Νέα

Δικαιολογία για κέρατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bigdaddysss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.302
Πόντοι
216
εξοδο με καποιον σημαντικο προμηθευτη/αγοραστη

fatos1924

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2015
Κριτικές
19
Like
1.258
Πόντοι
1.011
Η καλύτερη λύση έιναι το "Γυμναστήριο" ή οτι κλέισατε μετά τη δουλειά, με φίλους γηπεδάκι 5Χ5, μπασκετ, πινγκ πονγκ ή κατι παρόμοιο.

Ετσι θα έχεις αυτό το 3ωρο 4ωρο που χρειάζεσαι ΚΑΙ θα πηγαίνεις μα την ευχή της συζήγου.

Απαραίτητο αξεσουάρ τα "ιδρωμένα" αθλητικά ρούχα!

Δοκιμασμένο!  ;)

Virginios_Richter

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2016
Κριτικές
41
Like
2.336
Πόντοι
5.191
Καλησπέρα σε όλο το group.
Ψάχνω μια καλή δικαιολογία για να αποκλίνω του συζυγικού προγράμματος. Παντρεμένοι με στάνταρ ωράρια και οι 2. Εγώ έχω κατάστημα οπότε 9.30 είμαι σπίτι. Θέλω να λείψω για περίπου 3-4 ώρες βραδινή ώρα. Για να σας προλάβω δεν συμβαίνει συχνά οπότε να υπάρξει περίπτωση να με ψυλλιαστεί με συνεχής διαφορετικές δικαιολογίες κτλ
Οπότε θέλω ιδέες !

Υ.Γ. δεν θέλω να μου κάνετε διάλεξη πχ , χώρισε αν δεν τη θες και άλλα γραφικά. Μεγάλο παιδί είμαι  :grin:

φώναξε τη γκόμενα στο κατάστημα (εκτός και αν έχεις περιπτερο....)

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.190
Πόντοι
5.595
Eλευθερος επαγγελματιας.. κ εχεις προβλημα με το ωραριο??!?!! :headbang: :headbang:
-''εξοδο με καποιον σημαντικο προμηθευτη/αγοραστη'' αναφερθικε.. πολυ σωστο..
-Πας να δωσεις-παρεις καποια τιμολογια....
-Πας να δεις ενα μηχανημα προς αγορα που ειδες σε μια αγγελεια...
-Θα κατσεις 'λιγο' παραπανω στο μαγαζι για να φτιαξεις-τακτοποιησεις κατι....
-θα καστεις 'λιγο' να βοηθησεις τον γειτονα-φιλο να φτιαξετε κατι...
κ πολλα αλλα...!
Μην αγχωνεσαι ρε τυπε.. που να εισουν δημοσιος υπαλληλος... 7-3!!!

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
Πες της πως πας μεγαλη βολτα τον σκυλο τυπε...... :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:...τωρα αν δεν εχεις σκυλο μπορει κ να σε υποψιαστει.... :S :S :S :S :S :S

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.146
Πόντοι
206
Εν ώρα δουλειάς δεν παίζει (το άλλο γκομενάκι μπορεί βράδυ). Οπότε κάτι για τη δουλειά σκεφτόμουν μήπως το βαφτίσω σεμινάριο , επαγγελματικό ραντεβού ή κάτι τέτοιο.

παρέπιπτοντως την Κυριακη εχω σεμιναριο με γευμα μετα απο τις 11 μεχρι το απογευμα...χαχαχαχα

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.760
Πόντοι
456
ρε μαγκα σαν παντρεμενος που πηδαω 15 χρονια και ως σημερα (αγνωστο αυριο) ουτε γατα ουτε ζημια, σου λεω οτι θελει Μεθοδικοτητα και Οργανωση.  
1. δεν αλλαζεις συνηθειες για μουνι καταρχην.  
2. φτιαξε μια λιστα με 5-10-15 δικαιολογιες ωστε να τις επικαλεισαι 1 καθε φορα. παραδειγμα θα βγω με τον Μητσο που η γυναικα σου ομως ΔΕΝ εχει τηλεφωνο του, ουτε μιλα μαζι του, απλα τον ψιλοξερει.  αν βγεις με κολλητο υποθετικα, απλα ενημερωσε τον για καλυψη και να μην μιλησετε τηλεφωνο για λιγες μερες ωστε να μην καρφωθεις κατα λαθος. βραδυ με φιλους σε ταβερνα, αντροπαρεα. βραδυα τσαμπιονς λιγκ που θα δεις με κολλητο σε καφετερια.  ερχεται και Μουντιαλ.  βραδυα μπασκετ αν εισαι και εκει φιλαθλος. ξενο ποδοσφαιρικο ντερμπυ αν και τελειωνουν τα πρωταθληματα. φροντισε να ξεχασεις το κινητο στο σπιτι 1 φορα τυχαια ωστε να το ξαναξεχασεις 2η φορα την μερα που θα πηδας το νιμου, ωστε να μην μπορει να σε ανακαλυψει η συζυγος. προσπαθησε να το παιξεις κρυωμενος 2 μερες πριν το γαμησι και οτι εχει κλεισει ο λαιμος σου, να ξεροβηχεις κλπ ωστε την μερα που θα πηδας, να μην απαντας προφορικα στο τηλ αλλα μονο μηνυματα.  οτι σεναριο φτιαξεις, αποστηθισε το , γραψτο σε 2-3 γραμμες και τυπωσε το μεσα στο μυαλο σου πειθοντας πρωτα-πρωτα εσενα τον ιδιο. επισης, λιγα λογια οταν δικαιολογεισαι και κοφτα. οι πολλες δικαιολογιες ειναι μπερδεμα και καρφωνουν.  
3. αν θελεις αλλες πληροφοριες στειλε ΠΜ να σου δωσω τηλεφωνο να τα πουμε με την ησυχια μας.  
4. προσωπικα εχω κανει Εγχειριδιο Παρανομιας που με αφορμη την συζητηση μας εδω, καλα θα ειναι να το ανανεωσω με Νεες Ιδεες  
5.μην ξεχασεις να θυμησεις στην γκομενα το πιο βασικο. ΟΧΙ αρωματα γιατι κολλανε στα ρουχα και δεν ξεκολλανε με τιποτα και ΟΧΙ σημαδια απο νυχια, δαγκωματα, ρουφηγματα.  Θεμελιωδης Κανονας Παρανομιας

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Το πιο ευκολο για τους παντρεμενους,ειναι να καθιερωσουν μια μερα της εβδομαδας σε φιλους τους οποιους η γυναικα δεν τους πολυσυμπαθει.αν ερθει μαζι 2-3 φορες και ξενερωσει,μετα δεν ερχεται και ανοιγει ο δρομος.

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Ψάχνω μια καλή δικαιολογία για να αποκλίνω του συζυγικού προγράμματος. Παντρεμένοι με στάνταρ ωράρια και οι 2. Εγώ έχω κατάστημα οπότε 9.30 είμαι σπίτι. Θέλω να λείψω για περίπου 3-4 ώρες βραδινή ώρα. Για να σας προλάβω δεν συμβαίνει συχνά οπότε να υπάρξει περίπτωση να με ψυλλιαστεί με συνεχής διαφορετικές δικαιολογίες κτλ
Οπότε θέλω ιδέες !

Υ.Γ. δεν θέλω να μου κάνετε διάλεξη πχ , χώρισε αν δεν τη θες και άλλα γραφικά. Μεγάλο παιδί είμαι  :grin:

φίλε θα σε ψυλιαστεί δεν μπορεί κάθε μέρα να βαράς κάρτα 9.30 το βράδυ να είσαι σπίτι και ξαφνικά ΒΡΑΔΥ να λείψεις 4 ώρες
αν θες να την κάνεις σωστά να αποκτήσεις ένα χόμπι και να δείχνεις παθιασμένος για αυτό που θα ψιλοασχολείσαι πχ γυμναστήριο, ποδόσφαιρο, σύλλογο,συνδικαλισμό,δεύτερη δουλειά και πάει λέγοντας οπότε όταν είσαι με την παράνομη θα λές ότι κάνεις το χόμπι σου

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.149
Πόντοι
2.646
Ανάλογα το καταστημα,μπορεί να πάει η αστυνομία για έλεγχο ένα πάσα στιγμή.Αυτοφωρο αν δεν θέλει μα πει προσαγωγή για να κρατήσει και κανένα πεντακοσάρικο για τον δικηγόρο.Επισης να τσακωθεί με πελάτη και να καταλήξουν στην αστυνομία για εξυβρίσεις κτλ.Εχει σημασία τι μαγαζί είναι και τι δουλειά κάνει η γυναίκα του,αν είναι ας πούμε δικηγόρος όλα ακυρώνονται.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.560
Πόντοι
9.931
Δικαιολογία για μια φορά το μήνα όλοι μπορούμε να βρούμε, το πρόβλημα είναι αν έχεις κάποια σταθερή γκομενιτσα και πρέπει 2 φορές την εβδομάδα να βρίσκεις τρόπο να την κάνεις για 2-3 ωρες.

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.146
Πόντοι
206
ρε μαγκα σαν παντρεμενος που πηδαω 15 χρονια και ως σημερα (αγνωστο αυριο) ουτε γατα ουτε ζημια, σου λεω οτι θελει Μεθοδικοτητα και Οργανωση. 
1. δεν αλλαζεις συνηθειες για μουνι καταρχην. 
2. φτιαξε μια λιστα με 5-10-15 δικαιολογιες ωστε να τις επικαλεισαι 1 καθε φορα. παραδειγμα θα βγω με τον Μητσο που η γυναικα σου ομως ΔΕΝ εχει τηλεφωνο του, ουτε μιλα μαζι του, απλα τον ψιλοξερει.  αν βγεις με κολλητο υποθετικα, απλα ενημερωσε τον για καλυψη και να μην μιλησετε τηλεφωνο για λιγες μερες ωστε να μην καρφωθεις κατα λαθος. βραδυ με φιλους σε ταβερνα, αντροπαρεα. βραδυα τσαμπιονς λιγκ που θα δεις με κολλητο σε καφετερια.  ερχεται και Μουντιαλ.  βραδυα μπασκετ αν εισαι και εκει φιλαθλος. ξενο ποδοσφαιρικο ντερμπυ αν και τελειωνουν τα πρωταθληματα. φροντισε να ξεχασεις το κινητο στο σπιτι 1 φορα τυχαια ωστε να το ξαναξεχασεις 2η φορα την μερα που θα πηδας το νιμου, ωστε να μην μπορει να σε ανακαλυψει η συζυγος. προσπαθησε να το παιξεις κρυωμενος 2 μερες πριν το γαμησι και οτι εχει κλεισει ο λαιμος σου, να ξεροβηχεις κλπ ωστε την μερα που θα πηδας, να μην απαντας προφορικα στο τηλ αλλα μονο μηνυματα.  οτι σεναριο φτιαξεις, αποστηθισε το , γραψτο σε 2-3 γραμμες και τυπωσε το μεσα στο μυαλο σου πειθοντας πρωτα-πρωτα εσενα τον ιδιο. επισης, λιγα λογια οταν δικαιολογεισαι και κοφτα. οι πολλες δικαιολογιες ειναι μπερδεμα και καρφωνουν. 
3. αν θελεις αλλες πληροφοριες στειλε ΠΜ να σου δωσω τηλεφωνο να τα πουμε με την ησυχια μας. 
4. προσωπικα εχω κανει Εγχειριδιο Παρανομιας που με αφορμη την συζητηση μας εδω, καλα θα ειναι να το ανανεωσω με Νεες Ιδεες 
5.μην ξεχασεις να θυμησεις στην γκομενα το πιο βασικο. ΟΧΙ αρωματα γιατι κολλανε στα ρουχα και δεν ξεκολλανε με τιποτα και ΟΧΙ σημαδια απο νυχια, δαγκωματα, ρουφηγματα.  Θεμελιωδης Κανονας Παρανομιας

αυτο πρεπει να γινει καπου sticky... Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥ......

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.020
Πόντοι
2.356
Οπότε θέλω ιδέες !

δηλαδη εδω και τοσα χρονια μετα τις 9μιση το βραδυ δεν εχεις ζησει? μπαλα ποτο μπουζουκια η εστω μια βολτα για περπατημα ρε αδερφε μονος να σκεφτεις κτλ?

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Ξεκινας μια οργανωμένη αθλητική δραστηριοτητα, κάποιο σπορ,  οχι απλά γυμναστηριο. Με συγκεκριμενες προπονησεις, βραδυνες, και σχετικα μακρυα απο την εδρα σου. Με τρεις προπονησεις την εβδομάδα μπορείς να οργανωσεις ανετα τα ξενοπηδηματα σου.  Φυσικα θα πρεπει να εχεις ενα σχετικο παρελθον στον αθλητισμό για να γίνει αυτό πιστευτο.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Ξεκινας μια οργανωμένη αθλητική δραστηριοτητα, κάποιο σπορ,  οχι απλά γυμναστηριο. Με συγκεκριμενες προπονησεις, βραδυνες, και σχετικα μακρυα απο την εδρα σου. Με τρεις προπονησεις την εβδομάδα μπορείς να οργανωσεις ανετα τα ξενοπηδηματα σου.  Φυσικα θα πρεπει να εχεις ενα σχετικο παρελθον στον αθλητισμό για να γίνει αυτό πιστευτο.
:hi: :hi: :hi:

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326

Ετσι, εγω που κανω κικ ειναι λιγο δυσκολο να σηκωσω το κινητο φορώντας γαντια  και ενα μαντραχαλο απεναντι να προσπαθει να μου κοψει το κεφαλι!!!! Οποτε η κυρια μου το ξερει και δεν τηλεφωναει καθόλου!!!!

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Ετσι, εγω που κανω κικ ειναι λιγο δυσκολο να σηκωσω το κινητο φορώντας γαντια  και ενα μαντραχαλο απεναντι να προσπαθει να μου κοψει το κεφαλι!!!! Οποτε η κυρια μου το ξερει και δεν τηλεφωναει καθόλου!!!!
Το ειχα εφαρμοσει οταν πηγαινα τακτικα για τρεξιμο. Ελεγα οτι οταν τρεχω με ενοχλει το κινητο επανω μου.Και ετσι το εκλεινα. Εβλεπε ομως την ασχολια μου με την δραστηριοτητα, πχ. αθλητικα ρουχα με ιδρωτα, σκονισμενα αθλητικα παπουτσια με χωμα κτλπ..

pasadena

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Like
24
Πόντοι
0
Δικαιολογία για μια φορά το μήνα όλοι μπορούμε να βρούμε, το πρόβλημα είναι αν έχεις κάποια σταθερή γκομενιτσα και πρέπει 2 φορές την εβδομάδα να βρίσκεις τρόπο να την κάνεις για 2-3 ωρες.
Εκει αρχιζει το αγχος

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Το ειχα εφαρμοσει οταν πηγαινα τακτικα για τρεξιμο. Ελεγα οτι οταν τρεχω με ενοχλει το κινητο επανω μου.Και ετσι το εκλεινα. Εβλεπε ομως την ασχολια μου με την δραστηριοτητα, πχ. αθλητικα ρουχα με ιδρωτα, σκονισμενα αθλητικα παπουτσια με χωμα κτλπ..

Ακριβως,  ενω αν πηγαίνεις γυμναστηριο εχεις το κινητο στην τσεπη...  

mitsmitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2018
Κριτικές
10
Like
829
Πόντοι
371
Το καλύτερο είναι να είσαι αθλητικός τύπος (που δε το βλέπω γιατί αλλιώς δε θα ζητούσες βοήθεια) και να πηγαίνεις γυμναστήριο, κατά προτίμηση κάπως μακριά. Δε θα σε ελέγξει ποτέ.
Ακόμα και να σε ελέγξει/πηγαίνει και εκείνη στο ίδιο γυμναστήριο, βρίσκεις δικαιολογία ότι είχες πάει για τρέξιμο σε κάποιο κοντινό μέρος για να μην κλείνεσαι σε 4 τοίχους και τρέχεις. Εννοείται μετά την κουτσουκέλα παιρνάς και τσεκάρεις κατάσταση στο gym.
Στην περίπτωση που δεν είσαι αθλητικός τύπος, ΓΙΝΕ. Προλαβαίνεις. Αλλά δε θα γαμάς την επόμενη βδομάδα με τούτη τη δικαιολογία.
Οπότε ακολουθείς πιστά τον παραπάνω άριστο οδηγό, και φροντίζεις να γαμάς και την κυρά σου να μην της μπουν εύκολα ιδέες.
Προφανώς εφόσον προγραμματίζεις σταθερή παρανομία (είμαι απολύτως κατά σε αυτό βέβαια, για διάφορους λόγους που σε βάζουν στο χείλος της μαλακίας) θα πρέπει η άλλη να ξέρει την κατάστασή σου και να μην σε στιγματίσει με διάφορους τρόπους, τη γάμησες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom