια αρωματα απο τις πουτανες η απο τα "φραπεδακια" ή χρυσοσκονη απο τα λαπ ντανς δεν υπαρχει παρεξηγηση και ουτε υποψια ( γιατι κανεις ντους νυχτιατικα μολις μπηκες σπιτι? εκανες καμμια παλιοδουλεια???Ε)
Ουτε γατα ουτε ζημια λοιπον

Επισκέπτης
εγω κανω το εξης { εχω απο πριν το γαμο πληροφορήσει οτι καθε Τριτη στις 9 το βραδυ συναντιεμαι με τους παλιούς συμμαθητες απο το σχολειο... Η αληθεια ειναι οτι αυτη η συναντηση ισχυει και παντα βρισκονται τουλαχιστον 2-3 απο εμας και μετα παντα καταληγει σε μπουρδελοτσαρκα.
Ακομη ομως και να μην γινει η συναντηση εγω δεν το λεω ποτε... Εστω και μόνος μου παω για καφε για 2 ωρίτσες αμα και κατα τις 11- 11 30 γυρίζω σπίτι λεγοντας - νωρις το διαλυσαμε αποψε-
Αρα η Τριτη ειναι αδιαπραγμάτευτη.
Μετα - και αυτο ειναι πολυ βασικο- καθε, μα καθε βραδυ που γυρίζω σπίτι κανω Ντους. Ετσι ακομη και αν μυριζω γυναικεια αρωματα απο τις πουτανες η απο τα "φραπεδακια" ή χρυσοσκονη απο τα λαπ ντανς δεν υπαρχει παρεξηγηση και ουτε υποψια ( γιατι κανεις ντους νυχτιατικα μολις μπηκες σπιτι? εκανες καμμια παλιοδουλεια???Ε)
Ουτε γατα ουτε ζημια λοιπον

Η καλυτερη απαντηση.

Βαζεις ΕΞ ΑΡΧΗΣ μη διαπραγματευσιμες δραστηριοτητες, πχ γηπεδο, ριγιούνιονς, γυμναστηριο, ψαρεμα, ορηβασία, κλπ. Πρό γάμου. Non Negotiable.

Έχω φίλο, αρρωστο σερφερ, που γυρνάει όλο το κόσμο-αναλογα που εχει καιρο- με τη σανίδα. Λέιπει συνολικά 3 μηνες το χρόνο. Ηταν όρος για να παντρευτει. Αλλος παει για κυνηγι καθε σ/κ. Βεβαια, ολοι αυτοί ειναι high potential υποψήφιοι κερατάδες. Αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα...

Επισκέπτης
παντως στην περιπτωση που δεν εισαστε παντρεμενοι.. τι προτιματε μια σχεση που καθε μερα εισαστε μαζι ακομα και αν δεν μαινετε μαζι... ή μια σχεση που εισατε μαζι αλλα βγαινει ο καθενας με τους φιλους του και δεν δινεται λογαριασμο... πριν πειτε ολοι το 2ο σκεφτειτε οτι τοτε εισαι high potential υποψηφιος κεραταδας (και γαμω τις εκφρασεις σε πειραζει να την λεω???) λοιπον εγω τωρα ειμαι καπου στην μεση δηλαδη ειμαστε κολλητοι αλλα δεν εχω προβλημα να παω σε κανα μπουρδελο γιατι συνηθιζω να βγαινω και με φιλους.....

Επισκέπτης
παντως στην περιπτωση που δεν εισαστε παντρεμενοι.. τι προτιματε μια σχεση που καθε μερα εισαστε μαζι ακομα και αν δεν μαινετε μαζι... ή μια σχεση που εισατε μαζι αλλα βγαινει ο καθενας με τους φιλους του και δεν δινεται λογαριασμο... πριν πειτε ολοι το 2ο σκεφτειτε οτι τοτε εισαι high potential υποψηφιος κεραταδας (και γαμω τις εκφρασεις σε πειραζει να την λεω???) λοιπον εγω τωρα ειμαι καπου στην μεση δηλαδη ειμαστε κολλητοι αλλα δεν εχω προβλημα να παω σε κανα μπουρδελο γιατι συνηθιζω να βγαινω και με φιλους.....

αμα βρεις τη ΣΩΣΤΗ γυναικα, δεν θα εχεις αναγκη να λες δικαιολογιες...θα σου λέει μονη της να πας να δεις τους φιλους σου...ή, αντιθετα, εσύ πλέον δεν θα έχεις καμία αναγκη να τους δεις....ή θα την πέρνεις μαζί...βγαινει από μονο του..μη το ψαχνεις αλλο...

(μου αρέσει αυτο το πιτσιρίκι!) :2funny:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Εγω πάντος λεω πως βγαίνω με φίλους και ούτε γάτα ούτε ζημιά . :2funny: ! ! !

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
αμα βρεις τη ΣΩΣΤΗ γυναικα, δεν θα εχεις αναγκη να λες δικαιολογιες...θα σου λέει μονη της να πας να δεις τους φιλους σου...ή, αντιθετα, εσύ πλέον δεν θα έχεις καμία αναγκη να τους δεις....ή θα την πέρνεις μαζί...βγαινει από μονο του..μη το ψαχνεις αλλο...

(μου αρέσει αυτο το πιτσιρίκι!) :2funny:

ραβεν... γραφεις εσυ? ή καποιος αλλος??????????

Επισκέπτης
οταν λεω φιλους εννοω να παω σε μπουρδελο/στουντιο/στριπ!!!!! οποτε θα την παρω μαζι μου?????

(μου αρεσει αυτος ο παππουλης!!!!)

PASTELI

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
11
απλα εχει πεσει πολυυυυυυ δουλεια τον τελευταιο καιρο....ειμαι της αποψης πως πρεπει να δινεις κ στην μανα σου κ στην γυναικα σου την εντυπωση οτι δουλευεισ πολυ...με αυτο τον τροπο μπορεις να πετυχεις 2 πολυ σημαντικα πραγματα!

1. διαλεγεις αν θα βγεις το βραδυ γιατι μπορεις ανετα να πεις οτι εισαι λιωμα....
2. αν βγεις ,νιωθει υποχρεωμενη που παρολη την σκληρη δουλεια καταφερες να της αφιερωσεις χρονο...

αυτα για την γκομενα , για την μανα ετσι κ αλλιως δε χρειαζετε λογος ολο ψεματα λεω!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom