Νέα

Διαβάστε εδώ, δεν κάνω πλάκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα EvilPlasma
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
Αυτό που θα σας πω δεν είναι μούφες κτλ κτλ...
Χωρίς να σας τα πολυλογώ, με 3 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ περιστατικά (τους ξέρω τους ανθρώπους προσωπικά και άλλους απλά φατσικά).
Και οι τρεις είχαν στο σπίτι τους φίδια σφιγκτήρες (Βόες κτλ). Και οι τρεις το είχαν το φίδι από πολύ μικρή ηλικία και το μεγάλωναν. ΚΑΙ στις 3 περιπτώσεις το φίδι πήγε να τους φάει.
Και εξηγούμαι (συμπτώματα):
1)Ξαφνικά εκεί που τρώνε κανονικά την ημερίσια ποσότητα που τους αναλογεί, ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ να τρώνε.
2)Η συμπεριφορά τους αλλάζει ως προς τον ιδιοκτήτη (μη ρωτάτε τι/πως δεν ξέρω)
3)Αρχίζει και "πέρνει τα μέτρα" του υποψήφιου θύματος. Δηλαδη, τεντώνεται δίπλα στο άτομο να "δει" αν τον "χωράει", όταν κουλουριάζεται ο άνθρωπος το κάνει και αυτό κτλ.
Και στις 3 περιπτώσεις που γνωρίζω αυτά που σας τα λέω τα επιβεβαίωσε κτηνίατρος (επήλθε ευθανασία). Τα "υποψήφια θύματα" του φιδιού και στις 3 περιπτώσεις απλά ανησύχησαν επειδή φοβήθηκαν ότι το κατοικίδιό τους είχε κάποιο πρόβλημα υγείας και έτσι φώναξαν το γιατρό κτλ κτλ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Χωρίς να σας τα πολυλογώ, με 3 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ περιστατικά (τους ξέρω τους ανθρώπους προσωπικά και άλλους απλά φατσικά).
Και οι τρεις είχαν στο σπίτι τους φίδια σφιγκτήρες (Βόες κτλ). Και οι τρεις το είχαν το φίδι από πολύ μικρή ηλικία και το μεγάλωναν. ΚΑΙ στις 3 περιπτώσεις το φίδι πήγε να τους φάει.
1)Ξαφνικά εκεί που τρώνε κανονικά την ημερίσια ποσότητα που τους αναλογεί, ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ να τρώνε.
3)Αρχίζει και "πέρνει τα μέτρα" του υποψήφιου θύματος. Δηλαδη, τεντώνεται δίπλα στο άτομο να "δει" αν τον "χωράει", όταν κουλουριάζεται ο άνθρωπος το κάνει και αυτό κτλ.
Και στις 3 περιπτώσεις που γνωρίζω αυτά που σας τα λέω τα επιβεβαίωσε κτηνίατρος (επήλθε ευθανασία). Τα "υποψήφια θύματα" του φιδιού και στις 3 περιπτώσεις απλά ανησύχησαν επειδή φοβήθηκαν ότι το κατοικίδιό τους είχε κάποιο πρόβλημα υγείας και έτσι φώναξαν το γιατρό κτλ κτλ.

Και γιατι εκπλησσεσαι?
Επειδη καποιοι πυροβολημενοι αποφασισαν να εχουν ως κατοικιδιο ενα φιδι, σημαινει οτι το φιδι εξημερωθηκε?
Αντε, και σε λιονταρια ως κατοικιδια ευχομαι.
Μα γιατι τον εφαγε ρε γμτ?

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231

Φιδια ειναι οχι σκυλοι. Ουτε αγαπανε κανεναν, ουτε εχουν συναισθηματα. Τα ερπετα δε νιωθουν συναισθημα αγαπης αφοσιωσης κλπ. Μονο φοβο και ενστικτο επιβιωσης.

Καλυτερα να παρεις λιονταρι παρα φιδι.

OP
OP
EvilPlasma

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
Και γιατι εκπλησσεσαι?
Επειδη καποιοι πυροβολημενοι αποφασισαν να εχουν ως κατοικιδιο ενα φιδι, σημαινει οτι το φιδι εξημερωθηκε?
Αντε, και σε λιονταρια ως κατοικιδια ευχομαι.
Μα γιατι τον εφαγε ρε γμτ?

Δεν εκπλήσσομαι, το λέω ΣΟΒΑΡΑ απλά να πω σε κόσμο που ίσως έχει/ξέρει κόσμο που έχοει να πάρουν τα μέτρα τους αν δεν επιθυμούν να γίνουν μεζες

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
ενταξει το λιονταρι ειναι θηλαστικο και αναπτυσει συναισθηματα για το αφεντικο του, ο φιδουλας ειναι ερπετο και καμια σχεση με κατι τετοιο  ;)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.174
Πόντοι
12.056
Το εχω ακουσει και εγω αυτο....

Φιλος με φιδια δεν γινεσαι...πασης φυσεως  ;) :rolleyes:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
οποιος περνει για πετ βοες, κροταλιες, οχιες, λεωνταρια, τιγρεις, κροκοδειλους (εχει φιλος), πιρανχας και αλλα ομορφα και τον κανουν μια μπουκια ποιος φταιει?

σιγουρα οχι το ζωο....

βεβαια, ορισμενες γυναικες ειναι χειρωτερες.. :2funny:

Επισκέπτης
Εμεις τα σκοτωνουμε το καλοκαιρι οταν γεμιζει ο τοπος απο δαυτα κι αλλοι τα παιρνουν για κατοικιδια :headbang: :headbang: Χαθηκε ενας σκυλος, μια γατα, μια κατσικα να εχουν και φρεσκο γαλα που παιρνουν φιδια για κατοικιδια ? Μη μου πεις οτι τα χαιδευουν κιολας.

Επισκέπτης
οποιος περνει για πετ βοες, κροταλιες, οχιες, λεωνταρια, τιγρεις, κροκοδειλους (εχει φιλος), πιρανχας και αλλα ομορφα και τον κανουν μια μπουκια ποιος φταιει?

σιγουρα οχι το ζωο....

βεβαια, ορισμενες γυναικες ειναι χειρωτερες.. :2funny:

Κροκοδειλους :o

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.113
Πόντοι
17.085
Αυτό δεν είναι τίποτα. Εγώ ξέρω τόσους άλλους που έχουν δεχτεί επίθεση από δήθεν χαριτωμένα ζώα. Πολύ επικίνδυνο είναι το παρακάτω (κουνέλι ή λαγός λέγεται):

lepus.jpg

Κανένα ζώο δεν είναι ακίνδυνο!

OP
OP
EvilPlasma

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
Κοίτα Αντισθένη κάθε ζώο θέλει το σεβασμό του και την φροντίδα του και τίποτα δεν είναι πλήρως εξημερωμένο. Αν μπορείς απλά κράτα το κάπως στην "επικαιρότητα" για λίγο να το δει κάμποσος κόσμος.

sakter

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Λοιπον ακουστε πως εχουν τα πραγματα με τα φιδια γιατι ημουν κατοχος για αρκετα χρονια ενος βσιλικου πυθωνα (ball python), που τον ειχα απο πολυ μικρο και τον οποιο τελικα αναγκαστηκα να πουλησω για προσωπικους λογους. Κατ' αρχας το φιδι τρωει μια φορα το μηνα και αυτο δεν ειναι απολυτο, μια φορα ειχε να φαει γυρω στους πεντε μηνες. Τα φιδια εχουν πολυ αργο μεταβολισμο. Για να καταφερει φιδι να καταπιει ανθρωπο πρεπει να ειναι τεραστιο, απο 7-8 μετρα και πανω και να τον φερει σε ειδικη γωνια γιατι οι ωμοι δεν περνουν απο τις σιαγωνες, η να ειναι μικρο παιδι. Αποπηρες κανουν, κι εγω ειχα δεχτει αρκετα δαγκωματα και αληθεια ειναι πως δεν εχουν συναισθηματα προς τον ιδιοκτητη τους.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.947
Πόντοι
606
καποιοι στα χωρια παιρνουν λυκοπουλα νομιζοντας οτι θα τα εξημερωσουν

μεχρι που καποια στιγμη ξυπναει ο λυκος μεσα τους και... :knockinb:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
κ μενα η γατα μου εχει κανει γρατζουνια στο ματι. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΙΑ
:dancing:

*μαλακιζομαι, συμφωνω με τους αποπανω :cheesy:

OP
OP
EvilPlasma

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
Λοιπον ακουστε πως εχουν τα πραγματα με τα φιδια γιατι ημουν κατοχος για αρκετα χρονια ενος βσιλικου πυθωνα (ball python), που τον ειχα απο πολυ μικρο και τον οποιο τελικα αναγκαστηκα να πουλησω για προσωπικους λογους. Κατ' αρχας το φιδι τρωει μια φορα το μηνα και αυτο δεν ειναι απολυτο, μια φορα ειχε να φαει γυρω στους πεντε μηνες. Τα φιδια εχουν πολυ αργο μεταβολισμο. Για να καταφερει φιδι να καταπιει ανθρωπο πρεπει να ειναι τεραστιο, απο 7-8 μετρα και πανω και να τον φερει σε ειδικη γωνια γιατι οι ωμοι δεν περνουν απο τις σιαγωνες, η να ειναι μικρο παιδι. Αποπηρες κανουν, κι εγω ειχα δεχτει αρκετα δαγκωματα και αληθεια ειναι πως δεν εχουν συναισθηματα προς τον ιδιοκτητη τους.

Για το ένα ξέρω ότι ήταν κάπου 5+ μέτρα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.513
Πόντοι
25.467
Κάποτε οι μαθητές του είχαν ρωτήσει το Αριστοτέλη για το ποιό είναι το αγριότερο ζώο. Και εκείνος αποκρίθει : Από τα οικόσιτα ο ΚΟΛΑΚΑΣ και από τα ελεύθερα ο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ.  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom