Νέα

Διατάραξη κοινής ησυχίας - επιπτώσεις...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Καινούργιος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 76
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Aγαπητοί συνάδερφοι φαντάζομαι λίγο πολύ όλοι είστε του κεφιού, του γλεντιού και φυσικά του  :knockinb:!!!
Ερωτώ λοιπόν αν καλέσει γείτονας την Αστυνομία επειδή ενοχλήθηκε από εσάς, ποιες είναι η διαδικασίες, οι ποινές κτλ;;;!!! :think:
Υ.Γ. Είμαι στο προγραμματισμό πάρτυ αυτές τις μέρες, αλλά κολλάω για το οκ εξαιτείας αυτού !!! :-

edit_Duracell: Διόρθωση τίτλου

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Aγαπητοί συνάδερφοι φαντάζομαι λίγο πολύ όλοι είστε του κεφιού,του γλεντιού και φυσικά του  :knockinb:!!!
Ερωτώ λοιπόν αν καλέσει γείτονας την Αστυνομία επειδής ενοχλήθηκε από εσάς,ποιες είναι η διαδικασίες,οι ποινές κτλ;;;!!! :think:
Υ.Γ.Είμαι στο προγραμματισμό πάρτυ αυτές τις μέρες αλλά κολλάω για το οκ εξαιτείας αυτού!!! :-

νο προμπλεμ.Δεν πρόκειται να φωναξει κανεις κανεναν.Το ξερω,πιστεψε με

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
...αν καλέσει γείτονας την Αστυνομία επειδής ενοχλήθηκε από εσάς, ποιες είναι η διαδικασίες,οι ποινές κτλ;;;!!! :think:

Δικηγόρος ΔΕΝ είμαι, αλλά δες αυτό...

"Αστυνομική Διάταξη 3/96 περί διατάραξης κοινής ησυχίας"

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να ενημερωσεις τους γειτονες,
και να τους καλεσεις αν ειναι ξανθιες με γαλανα ματια και μεσογειακες αναλογιες. :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
Καινούργιος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
νο προμπλεμ.Δεν πρόκειται να φωναξει κανεις κανεναν.Το ξερω,πιστεψε με
Το έχεις παραγαμήσει πολλές φορές;;;!!! :grin:
Y.Γ.Δεν ξέρω εσύ αλλά εγώ έχω και μία υστερική γειτόνισα κακούργα δολοφόνισα!!! >:(

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Μου εχει συμβει αρκετες φορες
Εαν σε ωρα κοινης ησυχιας σκασουν μπατσοι απο τηλεφωνο μαλακισμενου γειτονα,σου κανουν συσταση να χαμηλωσετε την ενταση και να διαλυσετε το παρτυ.
Εαν ξαναερθουν πας αυτοφωρο

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Το έχεις παραγαμήσει πολλές φορές;;;!!! :grin:
Y.Γ.Δεν ξέρω εσύ αλλά εγώ έχω και μία υστερική γειτόνισα κακούργα δολοφόνισα!!! >:(

μην ανυσυχεις.Ποσω χρονων ειναι?Ειναι καλη εμφανισιακα,παντρεμενη,χωρισμενη?απαντησε μου και θα σου την ψυχογραφησω αν και ειμαι βεβαιος οτι δεν προκειται να σου κανει τιποτα

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
OP
OP
Καινούργιος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
μην ανυσυχεις.Ποσω χρονων ειναι?Ειναι καλη εμφανισιακα,παντρεμενη,χωρισμενη?απαντησε μου και θα σου την ψυχογραφησω αν και ειμαι βεβαιος οτι δεν προκειται να σου κανει τιποτα
60-65 γεροπαράξενη,υπάρχει ακόμα ένας καθηγητής(μεσόκοπος)κάπως επικίνδυνος κατα τα άλλα νεόκοσμος(δηλ.οκ)!!! :grin:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
λοιπον ασε,μη μου εξηγεις περισσοτερα.Ειναι 60 χρονων αγαμητη,ξινισμενη απο την κορφη μεχρι τα νυχια,σιχαινεται τα παρτυ,τη φασαρια,τα κοριτσουδια που χυνουν και τα αγορακια τα ζωηρα και εσυ θα φερεις ολα αυτα που αντιπαθει(διαβασε ανωτερω)ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ!!! :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

συγγνωμη φιλε,αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι,ξανασκεψου το και εσυ! :police: :police: :grin:

OP
OP
Καινούργιος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
λοιπον ασε,μη μου εξηγεις περισσοτερα.Ειναι 60 χρονων αγαμητη,ξινισμενη απο την κορφη μεχρι τα νυχια,σιχαινεται τα παρτυ,τη φασαρια,τα κοριτσουδια που χυνουν και τα αγορακια τα ζωηρα και εσυ θα φερεις ολα αυτα που αντιπαθει(διαβασε ανωτερω)ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ!!! :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

συγγνωμη φιλε,αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι,ξανασκεψου το και εσυ! :police: :police: :grin:
Το πάρτυ σχόλασε πριν καν αρχίσει λοιπόν!!! :grin:
Πάει το μουνολίβαδο ξεράθηκε!!! :'( :'( :'(
Υ.Γ.Θα βάλλω να πνίξουν όλους τους παράξενους την οικοδομής!!! :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Καινούργιος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Ωστόσο μπορεί το θέμα να μείνει ανοιχτό για καταγραφή γεγονότων και ενημέρωση άλλου ενδιαφερόμενου!!! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom