Νέα

Διάσημες Ελληνίδες - Videos

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 365
  • Εμφανίσεις 186K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ποιός έγινε πιο ρόμπα?Αυτός που πήγε στο κέντρο και πλήρωσε για να την "δει" και να της πετάξει κωλόχαρτο ή η Βίσση μου τον είπε μαλάκα και έδειξε τον εκνευρισμό της?Ελεγε  ΜΑΛΑΚΑ και γέμιζε το στόμα της..Μα Λα Κα :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ποιός έγινε πιο ρόμπα?Αυτός που πήγε στο κέντρο και πλήρωσε για να την "δει" και να της πετάξει κωλόχαρτο ή η Βίσση μου τον είπε μαλάκα και έδειξε τον εκνευρισμό της?Ελεγε  ΜΑΛΑΚΑ και γέμιζε το στόμα της..Μα Λα Κα :2funny: :2funny: :2funny:
αυτος εγινε ρομπα,η γρια το εσωσε,τον καταξεφτυλισε.και λεει αυτος δεν ειμαι μαλακας,και λεει αυτη ενα χειροκροτημα για τον μαλακα  :2funny: :2funny: :2funny:

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
μαλακια εκανε ο τυπος αλλα και η κοκαινο πουτανο τσουλο γρια εδειξε τον χαρακτηρα της σε ατυον-αυτους που απο ενα τιποτα την εκανα ενα τιποτα με λεφτα

alexandrap48

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Τατιάνα Στεφανίδου

[/URL]

χαραλαμπε δεν μπορω να τα κατεβασω αυτα γιατι μου λεει δεν βρεθηκαν αυτα τα αρχεια.

ak-4789

Νέο Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Geia sas paidia eimai neos sto site kai exei tosa polla videakeia alla den mporo na ta katevaso logika giati ta afairesan apo to rapidshare an kapoios ta exei kai mporei na mou ta stilei i otidipote allo as mou stilei ena minima eyxaristo poly makari na mou ta dosei kapoios giati einai gamo tis sylloges

agapakia

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εδώ θα έχω βιντεάκια από πολλές διάσημες ελληνίδες που θα μπορείτε να κατεβάσετε..

Για αρχή το πρώτο βίντεο είναι απο το τελευταιο Βig Brother Ναρα και Εβελινα στο ντουζ

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6
....μηπως θελεις να πεις να πληροσουμαι και να κατεβασουμαι η εγω δεν ξερω πως γινεται?

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Εδώ θα έχω βιντεάκια από πολλές διάσημες ελληνίδες που θα μπορείτε να κατεβάσετε..

Για αρχή το πρώτο βίντεο είναι απο το τελευταιο Βig Brother Ναρα και Εβελινα στο ντουζ
Στα πνευμονια μας!
Δεν υπαρχουν λεφτα για παπαριες

agapakia

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τι να πληρώσεις ? κανοικα το κατεβάζεις όπως σε όλα τα άλλα τα αντοίστιχα όπως το rapidshare,hotfile ktl

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6
...οκ ανακαλω...αλλα ρε τσιμπητε τη ενδιαφερον να εχει η μαλακο με τα βιζια φορα?....

Εγγρ.
26 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Το βιντεάκι είναι κατάλληλο για παιδιά 12 χρονών που τσαλακώνουν το πουλί τους γιατί δεν έχουν μάθει ακόμα να τον παίζουν και που καυλώνουν ακόμα κι αν δουν τη σχισμή στο καλοριφέρ!

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Το βιντεάκι είναι κατάλληλο για παιδιά 12 χρονών που τσαλακώνουν το πουλί τους γιατί δεν έχουν μάθει ακόμα να τον παίζουν και που καυλώνουν ακόμα κι αν δουν τη σχισμή στο καλοριφέρ!
μεγαλε ποσα μπιφτεκια εχεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom