Νέα

Δικαιολογία για κέρατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bigdaddysss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Bigdaddysss

Bigdaddysss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2017
Κριτικές
8
Like
826
Πόντοι
366
Πρώην μπασκετμπολίστας είμαι αλλά πλέον έχω γίνει σαν τον Σχορτσιανίτη....
Αυτό δεν είναι κακή ιδέα, το να λέω και καλά πως πηγαίνω για μπάσκετ.
Μέσα στο μαγαζί έχει γίνει αλλά δεν βολεύει (όχι δεν έχω περίπτερο, απλά μεγάλη τζαμαρία :P )
H παρανομία είναι σταθερή και γνωρίζει ακριβώς την οικογενειακή μου κατάσταση οπότε δεν παίζει μαλακία από εκεί.

Οπότε προς το παρόν προκρίνεται το μπάσκετ.
Πρέπει όντως να γίνει οδηγός για παντρεμένους, θα σωθεί κόσμος!!!

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.367
Πόντοι
4.746
Ακριβως,  ενω αν πηγαίνεις γυμναστηριο εχεις το κινητο στην τσεπη...  
Ετσι..Το γυμναστηριο ειναι ελεγχομενο. Εξω ομως σε δρομους παρκα
και σε σταδια, δεν μπορει να σε ελεγξει καμμια.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Ωραιεςς αυτεςς οι παρανομιεςς και η αδρεναλινη που φτανει στα υψη το κατι αλλο.

Δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο..για μια φορα μπορεις να επικαλεστειςς φιλο  που θελει να βγειτε για ποτο αλλα αφου λεςς οτι κολλας ενσημα στη γκομενα επι μονιμου βασεως τοτε οντωςς βρες χομπι  η βρεςς υπαλληλο στο μαγαζι για 4ωρο ωστε και εσυ να πηδας ελευθερα αλλα κ να δωσεις δουλεια σε καμια κοπελιτσα.. κ π ξερειςςς μπορει να σ κατσει κ αυτη ;)

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Ωραιεςς αυτεςς οι παρανομιεςς και η αδρεναλινη που φτανει στα υψη το κατι αλλο.

Δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο..για μια φορα μπορεις να επικαλεστειςς φιλο  που θελει να βγειτε για ποτο αλλα αφου λεςς οτι κολλας ενσημα στη γκομενα επι μονιμου βασεως τοτε οντωςς βρες χομπι  η βρεςς υπαλληλο στο μαγαζι για 4ωρο ωστε και εσυ να πηδας ελευθερα αλλα κ να δωσεις δουλεια σε καμια κοπελιτσα.. κ π ξερειςςς μπορει να σ κατσει κ αυτη ;)
χμμμ,καλά θα ητανε ενας σπονσορας αφεντικό 2 σε 1 ε?και λεφτα και πουτσα.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.783
Πόντοι
216
Ειχα την ατυχια να ειχα μια πολύ φορτικη γκομενα για καποια μεγαλο διάστημα (1,5 χρονο σχεδόν).

Ηταν απιστευτα ανασφαλης και επειδη ο πρωην της την ειχε βελαξει στο κερατο, ηταν γελοιωδως καχυποπτη, σε σημειο που εαν επαιρνε και δεν το σηκωνα κατ ευθειαν πχ, εστελνε μυνηματα υστεριας.

Ε, λοιπον αυτο λειτουργησε υπερ μου, εν τελει: με αφορμη τις ουκ ολιγες φορες που αυτοεξευτελιζοταν (προσπαθουσα με ευγενικο τροπο να της αποδειξω πως αδικα τρωγοταν, ωσπου να το παραδεχτει), της το βγαλα κουσουρι.
Η παραδοση του πρωην της, συνεχιστηκε απο μενα δυναμικα, και επειδη της ειχε κοπει ο αερας λιγο, ασε που την εφτασα σε σημειο να ντραπει να με παιρνει τηλ συνεχεια, εβγαινα κυριος οπου ηταν να βγω, εκανα ο,τι ηταν να κανω, κ μετα ακολουθουσε το 'ωωω παλι τα ιδια? δεν τα παμε?'.

Οκ, δεν ηταν και η εντιμοτερη συμπεριφορα απο μερους μου απεναντι της, αλλα απτην αλλη τα μισα κερατα που φαγε μαλλον τα φαγε απο αντιδραση στο πρηξιμο της. Τα αλλα μισα ηταν απλα ωραια γκομενακια.

thalasolikos37

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
3
Like
755
Πόντοι
81
Δεν ξέρω τι κάνετε οι περισσότεροι εδώ εγώ πάντως βγαίνω κανονικά τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα κυρίως νυχτερινές ώρες (μέρα δουλεύω ) χωρίς να χρειάζεται να πω κάποια δικαιολογία απλώς πάω βόλτα λέω ή πάω στο καζίνο (δηκαωλογει ντύσιμο και έξοδα ) και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα περισσότερα λόγια περιττεύουν . βέβαια αυτό έχει καθιερωθεί από τότε που γνωριστήκαμε και δεν έχει αλλάξει ποτέ και πρέπει να σημειώσω ότι η γυναίκα μου δουλεύει σε βάρδιες πρωί απόγευμα νύχτα από πάντα οπότε το ξεκίνησα εύκολα .

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Εν ώρα δουλειάς δεν παίζει (το άλλο γκομενάκι μπορεί βράδυ). Οπότε κάτι για τη δουλειά σκεφτόμουν μήπως το βαφτίσω σεμινάριο , επαγγελματικό ραντεβού ή κάτι τέτοιο.
Πας στον λογιστή για την δήλωση .
Ακόμα καλύτερα αφήνεις την γυναίκα στο μαγαζί και πας με την γκόμενα το απόγευμα και επιστρέφεις με το κλείσιμο.

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Εχετε σκεφτει οτι αν η γυναικα πιστευει ευκολα τις δικαιολογιες τοτε μαλλον βολευεται και η ίδια?

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Καλησπέρα σε όλο το group.
Ψάχνω μια καλή δικαιολογία για να αποκλίνω του συζυγικού προγράμματος. Παντρεμένοι με στάνταρ ωράρια και οι 2. Εγώ έχω κατάστημα οπότε 9.30 είμαι σπίτι. Θέλω να λείψω για περίπου 3-4 ώρες βραδινή ώρα. Για να σας προλάβω δεν συμβαίνει συχνά οπότε να υπάρξει περίπτωση να με ψυλλιαστεί με συνεχής διαφορετικές δικαιολογίες κτλ
Οπότε θέλω ιδέες !

Υ.Γ. δεν θέλω να μου κάνετε διάλεξη πχ , χώρισε αν δεν τη θες και άλλα γραφικά. Μεγάλο παιδί είμαι  :grin:
παντως τυπε επειδη δεν βλεπω να προλαβαινεις κανονισε να  κανεις πασα το γκομενακι σε μας που μπορουμε 24/7 :S :S :S

harry273

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
137
Πόντοι
280
1,ηρθε ο ξάδερφος απ'το χωριό
2,τυχαία συνάντηση με κολλητό απο στρατό,σχολείο,παλιά γειτονιά κτλ...
3,ο ανηψιός φαντάρος και τον πήγες -έφερες από το αεροδρόμιο ή λιμάνι
4,βόλτα με φίλους για να ξεσκάσεις από τα καθημερινά
Ελπίζω να σε κάλυψα και να σε βοηθήσουν οι ιδέες μου εξίσου να πω πως έχω βρει και άλλες πολύ καλές σε προηγούμενα ποστ

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Φίλε μου αντικειμενικά τώρα.. δύο είναι οι εκδοχές ώστε να ΜΗΝ σε πάρει χαμπάρι η γυναίκα σου.
Είτε πρέπει να είσαι άψογος επαγγελματίας/θεατρίνος είτε να είναι χάπατο + ότι σε βολεύει να ΜΗΝ την πολύ ενδιαφέρει πού πας και τί κάνεις!

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.228
Πόντοι
2.646
Τυπε,μπορείς να ρωτήσεις και Νίκο πλατ που γαμουσε τρεις χοντρές ταυτόχρονα

torpili

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2015
Like
55
Πόντοι
1
Αυτα ο κοσμος τα μαγειρευει πριν πεινασει
Δεν μπορεις να εισαι σαπιοκοιλιας ολη μερα στο PC  εδω και χρονια και αν αποφασησεις σημερα να γινεις ροκι μπαλμποα τραβωντας το κορμο στο βουνο (οποτε δεν ειχε σημα!!)
Αυτα γινονται σιγα σιγα και πλεον θελει προετοιμασια:
Ολα ξεκιναν απο το καθρεφτη που θα καθεσε και θα λες : "πως εγινα ετσι.χαλια εγινα." Μετα αποφευγεις και το σεξ γιατι δεν σου αρεσεις.
Μετα  εξετασεις αιματος  καρδιας κλπ που λογικα κατι θα δειξουν και εσυ αρχιζεις να λες οτι πρεπει κατι να κανεις γιατι θα πεθανεις.
Αλλα δεν εχεις χρονο την μερα και εχει ζεστη το μεσσημερι κλπ κλπ
Οποτε ξεκινας περιπατους , μπασκετ κλπ .Στην αρχη να της λες να ερχετε μαζι σου.
Στο μπασκετ θα γνωρισεις κοσμο. Οποτε μετα απο κανα εξαμηνο ,θα μπορεσεις για πρωτη φορα να πεις μια δικαιολογια που δεν θα εχει ΚΑΝΕΝΑ ψεγαδι: Παιξαμε μπασκετακι και μετα με καλεσαν για μπυριτσα. Τοσες φορες ειπα οχι γιατι εκανα διαιτα.Ε δεν μπορουσα να αρνηθω.
Εφοσον ανοιξεις αυτη την "πορτα" κρατα την ανοιχτη για πασα χρηση , αλλα με μετρο
Το καλυτερο βεβαια ειναι να παρεις την γκομενα μαζι με την γυναικα σου σε μια ονειρικη παρτουζα ....Αλλα αυτα ειναι επιτημονικη φαντασια

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.732
Πόντοι
3.656
τυπε ωθεις το νημα προς μπαχαλοκατασταση :S :S :S ντροπη σου δηλαδη :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

τυπε δεν θα αφησω εγω να συμβει αυτο με τη σοβαροτητα που με διακρινει    :grin: :grin: :grin:

hA4BE882D

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom