Επισκέπτης
Ποιός έγινε πιο ρόμπα?Αυτός που πήγε στο κέντρο και πλήρωσε για να την "δει" και να της πετάξει κωλόχαρτο ή η Βίσση μου τον είπε μαλάκα και έδειξε τον εκνευρισμό της?Ελεγε ΜΑΛΑΚΑ και γέμιζε το στόμα της..Μα Λα Κα
αυτος εγινε ρομπα,η γρια το εσωσε,τον καταξεφτυλισε.και λεει αυτος δεν ειμαι μαλακας,και λεει αυτη ενα χειροκροτημα για τον μαλακαΠοιός έγινε πιο ρόμπα?Αυτός που πήγε στο κέντρο και πλήρωσε για να την "δει" και να της πετάξει κωλόχαρτο ή η Βίσση μου τον είπε μαλάκα και έδειξε τον εκνευρισμό της?Ελεγε ΜΑΛΑΚΑ και γέμιζε το στόμα της..Μα Λα Κα
μαλακια εκανε ο τυπος αλλα και η κοκαινο πουτανο τσουλο γρια εδειξε τον χαρακτηρα της σε ατυον-αυτους που απο ενα τιποτα την εκανα ενα τιποτα με λεφταΠοιός έγινε πιο ρόμπα?Αυτός που πήγε στο κέντρο και πλήρωσε για να την "δει" και να της πετάξει κωλόχαρτο ή η Βίσση μου τον είπε μαλάκα και έδειξε τον εκνευρισμό της?Ελεγε ΜΑΛΑΚΑ και γέμιζε το στόμα της..Μα Λα Κα
δε μου λες χαραλαμπε. εχεις βιντεο με τη ριτσα μορφογλου; αν εχεις βαλ τα σε παρακαλωφιλαρακι εχω κανα δυο βιντεακια αλλα ειναι χαλια ποιοτητα
δεν λενε καθολου
χαραλαμπε μπορεις να μου φτιαξεις ενα πακετο με βιντεο της τατιανας στεφανιδου;
Στα πνευμονια μας!Εδώ θα έχω βιντεάκια από πολλές διάσημες ελληνίδες που θα μπορείτε να κατεβάσετε..
Για αρχή το πρώτο βίντεο είναι απο το τελευταιο Βig Brother Ναρα και Εβελινα στο ντουζ
μεγαλε ποσα μπιφτεκια εχεις?Το βιντεάκι είναι κατάλληλο για παιδιά 12 χρονών που τσαλακώνουν το πουλί τους γιατί δεν έχουν μάθει ακόμα να τον παίζουν και που καυλώνουν ακόμα κι αν δουν τη σχισμή στο καλοριφέρ!