Νέα

Διατάραξη κοινής ησυχίας - επιπτώσεις...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Καινούργιος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 76
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Καινούργιος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Το πρακτικότερο ένα κέρασμα σε κανένα στριπ και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!!! :grin:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Εγω οταν χυνω φωναζω πολυ και μου τη λενε οι γειτονες.

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Aγαπητοί συνάδερφοι φαντάζομαι λίγο πολύ όλοι είστε του κεφιού, του γλεντιού και φυσικά του  :knockinb:!!!
Ερωτώ λοιπόν αν καλέσει γείτονας την Αστυνομία επειδή ενοχλήθηκε από εσάς, ποιες είναι η διαδικασίες, οι ποινές κτλ;;;!!! :think:
Υ.Γ. Είμαι στο προγραμματισμό πάρτυ αυτές τις μέρες, αλλά κολλάω για το οκ εξαιτείας αυτού !!! :-

edit_Duracell: Διόρθωση τίτλου

Πας ατυνομικο τμημα και ζητας μια αδεια διανυκτερευσης...Ετσοι το λενε.... ειδοποιείς και τους γειτονες και ολα ΟΚ

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Πας ατυνομικο τμημα και ζητας μια αδεια διανυκτερευσης...

χαχαχαχα "Αδεια Διανυκτέρευσης" θυμήθηκα τα χρόνια της στρατιωτικής θητείας μου... πόσα χρόνια πίσω με πήγες!

Συνημμένα

• adeia_sizigou.jpg
    adeia_sizigou.jpg
    125,3 KB · Εμφανίσεις: 19

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Εγώ έχω μια τρελή γριά από κάτω που ουρλιάζει και θρηνεί όλη νύχτα
μου σηκώνεται η τρίχα  :-

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Κοίτα φίλε, μας έχει συμβεί. Το πολύ που μπορεί να πάθεις είναι να γίνει δίκη σε πταισματοδικείο (νομίζω, δεν είμαι νομικός) εάν ο μαλάκας έχει κάνει επώνυμη καταγγελία και οι μπάτσοι έχουν έρθει 2-3 φορές αφού σε έχουν προειδοποιήσει από την πρώτη. Μην φανταστείς τίποτα φοβερό, ούτε 10 λεπτά, απλά περιμένεις τη σειρά σου γιατί για αντίστοιχα “αδικήματα” είναι άλλοι 150 την ίδια μέρα.
Εκεί λες μια δικαιολογία του κώλου (π.χ. κ. Πρόεδρε αρραβωνιαζόμουν, καταλαβαίνετε.. κτλ) ή καλύτερα την λέει φίλος σου δικηγόρος και στη χειρότερη να πάρεις πρόστιμο γύρω στα 70 Ε αν δεν αθωωθείς. Μπορεί να είναι και κάνα 2 φιλαράκια μάρτυρες αλλά στην περίπτωσή μας δεν τους ρωτήσαν τίποτα. Αν έχεις προειδοποιήσει κι όλας με ανακοινώσεις την πολυκατοικία και γειτονιά είναι απίθανο να μην αθωωθείς.
Τώρα βέβαια αν δεν πας στη δίκη, όπως συνέβη σε φίλη, το πρόστιμο απλά ήταν πιο τσουχτερό (200 Ε).
Και μιλάμε για κάτι που θα γίνει, αν γίνει, μήνες μετά το πάρτυ, όχι αυτόφωρα και μαλακίες, εκτός εάν το γκρεμίσετε..

OP
OP
Καινούργιος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Κοίτα φίλε, μας έχει συμβεί. Το πολύ που μπορεί να πάθεις είναι να γίνει δίκη σε πταισματοδικείο (νομίζω, δεν είμαι νομικός) εάν ο μαλάκας έχει κάνει επώνυμη καταγγελία και οι μπάτσοι έχουν έρθει 2-3 φορές αφού σε έχουν προειδοποιήσει από την πρώτη. Μην φανταστείς τίποτα φοβερό, ούτε 10 λεπτά, απλά περιμένεις τη σειρά σου γιατί για αντίστοιχα “αδικήματα” είναι άλλοι 150 την ίδια μέρα.
Εκεί λες μια δικαιολογία του κώλου (π.χ. κ. Πρόεδρε αρραβωνιαζόμουν, καταλαβαίνετε.. κτλ) ή καλύτερα την λέει φίλος σου δικηγόρος και στη χειρότερη να πάρεις πρόστιμο γύρω στα 70 Ε αν δεν αθωωθείς. Αν έχεις προειδοποιήσει κι όλας με ανακοινώσεις την πολυκατοικία και γειτονιά είναι απίθανο να μην αθωωθείς.
Τώρα βέβαια αν δεν πας στη δίκη, όπως συνέβη σε φίλη, το πρόστιμο απλά ήταν πιο τσουχτερό (200 Ε).
Ευχαριστώ για την ενημέρωση!!! :thumbsup:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Aγαπητοί συνάδερφοι φαντάζομαι λίγο πολύ όλοι είστε του κεφιού, του γλεντιού και φυσικά του  :knockinb:!!!
Ερωτώ λοιπόν αν καλέσει γείτονας την Αστυνομία επειδή ενοχλήθηκε από εσάς, ποιες είναι η διαδικασίες, οι ποινές κτλ;;;!!! :think:
Υ.Γ. Είμαι στο προγραμματισμό πάρτυ αυτές τις μέρες, αλλά κολλάω για το οκ εξαιτείας αυτού !!! :-

edit_Duracell: Διόρθωση τίτλου
στην Ελλαδα τιποτα!θυμαμαι το 1998 οταν ημουνα Ελλαδα για 3-4 μηνες (ειχα προβληματα και αναγκαστηκα να ερθω).ειχα μεγαλο προβλημα με μια γρια που εβαζε τερμα την τηλεωραση (πολητικες εκπομπες ολη τη νυχτα)ειχε ψυχολογικα προβληματα (ειχε αυτοκτονισει ο γιος της πριν απο καμια 20αρια χρονια)  ισως δεν ακουγε και καλα.ειχα γαμιθει να παιρνω το 100.ερχοντουσαν σε 4-5 ωρες!μια φορα την πιασανε ττους πηγα στο φωταγωγο και ακουσαν οτι γινοταν χαμος.μου ειπαν οτι αν την ξαναπιασουν μια φορα ακομα τουλαχιστον μπορω να κανω μυνηση και να παει στο πταισματοδικιο!δηλαδη :jerking:.τελικα ψωφισε και ηρεμησαμε!παντος δεν καταφερα τιποτα!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
στην Ρωσσια ειχα ενα παρομοιο προβλημα πριν 3-4 χρονια πηγα στον αξιοματικο υπηρησιας και με ενα μπουκαλι βοτκα δεν ξερω τι εκανε αλλα σταματισαν τα παρτυ!τωρα διπλα μας νοικιασαν ενα διαμερισμα κατι σχοιστοματηδες και καναν καποια φασαρια.μαλλον προλαβαν και τους την ειπαν οι υπολιποι γειτονες γιατι τωρα σταματισαν.ακομα ενα πλεονεκτημα του να ζεις στη Ρωσσια!

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Και σε 1 χωριό ξαδερφού μου τρελάνανε 1 χωριάτη κάτι ξένοι που παραθερίζανε και επι 5 μέρες παρτυ και τέρμα μουσικές μέχρι τα ξημερώματα ώσπου τον έπιασε η τρέλα και ξέθαψε την κυνηγετική καραμπίνα και τους γέμισε μολύβι!!!Μιλάμε ψυχασθένεια!!!!

OP
OP
Καινούργιος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Και σε 1 χωριό ξαδερφού μου τρελάνανε 1 χωριάτη κάτι ξένοι που παραθερίζανε και επι 5 μέρες παρτυ και τέρμα μουσικές μέχρι τα ξημερώματα ώσπου τον έπιασε η τρέλα και ξέθαψε την κυνηγετική καραμπίνα και τους γέμισε μολύβι!!!Μιλάμε ψυχασθένεια!!!!
Kαλά θα κάτσω ήσυχος στα αβγά μου!!! :grin:
Δεν έχω λεφτά για αλεξίσφαιρο!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Τώρα σοβαρά,έλεος με την μαλακία εγκεφάλου πολλών!!! :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang: :tickedoff:

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Kαλά θα κάτσω ήσυχος στα αβγά μου!!! :grin:
Δεν έχω λεφτά για αλεξίσφαιρο!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Τώρα σοβαρά,έλεος με την μαλακία εγκεφάλου πολλών!!! :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang: :tickedoff:

Και να φανταστείςείναι πολύ μικρό χωριουδάκι με 400 κατοίκους και πολύ γραφικό και δεν είχε ακουστεί ποτέ κακό.Φαίνεται πήγαν τα παδιά να ξεφύγουν να ναι κοντά στη φύση και να χαρούν το καλοκαίρι.Που να ξέραν ότι κάποιους τους καβαλάει ο διάβολος!!

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Καινουργιε βαλε ρε τη γειτονια μεσα, ποτισε τους ολους και μη μασας. Αλλα δε μας ειπες τι ειδους παρτυ θα ναι κ απο τι θα ενοχληθει η γειτονια απο κεφι, απο γλεντι ή απο  :knockinb: :knockinb: :knockinb:

OP
OP
Καινούργιος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Καινουργιε βαλε ρε τη γειτονια μεσα, ποτισε τους ολους και μη μασας. Αλλα δε μας ειπες τι ειδους παρτυ θα ναι κ απο τι θα ενοχληθει η γειτονια απο κεφι, απο γλεντι ή απο  :knockinb: :knockinb: :knockinb:
Πιθανόν και από τα τρία!!! :grin:
Μακάρι να μπορούσα αλλά σε 60-70τ.μ. το πολύ σιγά μην χωράνε τόσοι!!! :2funny: :2funny: :2funny:

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε κανε το παρτι σου μη φοβασαι δε μπορει να σου πει κανεις τιποτα αμα κανεις παρτυ μια φορα το χρονο και γενικα δε κανεις φασαρια στη γειτονια,εδω μεσα και γενικα στο ιντερνετ ολοι γραφουν τις πιο απιθανες εμπειριες γιατι τα φυσιολογικα θεωρουνται δεδομενα.Οσες φορες γινεται παρτυ μια φορα στο τοσο κανενας δε θα διαμαρτυρηθει,εκτος και αν το γαμησεις και κανετε ακροτητες,ξεκινα το παρτυ και τελειωνε το κατα τις 3:30-4:00 και καντο Παρασκευη η Σαββατο και ολα οκ

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Παντως στα φοιτητικα μου χρονια που ειχα κανει ενα μεγαλο παρτυ ειχα τοιχοκολλησει στην πολυκατοικια που εμενα ανοικτη προσκληση στην οποια ζητουσα προκαταβολικα συγγνωμη για τη φασαρια. Σε πληροφορω πως δεν ηταν λιγοι αυτοι που ηρθαν και τα τετραγωνικα ηταν αναλογα με αυτα που λες. Τις παρατηρησεις δεν τις γλιτωσα αλλα την ωρα που εγιναν ελαχιστοι ειμασταν σε νηφαλια κατασταση για τις καταλαβουμε  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

OP
OP
Καινούργιος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Παντως στα φοιτητικα μου χρονια που ειχα κανει ενα μεγαλο παρτυ ειχα τοιχοκολλησει στην πολυκατοικια που εμενα ανοικτη προσκληση στην οποια ζητουσα προκαταβολικα συγγνωμη για τη φασαρια. Σε πληροφορω πως δεν ηταν λιγοι αυτοι που ηρθαν και τα τετραγωνικα ηταν αναλογα με αυτα που λες. Τις παρατηρησεις δεν τις γλιτωσα αλλα την ωρα που εγιναν ελαχιστοι ειμασταν σε νηφαλια κατασταση για τις καταλαβουμε  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Το σπίτι μετά ποιος το μάζεψε;;;;!!!! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom