You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δικαιολογία για κέρατο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Bigdaddysss
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
fatos1924
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2015
- Κριτικές
- 19
- Like
- 1.258
- Πόντοι
- 1.011
Η καλύτερη λύση έιναι το "Γυμναστήριο" ή οτι κλέισατε μετά τη δουλειά, με φίλους γηπεδάκι 5Χ5, μπασκετ, πινγκ πονγκ ή κατι παρόμοιο.
Ετσι θα έχεις αυτό το 3ωρο 4ωρο που χρειάζεσαι ΚΑΙ θα πηγαίνεις μα την ευχή της συζήγου.
Απαραίτητο αξεσουάρ τα "ιδρωμένα" αθλητικά ρούχα!
Δοκιμασμένο! ;)
Ετσι θα έχεις αυτό το 3ωρο 4ωρο που χρειάζεσαι ΚΑΙ θα πηγαίνεις μα την ευχή της συζήγου.
Απαραίτητο αξεσουάρ τα "ιδρωμένα" αθλητικά ρούχα!
Δοκιμασμένο! ;)
Virginios_Richter
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2016
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.336
- Πόντοι
- 5.191
Καλησπέρα σε όλο το group.
Ψάχνω μια καλή δικαιολογία για να αποκλίνω του συζυγικού προγράμματος. Παντρεμένοι με στάνταρ ωράρια και οι 2. Εγώ έχω κατάστημα οπότε 9.30 είμαι σπίτι. Θέλω να λείψω για περίπου 3-4 ώρες βραδινή ώρα. Για να σας προλάβω δεν συμβαίνει συχνά οπότε να υπάρξει περίπτωση να με ψυλλιαστεί με συνεχής διαφορετικές δικαιολογίες κτλ
Οπότε θέλω ιδέες !
Υ.Γ. δεν θέλω να μου κάνετε διάλεξη πχ , χώρισε αν δεν τη θες και άλλα γραφικά. Μεγάλο παιδί είμαι
φώναξε τη γκόμενα στο κατάστημα (εκτός και αν έχεις περιπτερο....)
ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 46
- Like
- 4.190
- Πόντοι
- 5.595
Eλευθερος επαγγελματιας.. κ εχεις προβλημα με το ωραριο??!?!!
-''εξοδο με καποιον σημαντικο προμηθευτη/αγοραστη'' αναφερθικε.. πολυ σωστο..
-Πας να δωσεις-παρεις καποια τιμολογια....
-Πας να δεις ενα μηχανημα προς αγορα που ειδες σε μια αγγελεια...
-Θα κατσεις 'λιγο' παραπανω στο μαγαζι για να φτιαξεις-τακτοποιησεις κατι....
-θα καστεις 'λιγο' να βοηθησεις τον γειτονα-φιλο να φτιαξετε κατι...
κ πολλα αλλα...!
Μην αγχωνεσαι ρε τυπε.. που να εισουν δημοσιος υπαλληλος... 7-3!!!
-''εξοδο με καποιον σημαντικο προμηθευτη/αγοραστη'' αναφερθικε.. πολυ σωστο..
-Πας να δωσεις-παρεις καποια τιμολογια....
-Πας να δεις ενα μηχανημα προς αγορα που ειδες σε μια αγγελεια...
-Θα κατσεις 'λιγο' παραπανω στο μαγαζι για να φτιαξεις-τακτοποιησεις κατι....
-θα καστεις 'λιγο' να βοηθησεις τον γειτονα-φιλο να φτιαξετε κατι...
κ πολλα αλλα...!
Μην αγχωνεσαι ρε τυπε.. που να εισουν δημοσιος υπαλληλος... 7-3!!!
KINDEREKPLIXI_@1976
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2014
- Like
- 1.146
- Πόντοι
- 206
Εν ώρα δουλειάς δεν παίζει (το άλλο γκομενάκι μπορεί βράδυ). Οπότε κάτι για τη δουλειά σκεφτόμουν μήπως το βαφτίσω σεμινάριο , επαγγελματικό ραντεβού ή κάτι τέτοιο.
παρέπιπτοντως την Κυριακη εχω σεμιναριο με γευμα μετα απο τις 11 μεχρι το απογευμα...χαχαχαχα
Alexis_cool
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 4.760
- Πόντοι
- 456
ρε μαγκα σαν παντρεμενος που πηδαω 15 χρονια και ως σημερα (αγνωστο αυριο) ουτε γατα ουτε ζημια, σου λεω οτι θελει Μεθοδικοτητα και Οργανωση.
1. δεν αλλαζεις συνηθειες για μουνι καταρχην.
2. φτιαξε μια λιστα με 5-10-15 δικαιολογιες ωστε να τις επικαλεισαι 1 καθε φορα. παραδειγμα θα βγω με τον Μητσο που η γυναικα σου ομως ΔΕΝ εχει τηλεφωνο του, ουτε μιλα μαζι του, απλα τον ψιλοξερει. αν βγεις με κολλητο υποθετικα, απλα ενημερωσε τον για καλυψη και να μην μιλησετε τηλεφωνο για λιγες μερες ωστε να μην καρφωθεις κατα λαθος. βραδυ με φιλους σε ταβερνα, αντροπαρεα. βραδυα τσαμπιονς λιγκ που θα δεις με κολλητο σε καφετερια. ερχεται και Μουντιαλ. βραδυα μπασκετ αν εισαι και εκει φιλαθλος. ξενο ποδοσφαιρικο ντερμπυ αν και τελειωνουν τα πρωταθληματα. φροντισε να ξεχασεις το κινητο στο σπιτι 1 φορα τυχαια ωστε να το ξαναξεχασεις 2η φορα την μερα που θα πηδας το νιμου, ωστε να μην μπορει να σε ανακαλυψει η συζυγος. προσπαθησε να το παιξεις κρυωμενος 2 μερες πριν το γαμησι και οτι εχει κλεισει ο λαιμος σου, να ξεροβηχεις κλπ ωστε την μερα που θα πηδας, να μην απαντας προφορικα στο τηλ αλλα μονο μηνυματα. οτι σεναριο φτιαξεις, αποστηθισε το , γραψτο σε 2-3 γραμμες και τυπωσε το μεσα στο μυαλο σου πειθοντας πρωτα-πρωτα εσενα τον ιδιο. επισης, λιγα λογια οταν δικαιολογεισαι και κοφτα. οι πολλες δικαιολογιες ειναι μπερδεμα και καρφωνουν.
3. αν θελεις αλλες πληροφοριες στειλε ΠΜ να σου δωσω τηλεφωνο να τα πουμε με την ησυχια μας.
4. προσωπικα εχω κανει Εγχειριδιο Παρανομιας που με αφορμη την συζητηση μας εδω, καλα θα ειναι να το ανανεωσω με Νεες Ιδεες
5.μην ξεχασεις να θυμησεις στην γκομενα το πιο βασικο. ΟΧΙ αρωματα γιατι κολλανε στα ρουχα και δεν ξεκολλανε με τιποτα και ΟΧΙ σημαδια απο νυχια, δαγκωματα, ρουφηγματα. Θεμελιωδης Κανονας Παρανομιας
2. φτιαξε μια λιστα με 5-10-15 δικαιολογιες ωστε να τις επικαλεισαι 1 καθε φορα. παραδειγμα θα βγω με τον Μητσο που η γυναικα σου ομως ΔΕΝ εχει τηλεφωνο του, ουτε μιλα μαζι του, απλα τον ψιλοξερει. αν βγεις με κολλητο υποθετικα, απλα ενημερωσε τον για καλυψη και να μην μιλησετε τηλεφωνο για λιγες μερες ωστε να μην καρφωθεις κατα λαθος. βραδυ με φιλους σε ταβερνα, αντροπαρεα. βραδυα τσαμπιονς λιγκ που θα δεις με κολλητο σε καφετερια. ερχεται και Μουντιαλ. βραδυα μπασκετ αν εισαι και εκει φιλαθλος. ξενο ποδοσφαιρικο ντερμπυ αν και τελειωνουν τα πρωταθληματα. φροντισε να ξεχασεις το κινητο στο σπιτι 1 φορα τυχαια ωστε να το ξαναξεχασεις 2η φορα την μερα που θα πηδας το νιμου, ωστε να μην μπορει να σε ανακαλυψει η συζυγος. προσπαθησε να το παιξεις κρυωμενος 2 μερες πριν το γαμησι και οτι εχει κλεισει ο λαιμος σου, να ξεροβηχεις κλπ ωστε την μερα που θα πηδας, να μην απαντας προφορικα στο τηλ αλλα μονο μηνυματα. οτι σεναριο φτιαξεις, αποστηθισε το , γραψτο σε 2-3 γραμμες και τυπωσε το μεσα στο μυαλο σου πειθοντας πρωτα-πρωτα εσενα τον ιδιο. επισης, λιγα λογια οταν δικαιολογεισαι και κοφτα. οι πολλες δικαιολογιες ειναι μπερδεμα και καρφωνουν.
3. αν θελεις αλλες πληροφοριες στειλε ΠΜ να σου δωσω τηλεφωνο να τα πουμε με την ησυχια μας.
4. προσωπικα εχω κανει Εγχειριδιο Παρανομιας που με αφορμη την συζητηση μας εδω, καλα θα ειναι να το ανανεωσω με Νεες Ιδεες
5.μην ξεχασεις να θυμησεις στην γκομενα το πιο βασικο. ΟΧΙ αρωματα γιατι κολλανε στα ρουχα και δεν ξεκολλανε με τιποτα και ΟΧΙ σημαδια απο νυχια, δαγκωματα, ρουφηγματα. Θεμελιωδης Κανονας Παρανομιας
arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Καλησπέρα σε όλο το group.
Ψάχνω μια καλή δικαιολογία για να αποκλίνω του συζυγικού προγράμματος. Παντρεμένοι με στάνταρ ωράρια και οι 2. Εγώ έχω κατάστημα οπότε 9.30 είμαι σπίτι. Θέλω να λείψω για περίπου 3-4 ώρες βραδινή ώρα. Για να σας προλάβω δεν συμβαίνει συχνά οπότε να υπάρξει περίπτωση να με ψυλλιαστεί με συνεχής διαφορετικές δικαιολογίες κτλ
Οπότε θέλω ιδέες !
Υ.Γ. δεν θέλω να μου κάνετε διάλεξη πχ , χώρισε αν δεν τη θες και άλλα γραφικά. Μεγάλο παιδί είμαι
φίλε θα σε ψυλιαστεί δεν μπορεί κάθε μέρα να βαράς κάρτα 9.30 το βράδυ να είσαι σπίτι και ξαφνικά ΒΡΑΔΥ να λείψεις 4 ώρες
αν θες να την κάνεις σωστά να αποκτήσεις ένα χόμπι και να δείχνεις παθιασμένος για αυτό που θα ψιλοασχολείσαι πχ γυμναστήριο, ποδόσφαιρο, σύλλογο,συνδικαλισμό,δεύτερη δουλειά και πάει λέγοντας οπότε όταν είσαι με την παράνομη θα λές ότι κάνεις το χόμπι σου
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.149
- Πόντοι
- 2.646
Ανάλογα το καταστημα,μπορεί να πάει η αστυνομία για έλεγχο ένα πάσα στιγμή.Αυτοφωρο αν δεν θέλει μα πει προσαγωγή για να κρατήσει και κανένα πεντακοσάρικο για τον δικηγόρο.Επισης να τσακωθεί με πελάτη και να καταλήξουν στην αστυνομία για εξυβρίσεις κτλ.Εχει σημασία τι μαγαζί είναι και τι δουλειά κάνει η γυναίκα του,αν είναι ας πούμε δικηγόρος όλα ακυρώνονται.
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.560
- Πόντοι
- 9.931
Δικαιολογία για μια φορά το μήνα όλοι μπορούμε να βρούμε, το πρόβλημα είναι αν έχεις κάποια σταθερή γκομενιτσα και πρέπει 2 φορές την εβδομάδα να βρίσκεις τρόπο να την κάνεις για 2-3 ωρες.
KINDEREKPLIXI_@1976
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2014
- Like
- 1.146
- Πόντοι
- 206
ρε μαγκα σαν παντρεμενος που πηδαω 15 χρονια και ως σημερα (αγνωστο αυριο) ουτε γατα ουτε ζημια, σου λεω οτι θελει Μεθοδικοτητα και Οργανωση.
αυτο πρεπει να γινει καπου sticky... Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥ......
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.020
- Πόντοι
- 2.356
δηλαδη εδω και τοσα χρονια μετα τις 9μιση το βραδυ δεν εχεις ζησει? μπαλα ποτο μπουζουκια η εστω μια βολτα για περπατημα ρε αδερφε μονος να σκεφτεις κτλ?Καλησπέρα σε όλο το group.
Οπότε θέλω ιδέες !
Διαγραμμένο μέλος 152200
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 808
- Πόντοι
- 326
Ξεκινας μια οργανωμένη αθλητική δραστηριοτητα, κάποιο σπορ, οχι απλά γυμναστηριο. Με συγκεκριμενες προπονησεις, βραδυνες, και σχετικα μακρυα απο την εδρα σου. Με τρεις προπονησεις την εβδομάδα μπορείς να οργανωσεις ανετα τα ξενοπηδηματα σου. Φυσικα θα πρεπει να εχεις ενα σχετικο παρελθον στον αθλητισμό για να γίνει αυτό πιστευτο.
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.366
- Πόντοι
- 4.746
Ξεκινας μια οργανωμένη αθλητική δραστηριοτητα, κάποιο σπορ, οχι απλά γυμναστηριο. Με συγκεκριμενες προπονησεις, βραδυνες, και σχετικα μακρυα απο την εδρα σου. Με τρεις προπονησεις την εβδομάδα μπορείς να οργανωσεις ανετα τα ξενοπηδηματα σου. Φυσικα θα πρεπει να εχεις ενα σχετικο παρελθον στον αθλητισμό για να γίνει αυτό πιστευτο.
Διαγραμμένο μέλος 152200
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 808
- Πόντοι
- 326
Ετσι, εγω που κανω κικ ειναι λιγο δυσκολο να σηκωσω το κινητο φορώντας γαντια και ενα μαντραχαλο απεναντι να προσπαθει να μου κοψει το κεφαλι!!!! Οποτε η κυρια μου το ξερει και δεν τηλεφωναει καθόλου!!!!
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.366
- Πόντοι
- 4.746
Το ειχα εφαρμοσει οταν πηγαινα τακτικα για τρεξιμο. Ελεγα οτι οταν τρεχω με ενοχλει το κινητο επανω μου.Και ετσι το εκλεινα. Εβλεπε ομως την ασχολια μου με την δραστηριοτητα, πχ. αθλητικα ρουχα με ιδρωτα, σκονισμενα αθλητικα παπουτσια με χωμα κτλπ..Ετσι, εγω που κανω κικ ειναι λιγο δυσκολο να σηκωσω το κινητο φορώντας γαντια και ενα μαντραχαλο απεναντι να προσπαθει να μου κοψει το κεφαλι!!!! Οποτε η κυρια μου το ξερει και δεν τηλεφωναει καθόλου!!!!
Εκει αρχιζει το αγχοςΔικαιολογία για μια φορά το μήνα όλοι μπορούμε να βρούμε, το πρόβλημα είναι αν έχεις κάποια σταθερή γκομενιτσα και πρέπει 2 φορές την εβδομάδα να βρίσκεις τρόπο να την κάνεις για 2-3 ωρες.
Διαγραμμένο μέλος 152200
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 808
- Πόντοι
- 326
Το ειχα εφαρμοσει οταν πηγαινα τακτικα για τρεξιμο. Ελεγα οτι οταν τρεχω με ενοχλει το κινητο επανω μου.Και ετσι το εκλεινα. Εβλεπε ομως την ασχολια μου με την δραστηριοτητα, πχ. αθλητικα ρουχα με ιδρωτα, σκονισμενα αθλητικα παπουτσια με χωμα κτλπ..
Ακριβως, ενω αν πηγαίνεις γυμναστηριο εχεις το κινητο στην τσεπη...
Το καλύτερο είναι να είσαι αθλητικός τύπος (που δε το βλέπω γιατί αλλιώς δε θα ζητούσες βοήθεια) και να πηγαίνεις γυμναστήριο, κατά προτίμηση κάπως μακριά. Δε θα σε ελέγξει ποτέ.
Ακόμα και να σε ελέγξει/πηγαίνει και εκείνη στο ίδιο γυμναστήριο, βρίσκεις δικαιολογία ότι είχες πάει για τρέξιμο σε κάποιο κοντινό μέρος για να μην κλείνεσαι σε 4 τοίχους και τρέχεις. Εννοείται μετά την κουτσουκέλα παιρνάς και τσεκάρεις κατάσταση στο gym.
Στην περίπτωση που δεν είσαι αθλητικός τύπος, ΓΙΝΕ. Προλαβαίνεις. Αλλά δε θα γαμάς την επόμενη βδομάδα με τούτη τη δικαιολογία.
Οπότε ακολουθείς πιστά τον παραπάνω άριστο οδηγό, και φροντίζεις να γαμάς και την κυρά σου να μην της μπουν εύκολα ιδέες.
Προφανώς εφόσον προγραμματίζεις σταθερή παρανομία (είμαι απολύτως κατά σε αυτό βέβαια, για διάφορους λόγους που σε βάζουν στο χείλος της μαλακίας) θα πρέπει η άλλη να ξέρει την κατάστασή σου και να μην σε στιγματίσει με διάφορους τρόπους, τη γάμησες.
Ακόμα και να σε ελέγξει/πηγαίνει και εκείνη στο ίδιο γυμναστήριο, βρίσκεις δικαιολογία ότι είχες πάει για τρέξιμο σε κάποιο κοντινό μέρος για να μην κλείνεσαι σε 4 τοίχους και τρέχεις. Εννοείται μετά την κουτσουκέλα παιρνάς και τσεκάρεις κατάσταση στο gym.
Στην περίπτωση που δεν είσαι αθλητικός τύπος, ΓΙΝΕ. Προλαβαίνεις. Αλλά δε θα γαμάς την επόμενη βδομάδα με τούτη τη δικαιολογία.
Οπότε ακολουθείς πιστά τον παραπάνω άριστο οδηγό, και φροντίζεις να γαμάς και την κυρά σου να μην της μπουν εύκολα ιδέες.
Προφανώς εφόσον προγραμματίζεις σταθερή παρανομία (είμαι απολύτως κατά σε αυτό βέβαια, για διάφορους λόγους που σε βάζουν στο χείλος της μαλακίας) θα πρέπει η άλλη να ξέρει την κατάστασή σου και να μην σε στιγματίσει με διάφορους τρόπους, τη γάμησες.