Νέα

Διάρκεια στο σεξ στους οίκους ανοχής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jiraiya
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jiraiya

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Παιδιά, θέλω να σας ρωτήσω κάτι με αφορμή αυτό που μου συνέβη απόψε όπως και την προηγούμενη φορά που πήγα σε οίκο ανοχής στην περιοχή Αισώπου.
Γενικά η διάρκεια που κρατάνε οι περισσότεροι είναι μικρή ή εγώ τελειώνω στο φτερό με τις κοπέλες αυτές?

megatroll

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
jiraiya όλοι τελειώνουν πολύ γρήγορα με αυτές τις 'κοπέλες'. Ειναι η δουλειά τους και ξέρουν πως να σε κάνουν να τελειώσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Αρκετές φορές μου έχει τύχει
να κοντεύω ωα τελειώσω όταν μου έπαιρναν
πίπα!! Γι αυτό το κάνουν!!
Έχω παρατηρήσει πως όταν δεν έχει κόσμο το σπίτι,
η κοπέλα κάθεται λίιγο παραπάνω μαζί σου!!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Ειδικά εγώ που έχω φετίχ με τα high heels!! >:cheesy:
Εξού και το ψευδόνυμο!! ;)
Όταν τις παίρνω στα 4, το ένα χέρι στα τακούνια (μερικές φορές και τα 2),και το άλλο στο στήθος!!
Ε, δε θέλει και πολύ ώρα! :cheesy: :cheesy:

Κώστας! :)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
το 97 ηταν μια Καλαματιανή Ράνια στην Φυλής..Σε μια υπόγα...
Στην πίπα έχυνες σε 2-3 λεπτά..ΟΛΟΙ ομως...
αναλογως την γκόμενα φίλε..

fotovg

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Στο φτερο.Γιατι παμε φωρτομενη για καταθεση ε πολυ θελει.Ασε που αμα αργεις μερικες σου βαζουν χερι!!!!!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
ʼντε να γίνουν 13' όταν το μαγαζί δεν έχει και πολύ κόσμο και έχεις ξαναχρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες της κοπέλας.
Σωστα?Κι όταν μαλιστα αποφασιζεις να πας σε έναν
τετοιο χωρο,ηδη το μυαλο εχει φτιαχτει.
Γι?αυτό μολις βρισκεσαι στο δωματιο εισαι απολυτα
φτιαγμενος και δεν αργεις.
Αρκει να σου κανει κλικ η κοπελα..εννοειται..

demis42

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Οταν βλεπειs σε ενα χωρο να περιμενουν  10 ατομα..τη φτιαξιμο να κανειs  βρε παιδια.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Οταν βλεπειs σε ενα χωρο να περιμενουν  10 ατομα..τη φτιαξιμο να κανειs  βρε παιδια.

Θα παίζεις με το μυαλό σου ή θα σκέφτεσαι την προηγούμενη
κοπέλα που είδες (αν λέει)!!!

Επισκέπτης
παιδια αυτο ειναι το μεγαλο μου προβλημα .. τελειωνω καπως αργα και δεν προλαβενω να τελειωσω στα περισσοτερα μπουρδελα.. αρχικα νομιζα πως ειχα προβλημα αλλα τελικα μετα απο πολλες συζητισεις εχω καταλαβει πως υπαρχουν πολλοι σαν και εμενα.. απλα εμεις πρεπει να πληρωνουμε κατι παραπανω πχ.. στουντιο η cg(κυριως).. Βεβαια υπαρχουν και κακοτοπιες που πρεπει να αποφευγουμε οπως ειναι η Φυλης οπου σε ολα τα σπιτια στο 5λεπτο σε παραταει η κοπελα και απο πανω κανει και σχολια.. μια προταση για φιλους που αργουν και δεν εχουν λεφτα για cg ειναι περιοχες οπως λιοσιων και πλ.αττικης οπου ποτε δεν υπαρχει πολυς κοσμος και οι κοπελες ειναι πολυ πιο χαλαρες (βεβαια δεν εχει την ποικιλια που εχουν αλλες περιοχες).. βεβαια σημαντικη ειναι και η επιλογη ωρας π.χ. πρωινες ωρες η ωρες αλλαγης βαρδιας.. τελος καλο ειναι να αποκτησετε στανταρ στεκια οπου σας γνωριζουν και σας συμπεριφερονται καλυτερα.. πιστευω οτι με τους παραπανω τροπους μπορειτε με το 20αρικο να γαμισετε περισσοτερη ωρα..

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
το ζητημα ειναι να γαμας και κανα ωραιο μουνακι...διοτι εγω μονο στην φυλης βρισκω ωραια μουνακια...........προτιμω να τελιωσω στο  5-10λεπτο με ενα ωραιο μουνι παρα να γαμαω κανα τεταρτο κανα μπαζο...ισα ισαπου στο μπαζο θα πω αντε γρηγορα........τωρα αν υπαρχει πιθανοτητα να συνδιαστει διαρκεια με μουνι τοτε πειτε και μενα αυτο τον πολυποθητο χωρο..

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
οπωs ειπα ειμαι καινουργιοs
εχθεs βραδυ πηρα την τζενη απο ξανθιππηs λιοσιων ημουν πολυ καλοs αλλα δεν τελειωσα.
αμα θεs να κατσει λιγο παραπανω πωs το λεs?

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
jiraiya όλοι τελειώνουν πολύ γρήγορα με αυτές τις 'κοπέλες'. Ειναι η δουλειά τους και ξέρουν πως να σε κάνουν να τελειώσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται.

αχαχ!!!
πεθαίνω στο γέλιο.
ʼμα ήξεραν πώς να σε κάνουν να τελειώσεις γρήγορα θα ήταν μέσα στην κάυλα. Απλά εσύ πρέπει να βιαστείς για να μήν την κάνουν πρίν τελειώσεις. (αν και παίζουν μερικές που σε κάνουν να κρατιέσαι για να μήν χύσεις ακόμα και στην πίπα)...

megatroll

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
αχαχ!!!
πεθαίνω στο γέλιο.
ʼμα ήξεραν πώς να σε κάνουν να τελειώσεις γρήγορα θα ήταν μέσα στην κάυλα. Απλά εσύ πρέπει να βιαστείς για να μήν την κάνουν πρίν τελειώσεις. (αν και παίζουν μερικές που σε κάνουν να κρατιέσαι για να μήν χύσεις ακόμα και στην πίπα)...
Σού πήρε 4 μήνες για να το σκεφτείς αυτό?

papagalos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες, μια είναι η λύση, μου την είπε φιλος και το δοκιμασα. Εχεις μαζι σου καποτα και λες στην γκομενα οτι θες να φορεσεις και δευτερη γιατι την τελευταια φορα σου εσπασε και τρελαθηκες. Βαζεις διπλη, νιωθεις μουνι, αλλα πολυ πιο απαλα και γαμας περισσοτερη ωρα

Επισκέπτης
πλ.αττικης που υπαρχουν σπιτια; που ακριβως;
στην λιοσιων σε ποιο υψος. ειχα δει καποια πριν απο κατι χρονια που ειχα περασει απο λιοσιων πηγαινα για καποια δουλεια. αλλά επειδη περναω μονο με αυτοκινητο απο εκει και σπανια πληροφοριστε με εαν θελετε, μιας και δεν τα παω καλα με τις οδους
λιοσιον,ξανθιπισ,βεργασ,κνιδου,τροφονιου,εξικιου,αδανον,χοματιανου.

ased13

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
παίζει κανένα ΣΠITI που NA μπορείς NA κλείσεις THN κοπέλα με THN ΩPA, με THN έννοια ότι αν τελειώσεις NA ξαναμαμησεισ ΣTό καπάκι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom