Αυτό δεν το είχα δει.... o not TO easy biker ,
Xilnik όπως καταλαβαίνεις το ζευγάρι bonbenito-NOT SO EASY BIKER θέλει κάποιες αλλαγές στα ονόματα.
Y.Γ. Και ο 1personanongrata!!!!!!
Αυτό δεν το είχα δει.... o not TO easy biker ,
Τραβα και στη σελ.6 , να δεις και να θαυμασεις , τον τελειο αντρα , τον αντρα τον σωστο !!! Που μου'χει φαει τα συκωτια ο αλλος και μου παιρνει ολη την δοξα...Που θα μου πας ρεεεεεε...ερχεται κατα δω ο Σπαρτακος ... τρεμε λεμεεεεεεεεεεε!Αυτό δεν το είχα δει.
Οχι στις εκλογες , της βιας και νοθειαςΑυτό δεν το είχα δει.
Xilnik όπως καταλαβαίνεις το ζευγάρι bonbenito-NOT SO EASY BIKER θέλει κάποιες αλλαγές στα ονόματα.
Ρε συ, όσους ψήφισα λάθος τους έχει!!!Οχι στις εκλογες , της βιας και νοθειας
Τραβα και στη σελ.6 , να δεις και να θαυμασεις , τον τελειο αντρα , τον αντρα τον σωστο !!!
Πολύ καλό!!!
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/smf/index.php?action=dlattach;attach=137341;type=avatar[/img[/URL]]
[/quote]
:-* :-* :-* ιουλιε :boobies: :boobies: :boobies:
ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ??????????...γρηγορα στο ανακτορο !!!Θες να μας τρεχει παλι , αυτος ο μαλακας ο Αντωνιος???????? Γεια σου ρε ΒΙΚΑΡΑ ... ΑΣΤΕΡΙ !!!:-* :-* :-* ιουλιε
δεν σου περασε ουτε μια στιγμη η σκεψη απ το μυαλο ρε ανατολ να συνουσιαστεις μαζι της,ειναι πολυ ωραιο κοριτσακι η spy..
kαι να ξερεις ,αυτο το αγριο που εχει θα της βγει μαζι σου..
μονο δεμενη! και φημωμενη
Πλάκωσε η Βίκυ, σε λίγο δεν θα χωράμε στο θρεντ...
Βρε δε πάτε στο διάολο και σεις και οι ψηφοφορίες και οι ψόφιες Ελεηνίδες σας.
only English please,I am a legend in Athens by night!!!!!!!!!!!
Ψόφια η Εύα η κορμάρα;;; Παρτο πίσω αμέσως αλλιώς θα σε δόσω στον αρχιΚαρφάρα να σε ανακρίνει με τον
πιο βαναυσο τρόπο!!!!
Αλλη Ευα λεει ο καθενας σας ρε σεις.Ναι, τρομερή κορμάρα. Η περιφέρειά της (110+) φαίνεται απ' τις γάμπες.