Νέα

Δίδυμα του bourdela

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xilnik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 683
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια διδυμα κλεβουν την παρασταση

• evaki-μαρουλιας

Ψήφοι: 0 0,0%
  • κομμαντο-παολα

• pleasurgiver-personanogratta

• hotscorpios-ρενατα

• amc-anthony-τινα

• σκοτεινος-σαρλιζ θερον

• stabit-ewa sonet

• yorgos->1,75

• lalakukakis-stratigos

• baby-nitro

Ψήφοι: 1 100,0%
  • yura-baby

• mounitsa-biteme

• Υπουργος-Diky

• baby-siasia

• bonbenito-NOT SO EASY BIKER

• lakis33-γυναικες του site

• anatolgami-evabb

• Mc Lein-vothros

• ferthy-adonis

• voltaire45-sexpeare

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1
OP
OP
xilnik

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
δεν σου περασε ουτε μια στιγμη η σκεψη απ το μυαλο ρε ανατολ να συνουσιαστεις μαζι της,ειναι πολυ ωραιο κοριτσακι η spy..
kαι να ξερεις ,αυτο το αγριο που εχει θα της βγει μαζι σου..

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
δεν σου περασε ουτε μια στιγμη η σκεψη απ το μυαλο ρε ανατολ να συνουσιαστεις μαζι της,ειναι πολυ ωραιο κοριτσακι η spy..
Βίτσα-πούτσα-και στενά παπούτσα  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
:rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• sampe813d95550cfe01d.jpg
    sampe813d95550cfe01d.jpg
    16,2 KB · Εμφανίσεις: 22

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6

μονο δεμενη! και φημωμενη

OP
OP
xilnik

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
δευτερος ο κομμαντο,ανεβαινει ο baby και σπαει σιγα σιγα ο παγος του ανατολ με την spy.... κατι για σεξ με δεμενα χερια και στομα ακουω
μονο δεμενη! και φημωμενη

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλό βράδυ φίλοι ψηφοφόροι!!! Επαναλαμβάνω ψηφίστε Ευάκι-Μαρούλια και η ψήφος σας θα ανταμοιφθεί!!!!!

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Όλα καλά!!! Δεν φαντάζομαι να πίστεψες τις συκοφαντίες του NOT SO EASY BIKER ότι έχω κάτι προβληματάκια υγείας? Το τελευταίο τσεκ-απ απο τον Ασκληπιό έδειξε ότι είμαι παλλικάρι πλήρες σφρίγους και νεανικών ορμών!
Όσο για το "m", τι να κάνω, αφού έτσι με γράφει ο xilnik, δε θέλω να του χαλώ τη ζαχαρένια  :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Ναι γιατι σιγα μην σε αφησω εγω πλασμα μου. :grin: :grin: :grin:

Βρε καρφί δεν υπάρχει θρεντ που να μην πουλάς έρωτες!!! Πάρτο απόφαση, τα κορίτσια γουστάρουν παίδαρους με δημοκρατικό ήθος και που να είναι πάνω από όλα τσετελμεν και όχι προγκες σαν του λόγου σου!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Βρε καρφί δεν υπάρχει θρεντ που να μην πουλάς έρωτες!!! Πάρτο απόφαση, τα κορίτσια γουστάρουν παίδαρους με δημοκρατικό ήθος και που να είναι πάνω από όλα τσετελμεν και όχι προγκες σαν του λόγου σου!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Που εισαι Μαριαννακι να δεις τον προστυχο αντρα. Ουτε ντροπη ουτε τσιπα εχει. Και μισοριξια και γοης το παιζει. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Που εισαι Μαριαννακι να δεις τον προστυχο αντρα. Ουτε ντροπη ουτε τσιπα εχει. Και μισοριξια και γοης το παιζει. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γιατί είμαι πρόστυχος ρε μισή μερίδα;;;; Άσε ήσυχο το Μαριαννάκι, γιατί το ανακατεύεις με τις πομπές σου, που δεν χάνεις ευκαιρία να καρφώσεις!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Όλα καλά!!! Δεν φαντάζομαι να πίστεψες τις συκοφαντίες του NOT SO EASY BIKER ότι έχω κάτι προβληματάκια υγείας? Το τελευταίο τσεκ-απ απο τον Ασκληπιό έδειξε ότι είμαι παλλικάρι πλήρες σφρίγους και νεανικών ορμών!
Όσο για το "m", τι να κάνω, αφού έτσι με γράφει ο xilnik, δε θέλω να του χαλώ τη ζαχαρένια  :2funny: :2funny:
... o not TO easy biker  :think:, :think: ομως ... και το λαγνο βλεμμα του ,  :uglystupid:καθαρισαν , για να μπει το ΚΑΙ το σκηνωμα σου  :priest:, στο παρτυ :grouphug: με την κορη της ΝΑΥΣΙΚΑΣ ... ;) ;) ;)...και χωρις να κουνηθει , τριχα απ'την μασχαλη του !!! Για δες μερικες σελιδες πιο πισω !!! Αιντε ... με την βοηθεια του Δια ... τσουκου - τσουκου ... χουφτωστη,χουφτωστη ! :2funny: :2funny: :2funny:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Γιατί είμαι πρόστυχος ρε μισή μερίδα;;;; Άσε ήσυχο το Μαριαννάκι, γιατί το ανακατεύεις με τις πομπές σου, που δεν χάνεις ευκαιρία να καρφώσεις!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Θα στην φαω λεμε ρεεεεεεεεεε!!!! Και εσυ θα μεινεις με την ψηφοφορια στο χερι γιατι ουτε το Ευακι θα εχεις!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom