Νέα

Διάρκεια στο σεξ στους οίκους ανοχής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jiraiya
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Παιδες, μια είναι η λύση, μου την είπε φιλος και το δοκιμασα. Εχεις μαζι σου καποτα και λες στην γκομενα οτι θες να φορεσεις και δευτερη γιατι την τελευταια φορα σου εσπασε και τρελαθηκες. Βαζεις διπλη, νιωθεις μουνι, αλλα πολυ πιο απαλα και γαμας περισσοτερη ωρα
Και γιατί δεν κανεις κατι πιο απλο?
Αν θελεις να το ευχαριστηθεις…βαζεις από την αρχη
το χερι,πιο βαθεια στην τσεπη.
Και κανεις την συμφωνια με την υπηρεσια,ποση ωρα
θελεις να απασχολησεις την κοπελα..
Είναι απλουστατο…δεν διαφερει ετσι ένα μπουρδελο
από ένα οποιοδηποτε στουντιο…
Αρκει να σου κανει εκεί που βρίσκεσαι..!!

Επισκέπτης
Eξαρτάται τις καύλες και την "ικανότητα" της πουτάνας να σε φτιάχνει! Προχθες το Σοφάκι παραλίγο να με τελειώσει στην πίπα! Σε άλλες έχω μείνει και τέταρτο με 1μιση κιλό ιδρώτα!!! Συνήθως όμως θα έλεγα ότι ο μέσος όρος μου είναι 5-8 λεπτά.

Επισκέπτης

Κατερίνα η φωτό που έχεις στο avatar σου θα έδειχνε καλύτερη αν η μπλούζα ήταν βρεγμένη. Είναι και άσπρη... μια χαρούλα θα ήταν.

Επισκέπτης

Προσωπικα το ειχα ζητησει αυτο σε σπιτι στη Φυλης αλλα η κοπελα δεν καθησε 5-7 λεπτα +5-7 λεπτα αλλα εφυγε και ξαναηρθε.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Ρε πάντα τελειώνω αμέσως στα μπουρδέλα και ποτέ δεν το χω ευχαριστηθεί! Πάντοτε βλαστιμώ την ώρα και τη στιγμή που πήγα!

crazyboy

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια εγω θα σας πω μια συμβουλη για οσους πιστευουν οτι τελειωνουν γρηγορα και θελουν να κανουν περισσοτερη ωρα. Μπορειτε 3 η 4 ωρες πριν πατε σε καποιο σπιτι, να ''αδειασετε'' το εργαλειο σας. Ετσι πιθανον να εχετε λιγοτερο αγχός,(και ''φορτιο''... ) αρα να ειστε πιο ανετοι. Αν για παραδειγμα δεν εχετε αδειασει το εργαλειο για μερες η βδομαδα, ε λογικο ειναι να τελειωσετε ακομα και στην πιπα.(μου εχει τυχει κι εμενα) Επισης διαφερει ο τροπος που παιρνει πιπα καθε κοπελα. Αλλες λιγο ισα ισα για να σου σηκωθει, αλλες αρκετη ωρα(ισως και επιτηδες για να χυσεις) και καποιες αλλες σου την γλυφουν και σου την παιζουν ταυτοχρονα. Μολις σας σηκωθει, δεν ειναι αναγκη να τις αφηνετε να συνεχιζουν την πιπα... μπορειτε να τους πειτε να σταματησουν για να ξεκινησετε.(εγω παντα μετα απο το συμβαν που ανεφερα πιο πανω, αυτο κανω για σιγουρια  :sunglasses: )

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
αλκοολ η ξυλοκαινη και η τσατσα να χτυπαει επιμονα την πορτα :cheesy: :cheesy: :cheesy:

και για πιο hardcore καταστασεις, οπως ειχα κανει σε μια κοπελα μου, κοκα, και μετα απο 2 ωρες ασταματιτα της ειπα οτι ουτε να χυσω δε μπορω πια μαζι της :P

ειμαι καφρος το ξερω :grin: :cheesy:

σε νορμαλ καταστασεις ομως και εγω καπου στα 5-10 λεπτα ειμαι, αναλογα οντως με την πιπα πιο πριν. στο κατω κατω ειναι και κοσμος απ εξω :grin:

GAMIAS_GR

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
0
εγώ δν μαλακίζομε ποτέ πριν γαμίσω!!σταρχιδιαμουκιολας αν χύσω γρήγορα,αρκεί να χύσω κάποτε!!

Επισκέπτης
σιγά μην σφιγγόμαστε για το πότε θα χύσουμε στο ρδέλο.
λες και αν χύσεις στη πίπα θα σε παρεξηγήσει η τάνα και δεν θα σου ξανακάτσει....

Επισκέπτης
STUD 100
LIDOCAINE 9,6%
Σπρει το οποιο πωλητε σε ολα τα sex shop .
Καθυστερη την εξπερματωση οσων εχουν προβλημα.
Μην το γαμησετε και ξεκασεται πολυ πραγμα γιατι μετα δεν θα νοιωθετε τιποτα ουτε πιπα ουτε γαμησι ουτε το πουλι σας. :2funny: :2funny:

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
εγω παλι προσπαθω να τελειωσω γρηγορα.ειναι φυσικο μου να αργω τι να κανω;ειναι λιγες εκεινες οι ..τανες που με εχουν καβ.... τοσο που να τελειωσω γρηγορα.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
STUD 100
LIDOCAINE 9,6%
Σπρει το οποιο πωλητε σε ολα τα sex shop .
Καθυστερη την εξπερματωση οσων εχουν προβλημα.
Μην το γαμησετε και ξεκασεται πολυ πραγμα γιατι μετα δεν θα νοιωθετε τιποτα ουτε πιπα ουτε γαμησι ουτε το πουλι σας. :2funny: :2funny:

Kαλο θα ηταν να ψεκαζομουνα ο μαλακας....με αυτο πριν τις στριποτσαρκες!Πιστευω στα 40μου να εχω χτισει ενα σπιτι στο πανοραμα της βουλας!

crazyboy

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
σιγά μην σφιγγόμαστε για το πότε θα χύσουμε στο ρδέλο.
λες και αν χύσεις στη πίπα θα σε παρεξηγήσει η τάνα και δεν θα σου ξανακάτσει....
Ναι αλλα αν χυσεις στην πιπα θα πανε χαμενα τα 30 ευρω που θα εχεις δωσει. Γιατι δεν γινεται αμα χυσεις να σου φορεσει και 2ο προφυλακτικο για να το κανετε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom